SALES SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SALES SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.695.902

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 01.07.2014 14269-0438-011
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 03.07.2013 13263-0009-011
03/02/2015
ÿþr mod 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III1111110

111







Ondernemingsnr : 0466.695.902

Benaming (voluit) : SALES SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 231

(2n erwerp akte :VOORSTEL VAN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (artikel 676, 1° W.Venn.)

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broedermi nstraat 9, op zeven januari tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat door de bestuursorganen van:

1) de naamloze vennootschap "VSB KETELBOUW CHAUDRONNERIE", gevestigd te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 231, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen (afdeling Hasselt) met ondernemingsnummer 0439.378.623.

hierna genoemd de "Overnemende vennootschap", en

2) de naamloze vennootschap "SALES SERVICES", gevestigd te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 231, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Hasselt) met ondernemingsnummer 0466.695.902.

hierna genoemd de "Over te nemen vennootschap",

het initiatief werd genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschappen, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676, 1° en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Met het oog daarop hebben de organen van bestuur van de fuserende vennootschappen er zich wederzijds toe,, verbonden om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voor waarden.

Uit het fusievoorstel blijkt wat volgt:

(a) rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1) de naamloze vennootschap "VSB KETELBOUW CHAUDRONNERIE", gevestigd te 3500 Hasselt,,: Genkersteenweg 231, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen (afdeling Hasselt) met ondernemingsnummer 0439.378.623, genoemd "de overnemende vennootschap", hebbende als doel:

"De in- en uitvoer, de aan- en verkoop, de fabricatie, assemblage en herstelling van alle constructies, machines en toestellen voor om het even welke doeleinden en in het om het even welke materialen.

Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreekse betrekking hebben op machinebouw, metaalconstructies, tanks en ketelbouw en alle vormen van metaalbewerking.

Het maken van geprefabriceerde elementen, evenals het lassen voor industriële doeleinden.

Aan- en verkoop, in en uitvoer van alle materialen dienstig voor montage, ketelbouw, silo's en vergaarbakken. Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrif, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek; analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon welk hetzij direct hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel der vennootschap.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

RECHTSANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 2 1AN, 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

, mod 11.1

ti

t r S

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend".

2) de naamloze "SALES SERVICES", gevestigd te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 231, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Hasselt) met ondernemingsnummer 0466.695.902, genoemd "de over te nemen vennootschap", hebbende als doel:

"De handel in, de aan- en verkoop, import, export en expeditie van goederen van alle aard, met inbegrip van hun verhuring, dit alles voor eigen rekening als wel voor rekening van derden als vertegenwoordiger, agent, commissionair of anderszins.

Het optreden als agent, makelaar of bemiddelaar, als tussenpersoon of anderszins, zowel in binnen- als buitenland, voor rekening en ten behoeve van binnen- of buitenlandse fabrikanten, handelaars, importeurs of exporteurs.

Het beheer van alle roerende en onroerende goederen en rechten, daaronder verstaan:

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen;

- het kopen en verkopen, beheren en alle transacties van alle roerende goederen, waarden en vermogens, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen;

het verwerven, beheren en in waarde stellen van brevetten, octrooien, licenties, auteursrechten en merken. Het beheer van investeringen en deelnemingen in vennootschappen, het uitoefenen van beheersmandaten, het verstrekken van advies, -

management en andere diensten van dezelfde aard Deze diensten kunnen zowel op contractuele als op statutaire basis worden verstrekt, zowel als extern adviseur als in de hoedanigheid van orgaan, marketing, agenturen en beheren van maatschappijen.

Dit alles in de ruimste zin genomen zowel in eigen naam als tussenpersoon of commissionair, in binnen- als buitenland.

Het verlenen aan derden van alle mogelijke diensten in verband met auditing zowel financieel als operationeel. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin ' bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën verkoop, productie en algemeen beheer.

Het voeren van bemiddeling bij aangelegenheden van verzekering. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen van emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalbeheer.

Het op punt stellen van syndicaatsovereenkomsten tussen aandeelhouders.

De vennootschap heeft eveneens als commissionair, makelaar of tussenpersoon tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering, c) het toestaan van leningen en ' kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm overeenkomsten en het doen van periodieke uitkeringen, zomede al hetgeen wat met het vorenstaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn; in dit kader kan zij zich borg stelten of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten. Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen en met dien verstande dat de activiteiten van de vennootschap buiten het toepassingsgebied blijven van de Belgisch Wetgeving op de financiële instellingen en transacties en de wet op het vermogensbeheer.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenlan4 op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten, zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden.

De vennootschap mag alle hoegenaamde industriële, commerciële, roerende of onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke andere manier in alle ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan zelfs alle medewerkingsassociatie of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen. Zij mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over deze verbonden vennootschappen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire-of andere waarborgen.verstrekken" .... _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Betgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

" mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad



Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste in uitgelegd te worden".

(b) geruisloze fusie

Aangezien de overnemende vennootschap op datum van het verlijden van de fusieakte in het bezit zal zijn van al de aandelen van de over te nemen vennootschap worden naar aanleiding van de fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De overnemende vennootschap zal het gehele vermogen verkrijgen van de over te nemen vennootschap tegen vernietiging van de aandelen van de over te nemen vennootschap.

(c) datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig worden geacht tejziin verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 januari 2015 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

(d) ree ten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootscha * die brzondere rechten hebben. alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen de de ofesens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn i n de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

(e) bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen

die deelnemen aan de fusie door overneming.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee

neergelegd ;

- afschrift van

de akte

- volmachten







Op de laatste blz. van Lui vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 31.07.2012 12379-0071-012
27/02/2012 : ME335611
01/07/2011 : ME335611
25/06/2010 : ME335611
31/03/2015
ÿþBenaming (voluit) : SALES SERVICES (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 231

Oei derwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-:' straat 9, op negen maart tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neerge legd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SALES SERVICES", gevestigd te 3500 Hasselt, Genker-steenweg 231, ingeschreven ' in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Hasselt) met ondernemingsnummer 0466.695.902, Ronder meer

1. beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen (afdeling Hasselt) en tot instemming met de verrichting waarbij de vennoot-; schap bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar enige aandeelhouder, de naamloze vennootschap "VSB! KETELBOUW CHAUDRONNERIE", gevestigd te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 231, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen (afdeling Hasselt) met ondernemingsnummer 0439.378.623.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch l voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één januari tweeduizend vijftien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2, dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Vo macht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de heer MATTHEESSENS ' Pieter, van Belgische nationaliteit, wonende te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan 37, bus A2, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

afschrift van

de akte;

- volmacht

-___--__-__~_~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod97.7

"

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudE aan he Belgisc

Staatsbh

11111

x15097239

Ondernemingsnr : 0466.695.902

van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

1 9 11MR1 2015

Griffie

afdeling HASSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2009 : ME335611
24/06/2009 : ME335611
26/06/2008 : ME335611
14/06/2007 : ME335611
20/06/2005 : AN335611
08/06/2004 : AN335611
14/08/2003 : AN335611
11/07/2003 : AN335611
12/05/2003 : AN335611
19/07/2002 : AN335611
12/06/2001 : AN335611
24/08/1999 : ANA061018

Coordonnées
SALES SERVICES

Adresse
GENKERSTEENWEG 231 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande