SCHOELLER ALLIBERT WEBSTORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHOELLER ALLIBERT WEBSTORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.506.024

Publication

05/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 -02- 2013

HAseiffio

*13037639

Ondernero ngsrw : 0459.506.024

Benaming

(voluit) : LINPAC ALLIBERT BENELUX

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 175

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijzigingen

in een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op elf februari tweeduizend dertien, geregistreerd bij het 9ste kantoor te Beringen op elf februari tweeduizend dertien, boek 432, blad 68, vak 09, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LINPAC ALLIBERT BENELUX", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3970 Leopoidsburg, Antwerpsesteenweg 175, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt met ondememingsnummer 0459.506.024, opgericht onder de benaming "ALLIBERT EQUIPEMENT" bij akte verleden voor notaris Edwin Van Laethem te Ixelles op achttien december negentienhonderd zesennegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch staatsblad onder referentie 1997-01-03/001, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd, zo onder meer werd de benaming omgezet In de huidige naam blijkens een proces-verbaal opgemaakt door notaris Carl Ockerman te Ixelles op één oktober tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch staatsblad onder referentie 2007-10-23/0154492, zo onder meer werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar de huidige zetel blijkens een proces-verbaal opgemaakt door notaris François Kumps te Brussel op twintig september tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2012-10-04/0164498, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Denis Decivers te Brussel op vierentwintig september tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2013-02-11/0025158.

De voorzitter stelt vast dat er op heden twintigduizend en één (20.001) aandelen aanwezig zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De voorzitter deelt mee dat als commissaris werd aangesteld: de burgerlijke cooperatieve vennootschap Klynveld Peat Marwick Goerdeler - Bedrijfsrevisoren (B001), Ilgatlaan 7, 3500 Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Raf Cox (A2195), vennoot.

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering bij éénparigheid van stemmen navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in "SCHOELLER ALLIBERT WEBSTORE".

Tweede besluit.

De algemene vergadering beslist om voor onbepaalde duur vanaf heden te benoemen tot nieuwe, bijkomende zaakvoerder van de vennootschap : de heer GIELEN Ludo, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Derde besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de voormelde besluiten door artikel 1 te wijzigen ais volgt:

"Artikel1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "SCHOELLER ALLIBERT WEBSTORE"x"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

SrtaatsTiTad - b5/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vierde besluit.

De vergadering geeft de notaris opdracht tot coördinatie van de statuten en neerlegging ervan bij de griffie

van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal en gecoordineerde statuten.

Notaris Luc Tournier.

Op de laatste biz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/02/2013
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3 0 -01- 2013

111

<1302515

HASSELT Griffie

irij ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

titi:h i BANK VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr :0459.506.024

Benaming (voluit) : LINPAC Allibert Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 175 (voorheen Rue de l'Artisanat 8,1400 Nivelles) 3970 LEOPOLDSBURG

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

KAPITAALVERMINDERING TEN GEVOLGE VAN GELEDEN VERLIEZEN STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig september tweeduizend en twaalf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met, handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,', Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende; registratiemelding draagt :

« Geregistreerd drie bladen drie renvooien op het 1ste Registratiekantoor van VORST op 8/10/2012. Boek 87 blad 99 vak 15. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ) (getekend) VAN MELKEBEKE »

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « 4INPAC Allibert Benelux », waarvan de zetel gevestigd is te 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 175; (voorheen te 1400 Nivelles, rue de l'Artisanat 8),

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura met een bedrag van vier miljoen tweehonderdachtentachtigduizend tweehonderdeenendertig euro (¬ 4.288.231,00) om het op vier miljoen zevenhonderdvierentachtigduizend achttien euro vijf cent (¬ 4.784.018,05) te brengen.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de vennootschap naar Nederlands recht "LA HOLDING B.V.", waarvan de zetel gevestigd is te Amsterdam (Nederland), Strawinskylaan 1135, van twee schuldvorderingen van een totaal bedrag van vier miljoen tweehonderdachtentachtigduizend tweehonderdeenendertig euro (¬ 4.288.231,00) die laatstgenoemde heeft ten laste van de vennootschap en welke beschreven staan in de verslagen van de zaakvoerder en van de commissaris de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal, 18, vertegenwoordigd door Mevrouw Smolders. De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de uitgifte van één (1) nieuw aandeel van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zal delen vanaf de onderschrijving.

2° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal ter aanzuivering van geleden verliezen, in toepassing van artikel 318 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van vier miljoen driehonderddertienduizend zevenhonderdeneen euro (¬ 4.313.701,00), om het te brengen op vierhonderdzeventigduizend driehonderdzeventien euro vijf cent (¬ 470.317,05).

Zij zal aangerekend worden op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal en zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen.

3° Vervanging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan, door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdzeventigduizend driehonderdzeventien euro vijf cent (¬ 470.317,05).

Het wordt vertegenwoordigd door twintigduizend en een (20.001) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

De aandelen zijn genummerd van 1 tot 20.001."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal in het Frans, één volmacht, het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

PAte-behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2013
ÿþMad POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

4

1111 talla

Rechtbank van koophandel

2 4 JAN, 2013

te HA$gW f1

i

Ondernemingsnr : 0459.506.024

Benaming (voluit) : Linpac Albert Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm " Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 175 - 3970 Leopoldsburg

(volledig adres)

Onderwerp{ent akte : Ontslag en benoeming Commissaris

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten van 07/1212012

Naar aanleiding van de wijziging van de controle van het bedrijf en om vervolgens de externe controle te centraliseren bij alle ondernemingen binnen de groep bij één Audit netwerk, werd besloten om PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren (B009) met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, 18 Woluwedal, vertegenwoordigd door mevrouw Ann Smolders (A1881), te ontslaan uit haar mandaat van commissaris met onmiddellijke ingang.

De vergadering benoemt de burgerlijke coöperatieve vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren (B001), Ilgatlaan 7, 3500 Hasselt, als commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering der vennoten voor het boekjaar afgesloten op 31 december 2014. KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Raf Cox (P2195), bedrijfsrevisor van KPMG Bedrijfsrevisoren,' aan als vaste vertegenwoordiger en stelt de vergoeding van de commissaris vast op EUR 13.040 voor de boekjaren afgesloten op 31 december 2012, 2013 en 2014. Deze vergoeding wordt elk jaar aangepast in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen.

Olivier Jeanty

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de gerso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-bij-btt-BelgisclrStaatsblad =-0G/fl2f2013 - r~-nmrexes du Muniteurtielge

04/10/2012
ÿþ Mao WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



in I 11111 111111111111 II 1111 I 1 II

tiaisaase"

uo

çflscri.tidAL Ge c'.ZiRmrritow

2 Ji SEP. 2012

NIVELLES

Greffe

N° d'entreprise : 0459.506.024

Dénomination

(en entier) : LINPAC ALLIBERT BENELUX

(en abrégé) :

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

Siège : Rue de l'Artisanat 8 à 1400 Nivelles

(adresse complète)

Obietfs) de l'acte :SIEGE SOCIAL -- ADOPTION D'UN NOUVEAU TEXTE DES STATUTS EN NEERLANDAIS - POUVOIRS

ll résulte du procès-verbal dressé par le notaire François Kumps, à La Hulpe, le 20 septembre 2012 que l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société privée à responsabilité limitée «LINPAC ALLIBERT BENELUX», ayant son siège à Nivelles, rue de l'Artisanat 8 a notamment pris les résolutions suivantes:

1) Transfert du siège social

L'associé unique a décidé de transférer le siège social et le siège d'exploitation de la Société à 3970

Leopoidsburg, Antwerpsesteenweg 175, et ce avec effet à compter du 1er octobre 2012.

2) Adaptation et adoption d'un nouveau texte des statuts en néerlandais pour le mettre en conformité avec la résolution qui précède.

L'associé unique a décidé d'adapter et d'adopter un nouveau texte des statuts en néerlandais, déposé en même temps que le présent extrait, pour le mettre en conformité avec la résolution qui précède, étant entendu que cette décision n'aura d'effet qu'à compter du ler octobre 2012.

3) Pouvoirs

L'associé unique a conféré tous pouvoirs au gérant et/ou à Monsieur Olivier Jeanty pour l'exécution des

résolutions qui précèdent.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Déposé en même temps

- une expédition de l'acte ;

-statuts coordonnés

Signé F. Kumps, notaire à La Hulpe

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 29.06.2012, DPT 13.07.2012 12295-0470-031
18/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

" izo~soas"

# TRluUNAL DE COMMERCE.

0 4 -04- 2012

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

N° d'entreprise :

Dénomination (en entier) :

(en abrégé) :

Forme juridique : Société

(adresse complète) Rue de

0459.506.024

Linpac Allibert Benelux

privée à responsabilité limitée

l'Artisanat 8 1400 Nivelles

Siège :

Objet(s) de l'acte : Démission et nomination d'un gérant - Mandat gratuit - Délégation de

pouvoirs

Texte:

Extrait du PV du reunion des associés tenu le 01/03/2012

L'assemblée prend acte de la démission, en qualité de gérant, de monsieur Olivier Charmet, cette démission prenant effet le ler Mars 2012.

L' assemblée décide de nommer, pour une durée illimitée, en qualité de gérant, monsieur Olivier Jeanty, domicilié avenue Oscar De Burbure, 157 à 1950 Kraainem, cette nomination prenant effet le ler Mars 2012.

Il est en outre précisé que cette nomination ne porte en rien atteinte aux missions exercées par monsieur Jeanty dans le cadre de sa fonction actuelle placée sous la responsabilité du Directeur Financier de la Maison-mère, comme convenu par avenant au contrat de travail signé le 1er mars 2012.

L'assemblée décide également, en vertu de l'article 12 des statuts de la SPRL, que ce mandat sera exercé à titre entièrement gratuit et qu'aucune attribution de revenus quels qu'ils soient ne sera effectuée. Ce mandat englobe en outre les pouvoirs repris aux articles 13 et 14 des statuts étant entendu que le gérant peut désigner un mandataire spécial de la société conformément à l'article 15.

En sa qualité de gérant, Mr. Olivier Jeanty informe l'AG de sa décision de confirmer la délégation des pouvoirs à Monsieur Frédéric van Voorst tot Voorst, Country Manager, telle que décidée Ie 19 janvier 1998 et publiée aux Annexes du Moniteur belge du 20 mars 1998 et complète cette délégation comme suit :

6. Faire et accepter toutes offres de prix, conclure tous contrats en ce compris les emprunts bancaires et passer et accepter toutes commandes pour l'achat et la vente de tout matériel, d'équipement et autres biens d'investissement et de tous services et fournitures.

7. Prendre ou donner en location, même pour de longues périodes, tout immeuble, tout

matériel ou tout autres biens immobiliers et conclure tout contrats de leasing concernant lesdits biens.

Olivier Jeanty

Gérant

06/04/2012 : ME. - RECTIFICATIF COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 30.06.2011, DPT 03.04.2012 12080-0278-031
29/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 30.06.2011, DPT 26.07.2011 11336-0190-031
04/10/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 17.09.2010, DPT 29.09.2010 10559-0256-031
01/10/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 10.09.2009, DPT 25.09.2009 09775-0322-031
27/11/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 06.10.2008, DPT 20.11.2008 08820-0073-031
23/10/2007 : NI083135
08/08/2007 : NI083135
05/03/2007 : NI083135
17/07/2006 : NI083135
10/02/2006 : NI083135
28/10/2005 : NI083135
08/07/2005 : NI083135
20/07/2004 : NI083135
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15366-0108-029
01/08/2003 : NI083135
15/04/2003 : NI083135
26/07/2002 : NI083135
08/09/2001 : NI083135
20/03/1997 : BL609842
22/02/1997 : BL609842
03/01/1997 : BL609842

Coordonnées
SCHOELLER ALLIBERT WEBSTORE

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 175 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande