SHOP EXPERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHOP EXPERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.199.954

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 20.06.2014 14207-0327-011
27/12/2013
ÿþV beh aa Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVetn0I00 ttlr Urittie tlerr

rechtbank V. kodpttandolryto TONGEREN

13p12-2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0882199954

Benaming

(voluit) . SHOP EXPERT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Eindstraat 37

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING artikel 537 WIB92 -- STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo Vrancken te Genk op 2 december 2013, dragen, de melding: "Geregistreerd vier bladen, geen verzending te Genk op 4 december 2013. Boek 5/142 blad 75 vak 16. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) G. Vanhengel", houdende buitengewone algemene vergadering van de vennootschap van de BVBA SHOP EXPERT, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen.

EERSTE BESLUIT: : De vergadering stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 28 oktober 2013 besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van tweehonderd en twee duizend driehonderd vijftig euro (202.350,00 EUR), dit overeenkomstig artikel 537 WIB 92. Dit bruto-dividend wordt onttrokken aan de belaste reserves.

Na inhouding van de roerende voorheffing van 10%, blijft een netto-dividend ter beschikking van honderd tweeëntachtig duizend honderd vijftien euro (182.115,00 EUR), hetwelk integraal en onvoorwaardelijk wordt aangewend voor een verhoging van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering van 28 oktober 2013 heeft beslist dit netto-bedrag van honderd tweeëntachtig duizend honderd vijftien euro (182.115,00 EUR) te boeken op rekening-courant in het voordeel van de huidige vennoot.

TWEEDE BESLUIT

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag de dato 31 oktober 2013, van de BVBA IRA NICOLAIJ & PARTNERS, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

" In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BVBA SHOP EXPERT met zetel te Maasmechelen, Eindstraat 37, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit een nettodividendvordering voor een bedrag van 182.115,00 EUR, welke ontstaan is ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 28 oktober 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door de Programmawet van 28 juni 2013 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 182.115,00 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering;

-er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie. De fractiewaarde van de 186 bestaande aandelen zal evenwel stijgen van 100,00 EUR per aandeel tot 1.079,11 EUR per aandeel.

lk wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 31 oktober 2013.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAIJ Ira,

bedrijfsrevisor."

111111egMHIM1111

Op de laatste biz. van Lwk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handteke&ng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzondere verslag van de zaakvoerder de dato 31 oktober 2013.

DERDE BESLUIT: De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd tweeëntachtig duizend honderd vijftien euro (182.115,00 EUR) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderdduizend zevenhonderd vijftien euro (200.715,00 EUR).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de hierna beschreven inbreng in natura, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde.

inbreng in natura van vordering rekening-courant

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura:

De heer BRUNO Giulio Giacomo, wonende te Maasmechelen, Eindstraat 37, heeft in de vennootschap een inbreng gedaan van een schuldvordering in rekening-courant (schuld van de vennoot opzichtens de vennootschap) ten bedrage van honderd tweeëntachtig duizend honderd vijftien euro (182.115,00 EUR).

De ingebrachte vordering en haar waardering worden uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De comparant verklaart dat de schuldvordering wordt ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig beslag of pand, of welkdanig beletsel ook. Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng wordt uitdrukkelijk aanvaard door de vennoot.

VIERDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zodat het maatschappelijk kapitaal vanaf heden tweehonderdduizend zevenhonderd vijftien euro (200.715,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT: De vergadering besluit de statuten aan te passen zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (de vereffeningsregeling, enzovoort...).

ZESDE BESLUIT: Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 5 luidt voortaan als volgt:

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdduizend zevenhonderd vijftien euro (200.715,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 27 juni 2006 reet een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Op 2 december 2013 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 WIB92 verhoogd met honderd tweeëntachtig duizend honderd vijftien euro (182.115,00 EUR) om het te brengen op tweehonderdduizend zevenhonderd vijftien euro (200.715,00 EUR)."

- Artikel 24 wordt vervangen door de volgende tekst:

" De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene verga-dering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegd-heden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De handelingen gesteld door de vereffenaar sedert zijn benoeming zijn principieel geldig en verbinden de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank van koophandel kan deze handelingen evenwel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij vocrrang de aandelen uit die ln meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zevende en de dertiende maand na de inver-effeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste verefffeningsjaar, overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffe-naar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd. 2/12/2013

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- bijzondere verslag van de zaakvoerder;

gecoordineerde statuten

Notaris Ivo Vrancken.

Voorbehouden

º%,.aan hot Belgisch Staatsblad

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van LuiK B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persaia)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 09.08.2012 12398-0599-013
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 20.07.2011 11319-0253-013
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10377-0382-015
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 30.07.2009 09522-0014-015
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 29.07.2008 08505-0237-015

Coordonnées
SHOP EXPERT

Adresse
EINDSTRAAT 37 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande