ROLUDA INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROLUDA INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.606.641

Publication

23/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-12-2014

Griffie

*14313097*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507606641

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ROLUDA INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op negentien december tweeduizend veertien, dat:

De heer OTTEN Paul Maria François, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Heerlen (Nederland) op 22 september 1964, rijksregisternummer 64.09.22 563-87, echtgenoot van mevrouw VONCKEN Roswitha Gertruda Jozefine, wonende te 3630 Maasmechelen, Vossenstraat 22, verzocht heeft de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij verklaart op te richten onder de naam:  ROLUDA INTERNATIONAL .

KAPITAAL  ONDERSCHRIJVING- VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt ZESENTWINTIG MILJOEN VIERHONDERD ZESENVEERTIG DUIZEND EURO (¬ 26.446.000), vertegenwoordigd door zesentwintigduizend vierhonderd zesenveertig (26.446) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde, die elk één/zesentwintigduizend vierhonderd zesenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

1) inbreng in natura

Verslag bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN , met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie Bogaerts, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, hiertoe aangesteld door de voornoemde oprichter, heeft het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag, gedateerd 18 december 2014, luiden letterlijk als volgt:

 BESLUIT

Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie BOGAERTS, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura ten bedrage van zesentwintig miljoen vierhonderd zesenveertig euro (26.446.000,00 EUR) door de heer Paul Maria François OTTEN in de BVBA ROLUDA INTERNATIONAL.

De inbreng in natura betreft 180 geplaatste aandelen (= 100 % v/d geplaatste aandelen) van de BV ROLUDA BEHEER.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

De oprichter van de vennootschap heeft onder zijn verantwoordelijkheid de waardering gedaan van de inbreng in natura en heeft de als tegenprestatie verstrekte vergoeding

bepaald.

- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

Onderwerp akte :

Vossenstraat(M) 22 3630 Maasmechelen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De voor de inbreng in natura door de oprichter weerhouden methoden van waardering zijn in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord.

De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt komt, tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De inbreng is bijgevolg niet overgewaardeerd.

Uit het ontwerp van bijzonder verslag van de oprichter blijkt dat de vergoeding voor de inbreng in natura ten bedrage van zesentwintig miljoen vierhonderd zesenveertig euro (26.446.000,00 EUR), bestaat uit de toekenning van zesentwintigduizend vierhonderd zesenveertig (26.446) aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA ROLUDA INTERNATIONAL aan de heer Paul Maria François OTTEN.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat zij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen  fairness opinion is. Gedaan te goeder trouw,

te Hasselt, op 18 december 2014

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG. VENN. O.V.V. CVBA

Vertegenwoordigd door

Nathalie BOGAERTS

Bedrijfsrevisor

Verslag oprichter

De oprichter heeft het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voorwerp van de inbreng

De heer OTTEN Paul, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten:

Honderdtachtig (180) volledig volgestorte aandelen van de besloten vennootschap naar Nederlands recht  Roluda Beheer B.V. , statutair gevestigd te Heerlen (Nederland), kantoorhoudende te 6411 LN Heerlen (Nederland), Schinkelstraat 5, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel voor Limburg (Nederland) onder nummer 14055905, opgericht blijkens akte verleden voor de plaatsvervanger van notaris P.J.N.T. ZEESTRATEN, te Heerlen (Nederland) op 14 juli 1997 waarvoor een ministeriële verklaring van geen bezwaar werd afgeleverd op 7 juli 1997, onder nummer BV 601143, waarvan de statuten werden gewijzigd, blijkens akte verleden voor notaris Johannes Gerardus HOEKSTRA, te Heerlen (Nederland) op 30 mei 2006, waarvoor een ministeriële verklaring van geen bezwaar werd afgeleverd op 26 april 2006, onder nummer BV 601143. Verklaring van de inbrenger

De inbrenger verklaart rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen en bevestigt deze aandelen vrij te kunnen overdragen.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

Voormelde inbreng geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1/ De vennootschap bekomt de volle eigendom van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden en zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen van dragen. 2/ De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering; aldus zullen de nog uit te keren winsten slaande op het lopende boekjaar alsmede op de vorige boekjaren enkel toekomen aan de vennootschap.

3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke last, elk voorrecht, pand of beslag. 4/ Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 4° van het W.I.B. 92, ten laste gelegd van de inbrengers, te dragen en te betalen. Vergoeding  aanvaarding

De aandelen ingebracht door de heer OTTEN Paul, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van zesentwintig miljoen vierhonderd zesenveertig duizend euro (¬ 26.446.000,00). Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de heer OTTEN Paul, voornoemd, die aanvaardt, zesentwintigduizend vierhonderd zesenveertig (26.446) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend.

2) Plaatsing kapitaal

De verschijner stelt vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en geheel volgestort is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vervolgens verklaart de verschijner de statuten van de vennootschap vast te leggen zoals hierna

nader bepaald.

II. STATUTEN (UITTREKSEL)

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt ROLUDA INTERNATIONAL.

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Vossenstraat 22.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen

rekening:

a) het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en

ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurders-functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

b) de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

c) de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

d) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

e) in de meest ruime betekenis het voor eigen rekening deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken voor eigen rekening van om het even welke verrichting inzake portefeuille-, kapitaal- of vermogensbeheer;

f) het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van alle roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede alle commerciële en financiële verhandeling die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten;

g) onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat :

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het koninklijk besluit de dato 06/09/1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de medeëigendom;

h) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

i) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

j) het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vervat :

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie op het gebied van

beheer, management en marketing;

k) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende

verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of

onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel

nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te

geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar

in andere vennootschappen of ondernemingen.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ZESENTWINTIG MILJOEN VIERHONDERD ZESENVEERTIG DUIZEND

EURO (¬ 26.446.000).

Het is vertegenwoordigd door zesentwintigduizend vierhonderd zesenveertig (26.446) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zesentwintigduizend vierhonderd

zesenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke

personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien  BEVOEGDHEDEN

Bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der

uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt

over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in recht als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Beëindiging mandaat zaakvoerder

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot

is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke

onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een

van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een

zaakvoerder.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op dertig juni om negentien uur (19.00u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere

plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden

bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

Voor zover de statuten niet anders bepalen, wordt de wijze van vereffening bepaald en worden de

vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden

voorgelegd.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar(s) eventueel

gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan

die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden,

zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s), een advocaat, een notaris dan

wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het plan voor de verdeling

van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van

koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief

vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van

de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de

aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende

oproeping van kapitaal.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijner heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer OTTEN Paul, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

f. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijner stelt aan als bijzondere gevolmachtigde, de naamloze vennootschap Van Havermaet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" afschrift van de oprichtingsakte

" verslag van de oprichter/bedrijfsrevisor

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.07.2015 15288-0026-012
10/08/2015
ÿþMal Won! 11.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d e

Neergelegd ter griffi r reCha k j v, koophandel Antwerpen, ald, Tongeren

3 0 -07- 2015

griffier,

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad'

'15115 71+

11111



Onclernemingsnr : 0507.606.641

Benaming

(voluit) : ROLUDA INTERNATIONAL

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vossenstraat 22 te 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMEND ZAAKVOERDER

Blijkens de notulen van de Beslissingen van de Enige Vennoot d.d. 30 juni 2015 werd beslist om te benoemen ais bijkomend zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van 30 juni 2015, voor onbepaalde duur;

- mevrouw Roswitha VONCKEN, wonende te 3630 Maasmechelen, Vossenstraat 22.

Getekend, Paul OTTEN, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden w Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ROLUDA INTERNATIONAL

Adresse
VOSSENSTRAAT 22 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande