SAP4CE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SAP4CE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 541.583.860

Publication

13/11/2013
ÿþ !Md WMàtt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u i !,11.11.11.1à1111 D0

Rechtbank van koophandel

31 OKT. 2013

is~HAS LT

Griffie

Ondernemingsnr : © eS (4/1 3

Benaming

(voluit) : SAP4ce

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF (vennootschap onder firma)

Zetel : MEYBROEKSTRAAT 44 3510 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Oprichting van SAP4ce (VOF) vennootschap onder firma

De ondergetekenden:

1.KUDLACIK HANNA IDA wonende te Meybroekstraat 44 te 3510 HASSELT , van Poolse nationaliteit,

nationaal nummer 74.04,13-432.81, identiteitskaart nummer B 127094 55

Geboren te Bydgoszcz (Polen) op 13/04/1974, hierna te noemen, de ondergetekende sub 1,

en

2WILLEMS Christopher Johan E wonende te Lindestraat 8 te 3540 HERK-DE-STAD, van Belgische

nationaliteit, nationaal nummer 72.09.13-157.58,

Geboren te LEUVEN. op 13/09/1972, hierna te noemen, de ondergetekende sub 2,

richten met ingang van 1 oktober 2013 een vennootschap onder firma op onder de naam SAP4ce VOF waarvan de statuten als volgt luiden

Artikel I

Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma.

Haar benaming luidt : " SAP4ce VOF "

Artikel 2

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3510 HASSELT, MEYBROEKSTRAAT 44,

Artikel 3

Doelomschrijving

De vennootschap heeft als zowel in het binnenland als in het buitenland, in eigen naam of in naam en voor rekening van derden, of op commissiebasis, de economische activiteit van computeradvies bureau, de= informatica dienstverlening in al zijn vormen en in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

Adviesverlening, hard en softwarebureau, configuratie en toepassingen, computeranalyse zowel op het vlak; van behoeften als van oplossingen en probleemstellingen van gebruikers,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 ~Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De realisatie van nieuwe en configuratie van bestaande programma's en gebruiksklare systemen, analyse, ontwerp, programmatuur, en implementatie van nieuwe en gebruiksklare systemen en toepassingen, alsook de ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van alle mogelijke documentatie en toepassingen.

Tevens kan de vennootschap de online verkoop van informatie, informatica en aanverwante communicatiematerialen en dito diensten uitoefenen, uitvoeren en verstrekken, alle mogelijke vormen van webshop activiteiten uitvoeren, alsook alle vormen van communicatie templates te koop aanbieden. Deze opsomming is geenszins beperkend, enkel verhelderend bedoeld.

De grafische, audiovisuele en beeldtechnische vormgeving, inbegrepen het ontwikkelen en ontwerpen van websites, logo's, beeldmerken, visuele toepassingen, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Tevens alle geluid- en beeldtechnische toepassingen en materialen, voor alle op heden gekende en nog ongekende media toepassingen, materialen en technieken,

Advies en opleidingen verstrekken aan derden over al de hiervoor genoemde activiteiten en toepassingen, tevens de organisatie, productie, implementatie en verzorgen van logistieke opleidingen, seminaries, onderzoeksverrichtingen naar verfijning en ontwikkeling van nieuwe, gekende en tot op heden ongekende toepassingen en mogelijkheden inzake informatica, dit alles eveneens in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, op commissie, in franchise, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkaardig of een aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële en/of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan optreden als verhuurder en als huurder van gebouwen en goederen, optreden als makelaar en tussenpersoon in alle takken en domeinen van de economie, overgaan tot alle handels, nijverheid, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, aval en waarborg verkrijgen en verlenen, het beheer en bestuur uitoefenen van andere vennootschappen en ondernemingen met een gelijkaardig of complementair doel.

Alle voorgaande bepalingen dienen en de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd.

Artikel 4

Duur

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

Artikel 5

Kapitaal en Inbreng

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op ¬ 1.500,00 (duizend vijfhonderd Euro), werd volledig

volstort en wordt vertegenwoordigd door honderd vijftig aandelen.

Het kapitaal wordt als volgt onderschreven :

1.KUDLACIK Hanna ida, voornoemd, schrijft in op 5 (vijf) aandelen en stort hiermede een bedrag van ¬ 50,00 ( vijftig Euro),

2.WILLEMS Christopher Johan E, voornoemd, schrijft in op 145 (honderd vijfenveertig) aandelen en stort hiermede een bedrag van ¬ 1450,00 (duizend vierhonderd vijftig Euro).

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

Ter vergoeding van deze stortingen, ontvangt KUDLACIK Hanna Ida vijf aandelen (5) , WILLEMS Christopher Johan E honderd vijfenveertig aandelen (145).

Artikel 6

Wijziging van het kapitaal

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of meerdere keren, mits unanieme beslissing van aile vennoten, verenigd in een algemene vergadering. Iedere kapitaalswijziging zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Artikel 7

Aansprakelijkheid van de vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten zijn vanaf heden tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk voor het maatschappelijk passief.

Artikel 8

Overdracht aandelen

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen zijn voor overdracht vatbaar, mits het eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in een algemene vergadering. ledere overdracht dient bekend gemaakt te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en de plichten die er aan verbonden zijn.

Artikel 9

Aantal, toelating, uittreding en overlijden van vennoten

1.Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee (2).

2.Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid van de vennoten, verenigd in een algemene vergadering. Deze beslissing wordt bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap. Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn vanaf of na zijn toetreden.

3.Elke vennoot heeft het recht zich op ieder ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis worden gebracht van ieder van de andere vennoten, De uittredende vennoot heeft het recht op een scheidingsaandeel, dat gelijk is aan een evenredig deel van het netto vermogen van de vennootschap zoals blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening.

4.Wanneer een vennoot echter uittreed of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn intrede, zullen deze vennoot of zijn rechtverkrijgenden enkel recht hebben op zijn inbreng in de vennootschap.

&De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor zijn vertrek.

6.In geval van uittreden of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 10

Bevoegdheden van de vennoten

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één of meerdere onder hen, die de zaakvoerder(s) wordt/worden van de vennootschap.

De vennoten  niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat de jaarrekeningen en de maatschappelijke documenten en stukken van de vennootschap aangaan.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot -- zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in een algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding van een nieuwe zaakvoerder.

Artikel 10bis

Bevoegdheden van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) wordt/worden belast met het bestuur van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het doel, zoals dit werd bepaald in artikel 3 van deze statuten.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die nodig, nuttig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) beschikt/beschikken alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij of zij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Evenwel, indien er meer dan één zaakvoerder is, hebben de zaakvoerders de bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden voor handelingen die het bedrag van tweeduizend Euro (¬ 2000,00) niet overschrijden. Voor handelingen die voornoemd bedrag te boven gaan, dienen zij samen te handelen.

Artikel 11

Het boekjaar

1.Het boekjaar der vennootschap loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder kalenderjaar, met dien verstande dat het eerste boekjaar loopt vanaf heden, de aanvangsdatum van de vennootschap tot en niet 31 december 2014.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.1Va afloop van elk boekjaar, alsmede bij het eindigen van de vennootschap, worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden uiterlijk binnen zes maanden daarna de balans en winst- en verliesrekening opgemaakt.

3.De vennootschap is er toe gehouden een boekhouding te voeren, conform met de wetgeving inzake de boekhouding en de jaarrekening, alsmede met de Vennootschappenwet. ledere jaarrekening, balans en winsten verliesrekening wordt door alle vennoten ter goedkeuring ondertekend.

4.0e jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van juni om 20 uur op de zetel van de vennootschap en dit voor de eerste maal op de laatste donderdag van juni 2015. Mocht deze datum een wettelijke feestdag zijn, wordt de algemene jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Artikel 12

Winstverdeling  bezoldiging van de vennoten

De winsten worden gereserveerd voor uitkering, hetzij via dividend, hetzij onder een andere vorm, te bepalen door de algemene vergadering, dit ten vroegste bij afsluiting van het eerste boekjaar (eind 2014). Deze dividenduitkering kan in de plaats treden van de wedde uitkering van het boekjaar voor de beide contractanten, ook hierover beslist de algemene vergadering. Het spreekt vanzelf dat de beroepsgebonden aankopen en kosten worden terugbetaald ais kosten voor de vennootschap.

Latere winsten of verliezen zullen door de vennoten in verhouding tot hun deelneming in de vennootschap worden gedragen.

Onder winst wordt verstaan: de bruto - exploitatiewinst, verminderd met alle exploitatiekosten (afschrijvingen, rentelasten, kapitaalrekeningen, etc.) ten behoeve van de vennootschap gemaakt, en alle lasten die op de onderneming rusten,

Artikel 13

Winstverdeling  resultaat van de vennootschap.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, alsmede van een provisie, voldoende om de belastingen van de vennootschap te kunnen dekken, maakt de netto winst uit van de vennootschap,

Over dit resultaat van de vennootschap, zullen de vennoten, verenigd in een algemene jaarvergadering, beslissen over de bestemming er van.

Artikel 14

Ontbinding

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich meet

De vennootschap wordt voortgezet tussen de overblijvende vennoten, of met de erfgenamen van de vennoot, zelfs indien er slechts één vennoot zou overblijven. Indien de erfgenamen van de overleden vennoot de vennootschap niet wensen verder te zetten, hebben zij recht op een scheidingsaandeel.

Dit scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel van de vennoot van het netto vermogen van de vennootschap, zoals blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening.

Indien het echter dient uitbetaald te worden binnen de drie jaar na de intrede van de vennoot, zal dit scheidingsaandeel gelijk zijn aan de inbreng van de overleden vennoot, zoals bepaald in artikel 9 hiervoor.

Artikel 15

Samenwerking vennoten/zaakvoerders

Indien ingevolge ziekte, invaliditeit of andere geestelijke of lichamelijke storing van een der vennoten en/of zaakvoerders, neemt/nemen de andere vennoten/zaakvoerders zonder extra vergoeding diens taak zoveel mogelijk waar.

Tijdens deze arbeidsongeschiktheid van een vennootlzaakvoerder is het de andere vennoten/zaakvoerders niet toegestaan de vennootschap op te zeggen, tenzij hiertoe toestemming is verkregen van de betrokken vennoot1zaakvoerder.

De administratieve taken worden door de beide ondertekenaars in onderling overleg uitgevoerd, al dan niet bijgestaan door hun respectievelijke partners en/of een daar hen aangesteld boekhoud of accountantskantoor.

Artikel 16

Einde der vennootschap  vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap eindigt:

a.door opzegging overeenkomstig het bepaalde in artikel 4;

b.faillissement, staking van betaling of onder curatele stelling van een der vennoten;

c.door een daartoe strekkende beslissing, te nemen door na te noemen arbiters, op verzoek van een der

vennoten, indien de ander de in deze akte gemaakte bepalingen overtreedt of niet nakomt, dan wel handelt in

strijd met de aard of strekking daarvan;

d.door het overlijden van een der partijen, mits in achtneming van artikel 15 van deze statuten;

e.door beslissing tot liquidatie  ontbinding;

f.door beëindiging vennootschap overeenkomstig bepaald in artikel 8 lid 3.

g.Het faillissement van de vennootschap heeft ook de faling van de vennoten tot gevolg,

ln geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van één of meer vennoten, aangeduid door de vennoten in een algemene vergadering verenigd, overeenkomstig artikel 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Eventuele liquidatie boni en eventuele liquidatieverliezen worden verdeeld onder de vennoten en dit in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 16

Diversen

Voor al wat niet voorzien werd in deze statuten, wordt verwezen en dient geregeld te worden door het Wetboek van Vennootschappen.

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van deze statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere artikelen en/of beschikkingen aantasten.

Artikel 17

Aanvullend recht

Voor zover door de bepalingen van deze overeenkomst daarvan niet rechtsgeldig wordt afgeweken, gelden tussen de partijen de wettelijke bepalingen omtrent vennootschappen onder firma.

Door de ondertekenaars van deze overeenkomst werd een rekening op naam van de vennootschap onder firma SAP4ce geopend onder nummer BE35 3631 25643837 bij de financiële instelling : ING N.V. te Herk-De-Stad.

Artikel 18

Kosten oprichting

Aile kosten aan het opmaken van deze akte verbonden, komen ten laste van de vennootschap.

Benoeming zaakvoerder(s)

Onmiddellijk na het vaststellen van de statuten van de vennootschap, zijn de vennoten in een algemene vergadering verenigd en besluit deze algemene vergadering volgende personen, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel te Hasselt, om gepubliceerd te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, te benoemen tot zaakvoerder(s) van de vennootschap, met ingang vanaf heden

1.KUDLACIK Hanna, Ida, Meybroekstraat 44 te 3510 HASSELT, voornoemd;

2.WILLEMS Christopher, Johan, E, Lindestraat 8 te 3540 HERK-DE-STAD, eveneens vooroemd;

Die beiden verklaren dit mandaat te aanvaarden, alsmede niet getroffen te zijn door maatregelen of vonnissen die de uitvoering van dit mandaat zouden kunnen belemmeren.

Aldus opgemaakt te Hasselt, op 1 oktober 2013, in ZES (6) exemplaren, waarvan iedere vennoot erkent er één exemplaar te hebben ontvangen, de overige exemplaren dienend voor administratieve doeleinden, waaronder de publicatie in het Belgisch Staatsbiad.,

KUDLACIK HANNA WILLEMS CHRISTOPHER

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SAP4CE

Adresse
MEYBROEKSTRAAT 44 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande