SHOP2MAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHOP2MAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.958.844

Publication

26/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-01-2015

Griffie

*15301516*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0568958844

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Shop2Max

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt.

Uit een akte verleden voor notaris Anne-Mie Szabó te Turnhout op 16 januari 2015, kortelings te registeren, blijkt dat een handelsvennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

DOOR:

De heer SADAT Seyed Nawid, wonende te 5628 RG Eindhoven in Nederland, Bruggelaan 39. NAAM:  Shop2Max .

ZETEL: te 3800 Sint-Truiden, Ambachtslaan 1-3.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

De groothandel, de kleinhandel, de invoer en de uitvoer, de tussenhandel, alsook via internet (online-shop) in allerhande kleding en bijhorende accessoires, dit in de ruimste zin van het woord, zonder dat deze opsomming als beperkend mag aanzien worden.

De vennootschap mag ook websites bouwen, ontwikkelen en beheren voor derden. De vennootschap is ook actief in het uitdenken, ontwikkelen, maken en verkopen van consumentengoederen in de breedste betekenis.

De vennootschap kan ook haar know-how gebruiken in het kader van consulting diensten aan derden.

Zij kan hiertoe haar diensten als bemiddelaar aanbieden aan om het even welke personen, ondernemingen, verenigingen of instellingen of ermee contracteren en samenwerken zowel in België als in het buitenland.

Zij kan optreden als gevolmachtigde of als lasthebber in naam en voor rekening van alle derden. Zij zal al deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, evenals voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren als investering, zelfs als ze geen verband houden met haar doel, rechtstreeks noch onrechtstreeks. DUUR: De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Onderwerp akte :

Ambachtslaan 1-3 3800 Sint-Truiden

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL: Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, allen met stemrecht en zonder nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Op alle voormelde aandelen werd ingeschreven door de heer Sadat voornoemd.

AFBETALING IN GELD:

De comparant stort zijn inschrijving ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400), zoals blijkt uit een bankattest dat werd overhandigd uitgaande van de BNP Paribas Fortis te Turnhout en gedateerd op 15 januari 2015, waaruit blijkt dat het bedrag werd gedeponeerd op naam van vennootschap in oprichting op rekening nummer BE83 0017 4689 3915.

In vergelding werden hem alle voormelde aandelen met stemrecht toegekend.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel van de vennootschap behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht.

Zo meerdere zaakvoerders worden aangesteld zullen ze echter samen moeten optreden om te beslissen over handelingen die het dagelijks bestuur van de vennootschap overschrijden. Voorgaande beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis droegen of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die gelast wordt met de uitvoering van deze opdrachten.

In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in dit artikel, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2016.

JAARVERGADERING:

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand mei om zestien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

- Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

- Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

RESERVES  VERDELING VAN DE WINST  VEREFFENING:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits in achtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt waarvan zij de macht en de bezoldiging vaststelt.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend. ALGEMENE VERGADERING:

a) Als gewone zaakvoerder wordt benoemd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

- De heer SADAT Seyed voornoemd, voor onbepaalde termijn op elk ogenblik herroepbaar;

b) Er wordt thans geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Anne-Mie Szabó.

NOTARIS.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SHOP2MAX

Adresse
AMBACHTSLAAN 1-3 3800 KERKOM-SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande