SEWER REHABILITATION SYSTEMS, AFGEKORT : SRS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEWER REHABILITATION SYSTEMS, AFGEKORT : SRS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.345.660

Publication

20/02/2014
ÿþ Mad word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



14 7257*

Ondernemingsnr : 0838.345.660

Benaming

(voluit) : SEWER REHABILITATION SYSTEMS

(verkort) : SRS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Aniciuspark 7 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN ZONDER CREATIE VAN AANDELEN  AANPASSING DER STATUTEN.

Uit een akte verleden op zes februari tweeduizend en veertien om 20u30, voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen; geregistreerd te Maasmechelen op 7 februari 2014; boek 5/290, blad 98, vak 2, drie bladen, geen verzendingen; ontvangen: vijftig euro (50,00¬ ); de e.a.Inspecteur-adviseur a.i. getekend HANOT R., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zestig duizend euro (¬ 60.000,-) door inbreng in speciën om het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) op achtenzeventig duizend zeshonderd euro (¬ 78.600,-) zonder creatie van nieuwe aandelen, maar waardoor de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

TWEEDE BESLISSING: VOORKEURRECHT.

Aangezien er geen nieuwe kapitaalaandelen gecreëerd worden, dient er geen stelling genomen te worden aangaande het voorkeurrecht tot inschrijving op nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLISSING: ONDERSCHRIJVING VAN DE KAPITAALVERHOGING - VERGOEDING.

De kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van zestig duizend euro (¬ 60.000,-) wordt volledig onderschreven en volstort door voornoemde vennoten, aanwezig en/of vertegenwoordigd zoals voormeld, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Vervolgens zijn hier tussengekomen alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële situatie van de vennootschap en die verklaren in te schrijven op de kapitaalsverhoging als volgt:

-De heer RAMAEKERS Werner, vertegenwoordigd zoals voormeld, schrijft in voor een bedrag van dertig duizend euro (¬ 30.000,-);

-Mevrouw HERMANS Raf, voornoemd, schrijft in voor een bedrag van vijftien duizend euro (¬ 15.000,-);

-De heer SCHIEPERS Guy, vertegenwoordigd zoals voormeld, schrijft in voor een bedrag van zevenduizend achthonderd euro (¬ 7.800,-);

-Mevrouw BOULEZ Katrien, vertegenwoordigd zoals voormeld, schrijft in voor een bedrag van zevenduizend tweehonderd euro (¬ 7.200,)1

De voorzitter verklaart dat hij en de vennoten vertegenwoordigd zoals voormeld, op de vergadering erkennen dat ieder van hen voormelde som volstort heeft. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van zestig duizend euro (¬ 60.000,-).

Deze inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE70 0017 1920 1425 op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis NV, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 6 februari 2014, dat door de notaris in haar dossier bewaard zal blijven overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en ondergetekende notaris wordt verzocht te acteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans achtenzeventig duizend zeshonderd euro (¬ 78.600,-) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door honderd (100) aandelen, die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen,

VIJFDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ncerge[egd ter graile ber rechtbank v. knophandel te TCrNGCREN

1 1 -02- 2014

De Hoofdgriffier, Griffie

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot de kapitaalverhoging die voorafgaat,,

beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Artikel vijf - KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt achtenzeventig duizend zeshonderd euro (¬ 78.600,-).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen"

ZESDE BESLISSING: VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS TOM COLSON

Tegelijk hiermee neergelegd:

Voor eensluidend afschrift houdende 3 volmachten;

Gecoördineerde statuten,



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2014
ÿþN

BE

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 4 -0t- LGISCH ST,

r% ri

~uï`(

ATSBLAD

10 -ai- 2014

De Hoofdgriffier,

Griffie

lem

Ondernemingsnr : 0838.345.660

Benaming

(voluit) : Y&S Electricat Projects

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Ketsingerdries 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  NAAMWIJZIGING  VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  DOELSWIJZIGING  ONTSLAG ZAAKVOERDER  BENOEMING ZAAKVOERDER  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden op dertig december tweeduizend en dertien om zestien uur dertig, voor mij, Meester Yasmine FAGARD, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen. Geregistreerd te Maasmechelen op 3 januari 2014; boek 5/290, blad 82, vak 7, vier bladen, geen verzendingen; ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ); de e.a. Inspecteur-adviseur i.o. getekend HANOT R., dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: NAAMSWIJZIGING.

De algemene vergadering beslist de naam te wijzigen in "SEWER REHAB1LITATION SYSTEMS" afgekort "SRS" en artikel 1 van de statuten aan te passen, zodat dit artikel voortaan als volgt zal luiden:

"Artikel één - NAAM,

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "SEWER REHABILITATION SYSTEMS" afgekort "SRS".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer."

TWEEDE BESLISSING: ZETELVERPLAATSING

De vergadering beslist de zetel verplaatsen van 3700 Tongeren, Ketsingerdries 28 naar 3700 Tongeren, Aniciuspark 7 bus 5 en artikel 2 van de statuten aan te passen zodat dit artikel voortaan als volgt zal luiden: "Artikel twee - Zetel

De zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, Aniciuspark 7 bus 5.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Vlaams Gewest of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland."

DERDE BESLISSING: VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 18 december 2013.

De aandeelhouder erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva ontvangen te hebben.

Een exemplaar hiervan zal eveneens in het vennootschapdossier bewaard blijven.

VIERDE BESLISSING: DOELSWIJZIGING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Daar het huidig doel de vennootschap niet toelaat in te spelen op een herpositionering en diversificatie van activiteiten in de markt en de vennootschap zich in de toekomst ondermeer wenst te gaan toeleggen op activiteiten in de renovatie van rioleringen, beslist de vergadering het huidige doel te schrappen

Voortaan zal de inhoud van artikel 3 als volgt luiden;

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-Installatie van industriële machines, toestellen en werktuigen

-Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen

-onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren

-Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie

-Installatie in gebouwen en andere bouwwerken van verwarmingssystemen op elektriciteit, gas of

stookolieapparatuur, verwarmingsketels, apparatuur en leidingen voor ventilatie en klimaatregeling, enz. -Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie

-Isolatiewerkzaamheden

-Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

-Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz,

-Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

-Groothandel in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal

-Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels

-Detailhandel in elektrische huishoudapparaten in gespecialiseerde winkels

-Handel in eigen onroerend goed

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen -Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen

-Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

-Beroepsopleidingen

-Reparatie van huishoudapparaten en van werktuigen voor gebruik in huis en tuin

-Plaatsen, aan- en verkoop, import en export en herstellen van zonnepanelen, warmtepompen en andere milieuvriendelijke energievoorzieningen.

-Het volledig uitwerken van alle mogelijke ontwerpen van burgerlijke bouwkunde en het uitvoeren van expertises, studies, schattingen en ingenieursactiviteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met woningbouw, industriebouw, waterbouwkunde, riolerings- en wegenwerken, verwarming, conditionering, elektriciteit, sanitair, waterzuivering, grondmechanica en architectuur,

-Waterbouwkundige werken zoals het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen. Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Onderneming voor alle vormen van bodemsanering, Draineringwerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden,

-De bouw van tunnels, viaducten, bruggen en van overige ondergrondse doorgangen. Grondverzet, graven, ophogen egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van gleuven en sleuven en grondverzet met behulp van explosieven. Aile andere grondwerken die niet elders worden vernoemd.

-Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanen van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, (spoor)wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's zwembaden, kolenopslagplaatsen, as kuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enz, eveneens de rioleringswerken. Het vervaardigen en plaatsten of laten plaatsten en onderhouden van alle soorten verkeerssignalisatie en wegmarkeringen.

-Groot -en kleinhandel van alle soorten bouwmaterialen en roerende goederen, Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen, Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk. Algemene bouwwerkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. De vennootschap mag, zowel voor zichzelf, zowel als voor verbonden vennootschappen, zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken. Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt. De vennootschap mag de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen."

VIJFDE BESLISSING; ONTSLAG ZAAKVOERDER

º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent ontslag aan de huidige zaakvoerder van de vennootschap, namelijk de heer,

HAUBEN Ives, voornoemd, tot deze hoedanigheid benoemd in de oprichtingsakte de dato 29 juli 2011,

bekendgemaakt zoals voormeld, en verleent hem kwijting en décharge voor zijn bestuur sedert de laatste

kwijting tot vandaag.

ZESDE BESLISSING: BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist om te benoemen als gewone zaakvoerder

De heer RAMAEKERS Werner Jean Marie Stefan, voornoemd, hier aanwezig en zijn mandaat

aanvaardend.

Zijn mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLISSING: VOLMACHT COÖRDINATIE

De vergadering verleent aan het bestuursorgaan en ondergetekende notaris alle machten om de

gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op

de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS YASMINE FAGARD

Tegelijk hiermee neergelegd

Voor eensluidend afschrift

Verslag zaakvoerder houdende staat activa-passiva

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.06.2013 13208-0541-011
31/12/2012
ÿþY r r Mod Word 11.1

t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(T'v9



11111111111j111,11111111111

VI

Noor elo d tut griflio dor rechtbank v. koopharidot to T 3N0EREN

1 7 -12- 2012

De HoofdgriffiGriffie

Ondernemingsnr : 0838345660

Benaming

(voluit) : Y&S ELECTRICAL PROJECTS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KETSINGERDRIES 28, 3700 TONGEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering van 7 december 2012 heeft volgende punten goedgekeurd:

Ontslag van de heer Stulens Sammy als zaakvoerder met ingang van 22 december 2012. Bij afzonderlijke stemming wordt hem kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens het afgelopen jaar;

Yves Hauben,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neeroeleod ir:r nrep raar rechtbank v koophandel te TONGEREN

,r

n~



Voor-

behoudt;

aan hel

Beigisci

Staatsbh

m lvii ~~iiuiuuuu ~

*11136586"

0 if --00- 209î

Oe ficuiclgr(ttmr,

 , 'riffi

Ondernemingsnr :

33 . 345. 66~

Benaming :

(voluit): Y&S Electrical Projects

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Ketsingerdries 28

Onderwerp akte : OPRICHTING

I i

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON&FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, op 29 juli 2011, neergelegd ter registratie, dat pagemelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

1. De heer HAUBEN Ives Marie Henri, geboren te Maaseik op vijf februari duizend negenhonderd zeventig, (N.N. 700205-375-86), echtgenoot van hierna genoemde mevrouw Biesmans Carine, wonend te Tongeren, Ketsingerdries 28. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd zoals hij verklaart.

2. Mevrouw BIESMANS Carine Viviane Juliette, geboren te Tongeren op drieëntwintig januari duizend negenhonderd drieënzeventig, (N.N. 730123-130-41), echtgenote vang voornoemde heer Ives Hauben, wonend te Tongeren, Ketsingerdries 28. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd zoals zij verklaart.

3. De heer STULENS Sammy, geboren te Genk op acht april duizend negenhonderd zevenentachtig, (N.N. 870408-085-75), ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonend te Bilzen, Boomstraat 18.

I. OPRICHTING

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichter onderschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Voornoemde heer Ives HAUBEN: titularis van vijftig (50) aandelen en volstort ten belope van 1/3d; zijnde drieduizend honderd euro (¬ 3.100,-), zodat zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-) verschuldigd blijft.

2. Voornoemde mevrouw Carine BIESMANS: titularis van tien (10) aandelen en volstort ten belope van één/derde, zijnde zeshonderd twintig euro (¬ 620,-), zodat duizend tweehonderd veertig euro (¬ 1.240,-) verschuldigd blijft.

3. Voornoemde heer Sammy STULENS: titularis van veertig (40) aandelen en volstort ten belope van één/derde, zijnde tweeduizend vierhonderd tachtig euro (¬ 2.480,-), zodat vierduizend negenhonderd zestig euro (¬ 4.960,-) verschuldigdblaft____

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden " Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

C.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD

I EURO (¬ 6.200,-) .

II. STATUTEN.

Artikel één - NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijheid.

Haar naam luidt "Y&S Electrical Projects".

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, Ketsingerdries 28.

i Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

-Installatie van industriële machines, toestellen en werktuigen

-Onderneming voor de installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten)

-Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen

-onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren

-Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen

-Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie

-Installatie in gebouwen en andere bouwwerken van verwarmingssystemen op elektriciteit, gas of stookolieapparatuur, verwarmingssketels, apparatuur en leidingen voor ventilatie en klimaatregeling, enz.

-Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie (zonder verwarming) -Isolatiewerkzaamheden

-Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen,

-Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

-Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

-Handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen

-Groothandel in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal

-Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels

-Detailhandel in elektrische huishoudapparaten in gespecialiseerde winkels -Handel in eigen onroerend goed;

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen

-Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

-Beroepsopleiding;

-Reparatie van huishoudapparaten en van werktuigen voor gebruik in huis en tuin

-Plaatsen, aan- en verkoop, import en export en herstellen van zonnepanelen, warmtepompen en andere milieuvriendelijke energievoorzieningen.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of



Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

---~ëi-gisch

Staatsblad



een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar'; onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van !haar producten kunnen vergemakkelijken.

! De vennootschap mag, zowel voor zichzelf, zowel als voor

j verbonden vennootschappen, zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en ! krediet toestaan, hypothecaire of andere roerende en onroerende zekerheden ! en waarborgen verstrekken.

! Artikel vier - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf het verkrijgen van de ! rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL. Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk één / honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen - BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de 3de vrijdag van de maand juni om lu.

i Artikel zestien - BOEKJAAR.

i Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht ! zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art. 320 W. Venn.

III. OVERGANGSBEPALINGEN. 1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat _ het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge



































Voor-

behouden

aan het

- IërgïsE--

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december 2012. 1

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

j De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van art. 60 W. Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van deze akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van deze oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig art. 60 W. Venn. te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN.

- De comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op 2.

b. te benoemen tot de functie van niet-statutaire zaakvoerder: 1/ de heer Ives HAUBEN, wonend te Tongeren, Ketsingerdries 28 en 2/ de heer Sammy STULENS, wonend te Bilzen, Boomstraat 18, beiden voornoemd, die verklaren het mandaat te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. de algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. 1s het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met een eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging.

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL, neergelegd voor registratie ter

verkrijging van onmiddellijke rechtspersoonlijkheid.

Notaris Tom COLSON

Tegelijkertijd hierbij neergelegd : expeditie van de akte.

07/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SEWER REHABILITATION SYSTEMS, AFGEKORT : SRS

Adresse
ANICIUSPARK 7, BUS 5 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande