SAM-CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAM-CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.478.548

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 07.08.2014 14407-0550-012
19/11/2013
ÿþ Mod 11.1

}, = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 -11- 2013

tslelIre£LT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsvr :0821.478.548

Benaming (voluit) :SAM-CO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Schaffensesteenweg 7, 3583 Beringen (Paal)

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte opgesteld door notaris Koen Vermeulen met standplaats te Beringen-Paal op 30 oktober 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid SAM-CO volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt na akkoordbevinding door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig is samengesteld, dat alle aandelen aanwezig zijn en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

a) Verslagen

De voorzitter overhandigt een bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 16 oktober 2013 omtrent de voorgestelde doelwijziging, voorgeschreven door artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen. Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva de dato 30 september 2013 gevoegd, hetzij minder dan drie maanden v66r heden vastgesteld.

Een exemplaar van dit verslag en van de staat van activa en passiva, zal tegelijk met de expeditie en het uittreksel van deze akte worden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering ontstaat de voorzitter van het in extenso voorlezen van het verslag van de zaakvoerder bij de voorgestelde doelwijziging, en van de daarbijgevoegde staat van activa en passiva. Aile aanwezigen verklaren een exemplaar van de verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

b) Uitbreiding van het doel

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering vervolgens het doel van de

vennootschap uit te breiden met de hoger omschreven activiteiten.

c) Wijziging statuten

Vervolgens beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel 4 van de statuten aan te passen

zodat het voortaan luidt:

"Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- In België en in het buitenland, in het algemeen en in eigen naam en voor rekening van derden alsook

krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan

van de klant:

- de uitbating van een adviesbureau;

- het verfenen van adviezen en hulp op het gebied van:

- bedrijfsvoering en beheer;

- verkoop en marketing;

- planning, organisatie en efficiëntie;

- rendementsverhoging, gestructureerde groei en expansie van bedrijven.

- het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen;

: " " ` i i " " i - i - " " ; . I . 1  ' ' Î  ' 1 1 " . " si " 1 1 " I 1 ' ' "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

tl

Luik B - vervolg

- optreden als manager, onderhandelaar, makelaar, adviseur, management. consultant, agent, verkoopadviseur, agent of handelsvertegenwoordiger in goederen;

- het verrichten van marktstudies;

- het verschaffen van professionele bijstand, het beheer en verwerken van administratie, boekhouding, personeel- en commercieel beheer, het uitvoeren of laten uitvoeren van alle daarop betrekking hebbende taken en verrichtingen;

- het organiseren van seminaries en cursussen.

1- Aan- en verkoop, import en export van alle roerende goederen voor eigen rekening en/of voor rekening van derden opdrachtgevers.

- Groothandel in auto's en motorvoertuigen, zowel nieuwe als tweedehandse.

- Onderneming van onroerende goederen, welke ondermeer bevat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, inbegrepen de onroerende leasing,

- Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar van andere rechtspersonen.

- Het borg staan en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

- De handel, de aan- en verkoop in het groot en in het klein, in binnen- en buitenland, de

consignatie, de invoer en uitvoer, de doorvoer, het vervoer, de vertegenwoordiging, de distributie, de licentie, de productie of het laten produceren, het afwerken, het afwegen, de conditionering, het herverpakken en het bewerken van grondstoffen, ingrediënten, supplementen en halffabrikaten bestemd voor de voedingsindustrie, de voederindustrie, de cosmetische industrie, de farmaceutische industrie, de chemische industrie .., de industrie en nijverheid in het algemeen.

De vennootschap kan eveneens alle diensten verstrekken die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan zoals onder andere; het verlenen van advies inzake de formulatie, de productie, de aangewende technologie, de wetgeving, de kwaliteitszorg, de toepassing, enzovoort.

De vennootschap bezit de mogelijkheid tot verwerving, de afstand en de exploitatie van patenten, vergunningen, uitvindingen, procédés en verbeteringen met betrekking tot eerder vernoemde activiteiten.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende of onroerende, financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te oefenen of uit te breiden.

- Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks, die op één of andere wijze verband houden met: - alle advies- en/of diensten functies op het vlak van bedrijfsorganisaties algemeen; alle advies- en/of diensten functies op het vlak van personeelsadvies in het bijzonder; consultancy, opleiding en training en bijstand op het domein van onder andere personeelsplanning, personeels- en loonadministratie, inzetbaarheid, werving en selectie van personeel, personeelsbeoordeing en evaluatie;

- het uitvoeren van bovenvermelde activiteiten "in house" en bij de klant ter plaatse;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op deze domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als tussenpersoon;

- adviseren van ondernemingen, overheden, zelfstandigen, vrije beroepen en particulieren hij het uitoefenen van hun activiteiten en het bepalen van hun resultaten. De activiteiten houden in: het bepalen van bedrijfsstrategie en het vertalen naar en het opstellen van de resulterende operationele plannen, het uitvoeren van strategisch en change managementprojecten, het coachen, councellen van werknemers, kaderleden, directieleden en teams;

- rekrutering, selectie en arbeidsbemiddeling in de ruimste zin; nationaal en internationaal rekruteren, selecteren en bemiddelen van werknemers, kaderleden, directieleden en teams, met benutting van alle actuele en toekomstige rekruteringstools en methodieken. Headhunting en executive recruitment; - development: het ontwikkelen en geven van trainingen in de meest uiteenlopende vorm;

contracting uitvoeren en outsourcing projecten in het HRM en algemeen managementbereik. Het begeleiden van opvolgingsproblematiek in ondernemingen. Interim management;

- assessment en potentieelbeoordeling; het bepalen van de geschiktheid en/of het potentieel voor ontwikkeling van medewerkers en/of sollicitanten. Het auditen (nationaal en internationaal) van human development en human capital, change potentieel, management potentieel van organisaties. Administratief en organisatorisch beheren en begeleiden van wervingsreserves,

kandidaatdatabases voor werving, retentie en andere doeleinden Het o.stellen en uitvoeren van

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

ie 1.1

A - i

á Voor- Luik B - vervolg

behouden competentie- en capability-modellen en programma's. Het ontwikkelen en uitvoeren van exit coaching1 Het ontwikkelen en begeleiden van performance management programma's, sales en result verhogende programma's. Het verstrekken van carrière-advies.

aan het Deze opsomming is niet beperkend.

- éí§i  De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende` handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderend zijn.

Staatsbiad De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

De algemene vergadering der vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder in functie, mevrouw VAN WINGE Annick Delphine Alfonsine met ingang van heden te ontslaan als zaakvoerder en haar kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2013 1- Annexes du Moniteur belge



VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Notaris Koen Vermeulen

Tegelijk hiermee aangelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerder

en staat van actief en passief.



08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 02.07.2013 13261-0383-011
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 21.08.2012 12429-0469-011
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 31.08.2011 11532-0443-009
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 23.08.2016 16464-0166-014

Coordonnées
SAM-CO

Adresse
SCHAFFENSESTEENWEG 7 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande