SILARO

Société en commandite simple


Dénomination : SILARO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 627.982.057

Publication

20/04/2015
ÿþ ModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IVtlCft.iGlGLI'l # +e1 i111111ia 41er rei It[fa,111{

V. koopshardel Arllri,pen, aid. Toiig,Itn x,

0 8 -04W 2015

0o grlfileiriffie

Ondernemingsar : ©61 4 . crg O5 i

Benaming

(voluit) : Silaro

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Blindestraat 7 - 3740 Bilzen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens onderhandse oprichtingsakte dd. 27 maart 2015 heeft de heer Jos ROEBBEN, met woonplaats te B-3740 Bilzen, Blindestraat 7, geboren op dertig juli negentienhonderd drieenveertig, samen met een aantal stille vennoten, een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap ("Comm.V.") opgericht.

Analytisch uittreksel uit de voormelde oprichtingsakte:

HOOFDSTUK I: RECHTSVORM - NAAM

Artikel 1. - VORM  NAAM

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap genaamd Silaro.

Artikel 2. - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vennootschap is gevestigd te B-3740 Bilzen, Blindestraat 7, België.

Artikel 4. - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden.

HOOFDSTUK Il: MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN  DEELBEWIJZEN

Artikel 5.  MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN

Het maatschappelijk vermogen van de vennootschap bedraagt 18.550 EUR en is vertegenwoordigd door 1.855 deelbewijzen op naam, zonder vermelding van nominale waarde. Het maatschappelijk vermogen is volstort voor een bedrag van 1.300 EUR.

HOOFDSTUK III.  BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 9.  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet werkend vennoot. Stille vennoten kunnen geen zaakvoerder zijn.

Een zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Indien de algemene vergadering der vennoten niet overgaat tot het benoemen van één of meerdere zaakvoerders of indien door ontslag, overlijden, onbekwaamheidsverklaring of  in het geval het een rechtspersoon betreft  faillissement, ontbinding of vereffening, de vennootschap geen zaakvoerder(s) meer telt, dan wordt het bestuur van de vennootschap waargenomen door de beherend(e) venn(o)ot(en).

Een zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering, volgens de quorum- en meerderheidsvereisten bepaald in deze statuten.'

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11. - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Onverminderd de eventuele volmachten gelden volgende bepalingen inzake externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er slechts één zaakvoerder is aangesteld, vertegenwoordigt deze individueel handelend de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn aangesteld, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden en aan wie volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht is toegekend. Onverminderd het voorgaande kan elke zaakvoerder die tevens de hoedanigheid heeft van werkend vennoot de vennootschap individueel in en buiten rechte rechtsgeldig verbinden.

Voor zover en zolang de vennootschap geen enkele zaakvoerder telt, zal de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden worden door de werkende venno(o)t(en), desgevallend tezamen handelend.

In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder of de gecommanditeerd vennoot altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt.

De vennootschap is bovendien, binnen de grenzen van de hen verleende volmacht, geldig vertegenwoordigd door bijzondere volmachthouders.

HOOFDSTUK IV. -- ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13. - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt iedere eerste vrijdag van de maand juni om 19 uur bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering de volgende werkdag plaats

Artikel 18. - EENPARIGE EN SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING VAN DE VENNOTEN

Met uitzondering van de beslissingen dewelke een statutenwijziging impliceren, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

HOOFDSTUK V,  BOEKJAAR JAARREKENING  VERDELING

Artikel 20. - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 21,  WINSTVERDELING

De winst blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van kosten en afschrijvingen. De algemene vergadering beslist over de winstverdeling en het desgevallend aanleggen van een reserve. ln voorkomend geval wordt de winst verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun respectievelijke deelneming in het maatschappelijk vermogen.

In voorkomend geval worden de verliezen gedragen door de vennoten in verhouding tot hun deelname in het maatschappelijk vermogen met dien verstande dat de bijdrage van de stille vennoten in de verliezen hun inbreng niet mag overtreffen.

HOOFDSTUK VI  EINDE VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 22.  VOO RTZETTINGSBEDING

De vennootschap zal niet ontbonden zijn bij opzegging van de vennootschap door één van de vennoten,

noch bij overlijden, faillissement, collectieve schuldenregeling van één van de vennoten,

De vennootschap zal blijven voorbestaan tussen de andere vennoten voor zover de vennootschap minstens

twee vennoten telt, waarvan één beherende en één stille vennoot,

Artikel 25. - ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment door de algemene vergadering worden ontbonden met toepassing van

de bepalingen van artikel 17 van deze statuten.

Behoudens in geval van ontbinding van de vennootschap ingevolge art. 184 § 5, worden de vereffenaars

aangeduid door de algemene vergadering.

1 6 A

\ oor-

" behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over de machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder verdere machtiging van de algemene vergadering De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle deelbewijzen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.



SLOTBEPALINGEN

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder wordt benoemd, vanaf de oprichting en tot het ogenblik van de herroeping van het mandaat:

De heer Jos Roebben, met de Belgische nationaliteit, met woonplaats te B-3740 Biizen, Blindestraat 7, België, geboren op 30 juli 1943 en met nationaal nummer 43.07.30-339.04, die aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn benoeming als zaakvoerder zou verzetten.

Het mandaat van voormelde zaakvoerder is bezoldigd; de grootte van deze bezoldiging zal door een latere algemene vergadering worden bepaald.

Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, en eindigt op eenendertig december tweeduizend zestien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal warden gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

Volmacht formaliteiten

Ondergetekenden verlenen bijzondere volmacht aan "Cynex Tax & Accounting BV CVBA" met maatschappelijke zetel te Corda Campus, Kempische steenweg 305 bus 5, B-3500 Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Kris Verhees of de heer Wesley Clemens, elk met de bevoegdheid om individueel te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te verzekeren van de registratieformaliteiten met betrekking tot deze overeenkomst, evenals de formaliteiten van neerlegging van deze overeenkomst bij de griffie van de rechtbank van koophandel, de publicatie ervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van alle nuttige gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gedaan te Bilzen, op zevenentwintig maart tweeduizend vijftien,

Voor analytisch uittreksel

Cynex Tax & Accounting bv cvba

Vertegenwoordigd door de heer Kris Verhees Volmachthouder

(gelijktijdig hierbij neergelegd; integrale kopij van de onderhandse oprichtingsakte van de vennootschap dd. 27 maart 2015).



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid,van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SILARO

Adresse
BLINDESTRAAT 7 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande