S & V SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S & V SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.987.281

Publication

04/02/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

2'i JAN. 2014

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr :0500.987,281

Benaming (voluit) : S&V Services (verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3590 Diepenbeek, C rj. j t s t r a a t 9

(volledig adres)

Onderwerp(en} akte : Statutenwijziging

Tekst :

Het blijkt uit een akte de dato 31 december tweeduizend en dertien, te registreren, verleden voor Meester Katharina Pragt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de SCHAETZEN-PRAGT", geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te Tongeren, Leopoldwal 26 dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "S&V Services" is samengekomen en dat zij de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT- Verslagen

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van :

a het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 29 november 2013 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 29 november tweeduizend en dertien, gehecht ;

b Het verslag van de bedrijfsrevisor CVBA "Grant Thornton Bedrijfsrevisoren" met zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, hier vertegenwoordigd door de heer Danny De Jonge, aangesteld door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief, de dato 12 december 2013, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Diens besluiten luiden als volgt

« ln het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, hebben de zaakvoerders van BVBA S&V SERVICES een boekhoudkundige staat, afgesloten op 29 november 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van EUR 2.502, 08 en een netto-actief van EUR 1.897, 08.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, met voorbehoud voor de invorderbaarheid van de handelsvorderingen en de overige vorderingen waarover wij ons niet kunnen uitspreken en voor het feit dat de vereffeningskosten niet voorzien zijn en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar. We kunnen ons niet uitspreken over eventuele latente schulden of geschillen van fiscale of andere aard.

Antwerpen, 12 december 2013»

De voorzitter bevestigt dat een afschrift van genoemde verslagen en staat van actief en passief, samen met de oproeping voor de algemene vergadering, gezonden werd aan de houders van aandelen op naam en aan de personen die de formaliteiten hebben vervuld welke door de statuten zijn voorgeschreven om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Na onderzoek, heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181,

paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

c. Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben gevonden, beslist de algemene vergadering

de vennootschap vervroegd te ontbinden. Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor haar

vereffening.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

TWEEDE BESLUIT

Elke vennoot erkent een exemplaar van de jaarrekening, afgesloten op heden ontvangen te hebben.

De voorzitter licht deze jaarrekening mondeling toe, en geeft zo mondeling een jaarverslag.

De vergadering keurt de jaarrekening afgesloten op heden goed.

DERDE BESLUIT Ontbinding en invereffeningstelling.

De vergadering beslist de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "S & V Services", met maatschappelijke zetel te 3590 Diepenbeek, Crijtstraat 9, te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang vanaf heden.

VIERDE BESLUIT- Onmiddelliike sluiting van de vereffening gelet op de eenvoud van de verffeningsverrichtingen (afwezigheid van passiva).

De vergadering beslist met unanimiteit, gezien de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, te verzaken aan de termijn van één maand die is voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle vennoten bevestigen allen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

VIJFDE BESLUIT kwijting van de bestuurders.

De vergadering beslist (voor zover als nodig, gelet op artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen) om de zaakvoerder, zo voor het verleden als voor de toekomst, te bevestigen in zijn hoedanigheid van de facto vereffenaar van de vennootschap, en om hem van zijn taak te ontheffen en hem volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserve te verlenen.

ZESDE BESLUIT.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De vergadering beslist dat alle eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting van de vereffening zouden komen vast te staan, zullen ten laste genomen worden door de vennoten.

ZEVENDE BESLUIT  Sluiting van de vereffening.

Gezien de afgifte van de goederen aan de vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten laste neming van de niet-aangezuiverde schulden verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "S & V Services", met maatschappelijke zetel te 3590 Diepenbeek, Crijtstraat 9, definitief opgehouden heeft te bestaan.

ACHTSTE BESLUIT -- Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd

en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3590 Diepenbeek, Crijtstraat 9.

NEGENDE BESLUIT -- Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan BVBA ACTIVUM Boekhouders, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen en het indienen van de aangifte van stopzetting van werkzaamheden bij de B.T.W.-administratie

Voor eensluidend ontledend uittreksel,

Notaris Katharina Pragt

Tegelijk hiermee neergelegd

- een expeditie van de akte de dato 31/12/2013

verslag bedrijfsrevisor en baakvoerder

Voor-

behouden

aan het

e gtsc

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12306119*

Neergelegd

22-11-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr :

Benaming:

(voluit) : S&V Services

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3590 Diepenbeek, Crijtstraat 9

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor meester Katharina Pragt, geassocieerd notaris te Tongeren, op negentien november tweeduizend en twaalf, blijkt dat :

1° De Heer SNELLINX, Maarten Chris Juul, geboren te Tongeren op zevenentwintig juni duizend negenhonderdvijfenzeventig, Belgische, nationaal nummer 75.06.27. 229-93, echtgenoot van mevrouw Hilde Vandebroek, met woonplaats te 3590 Diepenbeek, Crijtstraat 9, BELGIË.

2° De heer IVANOV, PETAR Stefanov, geboren te Sofia (Bulgarije) op acht juli duizend negenhonderdachtenzeventig, van Bulgaarse nationaliteit, paspoort nummer 360905649 (vervaldatum 15 mei 2013), ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1000 SOFIA, VADAR STR 38, Bulgarije.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  S&V Services . Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde met een fractiewaarde van een honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Comparanten verklaren dat op de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per stuk, als volgt:

- De heer SNELLINX Maarten, voornoemd, vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);

- De heer IVANOV Petar, voornoemd, vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

Zij verklaren en erkennen dat door elke aandeelhouder werd ingetekend middels een storting van een derde (1/3) in speciën ten bedrage voornoemde bedragen en dat het totale bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,- EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening namens de vennootschap in oprichting bij KBC.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Crijtstraat 9, 3590 Diepenbeek.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Aannemer van sanitairwerken, centrale verwarming, elektriciteitswerken. Groot- en kleinhandel inzake producten met betrekking tot sanitair, centrale verwarming en elektriciteitswerken.

Het uitwerken van projecten evenals het verstrekken van opleidingen en adviezen op gebied van klimaatbeheersing, warmte- en koeltechniek, heating, ventilatie, airconditioning & luchtzuivering, sanitair en verwarming, evenals inzake centrale stofzuigersystemen en zonwering;

Het commercialiseren, ontwikkelen en ontwerpen, fabricatie en productie, aan- en verkoop, in- en export, groot- en kleinhandel, fabricage, onderhoud en herstelling, verhuren, leveren en plaatsen van alle types van klimatisering, warmte- en koeltechniek, heating, ventilatie, airconditioning, warmtepompen, luchtzuivering, centrale stofzuigersystemen & zonwering, zonnepanelen, zonneboilers, combiboilers, sanitair en verwarming,

0500987281

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

elektrisch installatiemateriaal, elektrische toestellen, huishoudtoestellen, geluids- en lichtapparatuur, telecommunicatiesystemen, alarm-, brand- en diefstalbeveiligingssystemen, camerabewaking, computerbeveiliging, internettoepassingen, edm.

Aan- en verkoop, vervaardiging en plaatsing, bevestiging of installatie van allerhande meubelen als zijnde badkamermeubels, keukenmeubels, enzovoorts;

kleinmeubelen, modulaire meubelelementen en toebehoren, in hout, in kunststof,

metaal of welk ander materiaal ook.

Het ontwerpen, plaatsen en installeren van buitenreclame: reclameborden en  panelen, lichtkranten en neonreclame, lichtreclames en uithangborden, aanbrengen van reclame op bussen, enzovoorts.

Het ontwerpen, de montage en het onderhoud van geautomatiseerde fabrieken, bestaande uit diverse machines en besturingsmechanismen en uit centrale bewakingsapparaten inclusief het onderhoud van gemotoriseerde vaartuigen; van industriële robots.

Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie, ontwikkeling, productie, levering, samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: voor het invoeren van gegevens en de volledige verwerking van gegevens.

De montage en demontage van machines, zowel mechanisch als elektrische, inclusief het verven en de revisie van deze machines.

De aan- en verkoop, onderhoud en reparatie van computers, printers, randapparatuur, rekenmachines, kantoormachines, enzovoorts zowel in binnen- als in het buitenland.

De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk.

Studie van, onderzoek naar en ontwikkeling van allerhande toepassingen van zonne-energie, windenergie, energie uit waterkracht en milieutechnologie, hernieuwbare energie of conventionele vormen van energie en de opleiding en vorming, van alle mogelijke personen, die in contact kunnen komen met de hiervoor bedoelde producten en toepassingen, het ondersteunen en stimuleren van overheidsinitiatieven in de zonne-energie sector, de sector van de hernieuwbare energievormen en/of milieutechnologie;

Uitvoeren van energie-audits en het verrichten van diensten inzake efficiënt energiegebruik en het gebruik van zonne-energie bij particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en alle andere actoren in het economisch verkeer evenals advies en begeleiding inzake het bekomen van groencertificaten en subsidieaanvragen; Verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassingen van bijhorende programmatuur. Analyseren van behoeften en problemen van gebruik en het aanbieden van de beste oplossing. Handelsbemiddeling in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik, verwarmingsinstallaties, elektrisch en elektronisch materiaal inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik, hout, bouwmaterialen, enzovoorts.

Projectontwikkeling:

Het leveren van diensten van project-management, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van de werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van de werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

- De uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en de elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoort. Bouwonderneming:

- Algemene bouwonderneming, omvattende de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf. Het bouwrijp maken van terreinen, slopen van gebouwen en andere bouwwerken. Het ruimen van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven, overige graafwerken.

- Het geschikt maken van terreinen voor mijnbouw: verwijderen van deklagen en overige werkzaamheden in verband met de ontsluiting van delfstoffen en de voorbereiding van de ontginning. De verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen. De drainage van land- en bosbouwgrond. Alsook de exploitatie van irrigatiesystemen voor de landbouw.

- Proefboren en boren. Het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve voor de bouw of voor geofysische, geologische of andere doeleinden.

- Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties.

- Burgerlijke en utiliteitsbouw; weg- en waterbouw.

- Algemene bouwkundige en civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton, funderingen en het uitvoeren van metselwerken.

- Bouwen van individuele huizen, ook volgens de formule  sleutel op de deur .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, woonhuizen, enzovoorts.

- Het bouwen van appartementen en woningen volgens de formule  sleutel op de deur . Het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden enzovoorts, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie, enzovoorts.

- De montage van hangars, loodsen, schuren, silo s, enzovoorts voor landbouwdoeleinden.

- Bouwen van tunnels, bruggen, viaducten en dergelijke.

- De bouw van tunnels voor spoorweg- en autoverkeer en van overige ondergrondse doorgangen. Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen. De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen.

De aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoorts. De aanleg voor pijpleidingen voor het vervoer van distributie van elektrische energie. De aanleg van telecommunicatielijnen en  netten.

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies: de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het plaatsen, van dakvensters, het waterdicht maken van daken en terrassen, evenals de herstelling- en onderhoudswerken.

- Het plaatsen, hestellen en onderhouden van allerhande branders  brandertechnicus.

- Aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties.

- De bouw van spoorwegen: aanleggen van bedding, plaatsen van de rails, uitvoeren en herstellingswerken. De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers, inclusief het plaatsen van vangrails. De bouw van start- en landingsbanen. De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoorts. Het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen.

- Waterbouw, baggerwerken, het ruimen van waterlopen en sloten. De aanleg van havens, inclusief jachthavens en dokken. De aanleg van dammen en dijken. De aanleg van kanalen en waterwegen. De bouw van sluizen, zwaaikommen, enzovoorts. De bouw van bezinkbekkens en andere constructies ten behoeve van de waterzuivering. Het uitvoeren van diverse werkzaamheden onder water.

- Overige werkzaamheden in de bouw: onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien. Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven en mijnschachten. Onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting. Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk.

Onderneming voor het aanbrengen van chape. Onderneming voor het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen, opritten, enzovoorts. Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoorts. Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken. Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden. Onderneming voor het optrekken van steigers en werkplatforms. Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken. Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enzovoorts.

- Bouwinstallatie

- Elektrische installatie: onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen. Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

- Vervaardiging en herwikkelen van elektromotoren, transformatoren en elektrische generatoren.

- Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen. Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

- Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders.

- Elektriciteitswerken, zowel in privégebouwen als in openbare gebouwen, evenals elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen, rivieren, zee- en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en waterzuiveringsinstallaties.

- Elektrotechnische installaties: algemeen en aan gebouwen.

- Isolatiewerkzaamheden: het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

De isolatie van koelkamers en  pakhuizen.

- Loodgieterwerk. De installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie. De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van apparatuur, inclusief regelapparatuur en leidingen voor sanitair, verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling. Overig loodgieterwerk: de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: waterleidingen, brandblusinstallaties, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (bijvoorbeeld voor zuurstof in hospitalen). - Sanitair

- Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming met water, stroom of gas en bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzachters. Het vervaardigen, verkopen en/of installeren van alle soorten filterinstallaties voor lucht, water, gas, olie e.d.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Overige bouwinstallatie: de installatie van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthavens (inclusief de installatie van verkeersborden). De installatie van stores en zonneschermen, van lichtreclames en uithangborden. Overige installaties (inclusief accessoires), niet elders genoemd.

- Afwerking van gebouwen. Stukadoorswerk. Het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken. Het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten.

- Schrijnwerk. Schrijnwerk van hout en kunststof. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, hekwerken en poorten, enzovoorts.

De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts in hout of kunststof. De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts, in hout en kunststof. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof. De montage van serres, veranda s, enzovoorts, in hout of kunststof.

- Metaalschrijnwerk. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal, deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, hekwerken en poorten, enzovoorts. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts, in metaal. Alsook het verven, graveren en bedrukken van metaal.

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts in metaal. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal. De montage van serres, veranda s, enzovoorts, in metaal.

- Vloerafwerking en wandbekleding. Plaatsen van vloer- en wandtegels. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- en wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbedekking van terrazzo marmer, graniet of lei. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof.

- Plaatsen van behang. Schilderen en glaszetten. Het schilderen van binnen- en buitenwerk van gebouwen. Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten. Het schilderen van metalenconstructies. Het schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden.

- Glaszetten: het aanbrengen van glas, spiegels, enzovoorts. De installatie van binnendeuren, scheidingswanden, enzovoorts van glas.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. De installatie van particuliere zwembaden. Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoorts. Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, niet elders genoemd.

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel

Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen, verf, ijzerwaren, elektrisch materiaal (inclusief installatiemateriaal), elektronische en telecommunicatieapparatuur (inclusief onderdelen en benodigdheden daarvan), niet-elektrische huishoudapparaten, elektrische huishoudelijke apparaten en audio- en videoapparatuur, verlichtingsartikelen en wooninrichting, meubels, vloerbedekking inclusief tapijten

Dit alles in de meest ruime zin..

De vennootschap mag voor al het voorgaande de nodige aankopen doen van materialen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren (inclusief leasing), huren, verkavelen, prospecteren, beheren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kaden kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie als tussenpersoon in de handel.

G. De commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van alle soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

H. Consultancy, publiciteit-, promotie- en marketingactiviteiten

5.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben, die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken of die op welke wijze ook nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen , verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap in België zowel als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houdend met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Dit alles in de breedst mogelijk zin, niets uitgezonderd.

De vennootschap mag zich ten voordele van alle derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur.

VERTEGENWOORDIGING

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door alle zaakvoerders gezamenlijk, met dien verstande dat aan de heer SNELLINX Maarten, voornoemd, toegestaan is alle handelingen, zoals opgesomd in de  Algemene volmacht Rechtspersonen van KBC Bank de dato 22 oktober 2012, volmachtnummer 5393034, alleen te stellen en dit zolang hij zaakvoerder is van onderhavige vennootschap.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. WINSTVERDELING

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. SLOTBEPALINGEN

BENOEMINGEN

a) Eerste boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste woensdag van de maand juni van het jaar

tweeduizend en veertien.

b) Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds een oktober twee duizend en twaalf door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

c) De vergadering beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op twee (2).

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd :

- De heer SNELLINX Maarten, voornoemd;

- De heer IVANOV Petar, voornoemd.

Hun mandaat kan bezoldigd worden, mits beslissing genomen door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Zij erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep.

d) Activum Boekhouders BV BVBA, te 3630 Maasmechelen, Heirstraat 197 of aangestelde(n) is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is. VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd notaris Katharina Pragt.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
S & V SERVICES

Adresse
CRIJTSTRAAT 9 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande