SINT-JANSBERG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SINT-JANSBERG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.959.910

Publication

30/05/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dé akte

Voorbehouden

aan het  Belgisch Staatsblad

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

20 biEl 214

Griffie

11\ennel

Ondemenningsnr 0549.959.910

Benaming

Sint-Jansberg

(verkort) :

Rechtsvorm: cvba7so

Zetel: Sint-Jansbergstraat 9, 3545 Zelem

(volledig adres)

ondetwerp akte Benoeming bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN VAN 10 APRIL 2014

De Algemene Vergadering benoemt Colette Léger (Katstraat 59, Sambrugge) en Annick Peeters (Sint-Jansbergstraat 17, Zelem) tot bestuurders van Sint-Jansberg cvba.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Bestuurders worden in principe benoemd voor een periode van drie jaar, behoudens andersluidende: beslissing van de algemene vergadering.

(...)

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig: vertegenwoordigd door één bestuurder die alleen optreedt. Met betrekking tot bedragen die vijftigduizend eur& (50.000 E) te boven gaan, dient de vennootschap evenwel te worden vertegenwoordigd door minstens twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

CVBA SINT-JANSBERGKLOOSTEIC

Bestuurder met als vaste

vertegenwoordiger Léger Jan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op dê laatste bfz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

07/04/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen geven geen recht op enige andere uitbetaling dan voorzien in artikel 15. In geval het vermogen van de vennootschap ontoereikend is om de vennoten uit te betalen overeenkomstig artikel 15, geschiedt de betaling pondspondsgewijze.

* Bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap:

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur waarvan de bestuurders al dan niet vennoten zijn, benoemd door de Algemene Vergadering.

Bestuurders worden in principe benoemd voor een periode van drie jaar, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De Raad van Bestuur bezit de meest uitgebreide bevoegdheden om alles te doen wat nodig of nuttig is om het doel van de vennootschap te verwezenlijken. Alles wat niet expliciet door de wet of de statuten wordt voorbehouden aan de Algemene Vergadering behoort tot haar bevoegdheid. De Raad van Bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, al dan niet lid van de Raad van Bestuur, met de titel van gedelegeerd bestuurder. Deze personen treden afzonderlijk, gezamenlijk of als college op, zoals bepaald wordt door de Raad van Bestuur.

Verder mag de Raad van Bestuur voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden. Deze delegaties dienen duidelijk genoteerd te worden in het verslag van de Raad van Bestuur. Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door één bestuurder die alleen optreedt. Met betrekking tot bedragen die vijftigduizend euro (50.000 ¬ ) te boven gaan, dient de vennootschap evenwel te worden vertegenwoordigd door minstens twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Bij de benoeming van een bestuurder kan de algemene vergadering kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen opleggen. Deze bevoegdheidsbeperkingen zullen samen met het benoemingsbesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd.

* Doel:

De vennootschap heeft tot doel, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Uitbating en ontsluiting van de erfgoedsite Kasteelklooster Sint-Jansberg te Zelem, omvattende onder meer:

- Programmatie en eigen productie van workshops, trainingen, seminaries en dergelijke activiteiten. Informatieverstrekking op enigerlei wijze.

- Ontwikkeling en programmatie van socio-culturele activiteiten.

- Advies en begeleiding voor individuen en organisaties.

- Totaalorganisatie en productie van bedrijfs- en particuliere feesten en evenementen en het aannemen van alle hiermede verband houdende activiteiten.

- De organisatie van beurzen en tentoonstellingen in de meest ruime zin.

- Verhuur van woon-units voor co-housing.

- Ecologische landbouw (inclusief verwerking en verkoop).

- Restaurant en café.

- Verstrekken van logies.

- De handel in en de productie van: eetmalen, wijnen, bieren en alle aanverwante artikelen, zoals: het bereiden van eetmalen om ter plaatse te worden gebruikt en het afleveren van eetmalen.

- Verkoop van ter plaatse gemaakte producten en van artikelen die een link hebben met de workshops, trainingen en seminaries die georganiseerd worden.

- Onderhoud en verbetering van het domein Kasteelklooster Sint-Jansberg te Zelem. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

* Jaarvergadering - Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De Algemene Vergadering wordt opgeroepen door de Raad van Bestuur. Dat moet geschieden door middel van een gewone brief of email met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen vóór de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd aan het laatst gekende adres.

De Algemene Vergadering komt minstens eenmaal per jaar samen, op de tweede zondag van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

maand juni om tien uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

De Algemene Vergaderingen komen bijeen op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Elke vennoot heeft één stem per aandeel. Evenwel mag geen enkele vennoot aan de stemming deelnemen met meer dan één tiende van het aantal stemmen verbonden aan de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen; dit percentage wordt op één twintigste gebracht wanneer een of meer vennoten de hoedanigheid hebben van personeel in dienst genomen door de vennootschap. * benoeming bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie.

Worden benoemd voor onbepaalde duur:

1. De heer DECOLVENAER Erik Alice Henri, wonende te 3545 Zelem, Sint-Jansbergstraat 15.

2. Mevrouw LUYPAERT Greet, wonende te 3545 Zelem, Sint-Jansbergstraat 15.

3. De Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SINT-JANSBERGKLOOSTER, met zetel te 3545 Zelem, Sint-Jansbergstraat 9, dewelke verklaart de heer LÉGER Jan Frederik, wonende te 3545 Zelem, Sint-Jansbergstraat 17, aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger. VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Philippe Missoul

Tegelijkertijd elektronisch neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

13/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SINT-JANSBERG

Adresse
SINT-JANSBERGSTRAAT 9 3545 ZELEM

Code postal : 3545
Localité : Zelem
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande