SENDEN R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SENDEN R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.819.205

Publication

03/10/2014
ÿþWod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ter,_

MONlTEU -'s'i5;'i_, ~=1 :iT1ÍIv VLA iy~ 'í

r ,],A GFr+ p~;:, 40: ,T,Um;ii,

2 á -os- 2014 s 20iift

ELGlSCH S T

~ ~ D ~i~j~+ Griffie

Ondernemingsnr : 0458.819.205

Benaming

(voluit) :

(verkorf) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spreeuwerstraat 40, 3680 Maaseik (Neeroeteren)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING

Uit een akte verleden voor ANITA 1NDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 29 augustus 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der venno(o)t(en) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid R.SENDEN, met zetel te 3680 Maaseik (Neeoeteren), Spreeuwerstraat 40, volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen:

VERSLAGEN

VOORSTELLING VAN DE VERSLAGEN

A- De voorzitter van de vergadering werd ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, te weten:

- verslag de dato achttien juli tweeduizend veertien opgemaakt door de zaakvoerder artikel 181 § 1 van het wetboek 'van vennootschappen, bij hetwelk is gevoegd een staat van activa en passiva vastgesteld per eenendertig mei tweeduizend veertien;

- verslag opgemaakt door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR", met maatschappelijke zetel te 3800 Sint truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 § 1 van het wetboek van vennootschappen.

B- Het besluit van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de BVBA R.SENDEN met zetel te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Spreeuwerstraat 40, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 mei 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.113.687,01 EUR en een netto-actief van 1.095.970,15 EUR.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van genoemde beroepsnormen, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, werd evenwel nog niet geconsigneerd.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen."

AANVAARDING VAN DE VERSLAGEN

De vennoten erkenden een afschrift van het verslag van de zaakvoerder, van het controleverslag en van de staat van activa en passiva ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

De vergadering stelde vast dat er op de verslagen en de staat geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders; zij sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

BESLUITEN

De algemene vergadering vatte de agenda aan en nam na beraadslaging de volgende besluiten en dit met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: VRIJWILLIGE ONTBINDING  SLUITING VEREFFENING

De algemene vergadering besloot tot vrijwillige ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R. SENDEN" met ingang vanaf heden en spreekt tevens haar vereffening uit te rekenen vanaf heden,

Op de laatste blz. van Luik B veemelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

R.SENDEN

Bíjlagers bij Wetliétiscfi StaatsbY d - 0ti0)2bi4 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT; VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR

De algemene vergadering verklaarde uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is.

De zaakvoerder verklaarde door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die zijn hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1, van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd, bij toepassing van artikel 184, §5, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

DE?DE BESLUIT: ONMIDDELLIJKE SLUITING DER VEEREFI=ENING - AFGIFTE VAN DE MAATSCHAPPELIJKE GOEDEREN, WAARONDER ONROERENDE GOEDEREN

De vergadering besloot, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij tot onmiddellijke sluiting der vereffening in onderhavige akte wordt besloten.

De algemene vergadering verklaarde zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaarde afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter verklaarde uitdrukkelijk:

1. dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, zoals blijkt uit de voormelde conclusies van de aangestelde bedrijfsrevisor,

2, dat er geen vereffenaar wordt aangesteld;

3. dat de terugname van het resterende actief gebeurd door alle vennoten.

De vennoten verklaren en erkennen dat, zoals hogervermeld alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, ondertekening van onderhavig proces-verbaal, niets meer te vereffenen valt. Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele resterende actief van deze vennootschap te ontvangen, de roerende goederen, waarden en vorderingen toebedeeld aan de heer Senden Richard, de onroerende goederen aan de vennoten, in verhouding tot de deelname in het kapitaal, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De vergadering verklaarde in het bijzonder dat onderhavige vennootschap eigenaar is van navolgende onroerende goederen, welke worden toebedeeld aan de vennoten in onverdeeldheid, in verhouding tot hun deelname in het kapitaal.

1) Gemeente SINT-JANS-MOLENBEEK, vierde kadastrale afdeling:

In een appartementsgebouw genaamd "COLLINS HOUSE", op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen "Louis Mettewielaan 62-66 ;gekend volgens titel onder sectie C, deel van nummer 202/M, deel van nummer 202/T, en nummers 2041B12, 2041C12, 204/D/2, 204/E12, 205/F/2, 2041G12, 204/H/2, 2201K, 20411/2, en 202N, en thans gekadastreerd onder sectie C nummer 204//2, met een oppervlakte volgens kadaster van negenendertig are tachtig centiare (39a80ca),

pede vierde verdieping, het appartement E4, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

inkomhal, vestiaire, toilet, living, keuken, berging, één slaapkamer met badkamer, een tweede slaapkamer, één

douchekamer, terras.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

zesennegentig / tienduizendsten (96/10.000) van de gemeenschappelijke gedeelten waaronder de grond.

In " e kelderverdieping (niveau  1), de kelder 13,omvattende;

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke ruimte,

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

vijf 1 tienduizendsten (5/10.000) van de gemeenschappelijke gedeelten waaronder de grond.

In de kelderverdieping (niveau  2), de parkeerplaats 69, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke ruimte;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

twintig 1 tienduizendsten (20/10.000) van de gemeenschappelijke gedeelten waaronder de grond.

Zoals dit alles uitvoerig beschreven staat in de basisakte verleden voor notaris Jean Lafontaine te Brussel op

veertien maart tweeduizend en zes, overgeschreven in de registers van het vijfde hypotheekkantoor te Brussel

op drie april daarna onder nummer 04551.

2) Stad DILSEN STOKKEM, derde kadastrale afdeling, deelgemeente, Elen:

ln een gebouwencomplex met alle verdere aanhorigheden, op en met grond, genaamd "RESIDENTIE

KAPELHOF", ter plaatse gelegen volgens kadaster "RIJKSWEG 873'; volgens titel gekend en thans

gekadastreerd onder sectie B nummer 1502/K, met een huidige kadastrale oppervlakte van acht aren twaalf

centiaren (08 a 12 ca)

1.- Het "appartement gelijkvloerse verdieping'; gelegen uiterst links, genummerd APP 0.1., omvattende:

-in privatieve en uitsluitende eigendom:

in de kelderverdieping: de berging genummerd 0.1., gelegen uiterst links en de autostandplaats 0.1., gelegen

uiterst links;

op de gelijkvloerse verdieping: een hal, twee slaapkamers, een badkamer, een berging, een woonkamer met

open keuken, een W.C. en een terras;

-in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijfentwintig/honderdsten (251100sten) in de gemene delen,

waaronder de grond.

~. . Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge 5 Hogerbeschreven onroerend goed wordt thans op het kadaster aangeduid als volgt: 'WAGVUAPP01/81 S1 ". 2.-Het "duplexappartement links", gelegen op de eerste en tweede verdieping, genummerd ARP 1.1., omvattende:

-in privatieve en uitsluitende eigendom:

in de kelderverdieping: de berging genummerd 1.1., gelegen in hei midden, palende aan de berging genummerd 0.1. en de autostandplaats genummerd 1.1., gelegen in het midden, palende aan de autostandplaats 0.1.;

op de eerste verdieping: een woonkamer met keuken en trap naar de tweede verdieping, een W.C., een hal, een berging en een dakterras;

op de tweede verdieping: een traphal, drie slaapkamers, een badkamer;

-in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijfentwintig/honderdsten (25/100sten) in de gemene delen, waaronder de grond.

Hogerbeschreven onroerend goed wordt thans op het kadaster aangeduid als volgt: "#2UAPPO381.1 S1.1 ". Zo en gelijk dit onroerend complex, alsmede de gemeenschappelijke en privatieve delen omstandig beschreven worden in een basisakte die op negentien september tweeduizend en acht reeds werd verleden voor het ambt van notaris Nele Schotsmans, te Dilsen-Stokkem, en die nadien werd overgeschreven in de registers van het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op één oktober daaropvolgend, onder het nummer 10.841.

3) Gemeente MEEUWEN-GRUITRODE, vierde kadastrale afdeling, Gruitrode:

Een GEBOUW op het kadaster gekend als K.VEETEELT, op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen "Kabienstraat +4", gekadastreerd onder sectie C nummer 939/F/2, met een oppervlakte volgens kadaster van één hectare veertien are vijftien centiare (O1hal4a15ca).

4) Stad MAASEIK, tweede kadastrale afdeling, deelgemeente Neeraeteren:

De CONSTRUCTIES en ZONNEPANELEN opgericht op het hierna beschreven perceel grond (grondschotel die toebehoort voor de geheelheld in volle eigendom aan de heer Senden Richard persoonlijk).

Een WEILAND, ter plaatse gelegen volgens kadaster "In de Hagen'; gekadastreerd onder sectie D nummer 203/C, waarvan de grondschotel een oppervlakte heeft volgens kadaster van één hectare negen are vijftien centiare (O1ha09a15ca).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Het goed onder 1):

Voormeld goed behoort de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid R.SENDEN toe om het aangekocht te hebben ingevolge akte verleden voor notaris Jean Lafontaine, te Brussel, met tussenkomst van ondergetekende notaris, Anita Indekeu, op acht september tweeduizend en zes, overgeschreven in de registers van het vijfde hypotheekkantoor van Brussel op achttien september daarna, nummer 11793, vanwege de naamloze vennootschap Point Break te Brussel.

De goederen onder 2):

Voormelde goederen behoren de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid R.SENDEN toe om ze aangekocht te hebben ingevolge akte verleden voor notaris Nele Schotsmans, te Dilsen-Stokkem, en ondergetekende notaris, Anita Indekeu, op tweeëntwintig december tweeduizend en negen, overgeschreven in de registers van het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op veertien januari tweeduizend en tien, nummer 524, vanwege de echtgenoten DAMIAENS-KEYM1S.

Het goed onder 3):

Voormeld goed behoort de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid R.SENDEN toe om het aangekocht te hebben ingevolge akte verleden vcor ondergetekende notaris, Anita Indekeu, op achtentwintig juli tweeduizend, overgeschreven in de registers van het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op tien augustus daarna, boek 6537, nummer 4, vanwege de echtgenoten EERDEKENS-GEERITS.

Het goed onder 4):

De grondschotel behoort de heer Senden Richard persoonlijk toe ingevolge aankoop blijkens akte verleden voor notaris Robert Indekeu, destijds te Neeroeteren, op vijf juli negentienhonderd eenennegentig, overgeschreven in de registers van het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op één augustus daarna, boek 4101, nummer 23, vanwege de echtgenoten GEEBELEN-LEURS.

De constructies behoren toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid R.SENDEN ingevolge akte vestiging recht van opstal verleden vcor het ambt van ondergetekende notaris, Anita Indekeu, op negentien september negentienhonderd zesennegentig, overgeschreven in de registers van het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op twee oktober daarna, boek 5428, nummer 2.

Toepassing artikel 129, 2° Wetboek der Registratierechten

Voornoemde vennoten verzoeken om toepassing van artikel 129, tweede lid, juncto artikel 129, derde lid, 2° Wetboek der Registratierechten, en verklaren in het bijzonder.

- dat de voormelde goederen door de vennootschap werd verkregen met betaling voor het voor de verkopingen bepaald registratierecht;

- dat de vennoten, die sedert de oprichting van onderhavige vennootschap er onafgebroken vennoot van zijn geweest, vennoot waren van onderhavige vennootschap ten tijde van de aankoop van de voormelde goederen door de vennootschap;

- dat onderhavige akte van sluiting van de vereffening door toebedeling aan de vennoten in verhouding tot hun deelname in het kapitaal, noch een overdracht onder bezwarende titel, ncch een verdeling betreft;

- dat de waarde in voile eigendom van voormelde goederen wordt geschat op:

/ het goed onder 1): honderd achtentachtigduizend euro (188 000,00 ¬ );

I

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatkblad

/ het goed onder r 2), t: honderd vijfentwintigduizend euro (125 000,00 ¬ );

/ het goed onder 2), 2.: honderd achtentwintigduizend euro (128 000,00 ¬ );

/ het goed onder 3): honderd zesentwintigduizend vierhonderd dertig euro (126 430,00 ¬ );

/ het goed onder 4): zesenvijftigduizend honderd euro (56 100,00 ¬ ) voor de gebouwen en vierendertigduizend euro (34 000,00 ¬ ) voor de zonnepanelen;

- dat zij bijgevolg de heffing van het algemeen vast recht verzoeken.

Overige activa

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (el dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Senden Richard in zijn hoedanigheid van vennoot, waarbij de algemene vergadering aan deze vennoot de bevoegdheid verleend deze activa Indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap.

In het bijzonder verleende de vergadering aan de heer Senden Richard, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen In de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Senden Richard alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal, zoals voormeld, toekomen aan de heer Senden Richard.

Rekening gehouden met de voorgelegde vereffeningsrekeningen, keurt de algemene vergadering uitdrukkelijk de voorgestelde vereffeningsrekening én de voorgestelde uitkering van het resterende netto-vereffeningssaldo aan de vennoten goed.

Voor zoveel als nodig geven de vennoten, ingevolge de ondertekening van onderhavig proces-verbaal, kwijting voor alle uitgekeerde bedragen en verklaren dienaangaande voor het overige niets meer te vorderen hebben. De vergadering beslist dan ook, met eenparigheid van stemmen, tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

VIERDE BESLUIT: VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR  VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN DE AANDEELHOUDERS

De vennoten stellen vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R. SENDEN" definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLUIT: BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering besloot dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard ten huize van voornoemde heer SENDEN Richard thans te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Spreeuwerstraat 40.

ZESDE BESLUIT: KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER EN VASTSTELLING VAN DE MANDAATBEEINDIGING

De algemene vergadering stelde vast dat, ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is. Zij geeft, zonder enig voorbehoud algehele kwijting aan de zaakvoerder, voornoemde heer SENDEN Richard, voor zijn beheer sedert de afsluiting van het vorig boekjaar en heden.

De vergadering verleende volmacht aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting, wijziging of stopzetting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte





Bijlagen bij 7iét SélgiseTi Stà isblïd = 037I0720t4 - Annexes dü Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : TG080954
16/07/2012 : TG080954
24/08/2011 : TG080954
07/07/2010 : TG080954
22/06/2009 : TG080954
07/07/2008 : TG080954
13/06/2007 : TG080954
21/08/2006 : TG080954
09/06/2005 : TG080954
28/06/2004 : TG080954
26/06/2003 : TG080954
21/06/2002 : TG080954
10/01/2002 : TG080954
04/07/2001 : TG080954

Coordonnées
SENDEN R.

Adresse
SPREEUWERSTRAAT 40 3680 NEEROETEREN

Code postal : 3680
Localité : Neeroeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande