SCM HORNIX

Société en commandite simple


Dénomination : SCM HORNIX
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.853.545

Publication

06/03/2014
ÿþj Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor, pehouct

aan hc

Solgisc Staatsba

Ik( f' 9ANK VAN KOOPHANDEL

2 5 -02- 2e; Grnie.SSEL7

111111

Ondernemingsnr : 0534.853.545

Benaming

(\rliuit) . SCM Hornix

(+'v1Umt) '

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Homsemstraat 44, 3891 Borlo

(vulledig adru::)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Ai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders beslissen om vanaf 9 oktober 2013 de maatschappelijke zetel over te brengen naar Klein Tegenstraat 54, 3850 Nieuwerkerken.

Gedaan te Borlo, 23/10/2013

Ondertekend,

Hornix Ronny Neesen Ines

Zaakvoerder Zaakvoerder

" r , i int);.~~' ~ ~' " I,

h"ri Sc ~i l~ir.: i.

Vcrs, I :. ,._,

'

11/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13087846*

Vo beho

aan

Belg Staat:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 i -05- " 2013

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : c=.

Benaming

(voluit) : SCM Hornix

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Homsemstraat 44, 3891 Borlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting van een gewone commanditaire vennootschap

De ondergetekenden

-De heer Ronny Homix, geboren te Genk op 30 maart 1975 (NN. 75.03.30.073-41), wonende te

Homsemstraat 44, 3891 Borlo.

-Mevrouw Ines Neesen, geboren te Wilrijk op 6 juli 1978 (NN. 78.07.06-292.51), wonende te Homsemstraat

44, 3891 Borlo.

-Mevrouw Jacqueline Joosten, geboren te Hamant op 14 december 1955 (N.N. 55.12.14-154.83),

wonende te Herderstraat 25 bus 304, 3630 Maasmechelen.

richten een gewone commanditaire vennootschap op, beheerst door de volgende regels ;

AFDELING I. Benaming  Zetel  Doel - Duur

Artikel 1.De benaming van de vennootschap : " SCM Homix"

Artikel 2.De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3891 Borlo, Homsemstraat 44.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad bij besluit van de zaakvoerders.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Bij beslissing van de zaakvoerders mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland.

Artikel 3.De vennootschap heeft tot doe! de uitbating van een algemeen bedrijf van de anti-corrosie behandeling van metalen omvattende:

- Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal, zoals stralen, metaliseren, spuit- en schilderwerken van metalen constructies

- Smeden, persen, stampen en profielwalsen van metaal; poedermetallurgie

- Algmene metaalbewerking

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

cx

optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen,

De vennootschap mag aile voorgaande verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening doen, maar ook voor rekening van derden inzonderheid in hoedanigheid van commissionair, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Artikel 4.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die heden ingaat.

leder beherend vennoot kan een einde stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt,

AFDELING lI. Kapitaal  Aandelen  Aansprakelijkheid

Artikel 5.Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op duizend Euro (1.000,00 Euro).

Artikel 6.Het maatschappelijk Kapitaal is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam van twee Euro (2,00 Euro) elk.

Artikel 7.Op de aandelen wordt ingeschreven In geld door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge 1,De heer Ronny Hornix, brengt in de vennootschap een som t.b.v. van zevenhonderdtachtig Euro (780,00 Euro), die gestort werd in de maatschappelijke kas. Hij ontvangt driehonderdnegentig (390) aandelen. 2.Mevrouw Ines Neesen voormeld, brengt in de vennootschap een som t.b.v. tweehonderd Euro (200,00 Euro), die gestort werd in de maatschappelijke kas. Zij ontvangt honderd (100) aandelen.

3.Mevrouw Jacqueline Joosten, brengt in de vennootschap een som t.b.v, twintig Euro (20,00 Euro), die gestort werd in de maatschappelijke kas. Zij ontvangt tien (10) aandelen

AFDELING 111, Vennoten

Artikel 8.De heer Ronny Homix en mevrouw lnes Neesen zijn de hoofdelijk aansprakelijke vennoten en worden beherende vennoten genoemd.

Artikel 9.Mevrouw Jacqueline Joosten is de stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij belooft in de vennootschap in te brengen.

Artikel 10.Alle oprichters zijn vennoten en het aandeel van elke vennoot in de vennootschap kan verschillend zijn. De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 11.De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan. Bij overlijden van een vennoot gaan de rechten niet over op zijn erfgenamen maar naar de overige vennoten volgens goedkeuring van een bijzondere algemene vergadering,  .

Artikel 12.Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden, Het ontslag van een vennoot heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de levende vennoten, Hetzelfde geldt indien één der vennoten werkonbekwaam wordt, bij uitsluiting en afzetting van een vennoot.

Artikel 13.Bij onverdeelde eigendom van één aandeel heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten van de erfgenamen of onverdeelde eigenaars te schorsen, totdat één enkele persoon als titularis werd aangewezen.

AFDELING 1V. Bestuur en controle

Artikel 14.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (beherende vennoten) benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerders beschikken over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. De zaakvoerder is met de meest uitgebreide macht bekleed voor aile handelingen zowel van bestuurder als van beschikking In alle aangelegenheden van de vennootschap, behalve voor die handelingen waarvoor

t ~ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan hij ondermeer

Alle sommen en waarden ontvangen; aile roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren; leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen: leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen; betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen; personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

Artikel 15.leder beherend vennoot afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking, mits zij tot het deel van de vennootschap behoren.

Artikel 16.De termijn van het mandaat van de zaakvoerder is van onbepaalde duur. Hij kan ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Artikel 17.ledere beherende vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- of controlebevoegdheid, waardoor hij ondermeer het recht heeft ten allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen, en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap,

AFDELING V.Algemene vergadering

Artikel 18.De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen binnen zes maanden op de eerste vrijdag van de maand mei om 19.00 uur.

Artikel 19.De zaakvoerder, of bij ontstentenis de hiervoor aangewezen vennoot, roept de jaarlijkse algemene vergaderingen, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen bijeen.

De oproeping geschiedt uiterlijk acht dagen voor de geplande vergadering, volgens de in het huishoudelijk reglement bepaalde modaliteiten met vermelding van de agendapunten.

Artikel 20.00 algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of bij ontstentenis door de oudste of de oudste in dienstjaren aanwezige vennoot. De voorzitter van de algemene vergadering stelt een secretaris en indien nodig stemopnemers aan, Voorzitter, secretaris en eventuele stemopnemers vormen samen het bureau van de vergadering.

Artikel21.ledere vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit.

Artikel 22.Een vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot. Iedere vennoot mag echter slechts één andere vennoot vervangen.

Artikel 23.Buiten de gevallen waarin voorzien bij artikel 28 van deze statuten, beraadslaagt de algemene vergadering geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen, behalve indien alle vennoten aanwezig zijn en zij allen akkoord gaan met het toevoegen van een punt aan de agenda.

Artikel 24.00 algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over statuten- wijzigingen wanneer het doel van de voorgestelde wijzigingen speciaal in de oproepingsbrief werd vermeld en wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwobrdigen.

Als dit quorum niet bereikt is, wordt een nieuwe vergadering bijeengeroepen.

Ze zal geldig beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor een beslissing tot wijziging van de statuten zijn minstens drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist,

Artikel 25.De notulen van de algemene vergadering worden ingeschreven in een daartoe bestemd register. Ze worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom vragen.

De in en buiten rechte voor te leggen afschriften en uittreksels worden ondertekend door alle vennoten of door de zaakvoerders.

Artikel 26.Bijzondere algemene vergaderingen mogen worden bijeengeroepen door een zaakvoerder telkens het belang van de vennootsohap dit vergt. Hij moet een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens de controlerende vennoten, of één of meer vennoten die één derde van de aandelen bezitten, erom verzoeken, en dit op voorwaarde dat ze de te bespreken agendapunten opgeven. De vergadering moet worden gehouden binnen een maand van het verzoek.

AFDELING VI, Boekjaar  balans

Artikel 27.1-let boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 28.Bij het einde van ieder boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op, de balans, de resultatenrekening met de toelichting en de door de wet bepaalde verslagen, die aan de algemene vergadering ter goedkeuring moeten worden voorgelegd.

Artikel 29.De verslagen van de zaakvoerders en van de controlerende vennoten of van de commissaris worden voorgelezen aan de algemene vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening (balans, resultatenrekening, de toelichting en de sociale balans).

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit over de aan de zaakvoerder, aan de controlerende vennoten of aan de commissaris te verlenen decharge.

Artikel 30. De verliezen zijn ten laste van de vennootschap, indien de overgedragen verliezen het maatschappelijke kapitaal overschrijden, zijn deze ten laste van de beherende vennoten. Bijgevolg zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

AFDELING VII. Verdeling van de winst

Artikel 31.Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt

10)5% aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft (deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt).

2°)Er kan eventueel een dividend worden betaald aan het gestorte kapitaal.

3°)Het" overschot aan de reserves.

AFDELING VIII. Ontbinding  Vereffening

Artikel 32.Dè vennootschap kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering volgens de voorwaarden voorzien inzake statutenwijzigingen.

In geval van ontbinding stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun toekomt,

Zolang er geen vereffenaars zijn aangesteld, is de zaakvoerder van rechtswege met de vereffening belast.

Artikel 33.Na afbetaling van de maatschappelijke schulden en last, zal het overschot evenredig worden verdeeld onder het volgestorte gedeelte van de aandelen. Het resterende overschot zal evenredig onder de aandelen worden verdeeld of zal toegewezen worden op beslissing van de algemene vergadering die de vereffening uitspreekt.

AFDELING IX. Slotbepalingen

" Het eerste boekjaar begint op heden 17 mei 2013 en eindigt op 31 december 2014.

U

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Benoeming zaakvoerder(s) :

De algemene vergadering beslist het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op twee en

volgende personen ais zaakvoerders te benoemen

De heer Ronny Homix, (NN. 75.03.70-073.41), wonende te Homsemstraat 44, 3891 Borlo

Mevrouw Ines Neesen (NN. 78.07.06-292-51), wonende te Homsemstraat 44, 3891 Borlo

aan wie in die hoedanigheid volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend wordt.

Dhr. Ronny Hornix oefent zijn mandaat als zaakvoerder bezoldigd uit.

Het mandaat van Mevrouw Ines Neesen als zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende

beslissing door de algemene vergadering.

" Controle :

De oprichters besluiten geen commissaris aan te stellen en evenmin controlerende vennoten.

" De vennootschap neemt alle verplichtingen van de oprichters over die deze hebben aangegaan in het kader van het maatschappelijk doel van de vennootschap en dit vanaf 1 mei 2013.

" Conform artikel 61 § 2 van het Wetboek Vennootschappen als vaste vertegenwoordiger te benoemen, De heer Ronny Hornix voornoemd. De aanstelling van De heer Ronny Homix voornoemd als vaste vertegenwoordiger geldt voor alle eventuele toekomstige benoemingen van de vennootschap tot zaakvoerder en/of bestuurder in andere vennootschappen.

" Volmacht : de verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling QPS CONSULT BVBA met maatschappelijke zetel te 3510 Kermt, Meybroekstraat 77, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de BTW-Adminisratie, de Kruispuntenbank voor Ondernemingen en het Ondememingsioket.

Opgemaakt in 3 exemplaren te Borlo op 17 mei 2013.

Ronny Hornix lues Neesen Jacqueline Joosten

Zaakvoerder/Aandeelhouder Zaakvoerder/Aandeelhouder Aandeelhouder

Beherende vennoot Beherende vennoot Stille vennoot

Coordonnées
SCM HORNIX

Adresse
HOMSEMSTRAAT 44 3891 BORLO

Code postal : 3891
Localité : Borlo
Commune : GINGELOM
Province : Limbourg
Région : Région flamande