SCHREURS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHREURS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.851.414

Publication

07/07/2014 : TGT000078
29/10/2014
ÿþ?bd Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

eergotegd ter griffe dor rechtbank MONITEUR BEtophandol Antworpan, Md, Tongeren

22 -10- 204 13 -10- 2014

BELGISCH STAATULAD ourjffie

11011.111e11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0432.851.414

Benaming

(voluit) : SCHREURS

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Weg naar As 30, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding-sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 16 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHREURS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3600 Genk, Weg naar As 30, rechtsgebied Antwerpen, afdeling Tongeren, ondememingsnummer 0432.851.414, onder meer volgende besluiten heeft genomen (bis uittreksel)

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgesteld overeenkomstig artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, dat werd opgesteld op 22 augustus 2014, en van de staat van actief en passief, afgesloten op 30 juni 2014.

Er wordt ontslag gegeven van integrale lezing van dit verslag en van de betrokken staat van actief en passief.

Een exemplaar van dit verslag en van deze staat van actief en passief zullen samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FoedererDFK Bedrijfsrevisoren", kantoor houdende te Hasselt, Singelbeekstraat 10, vertegenwoordigd door de heer Pascal Daelemans, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, verslag dat werd opgesteld op 10 september 20141 aangaande de staat van actief en passief afgesloten op 30 juni 2014.

Er wordt ontslag gegeven van integrale lezing van dit verslag over gemelde staat van actief en passief.

Het besluit van het verslag van de badrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt.

"5. BESLUIT

Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te Hasselt, singelbeekstraat 10, vertegenwoordigd door de heer Pascal Daelemans, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met de ontbinding van de BV BVBA SCHREURS dot

- het bestuursorgaan naar aanleiding van de procedure met betrekking tot de ontbinding van vennootschappen, een staat van activa en passive per 30 juni 2014 van de BV BVBA SCHEURS met zetel te 3600 Genk, Weg naar As 30 heeft opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en met de waarderingsregels opgesteld ingeval van discontinuïteit, een balanstotaal opgeeft van E 2.527.605,44 en een netto-actief van E 2.192.562,90;

- deze staat per 30 juni 2014 op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, onder voorbehoud van de latente schulden en verbintenissen ingevolge betastingschulden, sociale wetgeving, de milieuheffingen voor de nog niet afgesloten controlejaren en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar of door de algemene vergadering Indien wordt besloten tot de invereffenIngstelling en sluiting van de vereffening in één akte ingevolge artikel 184, §5 Wetboek van vennootschappen;

- op grond waarvan de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Op de laatste brz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- wij er bovendien op willen wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten. Hasselt, 10 september 2014"

De vergadering erkent op voorhand kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT

AI De instrumenterende notaris geeft de nodige toelichting inzake de thans uitdrukkelijk door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen voorziene mogelijkheid om de ontbinding en de vereffening van een vennootschap in één akte te doen, en er wordt in het bijzonder gewezen op het feit dat dit slechts mogelijk is indien de volgende voorwaarden cumulatief vervuld zijn:

-er mag geen vereffenaar worden aangeduid;

-aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

-aile aandeelhouders of vennoten moeten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen.

BI Na hierover van de instrumenterende notaris toelichting te hebben gekregen en na kennisname van voormelde verslagen, besluit de vergadering tot ontbinding van de vennootschap, nadat zij, conform artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, heeft vastgesteld dat

-dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald;

-dat er geen vereffenaar wordt aangesteld;

-dat aile aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen. CI De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het besluit tot ontbinding de zaakvoerder van rechtswege ontslag nemend is, te weten voomoemde heer SCHREURS Ferdinand,

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de vereffening de facto bewerkstelligd werd.

De vergadering verklaart en bevestigt dat het resterend actief van de vennootschap door het privé vermogen van de enige vennoot zal worden teruggenomen.

De vereffening wordt ais beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten, waardoor de vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan.

De vorderingen vermeid op deze staat zullen in het kader van de verdeling, met het oog op de inning ervan, overgedragen worden aan de heer SCHREURS Ferdinand, in zijn hoedanigheid van enig vennoot, waarbij deze de verplichting zal hebben de bedragen te innen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal integraal aan hem toekomen. Hiertoe zal de heer SCHREURS Ferdinand aile nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en aile documenten ontvangen en te ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

Aile activa die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer SCHREURS Ferdinand, in zijn hoedanigheid van enig vennoot, waarbij de algemene vergadering aan deze persoon de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of te gelde te maken voor rekening van de alsdan vereffende vennootschap met de verplichting de opbrengst over te maken aan de enige vennoot.

De enige vennoot verbindt er zich persoonlijk en onvoorwaardelijk toe aile eventuele niet gekende en/of niet geconsigneerde passive voor zijn rekening te nemen, te vereffenen en te betalen.

VERKRIJGING/TOEBEDELING ONROERENDE GOEDEREN

In het bijzonder heeft de sluiting van de vereffening tot gevolg dat de hierna beschreven onroerende goederen voor de geheelheid in voile eigendom worden verkregen door of toebedeeld worden aan de enige vennoot, voomoemde heer SCHREURS Ferdinand Henri Joseph, geboren te Genk op 21 april 1948, wonende te 3600 Genk, Weg naar As 30, hierna genoemd "de vennoot".

VIJFDE BESLUIT

De boeken en documenten van de ontbonden en de vereffende vennootschap SCHREURS zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van 5 jaar te 3600 Genk, Weg naar As 30, woonplaats van de heer SCHREURS Ferdinand voornoemd.

ZESDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden

en/of waarden die toekomen aan de schuldeisers of vennoten en die hen niet konden worden afgegeven.

ZEVENDE BESLUIT'

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Burg, Ven. CVBA "BDO Belastingconsulenten", met

zetel te Prins Bisschopssingel 36-3, 3500 Hasselt, en haar aangestelden, om aile formaliteiten inzake

4

c1

d r à

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen" alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens aile formaliteiten te vervuilen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek oni vrijstelling.

Tegelijk hiermee neergelegd:

* uitgifte akte

* verslag bedrijfsrevisor

* staat van actief en passief per 30.06.2014

* verslag zaakvoerder

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/07/2012 : TGT000078
11/07/2011 : TGT000078
21/06/2010 : TGT000078
14/07/2009 : TGT000078
27/06/2008 : TGT000078
27/02/2008 : TGT000078
03/07/2007 : TGT000078
29/06/2005 : TGT000078
28/06/2004 : TGT000078
01/09/2003 : TGT000078
14/08/2002 : TGT000078
08/01/2002 : TGT000078
08/09/2001 : TGT000078
23/09/1999 : TGT000078
16/01/1999 : TGT000078
30/10/1998 : TGT78

Coordonnées
SCHREURS

Adresse
WEG NAAR AS 30 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande