RUELENS EN CO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RUELENS EN CO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.208.314

Publication

06/11/2014
ÿþÉ 

Mod Word 71.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Id 111111301111



Qe grlffler,Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0446.208.314

Benaming

(voluit) : RUELENS & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rootenstraat 7 bus 33 - 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding-sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 26 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "RUELENS & CO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3600 Genk, Rootenstraat 7 bus 33, rechtsgebied Antwerpen, afdeling Tongeren, ondernemingsnummer 0446208.314, onder meer volgende besluiten heeft genomen (bij uittreksel)

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, dat werd opgesteld op 16 september 2014, en van de staat van actief en passief, afgesloten op 15 september 2014.

Er wordt ontslag gegeven van integrale lezing van dit verslag en van de betrokken staat van actief en passief.

Een exemplaar van dit verslag en van deze staat van actief en passief zullen samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel,

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de heer Marc Massy, optredend voor de BVBA Bedrijfsrevisor M.Massy, burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, met zetel te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7, aangesteld door het bestuursorgaan, verslag dat werd opgesteld op 25 september 2014, aangaande de staat van actief en passief afgesloten op 15 september2014.

Er wordt ontslag gegeven van integrale lezing van dit verslag over gemelde staat van actief en passief,

Wet besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt.

XII, Conclusie

Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "Bedrijfsrevisor M. Massy", bedrijfsrevisorkantoor te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7, vertegenwoordigd door de heer Marc Massy, bedrijfsrevisor, verklaart hierbij dat :

" in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, het bestuursorgaan van de NV "RUELENS & Co", een boekhoudkundige staat afgesloten op 15/09/2014, heeft opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 239.992,65 en een netto-actief van ¬ 237.251,95;

.uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen bij een beperkt nazicht, wij ons dienen te onthouden over het feit dat de staat van activa en passiva per 15/09/2014, ons voorgelegd door het bestuursorgaan, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft en dit bij gebrek aan voorlegging van de nodige boekhoudkundige documenten en goedkeuringen van de jaarrekeningen over de voorbije 5 boekjaren. Verwijzing wordt gemaakt naar de strafsancties opgenomen in art. 98 van het Wetboek van vennootschappen m.b.t. het gebrek aan neerlegging van de jaarrekeningen.

" op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden, onder voorbehoud dat in de staat van activa en passiva per 15/09/2014 de volledigheid ervan werd opgenomen, werden betaald uiterlijk op de datum van ondertekening van onderhavig verslag. Wij hebben vastgesteld dat de vereffeningskosten, zoals opgenomen in betreffende staat per 15/09/2014, met ¬ 630,75 ondergewaardeerd zijn. Wij hebben evenwel geen schriftelijke bevestiging ontvangen van de verantwoordelijke van de vennootschap dat aile schulden na het opstellen van de staat van activa en passiva per 15 september 2014 werden betaald.

ra " _ da e

b

V. keephenciol «werpert,aie Tengeren

z S -10- 2014

r

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



"Bovendien willen wij er op wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, geraamd op een bedrag van ¬ 14.985,85, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag werd op verzoek van het bestuursorgaan opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de beslissing tot in vereffeningstelling van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Zonhoven, op datum van 25 september 2014 door BV o.v.v, BVBA "Bedrijfsrevisor M. Massy", vertegenwoordigd door :

M. Massy, bedrijfsrevisor"

De vergadering erkent op voorhand kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel,

Met betrekking tot hetgeen werd vermeld in de conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten "Wij hebben evenwel geen schriftelijke bevestiging ontvangen van de verantwoordelijke van de vennootschap dat aile schulden na het opstellen van de staat van activa en passiva per 15 september 2014 werden betaald.", verklaart de heer Ruelens Romain uitdrukkelijk dat alle schulden inmiddels werden betaald.

DERDE BESLUIT

AI De instrumenterende notaris geeft de nodige toelichting inzake de thans uitdrukkelijk door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen voorziene mogelijkheid om de ontbinding en de vereffening van een vennootschap in één akte te doen, en er wordt in het bijzonder gewezen op het feit dat dit slechts mogelijk is indien de volgende voorwaarden cumulatief vervuld zijn:

-er mag geen vereffenaar worden aangeduid;

-aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of dè nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

-aile aandeelhouders of vennoten moeten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen.

Bi Na hierover van de instrumenterende notaristoelichting te hebben gekregen en na kennisname van voormelde verslagen, besluit de vergadering tot ontbinding van de vennootschap, nadat zij, conform artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, heeft vastgesteld dat :

-dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald;

-dat er geen vereffenaar wordt aangesteld;

-dat alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen.

Cl De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het besluit tot ontbinding de desgevallend nog in functie zijnde bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn, te weten voornoemde heer RUELENS Romain Jozef, geboren te Donk, thans deel uitmakend van de stad Herk-de-stad, op 11 maart 1937, rijksregistemummer 370311-149.28, wonende te 3600 Genk, Rootenstraat nummer 7 bus 33.

De vergadering verwijst naar hetgeen hiervoor vermeld werd inzake het feit dat er sedert 2005 geen herbenoemingen hebben plaatsgevonden en de heer Ruelens Romain als hoofdaandeelhouder de bestuurstaken heeft waargenomen, doch dat deze taken, rekening houdend met het gebrek aan activiteiten binnen de vennootschap, in de praktijk niets meer inhielden.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat er geen passiva meer zijn en dat de vereffening de facto bewerkstelligd werd. De vergadering verklaart en bevestigt dat het vermogen van de vennootschap in het privé vermogen van de vennoten op zal genomen worden.

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten, waardoor de vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan

Alle overige activa die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de vennoten in verhouding met hun aandelenbezit, waarbij de algemene vergadering aan deze personen de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of te gelde te maken voor rekening van de alsdan vereffende vennootschap met de verplichting de opbrengst over te maken aan de vennoten in verhouding met hun aandelenbezit.

De vennoten verbinden er zich persoonlijk en onvoorwaardelijk toe alle eventuele niet gekende en/of niet geconsigneerde passiva voor hun rekening te nemen, te vereffenen en te betalen.

VIJFDE BESLUIT

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door de heer RUELENS Romain Jozef, geboren te Donk, thans deel uitmakend van de stad Herk-de-stad, op 11 maart 1937, wonende te 3600 Genk, Rootenstraat nummer 7 bus 33, op zijn voormeld adres te 3600 Genk, Rootenstraat nummer 7 bus 33.

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte

* verslag bedrijfsrevisor

* staat van actief en passief per 15.09.2014

* verslag raad van bestuur



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2009 : TG071070
04/09/2008 : TG071070
13/08/2007 : TG071070
07/07/2006 : TG071070
05/01/2006 : TG071070
04/10/2005 : TG071070
20/08/2004 : TG071070
21/10/2003 : TG071070
08/10/2002 : TG071070
26/09/2001 : TG071070
17/07/1999 : TG071070
01/02/1994 : TG71070

Coordonnées
RUELENS EN CO

Adresse
ROOTESTRAAT 7, BUS 33 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande