SCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.800.859

Publication

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 29.09.2012 12592-0315-012
23/06/2011
ÿþmotl 2.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

111

*11093505'

, tO -06- 2011

" HA E T



Ondernemingsnr : 0882.800.859

Benaming : SHOW CASE EVENTS

(voluit)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Hoevenstraat 105

3900 Overpelt

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING OMZETTING VOF in BVBA

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden in het jaar 2011 op 27 mei'; voor Meester Silvie LOPEZ-HERNANDEZ, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind met volgende registratievermelding: "Geregistreerd negen bladen geen renvooien te Neerpelt, op 1 juniE: 2011, boek 545, blad 9, vak 6; ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De E.a. Inspecteur a.i. getekend.: M.Pirard." blijkt :

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "SHOW CASE'. EVENTS", met maatschappelijke zetel te Overpelt, Hoevenstraat 105, volgende beslissingen; genomen heeft:

Eerste besluit

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen van SHOW; CASE EVENTS naar SCE en overeenkomstig artikel 1 van de huidige statuten (artikel 1 van de:' nieuwe statuten) aan te passen.

Tweede besluit

De vergadering beslist artikel 2 van de huidige statuten (artikel 3 van de nieuwe statuten) aan te; passen aan de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 2 april 2008 om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 3910 Neerpelt, Broesveldstraat 4 bus 2 naar 3900;: Overpelt, Hoevenstraat 105, zoals hierna bepaald in het negende besluit houdende de nieuwe statuten.

Derde besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder` aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva': afgesloten per 28 februari 2011.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en; passiva afgesloten per 28 februari 2011 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa.en passiva worden bewaard ,in het:;

;; dossier. .i Vierde besluit

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten (artikel 4 in de nieuwe statuten) te vervangen door de tekst vermeld in de agenda en zoals hierna bepaald in het negende besluit houdende de nieuwe statuten.

Vijfde besluit

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vierduizend tweehonderd euro (¬ 4.200,00) om' het kapitaal van veertienduizend vierhonderd euro (¬ 14.400,00) te verhogen tot achttienduizend;; zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld; zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen op voorwaarde dat alle bestaande vennoten verhouding tot hun aandelenbezit op het nieuwe kapitaal intekenen.

Vervolgens hebben alle vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te tekenen op het nieuwe kapitaal in verhouding tot;; hun huidige aandelenbezit, hetzij:

- de heer FRANSEN Roel, voor een bedrag van tweeduizend achthonderdtweeëntwintig euro veertig

..

Op de laatste blz van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

rnod 2.1

- mevrouw DINGENEN Greetje voor een bedrag van honderdachtenzestig euro (¬ 168,00); "

- de heer ALEN Tom voor een bedrag van duizend tweehonderdennegen euro zestig cent (¬

1.209,60).

Elk aandeel zal ingevolge deze kapitaalverhoging, ten belope 33,60 euro, niet volstort zijn.

Zesde besluit "

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierduizend tweehonderd euro (¬ 4.200,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd " en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (¬ " 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdvijfentwintig (125) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Artikel 5 van de huidige statuten (artikel 5 van de nieuwe statuten) zal aangepast worden overeenkomstig voorgaande beslissing zoals bepaald in het negende besluit houdende de nieuwe statuten.

Zevende besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door MBC Accountants en Belastingconsulenten BVBA, met zetel Kinepolis Complex Via Medi 1 bus 2 te Hasselt, met als extern accountant Michel Meekers, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 28/02/2011.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen. "

Het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva afgesloten per 28/02/2011 en het verslag opgemaakt door de externe accountant, voormeld, blijven bewaard in het dossier van de notaris.

De besluiten van het verslag van de voormelde externe accountant, luiden als volgt:

fi I>

Achtste besluit

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te. wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

aan te nemen. "

De reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd

gehouden, voortzetten. "

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer

waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt ;op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap

afgesloten per 28/0212011

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma werden

verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap.. met beperkte aansprakelijkheid,

inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

De maatschappelijke zetel, naam, duur, kapitaal en doel blijven ongewijzigd, evenwel rekening

houdend met de voorgaande besluiten.

De honderdvijfentwintig (125) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden

verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

overeenkomstig hun huidig aandeel in het kapitaal. Aldus komen toe aan:

- de heer FRANSSEN Roel, wonende te Overpelt,.Hoevenstraat 105, vierentachtig (84) aandelen.

- mevrouw DINGEN EN Greetje, wonende te Overpelt, Hoevenstraat 105, vijf (5) aandelen.

- de heer ALEN Tom, wonende te Neerpelt, Groenstraat 6 bus 2, zesendertig (36) aandelen.

Negende besluit

De vergadering beslist een volledige nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid aan te nemen rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en

waarvan de tekst als volgt luidt:

Il. STATUTEN

Rechtsvorm - Naam - Duur - Zetel - Doel

Rechtsvorm - Naam -

De vennootschap is een. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam

"SC E".

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3900 Overpelt, Hoevenstraat 105.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz_ van Luik B vermeiden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

1.Het inrichten vanvenementen en projecten in de brede zin van het woord met inbegrip van maar: niet beperkt tot feesten, fuiven, concerten, thema-avonden, cultuur, sport- en ontspanningsevenementen, teambuilding en motivatie evenementen, uitstappen, trips en dit' voor zowel private personen, als organisaties en instellingen al voor ondernemers en bedrijven.

2.Het aankopen, beheren, ter beschikking stellen, verhuren en verkopen of doorverkopen van materialen die een rechtstreeks verband houden met de organisatie van de bovenvermelde

evenementen. -

"

3.1-let uitvoeren van elektriciteitswerken met inbegrip van maar niet beperkt tot het aanleggen van leidingen, het installeren van zekeringkasten en stroomverdelerkasten, het installeren van verlichtingsarmaturen, het uitvoeren van kleine aanpassingswerkzaamheden teneinde de uitvoering van de elektriciteitswerken te bevorderen...

4.Het aankopen, beheren en verkopen van materialen en uitrustingsgoederen voor het uitvoeren van bovenvermelde elektriciteitswerken.

5.De vertegenwoordiging van bedrijven als commercieel tussenpersoon, ais commissionair voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het uitoefenen van commissiehandel of het optreden als tussenpersoon in de verkoop van producten en diensten met inbegrip maar niet beperkt tot telefonie, energie en nutsvoorzieningen en dit zowel aan particulieren als aan bedrijven.

6. Het waarnemen van mandaten van bestuurder en/of zaakvoerder in vennootschappen of organisaties en in het algemeen het voeren van het management en het beheer van vennootschappen en organisaties.

7. Het kopen, het beheer en het verkopen van bebouwde of onbebouwde onroerende goederen. ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten. Het optreden als beheerder of uitbater van eigen vastgoed of van vastgoed in eigendom van derden. Het voor eigen rekening aankopen, oprichten en bouwen, verhuren, verkopen of ruilen van onroerende

goederen. Het optreden adviseur en makelaar in onroerende goederen. Het optreden als tussenpersoon of makelaar bij de aankoop, verkoop of ruil :van onroerende goederen: Het bemiddelen in en de directe uitoefening van de aankoop, verkrop of verhuur en het beheer van onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden met in acht name van de toepasselijke wetten en gebeurlijke beroepsreglementen terzake. " Het beheer in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, verhuur, onderverhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering , het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving van onroerende goederen. De promotie, projectontwikkeling van alle mogelijke onroerende goed projecten, het uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen met inbegrip van het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking.

8.Het optreden als adviseur en makelaar inzake verzekeringen en verzekeringsinstrumenten.

9.Boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, tekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, : lassen, enz. van metalen.

10.Plaatsen van tussenwanden van gipsplaten.

11.Detailhandel via internet.

12.Service en onderhoud van motoren en containers.

13. Houtbewerking.

14.Sanitaire installatie.

15.Bouwwerken.

16.Renovatie bouw.

17.Groot- en kleinhandel in elektrisch materiaal.

Zij mag alle daden stellen, alle transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele in verband staan met haar doel of met een onderdeel daarvan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van de doelgebonden activiteiten. Het afsluiten zowel in België als in het buitenland van elke samenwerkingsovereenkomst die door de toepasselijke wetten en gebeurlijke beroepsreglementen toegelaten zijn;

Voor de uitoefening van elk van de activiteiten zullen de gebeurlijke wettelijke regelgevingen en beperkingen en voorwaarden inzake beroepstoegang en beroepsuitoefening van het land van uitvoering van deze activiteiten gerespecteerd worden.

Kapitaal- aandelen.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro.

Het is verdeeld in honderdvijfentwintig (125) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde; r elk aandeel vertegenwoordigt één honderdvijfentwintigste/delen van het maatschappelijk kapitaal.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste bíz. van 4uik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot,

hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benóemd met of zonder beperking in de tijd,

hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders,

natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van

duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder

kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening

; van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden

dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening

zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun

opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van

de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering,

zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend,

met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting

door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen

optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van

de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering

voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als ,

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Vernoedinq

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel .

wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering,

beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze'.vaste

of evenredige vergoeding.

Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en

verplaatsingskosten.

' D. Toezicht

Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de

vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare

termijn van drie jaar.

Algemene vergadering

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden ,in de

zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

F. Boekjaar - Jaarrekening - Winstverdeling

Boekiaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. G. Ontbinding - Vereffening. Ontbinding." De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen .vereist voor de statutenwijziging. De vennootschap blijft naontbinding, ongeacht of deze door een- uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Tiende besluit "

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de vennootschap onder firma, te

weten:

- de heer FRANSEN Roei, wonende te Overpelt, Hoevenstraat 105;

Over de kwijting van het door hem gevoerde beleid zal gestemd worden op de eerstvolgende

jaarvergadering, na goedkeuring van de desbetreffende jaarrekening.

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering vervolgens volgende

beslissing:"

Wordt als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid benoemd voor

onbepaalde duur:

De heer FRANSEN Roel hier aanwezig en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet

krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van

vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter'.

zake.

Elfde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere maçhtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Twaalfde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan MSC Bedrijfsadvies BVBA, met zetel te 3910

Neerpelt, Toekomstlaan 32 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- volledige uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011
ÿþRechtsvorm : VOF

Zetel : Hoevenstraat 105 te 3900 Overpelt

Onderwerp akte : WIJZIGING DOELlKAPITAALSVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering van 15 februari 2011 besluit het kapitaal te verhogen ten belope? i van dertienduizend honderd vijftig euro (13.150,00 EUR) , teneinde het kapitaal te brengen van duizend; tweehonderd vijftig euro (1250,00 EUR) op veertienduizend vierhonderd euro (14.400,00 EUR) welke wordt; gerealiseerd door incorporatie van reserves ten belope van duizend honderd zevenenveertig euro en; vijfennegentig cent (1.147,95 EUR) en door storting in contanten van twaalfduizend en twee euro en vijf cent: (12.002,05 EUR) en zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering besluit vervolgens artikel 5 van de oprichtingsakte over het vermogen, als volgt te wijzigen :

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op veertienduizend vierhonderd euro (14.400,00:r EUR). Het is verdeeld in 125 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder gelijk deel van het; maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen".

Ook werd in deze buitengewone algemene vergadering beslist de doelen uit te breiden met boren, draaien, i frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, tekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen, enz. van metalen.

Alsook het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten. De buitengewone algemene vergadering van 15

februari 2011 beslist artikel 3 over het doel uit te breiden als volgt : "9. Boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, tekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen, enz. van metalen. 10. Plaatsen van; tussenwanden van gipsplaten.

Roel Fransen

Zaakvoerder

Tegelijkertijd neergelegd ter griffie : de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lûïk B

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 1-05- 2011

HASSELT

Ondernemingsnr : 0882.800.859

Benaming

SHOW CASE EVENTS VOF

(voluit)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 31.08.2016 16513-0568-015

Coordonnées
SCE

Adresse
HOEVENSTRAAT 105 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande