SAPPICO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SAPPICO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.675.296

Publication

21/03/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t-

N







RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 2 -03- 2013

l-lWAELT

Benaming : Sappico

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Vlasrot 15 3990 HAMONS-ACHEL

Ondernemingsnr : 0845.675.196

Voorwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering dd 21 januari 2013 werd beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3600 Genk, Mosselerlaan 15 bus '13.

Aldus beslist te Genk op 21 januari 2013

getekend Weytjens Kris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwodrdlgen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2012
ÿþMal 2,1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

]rierarn '

u

b+

~ St

*12089589*

RECHTBANK el -KOOPHANDEL

0 3 -05- 2012

HASSELT

sártttie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : o `b'- S

Benaming

(voluit) : sAPPico

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Vlasroot 15 3930 Hamont

Onderwerp akte : oprichting en benoeming

De heer Weytjens Kris, Belg, geboren op 31105/1988, wonende te 3930 Hamont, Vlasroot 15 en De heer Stoops Yasha, Belg, geboren op 30112/1990, wonende te 3930 Hamont,Vlasroot 15

richten als hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijke vennoten, heden een vennootschap onder firma op met volgende statuten:

Artikel 1-Naam:"sAPPico".

Artikel 2-Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3930 Hamont, Vlasroot 15.

Artikel 3-Doel: de vennootschap heeft tot doel in de ruimste zin van het woord :

Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's; Ontwerpen en programmeren van mobiele toepassingen; Ontwerpen en programmeren van webtoepassingen; Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels; Marketingactiviteiten; Grafische ontwerpen; Projectontwikkeling, projectmanagement; Hostingactiviteiten; Consultancy; Freelance activiteiten; Verlenen van advies aan bedrijven; Opzetten van netwerkinfrastructuren binnen bedrijf aslook bij derden; Verlenen van diensten aangaande computer support en herstellingen van computers alsook het onderhoud daarvan; Het ontwikkelen van B2B-toepassingen, E-commerce toepassingen, E-government toepassingen en software toepassingen op maat; Het geven van opleiding en training aan klanten en derden; Ontwikkelen van telecommunicatiediensten; Outsourcing; Hardware: van ontwikkeling, productie tot verdeling (verhuur); het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, bouwen, verbouwen en laten bouwen, verkavelen en laten verkavelen van alle onroerende goederen; het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertises, de schatting, agentuur en leasing inzake onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r, t;

..t.be

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

die een gelijkaardig, analoog, of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4- Duur: De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5- Inbreng: De ondergetekende oprichters verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven: De heer Weytjens Kris, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van ¬ 950,00 (negenhonderdenvijftig euro) in, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd worden door 95 aandelen. De heer Stoops Yasha voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van E 50,00 (vijftig euro) in, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd worden door 5 aandelen.

Artikel 6- Overdracht: Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 7- Bestuur en vertegenwoordiging: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mag of mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, voormelde heer Weytjens Kris. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 8- Concurrentieverbod: De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elk rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels - of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9- Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid: De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 10- Boekjaar - jaarrekening: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst - en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

c ' 1.1

..,+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11- Bestemming winst: De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De algemene vergadering alleen kan beslissen over de bestemming van de winst.

Artikel 12-Vergadering van de vennoten: Een vergadering van de vennoten, algemenen jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 13-Ontbinding. De ontbinding van een vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 14 hierna.

Artikel 14-Overlijden van een vennoot. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgename van de overledene zullen het deel dat aan de overledenen toekomst volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 11 na afsluiten van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welk de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijfjaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 15- Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem werden toevertrouwd.

Artikel 16-Vereffenaars: In geval van de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder(s), vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig de Vennootschappenwet. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 17- Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgends de verhoudingen bepaald in artikel 11.

Artikel 1S- Keuze van woonplaats: alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun aile dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge







Artikel 19  De overname van verbintenissen geldt vanaf 1 januari 2012.

Overgangs en slotbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2013. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni in het jaar 2014.

Opgemaakt te Hamont, op 25 april 2012

Handtekening handtekening

Weytjens Kris

Stoops Yasha

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2015
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie an de akte _

Nleerel ri iA. griffict dor roCtibarih y. koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

15 -ai- 2015

griffier, Griffie

iuo

Bijiagen bij_he.t_$elgisch_Staatshla.d.-21lA!5L2.015 -.Annex.es.d.n.alan.lteu.x b

Benaming : Sappico

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Mosselerlaan 15 bus 13 te 3600 Genk

Ondernemingsnr : 0845 675 2. q

Voorwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering dd 20 april 2015 werd beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3600 Genk, Jaarbeurslaan 17 bus 12.

Aldus beslist te Genk op 20 april 2015

getekend Weytjens Kris

Ot, de laatste nlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SAPPICO

Adresse
MOSSELERLAAN 15, BUS 13 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande