SCHEVENELS PROJECT INTERIEURS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHEVENELS PROJECT INTERIEURS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.427.042

Publication

05/09/2014 : HA073761
03/11/2014
ÿþ Mcd Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IJR12M11 w

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

23 IN{ï, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0437.427.042.

Benaming

(voluit) : Schevenels Project Interieurs

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dellestraat 49, 3550 Heusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte : partiële splitsing

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Erik VAN TRICHT, geassocieerde notaris te Merksem, stad Antwerpen, op zeventien oktober tweeduizend veertien "Ter Registratie aangeboden op het lste Registratiekantoor Antwerpen 2", dat door:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALUE CREATION", met maatschappelijke zetel te 2275 Lille, Singel 33, BTW BE 0823.337.285, rechtspersonenregister Tumhout 0823.337,285.

- de heer DINGS Filip Johan Magda, geboren te Tumhout op 26 juni 1964, wonende te 2275 Lille (Gierle), Singel 33;

de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schevenels Project Interieurs, gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Dellestraat 49 met ondernemingsnummer 0437,427,042 en inge-schreven in het rechtspersonenregister te Hasselt.

VOORAFGAANDELIJKE VASTSTELLINGEN

* Kosteloze verkrijging van het splitsingsvoorstel en het verslag van de bedrijfsrevisor

In toepassing van de eerste paragraaf van artikel 748 van het Wetboek van vennootschappen dient in elke vennootschap het splitsingsvoorstel en de verslagen bedoeld in de artikelen 745 en 746, alsmede de mogelijkheid voor de vennoten om de genoemde stukken kosteloos te verkrijgen, te worden vernield in de agenda van de algemene vergadering die zich over het splitsingsvoorstel moet uitspreken.

Daar de vennootschap het voornemen heeft om in het kader van deze partiële splitsing de vereenvoudigde procedure, voorzien in artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, toe te passen (zie beslissing 1, hierna), werd niet overgegaan tot de opmaak

-door de zaakvoerder van het omstandig schriftelijk verslag bedoel in artikel 745 van het Wetboek van vennootschappen en

-door een bedrijfsrevisor van het schriftelijk verslag bedoeld in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen.

Wel heeft de heer VAN DER JEUGHT Erik, bedrijfsrevisor te Antwerpen, een verslag opgemaakt met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De vergadering stelt vast dat de vereiste verslagen kosteloos ter beschikking lagen van de vennoten op de zetel van de vennootschap,

*Vaststellingen met betrekking tot het splitsingsvcorstel

Op 25 augustus 2014 heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schevenels Projects Interieurs een voorstel opgesteld tot partiële splitsing door oprichting in overeenstemming met artikel 743 juncto 677 Wetboek van vennootsohappen. Dit voorstel stelt de splitsing voor van het gebouw waarin de onderneming wordt uitgebaat enerzijds en de onderneming zelf anderzijds, waarbij het gebouw zou ingebracht worden in een nieuw op te richten vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vicaphi met zetel te 2275 Lille (Gierte), Singel 33

Het bedrijfsgebouw waarvan sprake is gelegen te Heusden-Zolder, Dellestraat 49, en is volgens een vorige akte en thans ook nog op het kadaster gekend onder Heusen-Zolder, vierde afdeling, sectie D, perceelnummer 6521K met een oppervlakte van 8000 vierkante meter.

Het splitsingsvoorstel, opgesteld door de te splitsen vennootschap, is in toepassing van artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen tijdig, dit is zes weken voor deze algemene vergadering, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, met name op 27 augustus 2014, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 5 september 2014 onder nummer 14165794.

Er werden volgende beslissingen genomen.

- Loogstetom .af ie.zien_van bijkom en dexerslaggeving.,fr. toep assiog man arfiket_Z49,_1 ea2W Venn.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

` T af E If/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen voorziet dat de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, de artikelen 745, 746 en 748 niet dienen toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst.

Artikel 745 van het Wetboek van vennootschappen handelt over het verslag van het bestuursorgaan betreffende het vermogen van de vennootschap, de wenselijkheid van de splitsing, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan en betreffende de ruilverhouding. De zaakvoerder is van oordeel dat al het voor-gaande reeds voldoende blijkt uit het splitsingsvoorstel enlof bijkomende informatie die voor de vennoten ter beschikking was en stelt daarom voor om van deze bijkomende verslaggeving af te zien. De algemene vergadering stemt in met de verantwoording van de zaakvoerder en keurt het voorstel van de zaakvoerder goed zodat een bijkomend verslag zoals voorgeschreven door artikel 745 van het Wetboek van vennootschappen niet noodzakelijk is.

Artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen handelt over het verslag door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant dat handelt over het splitsingsvoorstel. De zaakvoerder is van oordeel dat gelet op de bevoegdheid van de individuele aan-deelhouders om de boekhouding van de vennootschap en de rekeningen te controleren, zij voldoende op de hoogte zijn van de financiële situatie van de te splitsen vennootschap en stelt daarom voor om van deze bijkomende verslaggeving af te zien.

De algemene vergadering stemt in met de verantwoording van de zaakvoerder en keurt het voorstel van de zaakvoerder goed zodat een verslag van een bedrijfsrevisor of extern accountant, zoals voorgeschreven door artikel 746 van het Wetboek van ven-nootschappen, niet noodzakelijk is,

Artikel 748 van het Wetboek van vennootschappen handelt over het bezorgen van de nodige informatie aan de vennoten of aandeelhouders van de betrokken vennoot-schappen. ingevolge voorgaande besluiten is dit artikel dus niet van toepassing in de mate er in dat artikel verwezen wordt naar die bijkomende verslaggeving.

Hierdoor blijft:

- §1. In elke vennootschap worden het splitsingsvoorstel en de mogelijkheid voor de vennoten om dit voorstel kosteloos te krijgen, vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over het splitsingsvoorstel uitspreekt. Door het gebrek aan vergadering en dus ook aan agenda voor zulke vergadering, vervalt dit voorschrift.

- §2 - §4. Iedere vennoot heeft tevens het recht uiterlijk een maand voor de algemene vergadering, op de zetel of op de website, kennis te nemen van het splitsingsvoorstel, de jaarrekeningen en de verslagen van het bestuur over de laatste drie boekjaren van elke vennootschap en, eventueel, de laatste jaarrekening betreffende een boekjaar van meer dan zes maanden.

- §3. ledere vennoot kan op zijn verzoek kosteloos een volledig of gedeeltelijk afschrift van de voormelde stukken bekomen.

- Goedkeuring van de splitsing

In toepassing van het derde lid van artikel 752 van het Wetboek van vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is met het oog op de realisatie van de geplande partiële splitsing.

Na kennis te hebben genomen van het splitsingsvoorstel en van al het voorgaande, keurt de vergadering de splitsing goed waardoor het bedrijfsgebouw als gevolg van een ontbinding zonder vereffening, overgaat op de vandaag op overnemende vennootschap, de op te richten vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid Vicaphi, dit alles volgens de voorwaarden van het splitsingsvoorstel, met name:

a) ruilverhouding van de aandelen.

Aan de vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schevenels Project Interieurs zal per één aandeel in deze vennootschap één nieuw aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vicaphi worden uitgereikt.

Hierdoor ontvangt de heer DINGS Filip één (1) aandeel en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VALUE CREATION voor 364 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schevenels Project Interieurs, telkens 1 en 364 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vicaphi.

b) datum

De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 oktober 2014.

c) winst- en verliesdeling

De aandelen van de overnemende vennootschap zullen delen in winst en verlies te rekenen vanaf 1 oktober

2014.

d) Melding in register van aandelen.

De zaakvoerder van de nieuwe vennootschap zal Instaan voor de inschrijving in het register van aandelen

van de overnemende vennootschap.

3a.  Goedkeuring van de oprichtingsakte en van de statuten van de besloten ven-nootschap met beperkte

aansprakelijkheid Vicaphi.

Het ontwerp van de oprichtingsakte met de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Vicaphi werd vooraf bezorgd aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap.

Mits dit ontwerp ongewijzigd wordt goedgekeurd door de oprichters van de nieuwe vennootschap, keurt de

vergadering het ontwerp reeds goed.

Hierdoor zal deze vennootschap opgericht worden met een kapitaal van 18.600 euro.

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel.

3b. -- Partiële splitsing: voortbestaan van de gesplitste vennootschap

e Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na al het voorgaande blijft de gesplitste vennootschap voortbestaan met een kapitaal van 140.869,76 euro,

vertegenwoordigd door 5.635 aandelen.

Het vermogen van deze vennootschap zal voort blijven bestaan uit alle huidige activa en passiva van de

vennootschap, met uitzondering van het bedrijfsgebouw dat via de partiële splitsing in de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vicaphi wordt ingebracht.

- Kapitaalvermindering ingevolge de partiële splitsing zonder de vernietiging van aandelen

Ingevolge de partiële splitsing vermindert het kapitaal met 9.130,24 euro, zoals blijkt het splitsingsvoorstel.

Daar deze kapitaalvermindering kadert in de partiële splitsing, gebeurt er geen terugbetaling aan de vennoot

en dient zij niet tot aanzuivering van een geleden verlies of om een reserve te vormen zodat de artikelen 613 en

614 van het Wetboek van vennoot-schappen geen toepassing vinden.

De kapitaalvermindering geschiedt zonder afschaffing van aandelen doch wel door vermindering van de

waarde van de aandelen.

Schrapping van artikel 26bis van de statuten waarin verzaakt werd aan de fiscale voordelen voor een

onderneming in een reconversiegebied,

Artikel 26bis van de statuten vermeldt: "Bij akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op

tweeëntwintig januari tweeduizend en acht hebben de vennoten en de zaakvoerders op onherroepelijke wijze

verzaakt aan het belastingsvoordeel waarop de vennootschap overeenkomstig artikel 59 van de Herstelwet van

31 juli 1984 recht heeft, hebben zij verklaard deze verzaking te doen vanaf het inkomstenjaar 2006.

De vennoten en zaakvoerders verklaren deze wijziging na te leven."

Daar deze bepaling geen verder nut heeft wordt dit artikel geschrapt uit de statuten.

- Coördinatie van de statuten

Bijzondere bevoegdheden worden toegekend aan ondergetekende notaris voor de coördinatie van de

statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd;

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd. 17 oktober 2014, verslag bedrijfsrevisor inzake de

inbreng in natura bij oprichting van bvba Vicaphi + gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : HA073761
08/07/2011 : HA073761
04/01/2011 : HA073761
01/07/2010 : HA073761
18/06/2009 : HA073761
01/02/2008 : HA073761
04/09/2007 : HA073761
13/08/2007 : HA073761
01/09/2006 : HA073761
19/10/2005 : HA073761
07/07/2005 : HA073761
26/05/2004 : HA073761
01/07/2003 : HA073761
17/05/2016 : HA073761

Coordonnées
SCHEVENELS PROJECT INTERIEURS

Adresse
DELLESTRAAT 49 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande