RODRIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RODRIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.655.365

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 30.06.2014 14244-0582-011
25/10/2012
ÿþmOd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~121l6304 NI

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 6 -10- 2012

HASSELT

Gretre

ii Ondernerningsnr : o ó`-N G çç- 3 G

Benaming (voluit) : RODRIMMO

i3

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ,

Zetel : Lichtenberglaan 2065 ,

3800 Sint-Truiden ,

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

k

Uit een akte verleden op twaalf oktober tweeduizend en twaalf voor notaris Isabelle Verhaert, met

iI standplaats te Lille, neer te leggen ter registratie, blijkt dat:

1) De heer KEUNEN Dries Adriaan Irma, geboren te Turnhout op achttien juli;

negentienhonderdachtenzeventig, wonende te 3800 Sint-Truiden, Vliegveldlaan 135 bus 0102. En 2) De heer KEUNEN Roel Aldegonde Marcel, geboren te Turnhout op acht mei;

ii negentienhonderdeenentachtig, wonende te 2275 Lille (Gierle), Bosmierenpad 3, een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming; "RODRIMMO", en waarvan de statuten onder andere de volgende bepalingen inhouden:

ZETEL: De zetel is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Lichtenberglaan 2065

DOEL : De vennootschap heeft tot doel: '

Onderneming van 'onroerende goederen, welke onder meer bevat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de verkaveling, de huur en de verhuur, het doen;

libouwen en verbouwen, het promoten en het coördineren van het bouwen van onroerendeli goederen, het onderhoud en het herstellen van gebouwen, de renovatie en de restauratie; van gebouwen, evenals welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin,; inbegrepen de onroerende leasing;

- Het nemen, overdragen en afstaan van optierechten tot aankoop van onroerende goederen Het aankopen en verkopen van onroerende goederen met het oog op het bouwen,; verbouwen en/of renoveren;

Het kopen, verkopen of verkavelen van gronden;

Het beheren van roerende en onroerende goederen en het beheren van portefeuillewaarden; en van andere immateriële vaste activa;

De verwerving voor eigen rekening als participaties, onder welke het vorm ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële of andere vennootschappen;

- Onderneming in roerende financiële goederen in de ruime zin, zoals onder meer kopen en

verkopen van fondsen, aandelen, enzovoort.

Het presteren van alle mogelijk diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, in

li de ruimste zin van het woord.

I . Het bovenstaande is een opsomming en geenszins beperkend.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met;

inbegrip van het handelsfonds in pand geven en mag aval verlenen voor alle leningen,i

s kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor derden.

i! De vennootschap kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren door inbreng, fusie ofi participatie in andere of op te richten vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of :; organisaties waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan, of; samenhangend met dit van deze vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden, met inbegrip van alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings -- deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is, rechtstreeks of onrechtstreeks, de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR ; De duur van de vennootschap is onbeperkt en haar activiteit neemt een aanvang Op datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Bij de oprichting werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro vertegenwoordigd

door honderd zesentachtig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

De heer KEUNEN Dries, voornoemd, heeft ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen en de heer KEUNEN Roel, voornoemd heeft ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen.

Het kapitaal van achttienduizend zeshonderd Euro wordt geplaatst en volledig volstort. Voormelde achttienduizend zeshonderd euro werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij KBC BANK en het bewijs van deponering werd door voormelde oprichters overhandigd aan ondergetekende notaris.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om zestien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag of een zondag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

De gewone of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vernield.

BESTUUR : Overeenkomstig de artikels 10, 11 en 12 der statuten wordt de vennootschap bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De zaakvoerders moeten tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel hun hoedanigheid van zaakvoerder kunnen bewijzen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht. Tot niet-statutaire zaakvoerders werden aangesteld: de heer KEUNEN Dries en de heer KEUNEN Roel, beiden voornoemd.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de oprichtingsakte en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien. WINSTVERDELING : Ter berekening van de netto-winst der vennootschap worden van de bruto inkomsten afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen overeenkomstig de boekhoudwetgeving.

Van de netto-winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds tot wanneer dat reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. ONTBINDING EN VEREFFENING: Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die pas in functie treden na bevestiging of homologatie van hun aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel. De algemene vergadering bepaalt hun bezoldiging, hun bevoegdheid en de wijze van vereffening.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

VOLMACHT: Door voornoemde zaakvoerders wordt hierbij volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Pijcke" (I.A.B. nr. 222242 N 03) en haar vertegenwoordigers met zetel te Tienen, Grote Markt 38 bus 3 en uitbatingen te Sint-Truiden, Tiensesteenweg 227 en te Tienen, Tiensebaan 91, tot het vervullen van alle formaliteiten en het afsluiten van overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van. Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, andere fiscale administraties en andere instanties, teneinde in haar naam alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ISABELLE VERHAERT

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
RODRIMMO

Adresse
LICHTENBERGLAAN 2065 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande