SA-VA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SA-VA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.483.097

Publication

14/04/2014
ÿþ Mal Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ï1111Q11,1,1!1111.111!111





Ondememingsnr : 0886483097 Benaming

olui: SA-VA

(verkort) :



NEERGELEGD TU( CRiFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN, AFDELING HASSELT ' op 02. APR, 2.014

de -G r9g,i e

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Weygaardstraat 34, 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Voorafgaande toelichting:

Uitgaande van de zaakvoerder van:

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SA-VA BVBA, met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Weygaardstraat 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt met, ondememingsnum mer 0886.483.097 (hierna de overnemende vennootschap); en

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KREATOS S1NT-TRUIDEN BVBA, met zetel te; 3530 Houthalen-Helchteren, Weygaardstraat 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt meij ondernerningsnummer 0866.042.031 (hierna de over te nemen vennootschap);

werd onderhavig voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgemaakt ter; attentie van en ter goedkeuring door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van voormelde vennootschappen, welke normaliter gehouden worden op 02 juni 2014, of kort daarna.

De overnemende vennootschap is houder van aile aandelen van de over te nemen vennootschap. De zaakvoerder van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap heeft het initiatief genomen een krachtens artikel 676 van het wetboek van vennootschappen met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren, waarbij het hele vermogen van Kreatos Sint-Struiden BVBA zal overgaan op Sa-Va BVBA en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 719 en volgende van het wetboek van vennootschappen (hierna de Fusie).

In het kader van deze procedure verbindt de zaakvoerder van beide vennootschappen zich ertoe om alles te doen wat in zijn macht ligt om tussen de te fuseren vennootschappen de Fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden; voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen.

1 De te fuseren vennootschappen zijn:

a)De overnemende vennootschap: SA-VA BVBA

De overnemende vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Weygaardstraat 34.

De overnemende vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0886.483.097 en ressorteert onder het: rechtspersonenregister van Hasselt,

Cip de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

iiijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap luidt als volgt;

"Het uitbaten van haarkapperssalons voor dames en heren, de aan- en verkoop in het klein van alle reulçwaren, schoonheidsverzorgingartikelen en alle andere artikelen, die normaal in kapperssalons kunnen verkocht worden, evenals kleine fantasie- en textielartikelen, dit alles ln de meest ruime zin.

Het ter beschikking stellen van zonnebanken en lichttherapietoestellen,

Het leveren van kwaliteitscontrolesystemen aan het bedrijfsleven.

Het adviseren, ontwikkelen, organiseren, en realiseren van promotionele en publicitaire activiteiten, met inbegrip van het voeren van commerciële transacties dienaangaande,

Het adviseren op het vlak van marketing en publiciteit.

Personeelsselectie en vorming.

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle vennootschappen en ondernemingen,

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair enzovoorts.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

In verband met onroerende goederen: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pend geven en ontvangen.

Het optreden als franchisenemer en franchisegever,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en elle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder elle mogelijke vormen,"

b)De over te nemen vennootschap: Kreatos Sint-Truiden BVBA

De over te nemen vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Weygaardstraat 34.

De over te nemen vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0866.042.031 en ressorteert onder het rechtspersonenregister van Hasselt.

Het maatschappelijk doel van de over te nemen vennootschap luidt als volgt;

"De uitbating van haarkapperssalons voor dames en heren, de aan- en verkoop in het klein van alle

reukwaren, schoonheidsverzorgingartikelen en alle andere artikelen, die normaal in kapperssalons kunnen

verkocht worden, evenals kleine fantasie- en textielartikelen, dit alles in de meest ruime zin.

Het ter beschikking stellen van zonnebanken en lichttherapietoestellen.

Het leveren van kwaliteitscontrolesystemen aan het bedrijfsleven.

Het adviseren, ontwikkelen, organiseren, en realiseren van promotionele en publicitaire activiteiten, met

inbegrip van het voeren van commerciële transacties dienaangaande.

Het adviseren op het vlak van marketing en publiciteit

Personeelsselectie en vorming.

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle

vennootschappen en ondernemingen,

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van

adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair enzovoorts.

Het nemen van participaties onder eender welke vomi in aile bestaande of nog op te richten

vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip

van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van

vennootschappen,

In verband met onroerende goederen; verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen,

onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen.

Het optreden als franchisenemer en franchisegever.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf ais voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden. De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen,"

2 Algemeen

De voorgenomen Fusie beoogt de algehele overdracht van alle activa en passiva van de over te nemen vennootschap naar haar enige vennoot, de overnemende vennootschap en kadert in juridische, financiële en operationele integratie van de activiteiten van de over te nemen vennootschap in de over te nemen vennootschap.

De fusie is erop gericht tussen de te fuseren vennootschappen een integratie en harmonisatie op juridisch vlak te verwezenlijken, teneinde een centralisatie door te voeren van het bestuur, de administratie en de boekhouding alsook van de overige overheaddiensten van de te fuseren vennootschappen. Dit alles heeft een rationaliserend en kostenbesparend effect. Er zal bijgevolg een grotere efficiëntie kunnen worden bekomen op het vlak van rapportering, boekhouding en management.

De juridische en operationele samensmelting van de activiteiten van de te fuseren vennootschappen maakt het tevens mogelijk om intra-groepstransacties te vermijden tussen beide rechtspersonen.

Door de fusie en de bijhorende reeds eerder vermelde centralisatie, zal er een grotere doorzichtigheid ontstaan van de te fuseren vennootschappen zelf. Hierdoor zullen ook de vaste kosten kunnen worden gereduceerd.

In het licht van het voorgaande, is de zaakvoerder van de te fuseren vennootschappen van mening dat er geen afdoende rationele argumenten voorhanden zijn om de te fuseren vennootschappen autonoom en apart verder te laten bestaan.

Gezien de eerder omschreven, uitvoerige verantwoording vanuit bedrijfseconomisch perspectief, beantwoordt de voorgenomen Fusie aan reële zakelijke behoeften.

De zaakvoerder van de te fuseren vennootschappen beoogt een niet-belaste fusie te realiseren, in een regime van boekhoudkundige continuïteit.

Indien het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen, normaliter gehouden op 02 juni 2014, op geldige wijze wordt goedgekeurd, zal de over te nemen vennootschap op het moment van juridische uitwerking van de Fusie van rechtswege ophouden te bestaan en gaat alsdan haar gehele vermogen, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen, geen enkele uitgezonderd, over op de overnemende vennootschap.

3 Boekhoudkundige terugwerking

Vanaf 1 januari 2014 (deze datum inbegrepen) worden de verrichtingen geste door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap. De resultaten (winst of verlies) behaald vanaf 1 januari 2014 (deze datum inbegrepen) worden eveneens toegerekend aan de overnemende vennootschap.

4 Voordelen  rechten toegekend aan de leden van het bestuur/vennoten

Aan de zaakvoerder van de overnemende en over te nemen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend. De overnemende vennootschap kent geen bijzondere rechten toe aan (en stelt geen maatregelen voor betreffende) de vennoot van de overnemende vennootschap of gebeurlijke houders van andere effecten van de over te nemen vennootschap.

t

g



5 Slotbepalingen

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de fusieverrichting gedragen door de te fuseren vennootschappen, ieder voor een gelijk deel. Bij goedkeuring ven: de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De streefdatum voor de goedkeuring van dit fusievoorstel door de respectieve buitengewone algemene

vergaderingen van vennoten van de te fuseren vennootschappen is 02 juni 2014, of kort daarna.

Dit fusievoorstel zal, in beginsel tegelijkertijd voor de te fuseren vennootschappen, worden neergelegd op de bevoegde griffie, niet name deze van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt.

Aldus opgemaakt en door de zaakvoerder van de te fuseren vennootschappen ondertekend in acht exemplaren, waarbij iedere vennootschap erkent twee door de zaakvoerder getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er:

-twee bestemd zijn om in de respectieve vennootschapsdossier te worden neergelegd;

-twee bestemd zijn om op de zetel van de respectieve vennootschappen te worden bewaard; -twee bestemd zijn voor de notaris die de fusieaktes zal verlijden;

-minstens twee reserve-exemplaren

Te Houthalen-Helchteren, op 24 maart 2014

Voor analytisch uittreksel

Sara VANDERLINDEN

Zaakvoerder

Neergelegd: Voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting dd. 24 maart 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Lkice In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III

V ben aa Bel StaE

Ondernemingsnr : Benaming 0886.483.097 SA-VA

(voluit) :

(verkort) :

RECHAANK VOOPHANDEL

NTvIak r, .deling HASSELT

I Mg 20%

Griffie

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3530 Houthalen-Helchteren, Weygaardstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Het blijkt uit de notulen verleden voor notaris Philippe COLSON, geassocieerd notaris te Geel, op 2 juni 2014, nog te registreren, de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SA-VA", met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Weygaardstraat 34, met ondernemingsnummer BTW BE 0886.483.097 RPR Hasselt onder meer besloten heeft wat volgt:

BESLUlT: FUSIEVOORSTEL  BESLUIT TOT FUSIE

De vergadering, besluit overeenkomstig de modaliteiten en bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de fusie van huidige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SA-VA", ("overnemende vennootschap"), niet en door overneming, als gevolg van: ontbinding zonder vereffening, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KREATOS SINT-TRU1DEN", met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Weygaardstraat 34, met ondernemingsnummer BTW BE 0866.042.031 RPR Hasselt ("overgenomen vennootschap"), bij wijze van overgang onder algemene titel van het hele actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschap in de overnemende vennootschap.

Conform artikel 726 Wetboek van vennootschappen, worden er door de overnemende vennootschap geen nieuwe aandelen uitgegeven, aangezien deze laatste de enige vennoot is van de overgenomen vennootschap.

Het register van de aandelen van de overgenomen vennootschap zal door de zorgen en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap vernietigd worden door de vermelding op elke bladzijde van het register van volgend opschrift "register vernietigd ingevolge besluit van de buitengewone algemene vergadering de dato 2 juni 2014 naar aanleiding van de fusie door opslorping van de vennootschap door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SA-VA", met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Weygaardstraat 34, met ondememingsnummer BTW BE 0886.483.097 RPR Hasselt

BESCHRIJVING VAN HET OVERGEGANE VERMOGEN

Algemene voorwaarden en lasten van de overgang

1.1-let vermogen van de overgenomen vennootschap wordt feitelijk en juridisch overgebracht in de staat ' waarin het zich bevindt op heden, op basis van de staat van activa en passive, opgemaakt op 31 december 2013. Alle handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap sinds 1 januari 2014 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2.0e overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap. Meer bepaald zal ze gehouden zijn;

a)alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen te dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan;

b)de lopende huurcontracten en gebruiksrechten te eerbiedigen, zoals de overgenomen vennootschap zelf ertoe gehouden of gerechtigd was, en rechtstreeks de eigenaars en bezetters aan te spreken voor ailes wat het bestaan van de huurcelen, de wijze en voorwaarden van hun gebruik betreft, de te geven opzeggingen en de voorwerpen waarvan zij zouden kunnen beweren dat ze hen toebehoren;

c)alle overeenkomsten en verbintenissen te eerbiedigen en uit te voeren die de overgenomen venncotschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en aile derden, alsook alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de overgenomen vennootschap gehouden is, uit welke hoofde ook, met betrekking tot de overgegane goederen;

d)alle overeenkomsten en verbintenissen te eerbiedigen en uit te voeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat het thans in dienst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

eVoo,r4t behouden aan het Belgisch Staatsblad

zijnde personeel bij de overgenomen vennootschap overgaat met behoud van alle rechten van anciënniteit en anderen.

3.Het overgegane vermogen omvat tevens de activiteiten van de overgenomen vennootschap met de daaraan verbonden licenties, (inter)nationale (vervoers)vergunningen, registratie van aannemers, gereglementeerde beroepen, andere vergunningen, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar hun onderneming en verbonden met haar hun handelszaak.

3.In de overgang is eveneens het archief en alle boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap begrepen, op fast voor de overnemende vennootschap deze te bewaren, daarin begrepen het register van aandelen, na vernietiging zoals hierboven bepaald.

4.Deze overgang wordt aanvaard door de overnemende vennootschap, die tevens aanvaardt alle schulden van de overgenomen vennootschap te dragen, haar verplichtingen uit te voeren en alle kosten, lasten en belastingen van welke aard ook met betrekking tot de overgang en de ontbinding van de overgenomen vennootschap te dragen en te betalen. De ovememende vennootschap waarborgt de overgenomen vennootschap tegen alle vorderingen met betrekking tot de overgedragen bestanddelen.

5.De vergadering van de overgenomen vennootschap heeft verklaard en de notaris verzocht te notuleren (a) dat er zich in het overgedragen actief geen onroerende goederen bevinden, en dat zij geen eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechte', noch enige zakelijke zekerheden bezit waarop enig Decreet of Ordonnantie betreffende de bodemsanering van toepassing is, en (b) dat de handelszaak van de overgenomen vennootschap onbelast en vrij is van enige inschrijvingen, randvermeldingen en overschrijvingen.

6. De nettowaarde van het actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschap zal in de overnemende vennootschap worden geboekt overeenkomstig het principe van continuïteit bepaald in het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001, houdende uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

BESLUIT; BEHOUD VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

Om te voldoen aan de bepaling van artikel 724, alinea 1 Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering artikel 4 van haar statuten, dat het doel omschrijft, niet te wijzigen, aangezien de activiteiten van de overnemende vennootschap reeds overeenstemmen met deze van de overgenomen vennootschap.

VASTSTELLING VAN DE EFFECTIEVE VERWEZENLIJKING VAN DE FUSIE

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris te notuleren dat, als gevolg van de besluiten die voorafgaan:

a)de opschortende voorwaarde waaronder de besluiten gencmen door de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, met betrekking tot haar fusie, vandaag gehouden voorafgaandelijk aan deze vergadering, werden onderworpen, verwezenlijkt is;

b)de fusie van huidige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SA-VA" met en door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KREATOS SINT-TRUIDEN" effectief tot stand is gekomen;

c)de fusie, bijgevolg, definitief is en haar volledige uitwerking heeft;

d)de overgenomen vennootschap vanaf 2 juni 2014 ophoudt te bestaan.

BESLUIT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, namelijk voor het aanvullen en afsluiten van het register van aandelen van de overgenomen vennootschap.

Alle machten worden bovendien verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTEGRATED ACCOUNTANCY", verkort "INACC", te 2440 Geel, Diestseweg 32, met ondernemingsnummer 0893 818.970 RPR Turnhout, voor wie optreedt de heer Luc BRUSSELEERS, zaakvoerder, alsook haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde.

Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 31.03.2014 14077-0074-012
04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 29.03.2013 13074-0481-013
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 30.03.2012 12072-0019-013
31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 28.03.2011 11065-0592-011
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 29.03.2010 10076-0032-011
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.03.2009, NGL 02.04.2009 09101-0326-012

Coordonnées
SA-VA

Adresse
WEYGAARDSTRAAT 34 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande