RUSSELL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUSSELL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.237.228

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 30.06.2014 14256-0418-010
23/01/2014
ÿþMod 11 1

A

.1: ,j; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegt inigiter riffieSELGF van de akte

11l UF

Ondernemingsvr : 0865 237 228

Benaming (voluit) : RUSSELL

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3730 Hoeselt, Bilzersteenweg 2

Î (volledig adres)

Onderwern(enjakte : Omvorming in BVBA  Ontslag en benoeming

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Xavier Voets te Bilzen op dertig december l tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van del naamloze vennootschap "RUSSELL", volgende beslissingen bij eenparigheid van stemmen heeft I genomen :

EERST BESLUIT:

f De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur de dato tweede december tweeduizend dertien ter rechtvaardiging van de omzetting van del F vennootschap, van de eraan aangehechte staat van activa en passiva, afgesloten per dertig november

i tweeduizend dertien, evenals van het verslag van de BVBA HUBERT VENCKEN met maatschappelijke zetel te Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert VENCKEN, bedrijfsrevisor, aangeduid door de raad van bestuur, over de voormelde staat van activa en passiva'

j der vennootschap.

Elke aandeelhouder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten li

en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor de dato tien december tweeduizend dertien

.1 besluit met de volgende woorden :

! "Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het! I netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30.11.2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op tel I stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het

netto-actief heeft plaatsgehad. '

ik dien een voorbehoud te formuleren over de inbaarheid van de vorderingen op meer dan één jaar ten bedrage van 58.564,10 EUR, over de inbaarheid van de kasgelden ten bedrag van 757,25 EUR en over de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het netto-actief volgens deze tussentijdse staat van 46.893,32 EUR is niet kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte j aansprakelijkheid."

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat van activa en passiva zal worden I neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Tongeren tegelijkertijd met een uitgifte! van onderhavige akte.

TWEEDE BESLUIT:

De algemene vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de naam, de bedrijvigheid, het doel en de maatschappelijke zetel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijyen dezelfde, zo ook alle activa en_passiva, de afschrijvingen, de

11111§1§11

& -01- 2014

BELG' CH STAATSBLAr

gelegd ter griffie der

rechtbank ~v.r koophandel te TONGEREN

06-01-2014

De Hoofdgriítiér,;`'rriv

, ]1n 7^_i Luik B - vervolg

l waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte-1 aansprekelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, ti voortzetten.

I j De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer 0865.237.228 waaronder de l vennootschap is gekend. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap 1 afgesloten per dertig november tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, I inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

De zeshonderdvierentwintig (624) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen! !worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, I overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

De bestaande aandelen aan toonder warden omgezet in aandelen op naam en zullen worden vernietigd. Er zal vanaf heden een register van aandelen gehouden worden in de zetel van de vennootschap.

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten, ! waarvan de tekst als volgt luidt (bij uittreksel):

NAAM - RECHTSVORM : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

I aansprakelijkheid en draagt de naam "RUSSELL". ZETEL De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3730 Hoeselt, Bilzersteenweg, 2.

I De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands

I taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder. i

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het ven-nootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in i de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen,

kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening I en in eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-'l i en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle

bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of l

immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van del ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische,! administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4) - projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatie;

- projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

- projectontwikkeling voor kantoorgebouwen;

- projectontwikkeling voor de bouw of aanleg van commerciële en industirële centra;

- projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, _elkaardiq of verwant is met het hare_ofvan aard is de uitoefening_van haar maatschappee doei te



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge















Luik B - vervolg

bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken niet, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van l verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan vervroegd ontbonden worden mits de voorwaarden na te leven vereist voor een statutenwijziging

KAPITAAL - AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEENZEST1GDUIZEND VIERHONDERD; EURO (62.400,00 euro) en is vertegenwoordigd door (624) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één/zeshonderdvierentwintigste (11624ste) an hen kapitaal.

BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, door de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

! bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 12 :

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een zaakvoerder, die individueel optreedt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden jaarlijks op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen zullen gehouden worden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van

_een ter2ost aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkeliik en schrifteik

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Samen met de

oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de

I zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens dit wetboek ter beschikking

1 moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden

aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

t Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per email volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht I de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij I vertegenwoordigen, te ondertekenen.

1 BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf 1 procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal

i aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht

j geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars,

alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand

moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van

i gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen,

hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering aanvaardt met ingang van heden het ontslag van de bestuurders en

gedelegeerd-bestuurders, te weten:

- de heer Paul Francis Mary Russel, wonende te 3730 Hoeselt, Bilzersteenweg, 2A;

- mevrouw Magdalena Janssen, wonende te 3730 Hoeselt, Bilzersteenweg, 2A.

De vergadering geeft volle en algehele kwijting aan de voornoemde ontslagnemende bestuurders

voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende boekjaar tot op heden.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering benoemt als niet-statutaire zaakvoerder, te rekenen vanaf heden en voor een

onbepaalde duur:

- de heer Paul Russel vernoemd, die zijn mandaat heeft aanvaard. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, omdat de vennootschap er niet toe gehouden is.

ZESDE BESLUIT:

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zopas benoemde zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT:

De vergadering geeft de instrumenterende notaris opdracht de statuten te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te Leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren.

ACHTSTE BESLUIT:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan KANTOOR COENEGRACHTS - ROOSEN te 3730 Hoeselt, Klaphoekstraat, 56, alsmede aan haar vertegenwoordigers, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Luik B - vervolg

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vôôr registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van dertig december tweeduizend dertien, verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor en gecoördineerde statuten

Notaris X. \oets te Bilzen

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 28.06.2013 13260-0166-010
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 25.07.2012 12350-0548-010
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 30.06.2011 11226-0314-010
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 02.07.2010 10251-0076-010
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 06.08.2009 09538-0079-013
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.07.2008, NGL 22.07.2008 08430-0002-014
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 19.06.2007 07235-0118-013
28/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 25.08.2006 06662-4317-013
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 28.07.2015 15372-0233-010

Coordonnées
RUSSELL

Adresse
BILZERSTEENWEG 2 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande