SCANA NOLIKO RIJKEVORSEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SCANA NOLIKO RIJKEVORSEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 403.849.008

Publication

23/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

etiÎ;li(yB ,. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iu

beht

aai

Bey Staa

*12078159*

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

1 1 -04- 2012

De HoofdgriffiePriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0403.849.008

Benaming

(voluit) : SCANA NOLIKO RIJKEVORSEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 2002

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging -fusie

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SCANA NOLIKO RIJKEVORSEL", hiernagenoemd, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te Bree op 30 maart 2012 blijkt dat:

1. De naamloze vennootschap "SCANA NOLIKO", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Industrieterrein

Kanaal-Noord 2002.

Hierna verder genoemd: "de overnemende vennootschap".

2. de naamloze vennootschap "SCANA NOLIKO RIJKEVORSEL", met ais maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 2002.

Hierna verder genoemd: de "over te nemen vennootschap" of "overgenomen vennootschap".

EERSTE BESLUIT KENNISNAMEEN BESPREKING VAN STUKKEN

1, Fusievoorstel

De vergaderingen van de aandeelhouders van de overnemende en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel,

2. Verslagen

Verslagen bestuursorganen:

11 De vergaderingen van de aandeelhouders van de overnemende en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van de in de agenda vernielde fusieverslagen van de bestuursorganen van respectievelijk negentien maart tweeduizend en twaalf (voor wat betreft de over te nemen vennootschap) en negentien maart tweeduizend en twaalf (voor wat betreft de overnemende vennootschap), opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen, waarin de vermogenstoestand van de te fuseren vennootschappen wordt opgegeven en waarin, vanuit een juridisch en economisch oogpunt, worden toegelicht en verantwoord:

- de wenselijkheid van de fusie;

- de voorwaarden ervan;

- de wijze waarop ze wordt doorgevoerd;

- haar gevolgen;

- de methcde(n) volgens dewelke de ruilverhouding der aandelen is vastgesteld, het relatief belang gehecht

aan de toegepaste methode(n) en het waarderingsresultaat;

- de gerezen moeilijkheden;

- de voorgestelde ruilverhouding.

2f De vergaderingen van aandeelhouders verklaren tevens kennis genomen te hebben van het in de agenda

vermelde verslag nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 602 § 1 van het Wetboek van

vennootschappen.

Revisorale verslagen;

1/ De vergadering neemt kennis van artikel 695 § 1 in fine van het Wetboek van vennootschappen en

besluit, in toepassing daarvan, af te zien van de revisorale verslaggeving inzake de fusie door overneming.

2/ De vergadering neemt vervolgens kennis van het door de wet vereiste verslag opgesteld door de

commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN 1 RÉVISEURS D'ENTREPRISES, voornoemd, hiertoe

aangesteld door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, betreffende de hierna vermelde

inbreng in natura ingevolge fusie, van het volledig vermogen van de over te nemen vennootschap.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

~ } "8. Besluit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Scana Noliko NV, bestaat uit het netto vermogen ten belope van 4.802.159,21 EUR van Scana Noliko Rijkevorsel NV. De effectieve kapitaalverhoging zal in 2 stappen gebeuren en bedraagt 3.600.000,00 EUR. De inbreng in natura in Scana Noliko NV zal uitgevoerd worden naar aanleiding van de fusie door overname overeenkomstig artikel 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen door Scana Noliko NV van Scana Noliko Rijkevorsel NV

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng In natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is in het kader van een intergroepstransactie en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 168 aandelen van de vennootschap Scana Noliko NV zonder vermelding van nominale waarde. Alle betrokken partijen hebben zicht uitdrukkelijk akkoord verklaard met deze transactie en de hieraan gekoppelde vergoeding.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Hasselt, 20 maart 2012

De commissaris

[handtekening]

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e, CVBA

Vertegenwoordigd door Dominique Roux"

Neerlegging verslagen

Een origineel exemplaar van deze verslagen wordt door de voorzitter van de vergaderingen en door mij, notaris, "ne v2.arietur" geparafeerd en zal samen met een uitgifte van deze notariële akte in het archief van de overnemende vennootschap worden bewaard,

TWEEDE BESLUIT- FUSIE

AI FUSIEVERRICHTINGEN

De algemene vergaderingen van de aandeelhouders van de overnemende en van de over te nemen vennootschap, keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren telkens op veertien februari tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig februari daarna, onder het nummer 12045897 voor de over te nemen vennootschap en het nummer 12045896 voor de overnemende vennootschap.

De algemene vergadering van de over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko, besluit over te gaan tot de fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel.

Door deze verrichting gaan aile activa en passiva van de overgenomen vennootschap, de naamloze 'vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko.

De fusie zal boekhoudkundig plaatsvinden met ingang vanaf één januari tweeduizend en twaalf, op basis van de tussentijdse staat per éénendertig december tweeduizend en elf.

Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap  Vergoeding  Wijze van uitreiking  Bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen.

1. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Ais gevolg van de fusie door overneming, wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko, In toepassing van artikel 78 § 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen verhoogd met één miljoen vijfhonderd negenenzestigduizend vijfhonderd zesenzestig euro drieënveertig cent (¬ 1.569.566,43) om het te brengen van twintig miljoen veertigduizend euro (¬ 20.040.000,00) op éénentwintig miljoen zeshonderd en negenduizend vijfhonderd zesenzestig euro drieënveertig cent (¬ 21.609.566,43).

In toepassing van artikel 78 § 4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen wordt, aangezien het bedrag waarmee het kapitaal wordt verhoogd kleiner is dan het kapitaal van de overgenomen vennootschap, het verschil geboekt als uitgiftepremie.

2, Vergoeding  ruilverhouding  bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

Aangezien de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko, eigenares is van één (1) aandeel van de over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel, zal er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig artikel 703 § 2, 1° van het Wetboek van vennootschappen geen omruiling plaatsvinden van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de over te nemen vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf. In casu bezit de overnemende vennootschap één (1) aandeel van de drieduizend vierhonderd achtentwintig (3.428) aandelen van de overgenomen vennootschap, waardoor slechts drieduizend vierhonderd zevenentwintig (3.427) aandelen voor omruiling in aanmerking komen.

Bijgevolg zal slechts aan de overige aandeelhouder van de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel, andere dan de overnemende vennootschap, nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap worden toegekend.

Tengevolge van deze kapitaalverhoging ingevolge de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel worden honderd achtenzestig (168) nieuwe volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven. Bijgevolg wordt een ruilvoet toegepast van honderd achtenzestig (168) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko, tegen drieduizend vierhonderd zevenentwintig (3.427) aandelen van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel. Deze nieuwe aandelen zullen in volle eigendom worden toegekend aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, andere dan de overnemende vennootschap zelf. Er is geen opleg verschuldigd.

Deze honderd achtenzestig (168) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf één januari tweeduizend en twaalf. De nieuw gecreëerde aandelen bekomen eveneens vanaf nu stemrecht.

De begunstigde van de kapitaalverhoging ingevolge fusie, aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, neemt vervolgens deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming in haar hoedanigheid van aandeelhouder van de overnemende vennootschap.

3. Wijze van uitreiking van de nieuwe aandelen

De honderd achtenzestig (168) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen uitgereikt worden als volgt:

Binnen de drie maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de elektronische Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, tekent de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

identiteit van de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel, andere dan de overnemende vennootschap zelf;

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan deze aandeelhouder toekomt ;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de raad van bestuur namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend,

Het aandeel van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel, dat in handen is van de ovememende vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko, wordt ingevolge de beslissingen van de respectieve algemene vergaderingen tot fusie door overneming, overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, ingetrokken.

Tevens zal de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko alsdan, met betrekking tot de aandelen van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel, de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de omruiling van de aandelen (en de intrekking van één aandeel) ingevolge fusie, met vermelding van de datum van het fusiebesluit en dit register vervolgens vernietigen door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register.

Verklaringen

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en twaalf met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva bestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Aan de raad van bestuur van de ovememende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

BI VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

1/ Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel

21 Algemene voorwaarden van overgang

1) De overnemende vennootschap verkrijgt de voile eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf heden. De activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap, de

naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel, gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per één januari tweeduizend en twaalf over op de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en twaalf met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

21 De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganlsatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de ovememende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

4/ in overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst nummer 32bis, bekrachtigd door het Koninklijk Besluit van vijfentwintig juli negentienhonderd vijfentachtig, worden door de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko, de personeelsleden van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel, die op datum van de fusie gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met de overgenomen vennootschap of die de overgenomen vennootschap op die datum in gelijkaardige voorwaarden als deze eigen aan de arbeidsovereenkomst tewerkstelt, overgenomen. Deze overdracht van personeel impliceert derhalve de overdracht van alle bestaande arbeidsovereenkomsten en bijgevolg van rechtswege het behoud van anciënniteit en de arbeidsvoorwaarden in hoofde van de desbetreffende werknemers.

Daarbij zal de ovememende vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko, de arbeidsovereenkomsten, zoals die op het ogenblik van de effectieve overgang bestaan tussen de voornoemde personeelsleden en de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel, verder uitvoeren met behoud van alle van toepassing zijnde individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten.

Met betrekking tot de overeenkomsten door de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel, gesloten met haar werknemers, is door de bestuurders van deze vennootschap een lijst opgesteld waarin wordt opgegeven: de identiteit van iedere werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak. De aandeelhouders van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap Scana Noliko, verklaren kennis te hebben van deze lijst.

5/ Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

7/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

C/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de netto-waarde van het hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap, op grond van de tussentijdse staat opgemaakt per eenendertig december tweeduizend en elf, vier miljoen achthonderd en tweeduizend honderd negenenvijftig euro eenentwintig cent (¬ 4.802.159,21) bedraagt.

Enkel de aandelenparticipatie van de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, andere dan de overnemende vennootschap zelf, komt in aanmerking voor de bepaling van de vermogenstoename ingevolge de fusie.

Aangezien de ovememende vennootschap titularis is van één (1) aandeel, zal er in hoofde van de ovememende vennootschap, overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot

uitvoering van het Wetboek van vennootschappen wordt, slechts een toename van het boekhoudkundig eigen

vermogen plaatsvinden ten belope van drieduizend vierhonderd zevenentwintig/drieduizend vierhonderd achtentwintigsten (3.427/3.428sten) van het boekhoudkundig eigen vermogen van de overgenomen

vennootschap, zijnde vier miljoen achthonderdduizend zevenhonderdachtenvijftig euro vierendertig cent (¬ 4.800.758,34). Dit bedrag is samengesteld uit kapitaal en andere eigen vermogensbestanddelen en wordt ais volgt geboekt in de boekhouding van de overnemende vennootschap:

Kapitaal

-één miljoen vijfhonderd negenenzestigduizend vijfhonderd zesenzestig euro drieënveertig cent (¬ 1.569.566,43) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap;

Uitgiftepremie

-twee miljoen negenentwintigduizend driehonderddrieëntachtig euro negenendertig cent (¬ 2.029.383,39) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt geboekt ais uitgiftepremie binnen de ovememende vennootschap;

Wettelijke reserves

4 1 Y

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

-negenentwintigduizend zevenhonderdachtendertig euro vierenvijftig cent (¬ 29.738,54) afkomstig van de wettelijke reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de wettelijke reserves van de ovememende vennootschap;

Belastingvrije reserves

-tweehonderdéénenveertigduizend tweeënvijftig euro vierenzeventig cent (¬ 241.052,74) afkomstig van de belastingvrije reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de belastingvrije reserves van de ovememende vennootschap;

Beschikbare reserves

-honderddrieëntwintigduizend negenhonderdentien euro éénenzestig cent (E 123.910,61) afkomstig van de beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap, wordt geboekt als beschikbare reserves binnen de ovememende vennootschap;

Overgedragen winst

-achthonderdenzevenduizend honderdenzes euro drieënzestig cent (¬ 807.106,63) afkomstig van de overgedragen winst van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de overgedragen winst van de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING

Vervolgens besluit de vergadering van de ovememende vennootschap het kapitaal te verhogen met een bedrag van twee miljoen dertigduizend vierhonderd drieëndertig euro zevenenvijftig cent (¬ 2.030.433,57) om het kapitaal te brengen van eenentwintig miljoen zeshonderd en negenduizend vijfhonderd zesenzestig euro drieënveertig cent (¬ 21.609.566,43) op drieëntwintig miljoen zeshonderd veertigduizend euro (¬ 23.640.000,00), en dit door inlijving van enerzijds de naar aanleiding van de fusie ontstane uitgiftepremie ten belope van twee miljoen negenentwintigduizend driehonderddrieëntachtig euro negenendertig cent (¬ 2.029.383,39) en anderzijds beschikbare reserves ten belope van duizendvijftig euro achttien cent (¬ 1.050,18), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat ingevolge voormelde beslissingen, de kapitaalverhogingen in de overnemende vennootschap verwezenlijkt werden, zodat het kapitaal van de overnemende vennootschap thans drieëntwintig miljoen zeshonderd veertigduizend euro (¬ 23.640.000,00) bedraagt en vertegenwoordigd is door tweeduizend driehonderd dertien (2.313) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

VIJFDE BESLUIT - HERFORMULERING MODALITEITEN

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit de modaliteiten van: samenstelling en bevoegdheid van de raad van bestuur; ontbinding, vereffening, te (her)formuleren, zoals hierna bepaald in het zesde besluit,

ZESDE BESLUIT -- AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering van de overnemende vennootschap de statuten van de overnemende vennootschap aan te passen als volgt:

Artikel vijf, alinea één wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieëntwintig miljoen zeshonderd veertigduizend euro (¬ 23.640.000,00) en is verdeeld in tweeduizend driehonderd dertien (2.313) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met tweeduizend driehonderd dertien (2.313)"

Artikel negen, vierde zin wordt aangepast ais volgt:

Tussen de woorden 'bestuurders" en "of werknemers" worden de woorden ", leden van de directieraad" gevoegd.

Artikel twaalf, in de laatste paragraaf, worden de woorden "de aan aanwending van het toegestaan kapitaal" geschrapt.

Artikel vijftien, subtitel "Directiecomité", tweede paragraaf, wordt aangepast als volgt:

Tussen de woorden "bestuurders" en "of werknemers" worden de woorden ", leden van de directieraad" gevoegd.

Artikel vijfentwintig, in fine, wordt aangevuld als volgt:

"Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haarzetel heeft."

ZEVENDE BESLUIT: ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE BESTUURDERS EN COMMISSARIS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van het voltallige bestuursorgaan en van de commissaris van de overgenomen vennootschap. De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de ovememende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders en de commissaris van de overgenomen vennootschap, alsmede van hun vaste vertegenwoordigers, voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één april tweeduizend en elf en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

ACHTSTE BESLUIT: MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

{ r

1 P ª% I

"

Voor-éhóuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap toe te kennen aan de rechthebbende i aandeelhouder van de overgenomen vennootschap overeenkomstig de genomen besluiten en deze in te schrijven in het aandeelhoudersregister van de overnemende vennootschap;

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap aangaande de omruiling en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting

deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de

overgenomen vennootschap;

- een gecoordineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer

te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "SCANA NOLIKO RIJKEVORSEL"

opgesteld in toepassing van artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen de dato 19 maart 2012

- uitgifte van het proces-verbaal van de statutenwijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2012
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eve4+yurdyu 1tr y1,1:1u ud1

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1 it -02- 2012

De HoofdgriffieGriffie

Ondernemingsnr : 0403.849.008

Benaming

(voluit) : SCANA NOLIKO RIJKEVORSEL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 2002

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DO. 11/02/2012 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV SCANA NOLIKO EN DE NV SCANA NOLIKO RIJKEVORSEL

Op 11 februari tweeduizend en twaalf, hebben de bestuursorganen van de naamloze vennootschap Scana Noliko, nagenoemd, en de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel, overeenkomstig artikel 693: Wetboek van vennootschappen, besloten om in gemeen overleg over te gaan tot het opmaken van het voorstel van de fusie door overneming, zoals bedoeld in artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij de: naamloze vennootschap Scana Noliko de naamloze vennootschap Scana Noliko Rijkevorsel zal overnemen.

Met het oog op de geplande fusie worden hierna de gegevens in het fusievoorstel opgenomen zoals; voorgeschreven in artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap :

Naam: "Scana Noliko".

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap.

Zetel: 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 2002.

Doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft als doel:

I.A1 Productie van vleeswaren en -conserven, productie en verwerking van klaargemaakte maaltijden, verwerking en conservering van groenten en fruit, verwerking en conservering van aardappelen; productie en conservering van allerhande conserveerbare voedingswaren in natuurlijke vorm of onder voorbereide en kant-i en-klare vorm, conservering van aanverwante voedingswaren en dit alles in blikverpakking, glazen bokalen en andere verpakkingsvormen;

B/ teelt van alle mogelijke grondstoffen nodig voor de productie, zoals de teelt van granen en andere; akkerbouwgewassen, teelt van oliehoudende zaden en producten, groenteteelt en fruitteelt; de aankoop en verkoop in het groot en in het klein, in het binnen- en in het buitenland, zowel met inbegrip van import en export, van de grondstoffen voor deze producties;

CI Import en export, de aankoop en verkoop van voornoemde afgewerkte producten van de conservenfabricatie, zowel groot- als kleinhandel, zowel zowel als depcsitaris, concessionaris, agent of tussenpersoon.

11. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van: onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en; verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,;

1111111 ii~iun~i~ iii

*12045897*

Op de laatste bfz. van Lufk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

N het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiele operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

2. De overgenomen vennootschap

Naam: "Scana Noliko Rijkevorser.

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap.

Zetel: 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 2002.

Doel (artikel 4 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel de fabricatie, de in- en uitvoer en de groothandel in fruit-, groenten-, vlees-en visconserven, bereide voedingswaren en kruiderijen, en al wat hiermee in verband staat.

Zij mag de bewerkingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauwe samenhang met hare staat"

Het doel van de overnemende vennootschap is voldoende omvangrijk om het doel en de activiteiten van de over te nemen vennootschap te omvatten.

B. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie

De naamloze vennootschap "Scana Noliko Rijkevorsel" heeft een kapitaal van drie miljoen zeshonderdduizend euro (¬ 3.600.000,00), vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderdachtentwintig (3.428) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt het netto-vermogen gewaardeerd op de boekhoudkundige waarde zoals blijkt uit de tussentijdse staat van actief en passief per 31 december 2011,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

welke werd voorgelegd aan de commissaris ter nazicht, en waaruit een eigen vermogen blijkt van vier miljoen achthonderdentweeduizend honderdnegenenvijftig euro éénentwintig cent (¬ 4.802.159,21).

De naamloze vennootschap "Scana Noliko" heeft een kapitaal van twintig miljoen veertigduizend euro (¬ 20.040.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend honderdvijfenveertig (2145) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt het netto-vermogen gewaardeerd op de boekhoudkundige waarde zoals blijkt uit de tussentijdse staat van actief en passief per 31 december 2011, welke werd voorgelegd aan de commissaris ter nazicht, en waaruit een eigen vermogen blijkt van eenenzestig miljoen honderdvierenveertigduizend drieëntachtig euro vijfendertig cent (¬ 61.144.083,35).

2. Ruilverhouding

Aangezien de overnemende vennootschap "Scana Noliko" NV eigenares is van één (1) aandeel van de over te nemen vennootschap "Scana Noliko Rijkevorsel" NV, zal er overeenkomstig artikel 703 § 2 van het Wetboek van vennootschappen geen omruiling plaatsvinden van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de over te nemen vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf.

Bijgevolg zullen slechts aan de overige aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Scana Noliko Rijkevorsel", andere dan de overnemende vennootschap, nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap worden toegekend.

Ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de naamloze vennootschap "Scana Noliko Rijkevorsel" worden er aan de aandeelhouders van deze laatste vennootschap, andere dan de overnemende vennootschap zelf, honderdachtenzestig (168) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap toegekend, zonder dat enige opleg verschuldigd is.

Bijgevolg wordt een ruilvoet toegepast van honderdachtenzestig (168) nieuwe aandelen tegen drieduizend vierhonderdzevenentwintig (3.427) oude aandelen van de over te nemen vennootschap.

Gezien het feit dat rekening houdend met voormelde ruilverhouding en de fractiewaarde van de als vergoeding toegekende aandelen, het bedrag waarmee het kapitaal waarmee de overnemende vennootschap wordt verhoogd kleiner is dan dat het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt het verschil geboekt als uitgiftepremie in overeenstemming met artikel 78 § 4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

Na de fusieverrichting zal het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap de toekenning van de nieuwe aandelen op naam inschrijven in het aandelenregister van de overnemende vennootschap en hiervan certificaten opmaken.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap zal in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap tevens de nodige vermeldingen aanbrengen.

Vervolgens zullen de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap verzocht worden om onmiddellijk na de buitengewone algemene vergaderingen beslissende tot fusie, dan wel op plaats en datum daartoe medegedeeld per gewone brief, de certificaten van inschrijving in ontvangst te nemen en de registers van de aandelen op naam, zowel dit van de overnemende vennootschap bevattende de inschrijving van de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, als dat van de overgenomen vennootschap bevattende de vermelding inzake de vernietiging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, te ondertekenen.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De honderdachtenzestig (168) nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen in de winst vanaf één januari tweeduizend en twaalf.

Deze honderdachtenzestig (168) aandelen hebben dezelfde rechten en delen in de winst zoals de bestaande aandelen.

E. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

r.

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de tussentijdse staat van actief en passief per éénendertig december tweeduizend en elf en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend en twaalf geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

F. TOE TE KENNEN RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Er zijn geen bijzondere rechten verbonden aan deze aandelen.

Aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap zullen bijgevolg geen bijzondere rechten worden toegekend.

G. BEZOLDING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARIS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELD VERSLAG

De raden van bestuur van de over te nemen naamloze vennootschap "Scana Noliko Rijkevorsel" en de overnemende naamloze vennootschap "Scana Noliko" hebben besloten aan de algemene vergaderingen van aandeelhouders voor te stellen om afstand te doen van het revisoraal fusieverslag en dit in toepassing van artikel 695 voorlaatste lid van het Wetboek van vennootschappen, zodat er dientengevolge geen vergoeding zal verschuldigd zijn aan de commissaris voor bedoeld verslag.

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

1. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de overnemende vennootschap zal het artikel in de statuten met betrekking tot het kapitaal en aandelen aangepast worden om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen,

Voor eensluidend uittreksel

Hein Deprez

Bijzondere gevolmachtigde

a.)

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik Ci vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 29.08.2011, NGL 18.11.2011 11611-0363-041
08/08/2011
ÿþ MoG 2. P

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN



De Haofdgrilller,

111

Jiiiaza2s*

Vo

beho aan Belg

Staat

Ondernemingsnr : 0403.849.008

Benaming

(voluit) : SCANA NOLIKO RIJKEVORSEL

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIETERREIN KANAAL NOORD 2002, 3960 BREE

Onderwerp akte : ONTSLAG 1 BENOEMING BESTUURDERS - VOLMACHT

Uittreksel uit het unaniem schriftelijk besluit van de aandeelhouders van 19 juli 2011

1.De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van SCANA NOLIKO HOLDING NV, vertegenwoordigd door Alain Keppens en van EFICO BVBA, vertegenwoordigd door Dominique Stinckens, met ingang van vandaag.

2.De algemene vergadering beslist:

-DEPREZ INVEST NV, met maatschappelijke zetel te Kasteeldreef 13, 9111 Belsele, met ais vaste

vertegenwoordiger Hein Deprez; en

-THE NEW MILE BVBA, met maatschappelijke zetel te Lakemeers 20, 9881 Aalter-Bellem, met als vaste

vertegenwoordiger Steven D'haene;

te benoemen als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van zes jaar met ingang van vandaag.

3.De vergadering besluit de beslissing goed te keuren om elk van de bestuurders van de Vennootschap individueel en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alsook:

a.Herwig Dejonghe, wonende te Ommegang Oost 6, te 8840 Westrozebeke;

b.Steven D'Haene, wonende te Lakemeers 20, 9881 Aalter  Bellem;

alle volmachten toe te kennen die nodig zijn om deze besluiten verder uit te voeren, neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van Tongeren en te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel,

HERWIG DEJONGHE

VOLMACHTHOUDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2010 : TU028147
12/02/2010 : TU028147
10/02/2010 : TU028147
29/01/2010 : TU028147
05/05/2009 : TU028147
04/12/2008 : TU028147
07/11/2008 : TU028147
24/10/2008 : TU028147
28/04/2008 : TU028147
03/10/2007 : TU028147
26/09/2007 : TU028147
04/10/2006 : TU028147
14/11/2005 : TU028147
04/10/2005 : TU028147
19/10/2004 : TU028147
12/10/2004 : TU028147
15/10/2003 : TU028147
13/10/2003 : TU028147
29/01/2003 : TU028147
22/10/2002 : TU028147
20/10/2001 : TU028147
10/11/2000 : TU028147
23/10/1998 : TU28147
24/10/1997 : TU28147
27/09/1996 : TU28147
23/09/1994 : TU28147
29/06/1994 : TU28147
05/10/1989 : TU28147
08/07/1989 : TU28147
01/01/1988 : TU28147
01/01/1986 : TU28147
18/12/1985 : TU28147

Coordonnées
SCANA NOLIKO RIJKEVORSEL

Adresse
INDUSTRIETERREIN KANAAL-NOORD 2002 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande