SCEPTOR VISION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SCEPTOR VISION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.366.208

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 17.09.2014 14588-0381-010
09/04/2013
ÿþMotl Wort11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111 Ill I 111H U l IVI 11

<13055278"

Ondernemingsnr : 0476.366208

Benaming

(voluit) : SCEPTOR VISION

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Horizonlaan 36 (volledig adres)

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op vijfentwintig maart tweeduizend dertien, blijkt dat is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SCEPTOR VISION", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Horizonlaan 36, opgericht onder de vorm van een BVBA bij authentieke akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op twaalf december tweeduizend en een, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van een januari tweeduizend en twee onder nummer 20020101-2046.

Gewijzigd, waarbij de vorm werd gewijzigd in NV, hij akte verleden voor notaris !vo Vrancken te Genk op eenentwintig februari tweeduizend en drie en voor de laatste maal bij akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op zeven augustus tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van dertig augustus daarna onder nummer 06136521.

Ingeschreven in het register van rechtspersonen onder ondernemingsnummer 0476.366,208.

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

Tweede beslissing.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te vullen met de volgende tekst

- groot- en kleinhandel in bouwmaterialen

- webshop. Verkoop op internet van alle mogelijke goederen.

Ingevolge deze beslissing luidt artikel 3 van de statuten voortaan ais volgt:

"Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen

Webshop. Verkoop op internet van alle mogelijke goederen.

Het opzetten van commerciële netwerken van verschillende producten en diensten en dit zowel nationaal als internationaal, in de ruimste zin van het woord.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen; het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt, dit zowel nationaal als internationaal.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, dit zowel nationaal als internationaal.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis en zowel nationaal als internationaal.

Het verwerven van patenten en commerciële benamingen, zowel nationaal als internationaal,

Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen, fabriekshallen en allerlei kunstwerken en het onder de kap brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken; restauratiewerken en verbouwingswerken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels; het bouwen van kunstwerken en ambachtswerken; optrekken van uitneembare paviljoenen en barakken; waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt; leggen van tegelvloeren en mozaïek en werken in natuursteen, warmte- en geluidsisolering, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken en voegwerken, metselwerken en werken in gewapend beton; plaatsen van chappes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle wand-, vloer-_en_plafondbekledingen;_timmer. en schrijnwerk.voor-gebouwen en_andere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelega ter grime (ter

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 8 -03- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

binneninrichtingswerken van alle aard; het plaatsen en herstellen van sierschouwen en open haarden; het plaatsen van zonneweringen; dak- en torenwerken; staal- en houtccnstructiewerken; vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken; bedekken van gebouwen; vervaardigen en plaatsen van ramen en deuren, vervaardigen en plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof; lood- koper en zinkwerken in bladmetaal; grond- en rioleringswerken, aanleggen van speelpleinen, sportvelden,

parken en tuinen; aanplantingswerken.

Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen en spoorwegen, fietspaden en startbanen; aanleggen van parkings en inritten; leggen van stoeldallen en betonklinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van de aanplantingen; plaatsen van afsluitingen, omheiningen, vangrails en veiligheidsinrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen en buisleidingen; grondwerken, funderingswerken en rioleringswerken; draineringswerken; bemalingswerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken en havenwerken; ruimen van waterlopen; bitumeuze verhardingen en bestrijkingen; speciale bekledingen voor sportvelden; plaatsen van sport- en speelpleinaccomodatie; aanleggen van zwembaden, vijvers en fonteinen; onderneming voor fundering, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes; werken van bosexploitatie, bos- en landschapsbeheer.

Onderneming voor het plaatsen van elektrotechnische installaties, verwarmingsinstallaties, installatiewerken van alternatieve energie en sanitaire installaties,

Onderneming voor werken van milieubehoud en verbetering, bodemsanering, afvalverwerkingen recyclagewerken.

Onderneming voor een installatie van verlichting, luchtbehandeling, geluidsinstallaties, hydraulische en persluchtinstallaties, alarm en beveiligingsinstallaties, netwerkinstallaties, koelinstallaties, liften en rottrappen, thermische isciatiewerken en waterdichtingswerken.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn,"

Derde beslissing.

De vergadering beslist het ontslag gegeven door de Heer Kristof Cleeren te aanvaarden ais bestuurder/gedelegeerd bestuurder/voorzitter van de raad van bestuur.

Vierde beslissing.

De vergadering beslist de Heer Kristof Cleeren algehele kwijting te verlenen voor zijn bestuursdaden van het afgelopen boekjaar.

Vijfde beslissing.

De vergadering stelt vast dat de aandelen, die formeel aan toonder zijn, in feite nooit zijn gedrukt. Er zijn dus nooit aandelenbewijzen uitgegeven, Bijgevolg zijn de aandelen sinds de oprichting tot op heden altijd de facto op naam geweest en in een aandelenregister ingeschreven,

Zesde beslissing.

De vergadering beslist de tekst van artikel 6 te vervangen door volgende tekst:

"1) Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door zeshonderd vijftien (615) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, en die allen stemrecht hebben.

2) Alle aandelen zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

Wanneer er aandelen op naam bestaan, wordt in de zetel van de vennootschap een register van aandelen

gehouden, waarin wordt aangetekend;

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en de omzetting van aandelen op naam in gedematerialiseerde effecten, voor zover onderhavige statuten de omzetting toelaten.

4. de uitdrukkelijke vermelding van de nietigheid van de eigen effecten in bezit van de vennootschap, conform de bepalingen van artikel 625 wetboek vennootschappen,

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register. De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Elke aandeelhouder of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen. Deze certificaten vermelding de aard van deze effecten, de datum van hun uitgifte, de voorwaarden van hun overdracht en de overgangen en overdrachten met hun datum,

3) Een algemene vergadering kan beslissen tot de omvorming van de aandelen op naam naar gedematerialiseerde aandelen en omgekeerd. De raad van bestuur bepaalt conform de wet de vorm en inhoud van het aandeelbewijs en zorgt voor de verspreiding ervan tussen de aandeelhouders. Ingeval van

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

gedematerialiseerde aandelen zal de raad van bestuur beslissen bij welke financiele instelling en op welke wijze

deze aandelen zullen worden ingeschreven."

Artikel 6 van de statuten wordt aangepast aan deze beslissing.

Zevende beslissing.

De vergadering machtigt de notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van

de gecoördineerde statuten.

RAAD VAN BESTUUR.

Onmiddellijk na de algemene vergadering wordt een raad van bestuur gehouden.

Partijen zetten uiteen dat de vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende

dagorde:

- aanstelling van een gedelegeerd-bestuurder

- aanstelling van de voorzitter van de raad van bestuur

De vergadering stelt vast dat alle bestuurders aanwezig zijn, zodat ze geldig kan beraadslagen.

Daarop wordt de agenda aangevat.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen Mevrouw Houbrix Veerle aan te stellen als

gedelegeerd-bestuurder

Haar mandaat zal lopen tot 25 januari 2017.

Met eenparigheid van stemmen wordt ais voorzitter van de raad van bestuur benoemd :

Mevrouw Houbrix Veerle voornoemd.





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Neergelegd : uitgifte, verslag raad van bestuur met staat van actief en passief, gecoördineerde statuten.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE









Op de laatste blz. van Luik II, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 18.12.2012 12667-0012-012
25/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 23.11.2011 11613-0491-012
25/01/2011
ÿþzuz, Merl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b4 e

st

Neerge eg-

rechtbank V. koophandel te TONGEREN

13 -01- 2011

De Hootdgeffiffie

IIl1 llhI 11It llI fl111 llh1 Vhl 1111 flI t1I

*fioxaisa*

Ondernemingsnr : 0476.366.208

Benaming

(voluit) : SCEPTOR VISION

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Horizonlaan 36

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Uit een bijzondere algemene vergadering gehouden op elf januari tweeduizend en elf,

blijkt dat volgende beslissing werd genomen:

Enige beslissing.

De vergadering beslist als bestuurders te benoemen voor een duur van zes jaar :

1° De heer CLEEREN Kristof, wonende te 8400 Oostende, Passchijnstraat 8 10401,

2° Mevrouw HOUBRIX Veerle, wonende te 3600 Genk, Horizonlaan 36 / BUO2

3° Mevrouw REINDERS Anne-Marie, wonende te 3600 Genk, Gruisweg 26.

De heer Cleeren Kristof en mevrouw Houbrix Veerle zijn hier aanwezig en verklaren hun opdracht te

aanvaarden,

Met eenparigheid van stemmen wordt als gedelegeerd-bestuurder benoemd voor de tijd van zes jaar :

De Heer Cleeren Kristof voornoemd.

Met eenparigheid van stemmen wordt als voorzitter van de raad van bestuur benoemd :

De Heer Cleeren Kristof voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte.

CLEEREN KRISTOF, gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 24.08.2010 10441-0385-009
14/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 10.08.2009 09562-0310-010
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 23.12.2008 08869-0343-010
05/10/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 02.10.2007 07762-0288-009
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 29.08.2007 07684-0226-009
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 29.08.2006 06707-1932-012
30/08/2006 : HA108167
01/12/2005 : HA108167
04/10/2005 : HA108167
08/12/2004 : HA108167
06/10/2003 : HA108167
13/03/2003 : HA108167
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.08.2016, NGL 28.08.2016 16562-0267-011

Coordonnées
SCEPTOR VISION

Adresse
HORIZONLAAN 36, BUS 1 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande