ROMANYA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROMANYA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.102.211

Publication

19/04/2013
ÿþOp de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : Benaming 0866.102.211

(voluit) : (verkort) : ROMANYA

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Mijnwerkerslaan 42 bus 1 te 3550 Heusden-Zolder

(volledig adres)



Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGINGEN - OMZETTING IN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Uit een akte, verleden voor meester Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorentaan 11, op 27 maart 2013, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "ROMANYA", blijkt onder meer:

1) Het maatschappelijk kapitaal werd een eerste maal verhoogd zonder uitgifte van nieuwe aandelen tot beloop van tienduizend driehonderd euro (¬ 10.300,00) door incorporatie bij het kapitaal van een gedeelte van de beschikbare reserves, zodat het gebracht werd van duizend tweehonderd euro (¬ 1.200,00) op elfduizend vijfhonderd euro (¬ 11.500,00).

2) Het maatschappelijk kapitaal werd een tweede maal verhoogd met een bedrag van zevenduizend honderd dertig euro (¬ 7.130,00), om het te brengen van elfduizend vijfhonderd euro (¬ 11.500,00) op achttienduizend zeshonderd dertig euro (¬ 18.630,00), door uitgifte van tweeënzestig (62) nieuwe aandelen, waarop werd ingetekend door inbreng van geldspeciën tegen honderd vijftien euro (¬ 115,00) per aandeel, zonder verhoging voor uitgiftepremie, afbetaald tot beloop van duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00) door mevrouw WIENEN Myriam Anne Albertine, geboren te Hasselt op 24 maart 1963, echtgenote van de heer Dilissen Marc, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Mijnwerkerslaan 42 bus 1.

3) De rechtsvorm van de vennootschap onder firma "ROMANPA" werd zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid gewijzigd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke naam, zetel en doel behouden blijven.

Haar maatschappelijk kapitaal bedraagt ingevolge de in de voorgaande agendapunten voorgestelde kapitaalverhogingen, achttienduizend zeshonderd dertig euro; haar reserves (verminderd zoals hoger besloten) en alle overige activa en passiva blijven dezelfde, zo ook de voorzieningen, de waardeverminderingen en de afschrijvingen.

De honderd tweeënzestig bestaande aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2012; alle verrichtingen sedertdien gesteld door de vennootschap onder firma "ROMANPA" worden geacht te zijn gedaan ten bate van en voor risico van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROMANYA", inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROMANYA" zal de bedrijfsactiviteiten van de omgezette vennootschap voortzetten. Zij behoudt haar huidig ondememingsnummer, maar zal bij deze administraties om wijziging van de inschrijving verzoeken om melding te maken van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De boeken en de boekhouding van de omgezette vennootschap worden overgenomen en verdergezet door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROMANYA".

4) Het verslag, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R. Vos & Partners", met maatschappelijke zetel te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42, vertegenwoordigd door de heer Vos Roland, bedrijfsrevisor, gedateerd: 7 maart 2013, over voormelde staat van actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2012, besluit als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Wad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 Rechtbank van koophandel

I 0 APR, 2013

te -IASSELT

Griffie

11

1 061618*

si

Il 1

Luik B - Vervolg

"Ondergetekende, Roland VOS, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 verklaart in overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen op grond van zijn onderzoek, uitgevoerd conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren ter zake:

1.Zijn werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief heeft plaats gehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld,

Uit zijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen, inzake het verslag op te stellen bil de omzetting van de vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaats gehad.

2.Het netto actief volgens deze staat, 14.013,60 EUR bedraagt, en ondervoorbehoud van de inbaarheid van de dubieuze vorderingen opgenomen in deze staat, groter is dan het maatschappelijk kapitaal van 1.200,00 EUR. Het huidig maatschappelijk kapitaal is echter 17.350,00 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van het bestuur kan de verrichting slechts plaatsvinden mits een bijkomende onderschrijving van 17.350,00 EUR, bijkomend volstort voor 5.000,00 EUR.',

5) De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bepalen onder meer.

a) De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "RO MANY \

b) De vennootschap heeft tot doel;

1/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

2/ Het ontwikkelen, uitvoeren en opvolgen van projecten op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfsbeheer,

arbeidsorganisatie, onderhoud, preventie, veiligheid, hygiëne, absenteïsme, ergonomie, milieu en kwaliteit.

Het organiseren van cursussen, voordrachten en seminaries, zowel in opdracht als in eigen beheer,

3/ Advies, studie, analyse en programmatie voor computerverwerking.

Opname van gegevens op om het even welke informatiedrager en verwerking ervan.

4/ Administratieve en organisatorische werkzaamheden ten dienste van derden en algemene

adviesverlening.

5/ Import en export, groot- en kleinhandel van computers en aanverwante artikelen, inclusief

kantoormachines, kantoormeubilair en kantoorbenodigdheden.

6/ Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België en in het buitenland.

7/ Het voeren van handel, produceren van producten,

81 Het uitoefenen van functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

9/ Studie-, organisatie-, raadgevend en uitvoerend bureau inzake financiële, handels-, fiscale, sociale,

juridische, economische, medische, computer-, technische en industriële aangelegenheden.

Dit omvat ondermeer: de werving en selectie van personeel, interimmanagement, outplacement, public

relations, vertalingen en audits.

De vennootschap handelt in alles zo voor eigen rekening, ais in consignatie, in commissie, als

tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

De vennootschap kan aile rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband

met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor

rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken,

zullen in onderaanneming worden uitgegeven,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings,

deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan,

kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar

goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat

verband houdt met bovengenoemd doet, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

c) De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

d) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd dertig euro.

Het is vertegenwoordigd door honderd tweeënzestig aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderd tweeënzestigste van het geplaatst kapitaal,

e) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen.

Zij kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als ; verweerder.

f) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

g) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

h) De jaarvergadering heeft plaats op de eerste dinsdag van de maand juni om dertien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

7) De zaakvoerder van de vennootschap, te weten: mevrouw WIENEN Myriam Anne Albertine, geboren te Hasselt op 24 maart 1963, echtgenote van de heer Dilissen Marc, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Mijnwerkerslaan 42 bus 1, werd, ingevolge de besloten omzetting ontslagen ais zaakvoerder,

8) Er werd één zaakvoerder aangesteld voor onbepaalde duur, te weten:

- mevrouw WIENEN Myriam voornoemd; die aanvaard heeft,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de omzetting;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- tekst der gecoördineerde statuten.

Getekend door geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van l nik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I II II I II J1 III I I~l

" 111, 4,iZ"

iu

Ondernemingsnr : 0866102211 Benaming

(voluit) : ROMANYA

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Houbenweg 59, 3940 Hechtel-Eksel

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Krachtens het verslag van de zaakvoerder dd. 2010912011, wordt met algemeenheid van stemmen beslist

om de maatschappelijke zetel over te brengen naar 3550 Heusden-Zolder, Mijnwerkerslaan 42 bus 1 en dit vanaf 15/06/2011.

Wienen Myriam Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

IS4tIJB« l.-T

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 19.07.2015 15331-0181-008
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 28.07.2016 16360-0537-010

Coordonnées
ROMANYA

Adresse
MIJNWERKERSLAAN 42, BUS 1 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande