SDS CONSULTANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SDS CONSULTANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.101.322

Publication

22/05/2014
ÿþModwosd 71.5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iVeàrgpf9gd ter grlfilti+ dor rdohtbrtlik y, koopltandai Anlwttrpsn, afd, Tongeren

1 2 -05- 2014

De griffierGriffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0467.101.322

Benaming

(voluit) : SDS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Weg naar As 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

Uit een akte verleden voor notaris Michael BÔSE, geassocieerd notaris op 28 maart 2014 ,dragende de volgende melding van registratie: Geregistreerd vijf blad geen verzending te Genk op 24/04/2014, boek 576 blad 68 vak 08, Ontvangen: vijftig euro (E 50,00), De Ontvanger (gel) E. HUBRECHTS., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft

DEEL I FUSIE DOOR OVERNEMING (GERUISLOZE FUSIE) BVBA SDS CONSULTANTS DOOR BVBA ADVIESBURO STEFAN COX

L AGENDA

A. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergaderingen van beide vennootschappen volgende gemeenschappelijke agenda omvat als voorstel van beslissing:

Kennisname en onderzoek door de vennoten van het voorstel tot fusie opgemaakt door de zaakvoerders van de betrokken vennootschappen op achttien december tweeduizend dertien; neergelegd ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren op dertig januari daarna, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op elf februari daarna respectievelijk onder nummer 14039936 voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX en 14039936 voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS.

B. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS volgende agenda omvat als voorstel van beslissing:

1) Fusie door overneming overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS als gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaat op de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX, die reeds houdster is van al de aandelen van de over te nemen vennootschap SDS CONSULTANTS en dus zonder toekenning van aandelen, overeenkomstig het fusievoorstel.

2) Ingevolge de ontbinding van de over te nemen vennootschap: ontslag en kwijting aan de zaakvoerder, de heer COX Stefan, voornoemd.

C. De voorzitter stelt vast dat de Buitengewone vergadering van de overnemende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX volgende agenda omvat als voorstel van beslissing:

1) Fusie door overneming overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS als gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaat op de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX, die reeds houdster is van al de aandelen van de over te nemen vennootschap SDS CONSULTANTS en dus zonder toekenning van aandelen, overeenkomstig het fusievoorstel.

Deze overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX en zonder omwisseling van aandelen op basis van de boekhoudkundige staat per éénendertig oktober tweeduizend dertien. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS vijftienduizend vijfhonderdtwintig euro tweeënveertig cent (¬ 15.520,42) bedraagt

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



_



III







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle handelingen en verrichtingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, worden sedert één november tweeduizend dertien tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie (boekhoudkundig) geacht verricht te zijn voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX .

2) Vaststelling van de verwezenlijking van de fusie door overneming waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, volgens voornoemde balanstoestand afgesloten op éénendertig oktober tweeduizend dertien overgegaan is op de overnemende vennootschap en vaststelling dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS definitief opgehouden heeft te bestaan.

3) ontslag en kwijting aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX,

4) Vaststelling dat, overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen het doel niet moet gewijzigd worden, gezien het huidig doel volledig beantwoordt aan de activiteiten die de vennootschap na deze fusie door overname zal ontplooien,

5) Wijziging van de statutaire doelbepaling door inlassing van volgende bepalingen

"Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, de borgstelling, het verlenen van aval en alle overige financiële verrichtingen behoudens deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de banken, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen en erkende financiële tussenpersonen."

6) Kennisneming van de bijzondere algemene vergadering de dato zevenentwintig december tweeduizend dertien tot uitkering van een tussentijds dividend overeenkomstig artikel 537 WIB 92.

7) Verhoging van het kapitaal met éénenzestigduizend vierhonderd euro (¬ 61.400,00) om het te brengen van achtienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), zonder creatie van aandelen, maar waardoor de fractiewaarde der aandelen wordt verhoogd;

8) De heer COX Stefan, stortte ten belope van éénenzestigduizend vierhonderd euro (¬ 61.400,00) wiens zevenhonderd vijftig (750) aandelen in fractiewaarde zullen stijgen.

Genoemd ingebrachte geldbedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE32

0882 5574 1202 bij Belfius Bank, geopend ten name van de vennootschap, blijkens het bank-iattest, afgegeven door deze instelling op zevenentwintig maart tweeduizend veertien.

9) Aanpassing van de statuten aan de beslissing van de buitengewone Algemene Vergadering de dato één maart tweeduizend en zeven houdende overbrenging van de zetel van de vennootschap naar 3600 Genk, Weg naar As 38.

Il. De voorzitter bevestigt, na te hebben verduidelijkt dat de vennootschappen geen obligaties of nominatieve certificaten hebben uitgegeven en dat tot deze vergadering niet alleen de vennoten werden opgeroepen, maar ook de zaakvoerders.

III. De aanwezige of vertegenwoordigde vennoten hebben zich gedragen naar de statutaire en wettelijke bepalingen met betrekking tot de formaliteiten om op de vergadering toegelaten te worden.

IV, Het kapitaal van de vennootschappen is thans vertegenwoordigd door respectievelijk zevenhonderdvijftig (750) aandelen voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX en zevenhonderd vijftig (760) aandelen voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS.

Uit het bovenstaande blijkt dat alle aandelen hier en nu vertegenwoordigd zijn, zodat:

a) deze vergaderingen derhalve geldig kunnen beraadslagen over de agenda;

b) geen bewijs hoeft geleverd te worden over de geldige bijeenroeping van deze vergaderingen.

V. Om te worden aangenomen, moeten navolgende meerderheden behaald worden in de stemming:

* de beslissingen met betrekking tot ontslag van en kwijting aan de zaakvoerder van de over te nemen

vennootschap : de gewone meerderheid van de stemmen;

*overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, de beslissingen met betrekking tot de

doelwijziging, de vier/vijfden van de stemmen;

*de overige voorstellen die een statutenwijziging teweeg brengen, de drie/vierden der stemmen.

VI. Vaststellingen met betrekking tot de formaliteiten die overeenkomstig artikelen 719, 720, 723 en volgenden van het Wetboek van vennootschappen voor de fusie moeten worden vervuld:

a) de zaakvoerders van beide vennootschappen hebben een fusievoorstel opgemaakt dat sedert meer dan zes weken voor vandaag werd neergelegd op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel zoals blijkt uit het gemeenschappelijk agendapunt van de vennootschappen;

b) gezien alle aandelen van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS in handen van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX, verenigd zijn, werd er geen fusieverslag opgemaakt en evenmin diende controleverslagen door de bedrijfsrevisor (of externe accountant) schriftelijk te worden opgesteld.

c) de fusievoorstellen, de jaarrekening, de jaarverslagen en de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, niet ouder dan drie maanden voor het opstellen van het fusievoorstel, werden in de agenda van de betrokken algemene vergaderingen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken kennis konden nemen; een afschrift van deze stukken werd aan de vennoten één maand véér heden ter beschikking gesteld.

d) de zaakvoerders van de beide vennootschappen bevestigen dat blijkens de vermeldingen in het aandelenregister en eveneens naar hun weten de aandelen van de over te nemen besloten vennootschap met

6 ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS volledig in handen zijn van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX

e) de zaakvoerders van de beide vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS geen eigendomsrechten op onroerend goed bezit, behoudens in de hierna vermelde bouwgrond.

STAD Bilzen (elfde afdeling) voorheen: Grote-Spouwen

Een Hoeve op en met grond en aanhorigheden, gelegen Sapstraat 34, gekend ten kadaster sectie A, volgens titel en thans nummer 8361K, telkens niet een oppervlakte van elf are twaalf centiare (11al2ca)

Hierna "voormelde goederen" genoemd.

Oorsprong van eigendom

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS Consultants, is samen met de heer Stefan Cox, elk voor de onverdeelde helft eigenaar van het goed ingevolge aankoop bij akte verleden voor notaris Xavier Voets, te Bilzen op zeventien september tweeduizend en twaalf, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tong eren op vijfentwintig september daarna, nummer 06301, van de heer CLAESEN Willy Florent Elisabeth.

Hypothecaire toestand

Partijen verklaren dat voormelde goederen vrij en onbelast zijn van alle schulden, inschrijvingen of bezwarende overschrijvingen.

Ondergrond & Milieu

De overnemer erkent vóór heden op de hoogte te zijn gebracht van de inhoud van de bodemattesten uitgereikt door OVAM op achtentwintig maart twee-'duizend veertien, waaruit voor het betrokken perceel letterlijk blijkt wat volgt" De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens niet betrekking tot de bodemkwaliteit. "

De partijen erkennen te weten dat deze tekst niet inhoudt dat de bodem effectief werd gecontroleerd en te zijn ingelicht over de algemene principes van het bodemdecreet.

Nadat de overnemer erop gewezen werden dat goederen, waarop een inrichting gevestigd is of was, of een activiteit werd uitgeoefend die door het bodemdecreet als dus danig bedoeld werd, niet zonder bijkomend onderzoek kunnen worden overgedragen, verklaren zij geen weet te hebben van bodemverontreiniging en evenmin van mogelijk vervuilende activiteiten of intichtingen, wat niet tegengesproken wordt door navermelde vastgoed informatie

Ondergetekende notaris verklaart hierna dat de bepalingen van Afdeling II "Overdracht van risicogronden" uit hoofdstuk VI I I van het bodemdecreet werden nageleefd.

De overnemer erkent erover te zijn geïnformeerd dat als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, bijzondere regelgeving ("grondverzet") van toepassing is,

Ruimtelijke Ordening & Stedenbouw

TER ALGEMENE INFORMATIE van de partijen verwijst ondergetekende notaris, zoals verplicht, naar artikel 4.2.1 van de 'Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening' aangaande vergunningsplichten.

OVER DE HUIDIGE STEDENBOUWKUNDIGE TOESTAND werd volgende informatie aan ondergetekende notaris verschaft zoals blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd door de stad Bilzen, dat de partijen erkennen te hebben ontvangen:

1° er werden geen vergunningen uitgereikt door de stad Bilzen;

2° de meest recente stedenbouwkundige bestemmingszone is "woongebied met landelijk karakter" volgens het gewestplan Sint-Truiden-Tongeren de dato vijf april negentienhonderd zevenenzeventig, zoals vermeld in het plannen reg ister;

3° over bouwovertredingen of stedenbouwmisdrijven in het algemeen loopt er geen enkele discussie of procedure, werd er geen dagvaarding uitgebracht noch een gerechtelijke of administratieve beslissing gewezen, tot herstelmaatregelen of anderszins;

4° voormelde goederen zijn niet gelegen in een zone met stedenbouwkundig voorkooprecht;

5° voormelde goederen maken geendeel uit van een verkavelingsvergunning;

Uit voormeld stedenbouwkundig uittreksel blijkt dat voormelde verkavelingsvergunning niet ver-vallen is. 6° dat er nog geen 'as-builtattest' voorhanden is.

Op basis van voorgaande informatie kan geen enkele zekerheid geboden worden dat voor welke werken of activiteiten ook, vergunning kan bekomen worden.

De overnemer zal zich op uitsluitend eigen initiatief, risico, kosten en lasten moeten gedragen naar aile voorschriften van bevoegde overheden zonder  om welke reden het ook moge wezen enig verhaal tegen de overdrager te kunnen uitoefenen.

AANVULLENDE VERKLARINGEN VAN DE PARTIJEN

De overdrager verklaart geen weet te hebben van eventuele stedenbouwkundige problemen of overtredingen in verband met voormelde goederen.

De overdrager verklaart geen weet te hebben van een planbatenheffing.

g) op verzoek van het bureau stelt de vergadering vast, overeenkomstig artikel 719, 4° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de zaakvoerder van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap.

h) De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS heeft zich ervan vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige

Y algemene vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge VII. Daarnaast omvat de agenda de kennisname, zoals wettelijk verplicht, van de stukken bedoeld in -artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen:

verslag van de niet-statutaire zaakvoerder, houdende een omstandige verantwoording inzake de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel;

- staat van activa en passiva, opgemaakt binnen de drie maanden vóór het zoëven genoemd verslag;

Alle aanwezige vennoten verklaren hiervan een afschrift ontvangen te hebben, en ervan kennis genomen te hebben. Zij ontslaan derhalve de voorzitter van het voorlezen ervan.

Vlil. De voorzitter bevestigt, na te hebben verduidelijkt dat de vennootschap geen nominatieve certificaten heeft uitgegeven en dat er geen commissaris werd aangesteld, dat tot deze vergadering niet alleen de vennoten werden opgeroepen, maar ook de niet-statutaire zaakvoerder.

IV. Ieder kapitaalaandeel geeft recht op één stem.

V. Tenslotte bevestigt de voorzitter dat de vennootschappen niet op de beurs genoteerd zijn en evenmin een openbaar beroep hebben gedaan op het spaarwezen, en dat ze tot op heden niet in vereffening werden gesteld.

BESLISSINGEN

Nadat de uiteenzetting van de voorzitter door de respectieve vergaderingen als juist erkend is, stellen zij vast dat ze geldig werden samengesteld, en bevoegd zijn om over bovenstaande agenda te beraadslagen en te beslissen als volg:

De vergaderingen vatten vervolgens de stemming over de agenda aan, en dit zonder wederzijdse beïnvloeding.

Eerste besluit (agendapunt A)

De respectieve vergaderingen nemen kennis van de voorgelegde stukken en zij ontslaan de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel, waarvan sprake in de agenda, aangezien de vennoten erkennen hiervan volledig ln kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering, alles met naleving van de bepalingen van artikel 720 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede besluit (agendapunten B.1 en C.1)

De algemene vergadering van beide vennootschappen beslissen dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX overgaat tot fusie door overneming (gelijkgestelde verrichting) waarbij het volledige vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS ais gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaan op de overnemende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX die reeds houdster is van al de aandelen van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS.

Deze fusie door overneming wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per éénendertig oktober tweeduizend dertien. Uit die staat blijkt dat het vermogen van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS vijftineduizend vijfhonderdtwintig euro tweeënveertig cent (¬ 15.520,42) bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS sedert één november tweeduizend dertien tot op datum van vandaag (boekhoudkundig) geacht worden te zijn verwezenlijkt voor rekening van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX.

Derde besluit (agendapunt C.2)

Ten gevolge van het voorgaande besluit tot fusie door overneming van het volledige vermogen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, stelt de algemene vergadering van de overnemende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX vast, dat:

- enerzijds de fusie door overneming van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX werd verwezenlijkt;

- anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Vierde besluit (agendapunt C.3, ontslag en kwijting)

De algemene vergadering van de overnemende burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX verleent ontslag aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS CONSULTANTS, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX zelf. Zij verleent kwijting over haar mandaat,

Vijfde besluit (agendapunt C.4)

De Algemene Vergadering van de gefusioneerde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVIESBURO STEFAN COX beslist - overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen, dat het doel, zoals in de agenda voorgesteld, niet moet aangepast worden gezien het huidig doel van de overnemende vennootschap beantwoordt aan de activiteiten die de vennootschap na de fusie zal ontplooien.

Zesde besluit (agendapunt C.5)

Na bespreking van het zaakvoerdersverslag en de staat van activa en passiva, beslist de vergadering de voorgestelde doeiswijziging goed te keuren.

Zevende besluit (agendapunt C.6)

De vergadering heeft kennisgenomen van de bijzondere algemene vergadering de dato zevenentwintig december tweeduizend dertien tot uitkering van een tussentijds dividend overeenkomstig artikel 537 WIB 92 aan te rekenen op de beschikbare belaste reserves. De dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 WEB. Deze regeling maakt het mogelijk om reserves uit te keren tegen inhouding van 10 roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk worden geïncorporeerd in kapitaal. Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto-dividend ten bedrage van éénenzestigduizend vierhonderd euro (¬ 61.400,00) ter beschikking.

De vennoten hebben besloten het aldus verkregen netto-dividend in te brengen in kapitaal onder de voorwaarden voorzien in artikel 537 WIB 92,

Achtste besluit (agendapunt C.7)

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen door de geldelijke inbrengen en tot het bedrag zoals voorgesteld in de agenda.

De aandeelhouders en de zaakvoerders erkennen door mij notaris gewezen te zijn op volgende gevolgen van de in deze akte opgenomen verrichting(en):

- Kapitaalverminderingen van het bij deze verhoogde kapitaal in de eerste vier jaren dan wel acht jaren na heden zullen aanleiding geven tot verhoogde taxatie;

- De afzonderlijke aanslag op dividenduitkeringen die afwijken van de normale dividendpolitiek in de vorige vijf jaren.

Negende besluit (agendapunt C.8)

De vergadering erkent vervolgens dat de stortingen volledig gebeurden in overeenstemming met wat hierboven werd toegezegd.

Tiende besluit (agendapunt C.9)

De vergadering aanvaardt de voorgestelde aanpassing van de statuten aan de eerder genomen beslissing van overbrenging van de zetel van de vennootschap.

AI deze beslissingen worden genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

DE NOTARIS, YVES CLERCX

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van voormelde akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11/02/2014 : TG087187
01/02/2013 : TG087187
14/02/2012 : TG087187
17/02/2011 : TG087187
19/02/2010 : TG087187
03/02/2009 : TG087187
07/02/2008 : TG087187
23/02/2007 : TG087187
02/02/2007 : TG087187
29/12/2005 : TG087187
23/12/2004 : TG087187
02/01/2004 : TG087187
20/01/2003 : TG087187
22/01/2002 : TG087187

Coordonnées
SDS CONSULTANTS

Adresse
WEG NAAR AS 38 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande