SCANDINAVIAN TOBACCO GROUP BELGIUM SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SCANDINAVIAN TOBACCO GROUP BELGIUM SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 543.804.962

Publication

15/01/2014
ÿþ 11-01.'4 = ~ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : Scandinavian Tobacco Group Belgium Services (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Dellestraat 12A - 3560 Lummen

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen op dertig december tweeduizend dertien, blijkt dat de hiernavermelde rechtspersonen, door of namens wie de akte is ondertekend, voor zijn ambt een naamloze vennootschap hebben opgericht als volgt:

Vennoten:

1) De Besloten Vennootschap naar Nederlands Recht "ST CIGAR GROUP HOLDING", gevestigd te 5521 CB Eersel (Nederland), Nieuwstraat 75, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Brabant, dossiemummer 17124982, alhier vertegenwoordigd door mevrouw de Hond Maria Johanna Josephina, geboren te Raamsdonk (Nederland) op 06 mei 1950, wonende te 2440 Geel, Dr. Vandeperrestraat 36, handelend ingevolge onderhandse volmacht opgesteld te Eersel op 18 december 2013.

2) De Besloten Vennootschap naar Nederlands Recht "Scandinavian Tobacco Group Eerset", gevestigd te 5521CB Eerset (Nederland), Nieuwstraat 75, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Brabant, dossiernummer 17009046, alhier vertegenwoordigd door mevrouw de Hond Maria Johanna Josephina, geboren te Raamsdonk (Nederland) op 06 mei 1950, wonende te 2440 Geel, Dr. Vandeperrestraat 36, handelend ingevolge onderhandse volmacht opgesteld te Eersel op 18 december 2013. Naam: De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "Scandinavian Tobacco Group Belgium Services".

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3560 Lummen, Dellestraat 12A.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van anderen, alle verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de volgende sectoren van handel: de fabricage van en alle handel in sigaren en andere tabaksproducten.

De vennootschap mag individuele en gemeenschappelijke dienstverlening en ondersteuning aanbieden. De vennootschap mag belangen nemen in alle ondernemingen, maatschappijen of vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig is of analoog of verwant met het hare of nuttig voor de verwezenlijking of de uitbreiding van haar bedrijvigheid, en dit bij wijze van inbreng, fusie, onderschrijving of onder welke andere vorm ook.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder éénfeenenzestigduizend vijfhonderdste (1/61.500ste), van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volgestort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 6E88 0017 1497 3841 bij de BNP Paribas Fortis bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27/12/2013 afgeleverd bankattest.

Bestemming van de winst - reserve: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, de sociale lasten en de nodig geachte afschrijvingen en provisies, vormt de netto winst van de vennootschap. Deze netto winst zal als volgt aangewend worden:

s vijf procent worden bestemd voor het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het fonds één tiende van het maatschappelijk geplaatst kapitaal heeft bereikt;

" over de bestemming van het overige zal door de Algemene Vergadering worden beslist.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren. Wijze van vereffening In geval van ontbinding, om welke oorzaak of op welk ogenblik ook, benoemt de Algemene Vergadering van de aandeelhouders één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheden en stelt hun eventuele vergoeding vast.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I ~

Ondernemingsnr : ezz, "

Voorbehouden

aan net

Belgisch staatsblad

RECHTBANK UqN KOOPHANDEL

0 6 -01- 2014

Griffie

HASSELT

x

Bipagea bij-het$eigisckStaatsb-iad -1-5i01/2014 = Amexes -dinniiireir bétgë

+M

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Het netto-actief, na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten, zal gelijkelijk onder aile' aandeelhouders worden verdeeld in verhouding met hun respectief aantal aandelen.

Indien niet alle maatschappelijke aandelen in dezelfde verhouding zijn afgelost, moeten de" vereffenaars, vooraleer tot de in voorgaande lid bedoelde verdeling over te gaan, rekening houden met die verschillen en het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekt gelijke voet te plaatsen, hetzij door aanvullende geldvorderingen ten laste van de maatschappelijke aandelen die in mindere mate werden afgelost, hetzij door voorafgaande terugbetaling in contanten ten voordele van de aandelen die vooreen hoger bedrag werden afgelost.

Boekjaar: Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Jaarvergadering De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand april, om tien

uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Vertegenwoordiging van aandeelhouders Elke aandeelhouder mag zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder volmachtdrager.

Stemrecht: leder aandeelhouder heeft recht op één stem per aandeel, behoudens de wettelijke beperkingen inzake uitoefening van het stemrecht op de Algemene Vergaderingen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, die door de Algemene Vergadering van de aandeelhouders voor een termijn van ten hoogste zes jaar benoemd worden en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling , door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In gevat van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders,

Externe vertegenwoordiging. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders; deze zullen tegenover de derden geen bewijs van hun machten moeten voorleggen.

Eerste algemene vergadering - Benoeming Worden tot eerste bestuurders benoemd en dit voor een periode van zes (6) jaar:

1/ De heer ZWARTS Robertus Adrianus, geboren te Rotterdam (Nederland) op 17 mei 1955, wonende te 5081 Ri Hilvarenbeek (Nederland), Kievitswei 22,

2/ Mevrouw RASMUSSEN Sisse Fjelsted, geboren te Kopenhagen (Denemarken) op 24 maart 1967, wonende te DK-2840 Holte (Denemarken), Skavmindevej 1.

3/ De heer SORENSEN Christian Hother, geboren te Randers (Denemarken) p 29 juni 1964, wonende te DK-2950 Vedbaek, Kastanietoften 7, Troeroed,

4/ De heer AARTS Albertus Christiaan, geboren te Beek en Donk (Nederland) op 16 juni 1960, wonende te 5741 SE Beek en Donk (Nederland), Broekkantsestraat 4.

Bezoldiging De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste vergadering van de raad van bestuur

Werd benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur: De heer ZWARTS Robertus Adrianus, geboren te

Rotterdam (Nederland) op 17 mei 1955, wonende te 5081 Ri Hilvarenbeek (Nederland), Kievitswei 22.

Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig

december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.











VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/03/2015
ÿþr) Mod word 11.1

J , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

12 MAART 2015

Griffie

50 3875"

"ç. beter aar Bel Staa

"

Ondernemingsnr : 0543.804.962

Benaming

(voluit) : Scandinavian Tobacco Group Belgium Services (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dellestraat 12a, 3560 LUMMEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 20 oktober 2014 om 10:00 uur op de maatschappelijke zeten van de vennootschpap.

.Benoeming van PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, Generaal Lemanstraat 67, 2018 Antwerpen, als commissaris voor een termijn van 3 jaar, PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren heeft de Heer Philip Merckx, bedrijfsrevisor, aangeduid ais vaste vertegenwoordiger en stelt de vergoeding van de cornmissaris vast op EUR 5.358. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2016 dient goed te keuren,

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij iet Belgiséh Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SCANDINAVIAN TOBACCO GROUP BELGIUM SERVICES

Adresse
DELLESTRAAT 12A 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande