SADT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SADT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.918.535

Publication

19/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-12-2014

*14312773*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506918535

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

SADT

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Herkkantstraat 66 3510 Hasselt

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Wendy GEUSENS te Hamont-Achel op 17 december 2014, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan hierna een uittreksel van de statuten overeenkomstig artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen:

Oprichter

1. De heer HALMANS Christiaan Paul Anna, geboren te Geleen (Nederland) op 11 februari 1972, echtgenoot van mevrouw HARMEIJER Ilona, wonende te 3510 Hasselt, Herkkantstraat 66.

2. Mevrouw HARMEIJER Ilona, geboren te Nieuw-Lekkerland (Nederland) op 26 oktober 1974, echtgenote van de heer HALMANS Christiaan Paul Anna, wonende te 3510 Hasselt, Herkkantstraat 66.

Rechtsvorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam :  SADT .

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3510 Hasselt, Herkkantstraat 66.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft als doel, dit zowel in België als daarbuiten:

1. Specifiek doel:

- Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

- Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment;

- Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante diensten;

- Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een

programma van de klant;

- Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derde;

- Adviesbureau op gebied van public relations, communicatie, gebied van bedrijfsbeheer,

bedrijfsvoering;

- Grafische designer;

- Zakelijke dienstverlening in de meest ruime zin van het woord;

- Internetwinkel;

- Interieurwinkel en winkel voor woonaccessoires;

- Debiteurenbeheer;

- Schrijven, ontwerpen en geven van bedrijfstraining;

- Schrijven, ontwerpen en geven van training voor non-profitsector;

- Advisering en ontwerp binnenhuisinrichting particulieren en bedrijven;

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

- Uitbating B&B, charme hotel, vakantiewoningen;

- Organisatie van events voor profit en non-profit;

- Consulting en advisering van bedrijven en/of ondernemers (profit en non-profit);

- Koop-verkoop-verhuur bedrijfspanden;

- Exploitatie voor business centra;

- Vervoer van personen;

- ter beschikkingstelling van personeel voor dienstverlening.

II. Voor eigen rekening:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

1. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

2. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

3. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

4. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

5. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

6. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

7. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

8. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De aandeelhouders zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteiten van de houder(s) van die attesten.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bevoegdheden zaakvoerders

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid, om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het is gedeeltelijk volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerder(s) zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig september tweeduizend zestien.

Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar. Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Reserves  winstverdeling  verdeling verffeningssaldo

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Jaarvergadering

Ieder jaar, de laatste donderdag van de maand maart om achttien uur moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de daaraan voorafgaande werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden de laatste vrijdag van maart van het jaar tweeduizend zeventien.

Benoeming zaakvoerder

Wordt aangesteld als niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

1. De heer HALMANS Christiaan Paul Anna, geboren te Geleen (Nederland) op 11 februari 1972, wonende te 3510 Hasselt, Herkkantstraat 66.

2. Mevrouw HARMEIJER Ilona, geboren te Nieuw-Lekkerland (Nederland) op 26 oktober 1974, wonende te 3510 Hasselt, Herkkantstraat 66.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte

Coordonnées
SADT

Adresse
HERKKANTSTRAAT 66 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande