SABIEN VINCK IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SABIEN VINCK IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.987.077

Publication

03/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

01-06-2015

Griffie

*15309118*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630987077

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

SABIEN VINCK IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen op 29/05/2015, blijkt dat de hiernavermelde persoon voor zijn ambt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Oprichter:

De heer LENAERS Ghislain Frederic Maria, geboren te Hasselt op veertien januari negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Ringlaan 36.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " SABIEN VINCK IMMO ".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Ringlaan 32. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur met inbegrip van de onroerende leasing, het doen bouwen en verbouwen en de procuratie van onroerende goederen: het beheer, de uitbating, de valorisatie, de uitrusting, de aanpassing, de verfraaiing, de prospectie en het onderhoud van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen zoals onder meer grond- en wegeniswerken laten uitvoeren en de gronden en wegenissen voorzien van alle nodige of nuttige nutsvoorzieningen en uitrustingen;

- algemene bouwonderneming inhoudende het optreden als aannemer en onderaannemer van algemene bouwwerkzaamheden en meer bepaald in de private en industriële bouw, alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingwerken van gebouwen en het optreden als bouwheer;

- alle activiteiten met betrekking tot de immobiliën en de makelarij evenals welk danige onroerende verhandeling als tussenpersoon in de meest ruime zin: het verstrekken van adviezen en het verrichten van beheers- en controletaken in dezelfde context, projectontwikkeling, promotie; - makelaar in onroerende goederen en immobiliën;

- administratieve diensten aan bedrijven;

- alle plaatsbeschrijvingen, kostenbegrotingen en schadebepalingen van alle onroerende goederen vaststellen en redigeren, het optreden als expert in onroerend goed;

- het beheer van gebouwen in mede-eigendom, het waarnemen van de functie van syndicus voor deze gebouwen;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden: het verlenen van alle adviezen dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingenen particulieren;

- de werving en selectie van personeel, interim-management en outplacement. De vorming en

Onderwerp akte :

Ringlaan 32

3530 Houthalen-Helchteren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

verdere opleiding van kantoorpersoneel in het algemeen, en in het bijzonder de opsporing en selectie voor rekening en in opdracht van derden van (kader)personeel van alle mogelijke opleidingen en specialismen;

- het optreden als tussenpersoon bij de overname, fusie, splitsing, verkoop en aankoop van handelsfondsen, goodwill (cliënteel), patenten en octrooien, onroerende goederen bestemd voor handelsuitbating en participaties in eender welke vorm zoals onder meer aandelen in bestaande of op te richten ondernemingen;

- consulting op het gebied van beheer, management en marketing;

- consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties, het verzorgen van public relations-activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande;

- consulting op het gebied van reclamevoering, reclamecampagnes, communicatiestrategie en mediavoering;

- tussenpersoon in de handel en handelsbemiddeling zoals makelaar in roerende goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair zonder dat deze opsomming beperkend is;

- alle verhandelingen van roerende waarden en alle verrichtingen in verband met grondstoffen en goederenmarkten;

- het beheer van roerende goederen, meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden;

- onderneming van het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen, in verband met haar doel, mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen;

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening en/of voor rekening van derden op alle plaatsen en op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Zij mag binnen de beperkingen van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren, evenals de in- en de uitvoer.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze dan ook.

Deze lijst is exemplatief en niet-beperkend. Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten.

De vennootschap mag de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftig duizend euro (50.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE95 7360 1277 4358 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 28 mei 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

afgeleverd bankattest.

Het kapitaal is volledig volgestort.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand mei te tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Benoemingen: Worden benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

De heer LENAERS Ghislain Frederic Maria, geboren te Hasselt op veertien januari

negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Ringlaan 36.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEL-CO, met zetel te 3511 Kuringen, Diepstraat 67, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen, afdeling Hasselt, onder nummer 0834.069.148, met als vaste vertegenwoordiger de heer LENAERS John, geboren te Genk op twintig december negentienhonderd zesenzeventig, rijksregister nummer 76.12.20-129.78, wonende te 3511 Kuringen (Hasselt), Seringenstraat 26.

Mevrouw VINCK Sabien Nelly Etienne, geboren te Brugge, op 2 mei 1976, wonende te 3560 Lummen, Neerstraat 5 bus 4.2.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergade¬ring zal gehouden worden in het jaar 2017.

Volmacht

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de heer Robert NORTREDAME, die te dien einde woonstkeuze doet op de zetel van de vennootschap, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis¬ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Getekend

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
SABIEN VINCK IMMO

Adresse
RINGLAAN 32 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande