RUUDVA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RUUDVA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.021.960

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 01.07.2013 13254-0448-012
03/01/2012
ÿþ Mod 7.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- ulula i1iiiuuui 111118

behoudt *12001603*

aan he"

Belgisc

Staatsbh





NC°rrrlr^d aRr gr;":; der

rcchtb?rds v. kqoCerdel te TONGEREN

24 -12- 2011 e,

' ~ 1/~

De Hoofdgriffier, Griffie

' Ondernemingsnr : ~ a21. ? ' d

Benaming

(voluit) : RUUDVA

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3640 Kinrooi, Zandveldstraat 5

Onderwerp akte : Oprichting, kapitaalverhoging en statutenwijziging

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 15: december 2011, geregistreerd te Maaseik op 19 december 2011, zeven bladen geen verzendingen, boek 543, blad 27 vak 20, ontvangen vijfentwintig euro, de Ea. inspecteur (get.) J. Haefdermans, blijkt dat:

OPRICHTING

De heer VANDENDIJK Rudi Maurice, geboren te Maaseik op vier augustus negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 69.08.04-199.22, echtgescheiden, wonende te 3640 Kinrooi (Molenbeersel) Zandveldstraat 5.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft OPGERICHT onder de NAAM "RUUDVA", met maatschappelijke ZETEL te 3640 Kinrooi, Zandveldstraat 5.

De vennootschap heeft tot DOEL, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvatten onder meer:

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend' het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning,. organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de: kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het. verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

-Studie -, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels -, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven-van studies, rapporten en het verlenen van hulpaan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande' bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating, en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met' betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in. volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden,: verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst° van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante activa.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe' technologieën en hun toepassing.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen, met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonder- nemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel zesenveertig, ten achtste en ten negende van de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen. Dit alles in de meest ruime zin.

Algemene bepaling: In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in twintig (20) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één twintigste (1/20e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op het geheel der twintig (20) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven door voornoemde heer VANDENDIJK Rudi. Hij verklaarde dat elk aandeel volledig werd volgestort.

TOEKENNING VAN AANDELEN:

Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er aan voornoemde heer VANDENDIJK Rudi twintig (20) volledig volgestorte aandelen toegekend.

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot gewone zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer VANDENDIJK Rudi.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Elk BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De oprichter verklaarde dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van vijftien december tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. .

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de voorlaatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. KAPITAALVERHOGING

1- Verslag bedrijfsrevisor/zaakvoerster

De enige vennoot erkende een afschrift te hebben ontvangen van nagemefd bedrijfsrevisorisch verslag en er kennis van te hebben genomen, en zelf in zijn hoedanigheid van zaakvoerder een bijzonder verslag te hebben opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van aandelen.

Het besluit van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R. Vos & Partners, Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42, vertegenwoordigd door de heer VOS Ron, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"Ondergetekende, Roland Vos bedrijfsrevisor kantoorhoudende te 3511 Kuringen, Galgebergstraat 42 verklaart overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met inachtname van de norm voorgeschreven door het Instituut der Bedrijfsrevisoren dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

2.de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng in natura en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen en aile eventuele andere voordelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3.de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid beantwoordt;

4.de door partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen 350 aandelen van de NV VANDENDIJK en de 190 aandelen NV Serrebouw Vandendijk voor een totale inbrengwaarde van negenhonderd één en twintig duizend en vierhonderd euro (921.400,00 EUR) bedrijfseconomisch verantwoord is;

5. de waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor een inbrengwaarde van negen honderd één en twintig duizend vier honderd euro (921.400,00 EUR) komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de heer Rudi Vandendijk toe te kennen 921 aandelen van de B.V.B.A. RUUDVA zonder vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 11941 ste van het maatschappelijk kapitaal met een fractiewaarde van 1.000,00 EUR per aandeel of dus 921.400,00 EUR in kapitaal zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven vermogensbestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

De inbrenger zal alle in het huidig verslag niet beschreven vermogensbestanddelen voor eigen rekening houden en zullen instaan voor de vereffening van de in het huidige verslag niet vermelde schulden tegenover derden.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen van de hierboven beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig met artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij RUUDVA BVBA en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

3- Kapitaalverhoging - creatie en toekenning van aandelen

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negenhonderd éénentwintig duizend vierhonderd euro (¬ 921.400,00) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op negenhonderd eenenveertig duizend vierhonderd euro (¬ 941.400,00) door inbreng van de hem toehorende:

* honderd negentig (190) aandelen van:

de naamloze vennootschap SERREBOUW VANDENDIJK, met zetel te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 451, ondernemingsnummer BTW BE 0443.750.353 - RPR Tongeren;

opgericht bij akte verleden voor notaris Robert Indekeu te Neeroeteren (Maaseik) op achtentwintig maart negentienhonderd eenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig april daarna onder nummer 910420-106;

kapitaalvermindering en wijziging van de statuten ingevolge beraadslaging der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op vijf februari tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig februari daarna onder nummer 04032585;

overbrenging van de maatschappelijke zetel naar 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 451, ingevolge beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering genomen op vijftien december tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juli tweeduizend en tien, onder het nummer 10111335;

wijziging der statuten ingevolge beraadslaging der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders blijkens akte heden verleden voor ondergetekende notaris,

welke aandelen een waarde vertegenwoordigen van vierhonderd éénentwintig duizend euro (¬ 421.000,00).

p

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

* driehonderd vijftig (350) aandelen van:

de naamloze vennootschap VANDENDIJK, met zetel te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 451 bus 2, ondernemingsnummer BTW BE 0443.750.254 - RPR Tongeren;

opgericht bij akte verleden voor notaris Robert Indekeu te Neeroeteren (Maaseik) op achtentwintig maart negentienhonderd eenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig april daarna onder nummer 910420-105;

kapitaalvermindering en wijziging van de statuten ingevolge beraadslaging der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op vijf februari tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig februari daarna onder nummer 04032588;

overbrenging van de maatschappelijke zetel naar 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 451, ingevolge beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering genomen op vijftien december tweeduizend en negen, i bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juli tweeduizend en tien, onder het nummer 10111334;

wijziging der statuten ingevolge beraadslaging der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders blijkens akte heden verleden voor ondergetekende notaris,

welke aandelen een waarde vertegenwoordigen van vijfhonderd duizend vierhonderd euro (¬ 500,400,00).

Naar aanleiding van de kapitaalverhoging werden er negenhonderd eenentwintig (921) nieuwe aandelen " gecreëerd, zonder aanduiding van nominale waarde, doch uitgegeven tegen de prijs van duizend euro drieënveertig cent (¬ 1.000,43) per aandeel. De negenhonderd eenentwintig (921) nieuwe en volledig volgestorte aandelen, welke zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande twintig (20) oprichtingsaandelen, werden alle toegekend aan voornoemde heer VANDENDIJK Rudi, die verklaarde te aanvaarden.

4- Wijziging der statuten

Naar aanleiding van de kapitaalverhoging besloot de enige vennoot in zijn hoedanigheid van algemene

vergadering artikel 5 der statuten met betrekking tot het "Kapitaal - aandelen" van de vennootschap aan te

passen als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal - aandelen

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt NEGENHONDERD EENENVEERTIG DUIZEND

VIERHONDERD EURO (¬ 941.400,00). Het is verdeeld in negenhonderd eenenveertig (941) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk negenhonderd éénenveertigste (1/941e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht."

5- Coördinatie der statuten

Tot slot besloot de enige vennoot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering opdracht te geven aan

ondergetekende notaris om de statuten te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen op de griffe

' van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

AANDUIDING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Voornoemde heer VANDENDIJK Rudi duidde in toepassing van artikel 61 § 2 van het Wetboek van

' Vennootschappen en in zijn hoedanigheid van zaakvoerder zichzelf aan als VASTE VERTEGENWOORDIGER

belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van B.V.B.A. RUUDVA inzake deze laatste

haar bestuursmandaat in:

* N.V. VANDENDIJK, ondernemingsnummer BTW BE 0443.750.254 - RPR Tongeren en met zetel te 3640

Kinrooi, Weertersteenweg 451 bus 2;

* N.V. SERREBOUW VANDENDIJK, ondernemingsnummer BTW BE 0443.750.353 - RPR Tongeren en met

zetel te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 451 bus 2.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte - verslag zaakvoerder - verslag bedrijfsrevisor - gecoördineerde statuten

Coordonnées
RUUDVA

Adresse
ZANDVELDSTRAAT 5 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande