SCHROOTEN JACK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHROOTEN JACK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.700.780

Publication

10/11/2011
ÿþMoa 2.0

~ ~~ In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : s

Benaming 0 8 7 o

(voluit) : SCHROOTEN Jack

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik (Neeroeteren), Warstraat 20 Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 24 oktober 2011, geregistreerd te Maaseik op 25 oktober 2011, zes bladen geen verzendingen, boek 543 blad 7 vak 7,; ontvangen vijfentwintig euro, de Ea. inspecteur (get.) J. Haeldermans, blijkt dat:

De heer SCHROOTEN Jack, zelfstandige vloerlegger, geboren te Bree op drieëntwintig juli negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.07.23-131.11, echtgescheiden, wonende te 3650 Dilsen-; Stokkem (Rotem), Emiel Dorlaan 73.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft OPGERICHT onder de "NAAM "SCHROOTEN Jack", met maatschappelijke ZETEL te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Warstraat 20.

De vennootschap heeft tot DOEL, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Onderneming voor het plaatsen van chapes.

Ondememing voor het plaatsen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van wandtegels.

Onderneming voor het invoegen en reinigen van gevels.

Onderneming voor groot- en kleinhandel in vloer- en wandtegels en toebehoren in verband met voornoemde'

activiteiten.

Onderneming voor het leveren en plaatsen van isolatie, zowel thermisch als akoestisch.

Het aankopen, verkopen, beheren en verhuren van eigen roerende en onroerende goederen, alsook de' huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, de renovatie van eigen onroerende goederen, het: oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en. aanhorigheden.

Aile beheer, management, deelname of belangenmenging rechtstreeks of onrechtstreeks in bestaande of nog op te richten vennootschappen van welke vomi of doel ook.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het deelnemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op enige andere wijze, evenals het verkrijgen, beheren en exploiteren van onroerende goederen en roerende goederen en effecten,' zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aan deze vennootschappen alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan.

Het verrichten van commerciële, industriële of financiële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle; intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in binnen- als in buitenland, op de wijze die zij het meest geschikt acht.

Algemene bepaling: In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die. elk één honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op het geheel der honderd (100) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven door voornoemde heer SCHROOTEN Jack. Hij verklaarde dat elk aandeel werd volgestort ten belope van twee derde (2/3).

Op de laatste bh. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neervlegd tar rrü ic t~dl

rechtbank v. koophandel te I'UA:t~~~31

28 -11,

Do Hoofdgriffioriffie

Voor-behoude II1liu1117umui~~u0436~u~n~w1~

aan het *

Belgisce

5taatsbla

TOEKENNING VAN AANDELEN:

Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er aan voomoemde heer SCHROOTEN Jack honderd

(100) aandelen toegekend, elk volgestort ten belope van twee derde (2/3).

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

' Tot statutair zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd: voomoemde heer SCHROOTEN Jack.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De ; onbevoegdheid van de zaakvoer(dXst)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(dXst)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd

" de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Elk BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De oprichter verklaarde dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één september tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, , eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. .

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand mei om twintig uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(dXst)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. BIJZONDERE VOLMACHT werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSSEN & Partners, gevestigd te 3680 Maaseik, Achtmeilaan 5 bus 4, (ondememingsnummer RPR Tongeren - BTW BE 0436.105.664), vertegenwoordigd door de heer JANSSEN Nicolaas (nationaal nummer 53.11.09; 163,78), met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel:

(Gel.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bij -het- Belgisch- Staatsbiad -40/11/201-1---Annexes- du-Moniteur -belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCHROOTEN JACK

Adresse
WARSTRAAT 20 3680 NEEROETEREN

Code postal : 3680
Localité : Neeroeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande