ROOMERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROOMERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.253.907

Publication

03/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11304768*

Neergelegd

01-08-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ROOMERS

0838253907

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 82 bus 3

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Herbert Houben te Genk op 28/07/2011, neergelegd ter

registratie, blijkt dat:

De heer ROOMERS Jan Geert Patrick, geboren te Sint-Truiden op twaalf september

negentienhonderd achtenzeventig, nationaalnummer 78.09.12-147.30, ongehuwd, wonende te 3800

Sint-Truiden, Slagmolenstraat 52.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

NAAM EN RECHTSVORM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de benaming ROOMERS

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Hasseltsesteenweg 82 bus 3, 3800 Sint-Truiden

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

- Het herstellen van elektrische toestellen en het plaatsen en herstellen van alle elektrische

installaties voor stroomvoorziening, voor verlichting, voor lichtreclame, voor verwarming,

klimaatregeling, gas en sanitair, voor domotica, voor communicatie, voor signalisatie, voor

opname en weergave van beelden of geluiden en voor beveiliging tegen overspanning, brand

of diefstal.

- Het bedekken van oppervlakken met verf, vernis of beits om ze te beschermen en te

verfraaien; het plaatsen van behang, schildersdoek en over hun gehele oppervlakte gelijmde

soepele bekledingen;

- Het plaatsen en herstellen van ramen, deuren, vensterluiken of  blinden, poorten, trappen, veranda's, keuken- en badkamermeubelen en het plaatsen en herstellen van glas en alle duurzaam doorzichtig materiaal

- Het bekleden en herstellen van vloeren en wanden.

- Schrijnwerk, vloerafwerking en wandbekleding, de vervaardiging en de installatie van lichtreclames, de installatie van koelwerken, elektrische en elektrotechnische installaties en werken, computernetwerken, buiten- en tuinverlichting, interieurwerken, diamantboringen, computernetwerken en webdesign, systeembeheer.

- Vervaardiging van schakel- en verdeelinrichtingen

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

- Detailhandel in elektrische huishoudapparaten en in audio- en video apparatuur

- Reparatie van elektrische huishoudapparaten

- Verhuur van machines en installaties voor de bouwnijverheid

- Verhuur van overige machines en werktuigen

- Verhuur van operationele leasing zonder bedieningspersoneel van meet- en regelapparatuur

- Verhuur van machines, apparatuur en handgereedschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp (consulting) aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding (onder meer inzake kredietbeleid, financiële zaken, praktische en fiscale zaken, enzovoort); het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, kredietbeleid, financiële zaken, praktische en fiscale zaken, enzovoort; het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid;

- Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; het analyseren, ontwerpen, programmeren, realiseren en eventueel uitgeven van programma s en gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, levering, samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot de toepassing van (informatica)programma s.

- Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten; het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren. Het verstrekken van bijstand en advies met betrekking tot het beheer en management van vennootschappen;

- Het verlenen van adviezen van financiële, fiscale, logistieke, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiering, verkoop, productie, warehousing, logistiek en gemeen bestuur;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- Optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen in de ruimste zin;

- Het geven van opleidingen;

- Het online verkopen van goederen en services;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het

even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

- Groothandel en kleinhandel in materiaal voor de installatie van sanitair en centrale verwarming : buizen, pijpen, fittings, kranen, verbindingsstukken, rubberslangen, enz.

- Groothandel en kleindhandel in apparaten voor centrale verwarming.

- Installatie in gebouwen en andere bouwwerven van : verwarmingssystemen op elektriciteit., gas of stookolieapparaten., verwarmingsketels, apparaten en leidingen voor ventilatie en klimaatregeling, enz.

- Reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties.

- Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

- Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment.

- Groothandel in installatiemateriaal voor loodgieterswerk en verwarming.

- Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie (zonder verwarming).

- Voor eigen rekening:

- Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Derhalve zal de vennootschap alle roerende en/of onroerende investeringen kunnen doen, participaties nemen, beleggen op eender welke manier in binnenlandse en buitenlandse effecten en waarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Dit alles in de ruimste zin. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- Algemeen

- De vennootschap zal zowel in binnen als in het buitenland, alle handels en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

- Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

- De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

- De vennootschap kan de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder nominale waarde.

De heer Roomers Jan voornoemd, schrijft in op alle 100 aandelen uitgegeven aan 186,00 euro per aandeel, en doet een inbreng in geld van 18.600,00 euro, onmiddellijk volstort ten belope van 12.400,00 euro;

Totaal : 18.600,00 euro.

Het laatst genoemde bedrag is ten belope van 12.400,00 euro bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer 734-0323790-13, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door KBC op datum van 25 juli 2011.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden. De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

De bezoldiging der zaakvoerders wordt door de Algemene Vergadering of door de oprichter vastgesteld en onder de algemene onkosten geboekt.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eenentwintig juni om 20.00 uur.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken. BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering. In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De aangeduide vereffenaar(s) kunnen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen. OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 01/07/2011. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

BENOEMINGEN

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

De heer Jan ROOMERS, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Tegelijkertijd hierbij neergelegd: - expeditie van de akte.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

welk uittreksel neergelegd wordt met als enig doel de publicatie ervan

NOTARIS HERBERT HOUBEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROOMERS

Adresse
HASSELTSESTEENWEG 82, BUS 3 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande