SCARA.BE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SCARA.BE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.053.954

Publication

01/07/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Md Word 11.1

0473.053.954

SCARA.BE

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Naamloze vennootschap 3550 Zolder, Koedries hof 4

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling overlijden bestuurder - bekrachtiging benoeming bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DO 24 JANUARI 2014:

De vergadering brengt hulde aan de nagedachtenis van de overleden bestuurder de heer Albert Vandereycken, wonende te 3690 Zutendaal, Hoogstraat 9 bus 2 en stelt het einde vast van zijn mandaat als bestuurder ingevolge zijn overlijden op 27 december 2013.

De vergadering bekrachtigt vervolgens de benoeming van de hierna genoemde bestuurder voor een periode ingaand op 27 december 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017, teneinde het mandaat te laten samenlopen met dit van de overige bestuurders:

- Mevrouw Cornelia Joanna Janssen, wonende te 3690 Zutendaal, Hoogstraat 9 bus 2.

Het mandaat van deze bestuurder is onbezoldigd.

De aldus benoemde bestuurder verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

Voor ontledend uittreksel

De heer Alex Vanciereycken Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B, vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

*14126792*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK van KOOPHANDEL te AnrWERPEN, afdeling HASSELT

20 MN, 201k

Griffie

25/07/2014
ÿþtiod Word lii

IDAD: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IMMUN

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, a fdeling HASSELT

1 5 JULI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0473.053.954

Benaming

(voluit) : SCARA.BE

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Koedrieshof 4, 3550 Heusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte: statutenwijziging (o.a. kapitaalverhoging)

Uit een akte verfeden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 27 juni 2014, geregistreerd ist° registratiekanoor Tongeren 2 op 08 juli 2014 boek 554 bled 56 vak 13 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap nSCARA.BEn, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3550 Heusden-Zolder, Koedrieshof 4, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt, ondememingsnummer 0473.053.954 en die BTW-belastingplichtig is onder nummer 6E0473.053.954 onder meer volgende besluiten heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit om de tekst van de statuten aan te passen aan de gewijzigde toestand inzake de aandelen. De aandelen werden omgezet in aandelen op naam. De vergadering verwijst uitdrukkelijk naar de notulen van de raad van bestuur gehouden op 15 december 2011.

TWEEDE BESLUIT

AI Het lopende maatschappelijk boekjaar dat aanving op 01 juli 2013 en dat afsluit op 30 juni 2014 wordt verlengd met 9 maanden tot en met 31 maart 2015, zodat het huidige maatschappelijk boekjaar loopt vanaf 01 juli 2013 tot en met 31 maart 2015.

BI De begindatum en de afsluitingsdatum van de volgende boekjaren worden gewijzigd, zodat het boekjaar voortaan ieder jaar zal aanvangen op 01 april om te eindigen op 31 maart van het volgende jaar.

DERDE BESLUIT

AI Rekening gehouden met de hiervoor vermelde verlenging van het lopende maatschappelijk boekjaar za de eerstvolgende jaarvergadering plaatsvinden op de derde donderdag van de maand september 2015 om 10.00 uur.

BI De volgende jaarvergaderingen, die volgens de statuten thans ieder jaar worden gehouden op de derde vrijdag van de maand november om 10.00 uur, zullen, rekening gehouden met de wijziging van de begindatum en van de afsluitingsdatum van elk boekjaar, voortaan ieder jaar plaatsvinden op de derde donderdag van de maand september om 10.00 uur.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap te verhogen.

Deze kapitaalverhoging zal in twee fases plaatsvinden zoals hierna uitvoerig omschreven.

- De algemene vergadering beslist in een eerste fase het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van vierenveertigduizend negentig euro nul cent (¬ 44.090,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro nul cent (¬ 62.000,00) tot honderd en zesduizend negentig euro nul cent (¬ 106.090,00).

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte:

-enerzijds van duizend honderd negenenvijftig (1.159) A-aandelen die dezelfde rechten en plichten bieden als de reeds bestaande zesduizend tweehonderd aandelen (die bijgevoig ook als A-aandelen gecatalogeerd worden)

-en anderzijds van drieduizend tweehonderd vijftig (3.250) B-aandelen zonder stemrecht.

Het totaal aantal A-aandelen wordt derhalve op zevenduizend driehonderd negenenvijftig (7.359) gebracht en het totaal aantal B-aandelen wordt op drieduizend tweehonderd vijftig (3.250) gebracht.

-De vergadering beslist dat een preferent dividend zal uitgekeerd worden aan de houders van de Baandelen waarvan het bedrag één ten honderd (1%) zal bedragen van het gestorte kapitaal.

-De vergadering beslist het voorrecht op de terugbetaling van de kapitaalinbreng en in voorkomend geval het agio die de houders van B-aandelen hebben in te lassen in de clausule inzake de verdeling van het vereffeningssaldo.

- Verzaking voorkeurrecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle aandeelhouders verklaren individueel af te zien van hun het wettelijk voorkeurrecht, behoudens voornoemde heer Vandereycken Alex.

- Inbreng in geld

Voornoemde heer Vandereycken Alex bevestigt in zijn hoedanigheid van aandeelhouder dat hij zijn voorkeurrecht uitoefent en hij verklaart op aile vierduizend vierhonderd en negen (4.409) nieuwe aandelen, waarvan duizend honderd negenenvijftig (1.159) A-aandelen en drieduizend tweehonderd vijftig (3.250) Baandelen in te schrijven voor honderdvijftigduizend euro nul cent (150.000,00 ¬ ), hetzij vierenveertigduizend negentig euro nul cent (¬ 44.090,00) kapitaal (hiervoor omschreven eerste fase) en honderd en vijfduizend negenhonderd en tien euro nul cent (¬ 105.910,00) uitgiftepremie (tweede fase, hierna omschreven).

Dit blijkt uit een "bankattest", afgeleverd door KBC Bank, op 27 juni 2014 dat aan ondergetekende notaris overhandigd wordt, die het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen zal bewaren, en waarin de inschrijving op het rekening nummer geopend op naam van de naamloze vennootschap "SCARA.BE" bevestigd wordt.

Uit dit bankattest blijkt de voIstorting van het bedrag van de kapitaalverhoging.

- De algemene vergadering besluit in een tweede fase het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van honderd en vijfduizend negenhonderd en tien euro nul cent (¬ 105.910,00) om het te brengen van honderd en zesduizend negentig euro nul cent (¬ 106.090,00) tot tweehonderd en twaalfduizend euro nul cent (¬ 212.000,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening 'uitgiftepremie" in het kapitaal ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder uitgifte van aandelen.

-De algemene vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te akteren dat de beide kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn, zodat het kapitaal thans tweehonderd en twaalfduizend euro nul cent (¬ 212.000,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door tienduizend zeshonderd en negen (10.609) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan zevenduizend driehonderd negenenvijftig (7.359) A-aandelen met stemrecht en drieduizend tweehonderd vijftig (3.250) B-aandelen zonder stemrecht.

VIJFDE BESLUIT

Rekening houdende met de hiervoor genomen besluiten en met de actuele bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen, besluit de vergadering de bestaande tekst der statuten te schrappen en te vervangen door een nieuwe tekst, die de essentiële bepalingen van de huidige statuten ongewijzigd laat, en die hierna volgt en die tegelijkertijd als gecoördineerde tekst der statuten dient beschouwd te worden. (bij uittreksel)

--De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming uSCARA.BE".

 De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Koedrieshof 4.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, door een besluit van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur mag ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen, oprichten in België en in het buitenland.

 De vennootschap heeft als doel:

I.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:-

A/Computeradvies inhoudende onder meer het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software); de activiteiten van systeemintegrators.

B/Ontwerpen, analyseren, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie; het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's, het verlenen van bijstand bij toepassing van programma's.

C/Gegevensverwerking: het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant, het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

D/Samenstelling en terbeschikkingstelling van databanken.

E/Onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur.

F/Klein- en groothandel in computerhard- en software, totaaloplossingen in de informatica: netwerken, advies, systeemonderhoud. Internetaansluitingen, kantoormachines, bureaumateriaal, communicatietoestellen (telefoon, telefax, antwoordapparaten, semafoon, gsm, ...) alsook eigen ontwikkeling van computerprogramma's.

G/Het geven en organiseren van computeropleidingen, seminaries en conferenties.

H/De in- en uitvoer, het fabriceren, het aanpassen, het leveren, het plaatsen en het onderhouden, het huren en het verhuren, van aile computersoftware, -hardware en netwerken, delegatie van computerpersoneel, commercialiseren van oplossingen van derden.

II.Voor eigen rekening:

A/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bauwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

B/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te lichten rechtspersonen en ondernemingen.

itt.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

A/het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen;

C/het verlenen van adviezen aan financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de meest ruime zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen;

H/het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

 De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de oprichtingsakte.

 Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd en twaalfduizend euro nul cent (¬ 212.000,00) en is vertegenwoordigd door tienduizend zeshonderd en negen (10.609) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan zevenduizend driehonderd negenenvijftig (7.359) A-aandelen met stemrecht en drieduizend tweehonderd vijftig (3.250) B-aandelen zonder stemrecht.

De aandelen zijn op naam.

 1.0e raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd

2.0e raad van bestuur mag het dagelijks bestuur toevertrouwen:

a) aan één of meer bestuurders, alsdan dagelijks bestuurder genoemd, gekozen binnen de raad;

b) aan één of meer directeurs, gekozen buiten de raad..

3. De raad van bestuur en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, in het raam van dat bestuur, mogen

volmachten, beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen,

toekennen aan bijzondere gevolmachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt

de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden:

-hetzij door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders;

-hetzij door het alleen optreden van een gedelegeerd bestuurder.

---Elk jaar op de derde donderdag van de maand september om 10.00 uur, of, indien die dag een wettelijke

feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering, jaarvergadering genaamd,

gehouden worden in de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België,

aangeduid in de bijeenroeping.

 Het maatschappelijk boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het volgende jaar.



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad  Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van tenminste één twintigste afgenomen voor de vorming ' van een reservefonds: de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de aanwending van het saldo van de netto-winst wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Zonder inbreuk te plegen op de rechten van de houders van B-aandelen zonder stemrecht, is de algemene vergadering bevoegd om te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgende boekjaar.

Aan houders van B-aandelen zonder stemrecht wordt vooraf op de winst, een preferent en overdraagbaar dividend uitgekeerd in toepassing van het artikel 480 van het Wetboek van Vennootschappen waarvan het bedrag een ten honderd (1%) zal bedragen van het gestorte kapitaal. Het dividend wordt vooraf genomen op de krachtens artikel 617 Wetboek van Vennootschappen uitkeerbare winst. Zij hebben daarenboven recht op hun deel in de uitkering van het winstoverschot zonder dat dit lager mag zijn dan de uitkering van het winstoverschot dat de aan de houders van A-aandelen met stemrecht toekomt.

Indien de uitkeerbare winst ontoereikend is om gans het bevoorrecht dividend uit te keren, dan wordt het niet betaalde gedeelte van het dividend op het volgend jaar overgedragen, op voorwaarde dat de uitkeerbare winst van het volgend jaar toereikend is.

 Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in hogere verhouding gestorte aandelen.

Op het saldo dat overblijft na vereffening van de schulden, wordt vooraf genomen ten behoeve van de aandeelhouders, hun kapitaalinbreng en in voorkomend geval het agio met dien verstande dat de houders van B-aandelen zonder stemrecht op de andere aandeelhouders bevoorrecht zijn. Vervolgens mag, na de terugbetaling van de kapitaalwaarde en in voorkomend geval het agio ten behoeve van alle aandeelhouders, het deel dat uit het vereffeningssaldo aan een B-aandeel zonder stemrecht toekomt, in geen geval lager zijn dan het deel dat aan een aandeel met stemrecht toekomt.

Van de kapitaalinbreng worden echter verrekend de uitkeringen die hen werden gedaan ingevolge voorheen doorgevoerde kapitaalverminderingen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

* uitgifte akte

* de gecoördineerde statuten

. 7

, ,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 29.01.2014 14024-0448-014
04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 25.01.2013 13019-0030-012
06/03/2012
ÿþ Mod Wotd 11.1

e,ii

' 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

22-02-2012

Hep

re

i

III II IUI I I II III 1 I I

" iaosona*







Bijlagen bij hel Belgisch Slaalsblail_-_Qb/_03L2Q12_ - Annexes sl.u_1Noniteunhelge

Ondernemingsnr : 0473.053.954

Benaming

(voluit) : SCARA.BE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koedrieshof 4, 3550 Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING DE DATO 17 NOVEMBER 2011, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

- de heer Alex Vandereycken, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Koedrieshof 4 - de heer Albert Vandereycken, wonende te 3690 Zutendaal, Speelheuvelstraat 3

Het mandaat van bestuurder van:

- de heer Albert Vandereycken

zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR DE DATO 13 JANUARI 2012, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op 17 november 2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

- de heer AleX Vandereycken, wonende te 3550 Neusden-Zolder, Koedrieshof 4, tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur.

ln deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag.

Zij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere, ongeacht het bedrag.

De raad van bestuur bekrachtigt uitdrukkelijk alle handelingen gesteld door de heer Alex Vandereycken, voornoemd, in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder sedert 17 november 2011 tot op heden en dit met uitdrukkelijke instemming van de heer Alex Vandereycken, voornoemd.

Voor eensluidend uittreksel

De heer Alex Vandereycken

Gedelegeerd bestuurder

%.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.11.2011, NGL 13.12.2011 11640-0321-012
07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 28.01.2011 11022-0302-012
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 12.01.2010 10011-0372-012
05/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.12.2008, NGL 29.01.2009 09029-0182-013
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 29.12.2007, NGL 29.01.2008 08033-0211-012
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 16.11.2006, NGL 15.12.2006 06912-2196-013
20/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 15.12.2005, NGL 13.01.2006 06015-4337-013
26/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 31.12.2004, NGL 24.01.2005 05026-0139-013
07/01/2004 : GE197685
13/11/2003 : GE197685
13/11/2003 : GE197685
09/07/2003 : GE197685
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 17.09.2015, NGL 25.09.2015 15613-0124-015
14/11/2000 : GEA024473
25/10/2000 : GEA024473

Coordonnées
SCARA.BE

Adresse
KOEDRIESHOF 4 3550 ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : Zolder
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande