SINT-TRUIDEN PRODUCTIES, AFGEKORT : STUP

Association sans but lucratif


Dénomination : SINT-TRUIDEN PRODUCTIES, AFGEKORT : STUP
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 847.321.427

Publication

20/07/2012
ÿþMOD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblw

I IIHhI II II III II lUI U

*12128948*

4

Benaming

(voluit) : Sint-Truiden Producties

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Breendonkstraat 42 3800 Sint-Truiden

Ondernemingsnr ; ---&1--C\- - - L\ cL

Voorwerp akte : Oprichting Vereniging zonder Winstoogmerk

volgens Art. 2 van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002:

Tussen ondergetekenden

Stas Gert, Breendonkstraat 42 Sint-Truiden

Giel Wynants, Bleukenstraat 23, 3850 Nieuwerkerken

Koen Salmon,Tichelrijstraat 61, 3800 Sint-Truiden

Lieven Dusar, Kasteelstraat 20, 3800 Sint-Truiden

werd op 10 juli 2012 besloten tot het oprichten van een vereniging zonder winstoogmerk,

Titel 1. Benaming, zetel en doel

RECIiTDANK VAN KOOPHANOEI.

1 1 -07- 2012

HAestiïe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Artikel 1. De vereniging draagt de naam vzw "Sint Truiden Producties", afgekort 6TU9.

Artikel 2 De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Breendonkstraat 42. gelegen ira gerechtelijk arrondissement Hasselt, Hij kan bij beslissing van de algemene vergadering eiders binnen dit gerechtelijk arrondissement worden gevestigd.

Artikel 3 De vereniging heeft tot doel verenigingen uit Sint-Truiden en omliggende gemeenten te ondersteunen en coördineren bij grote activiteiten. Deze activiteiten dienen het draagvlak van de individuele Truidense vereniging te overstijgen.

De vereniging kan meer algemeen aile middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

Titel 2, Leden

Artikel 4 De vereniging bestaat uit werkende leden (ook kernleden geheten) en toegetreden leden (gewone leden geheten).

Artikel 5 Het aantal werkende leden is onbeperkt maar mag niet minder dan drie bedragen. De oprichters van de vereniging zijn werkende leden. Al de werkende leden hebben stemrecht in de algemene vergadering. De raad van bestuur beslist over de aanvaarding van nieuwe werkende leden.

Artikel 6, Al de medewerkers van de vereniging, die geen werkend lid zijn, hebben de hoedanigheid van gewoon lid. Zij maken geen deel uit van de algemene vergadering. Hun rechten en plichten worden vastgesteld door het binnenhuisreglement.

Artikel 7, De bijdrage van werkende leden is ¬ 0.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

coco 2.0

Titel 3. Raad van bestuur

Artikel 8. De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur van minimum 3 leden en maximum 10 leden. Deze raad wordt benoemd door de algemene vergadering onder de werkende leden voor een termijn van 1 jaar.

Het mandaat van bestuurder is niet bezoldigd.

Artikel 9. De Algemene Vergadering kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Zij vormen het dagelijkse bestuur en zijn ook voorzitter, secretaris en penningmeester van de raad van bestuur. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter worden zijn functies uitgeoefend door de oudste beheerder.

Artikel 10. De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of op verzoek van 1/3 bestuurders, Hij kan slechts geldig beslissen wanneer de meerderheid van de leden aanwezig is. Zijn beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, Bij staking van de stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

Artikel 11. De beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in notulen, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris.

Artikel 12. De raad van bestuur is bevoegd voor alle daden van beheer en beschikking. Hij oefent de bevoegdheden uit die door de wet of door de statuten zijn opgedragen.

Artikel 13. Bij gerechtelijke handelingen wordt de vereniging vertegenwoordigd door een door deze raad aangeduide bestuurder., Bij buitengerechtelijke handelingen is de vereniging geldig vertegenwoordigd door de

handtekening van de voorzitter en van een ander lid van de raad. `

Samengesteld de raad van bestuur :

Stas Gert, Breendonkstraat 42 Sint-Truiden

Giel Wynants, Bleukenstraat 23, 3850 Nieuwerkerken

KoenSalmon,Tichelrijstraat 61, 3800 Sint-Truiden

met volgende verdeling van de functies:

Voorzitter: Gert Stas, Breendonkstraat 42, 3800 Sint-Truiden

Penningmeester: Giel Wynants, Bleukenstraat 23, 3850 Nieuwerkerken

Secretaris: Koen Salmon, Tichelrijstraat 71, 3800 Sint-Truiden

Titel 4. Algemene vergadering

Artikel 18. De algemene vergadering beslist over de bevoegdheden die haar wettelijk zijn toegewezen, in concreto:

1. De wijziging van de statuten van de vereniging;

2. De benoeming en de afzetting van bestuurders;

3. De goedkeuring van de begroting en de rekeningen, het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar. ln afwijking hiervan begint het eerste boekjaar op datum van cie ondertekening van deze overeenkomst om te eindigen op 31 december;

4. De vrijwillige ontbinding van de vereniging;

5. Het uitsluiten van de effectieve leden;

6. Het recht om de raad van bestuur ertoe te machtigen zijn bevoegdheden over te dragen aan derden. Artikel 19

Er moet elk jaar een algemene vergadering plaatshebben in de loop van de eerste semester. Een buitengewone vergadering wordt bijeengeroepen telkens wanneer de raad van bestuur dit noodzakelijk acht of tenminste één vijfde van de werkende leden er om vragen.

Artikel 20. De raad van bestuur roept de algemene vergadering bijeen, tenminste 8 dagen voor de dag van de vergadering. Deze uitnodiging bevat de agenda voor de algemene vergadering.

Artikel 21. De algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda staan, wanneer 2/3 van de aanwezige leden of vertegenwoordigde leden daarmee akkoord gaan. Elk voorstel dat ondertekend is door een vijfde van het op de jongste ledenlijst voorkomend aantal leden, moet op de agenda worden geplaatst.

Artikel 22. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij verhindering van deze door de oudste aanwezige bestuurder.

Artikel 23. Elk lid mag zich op de algemene vergadering door een ander lid laten vertegenwoordigen.

Artikel 24. In algemene regel is de vergadering geldig samengesteld ais minstens 2/30 van de leden vertegenwoordigd is. Haar beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Alleen de ledenmedewerkers hebben stemrecht. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Bij afwijking van het eerste lid van dit artikel geschieden de beslissingen van de algemene vergadering, welke wijziging van de statuten, uitsluiting van een lidmedewerker of vrijwillige ontbinding van de vereniging meebrengen volgens de bepalingen van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd op 25 november 1997 en de wet van 02 mei 2002.

Artikel 25. De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in notulen die worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris, Zij worden gepubliceerd.

MOD 2.0

Luik B - Vervorg

Een uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering kan door de raad van bestuur worden verstrekt aan elke derde die aantoont dat hij er belang bij heeft.

Titel 6. Ontbinding

Artikel 26. Bij vrijwillige ontbinding duidt de algemene vergadering twee vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid.

Artikel 27. Ingeval van ontbinding wordt het netto overblijvend actief verdeeld over de Truidense verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven.

gemaakt te Sint-Truiden op 90 juli 2092 in drie originele exemplaren,

Getekend, de oprichters:

Gert Stas

Giel Wynants

Koen Salmon

Lieven Dusar

,r l Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

10/08/2015
ÿþ Mooz.2

lem In de bijlagen bij het Belgisch "Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



~ RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

3 0 JULI 2015

Griffie

IIY VIIBIIIIIIYIIIIIIII u~u

*15115631*





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0847.329.427

Benaming

(voluit) : Sint-Truiden Producties

(verkort) : STUP vzw

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Br denkstraat: 42 -- 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : Adreswijziging Vereniging zonder Winstoogmerk Volgens Art, 2 van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002:

Tussen ondergetekenden:

Stas Gert, Koningin Astridstraat 23, 3800 Sint-Truiden

Giel Wynants, Bleukenstraat 23, 3850 Nieuwerkerken

Koen Salmon, Tichelrijstraat 61, 3800 Sint-Truiden

Lieven Dusar, Kasteelstraat 20, 3800 Sint-Truiden

werd op 10 juli 2012 besloten tot het oprichten van een vereniging zonder winstoogmerk. Titel 1, Benaming, zetel en doel

Artikel 1 De vereniging draagt de naam vzw "Sint-Truiden Producties", afgekort STUP.

Artikel 2 De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Tiensesteenweg 102/101 gelegen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt. Hij kan bij beslissing van de algemene vergadering elders binnen dit gerechtelijk arrondissement worden gevestigd.

Artikel 3 De vereniging heeft tot doel verenigingen uit Sint-Truiden en omliggende gemeenten te ondersteunen en coördineren bij grote activiteiten. Deze activiteiten. dienen het draagvlak van de individuele Truidense verenigingen te overstijgen.

De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen, De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activeiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

Titel 2 Leden

Artikel 4 De vereniging bestaat uit werkende leden (ook kernleden geheten) en toegetreden leden (gewone leden geheten),

Artikel 5 Het aantal werkende leden is onbeperkt maar mag niet minder dan drie bedragen, De oprichters van de vereniging zijn werkende leden. Al de werkende leden hebben stemrecht in de algemene vergadering. De raad van bestuur beslist over de aanvaarding van nieuwe werkende leden.

Artikel 6 Al de medewerkers van de vereniging, die geen werkend lia zijn, hebben de hoedanigheid van gewoon lid. Zij maken geen deel uit van de algemene vergadering, Hun rechten en plichten worden vastgesteld door het binnenhuisreglement.

'Artikel 7 De bijdrage van werkende leden is ¬ 0

Tite( 3 Raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Maû 22

Artikel 8 De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur van minimum 3 leden en maximum 10 leden. Deze raad wordt benoemd door de algemene vergadering onder de werkende leden voor een termijn van 1 jaar.

Het mandaat van bestuurder is niet bezoldigd.

Artikel 9 De Algemene Vergadering kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester, Zij vormen het dagelijks bestuur en zijn ook voorzitter, secretaris en penningmeester van de raad van bestuur. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter worden zijn functies uitgeoefend door de oudste beheerder.

Artikel 10 De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of op verzoek van 1/3 bestuurders, Hij kan slechts geldig beslissen wanneer de meerderheid van de leden aanwezig is, Zijn beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van de stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

Artikel 11 De beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in de notulen, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris.

Artikel 12 De raad van bestuur is bevoegd voor alle daden van beheer en beschikking. Hlj oefent de bevoegdheden uit die door de wet of door de statuten zijn opgedragen.

Artikel 13 Bij gerechtelijke handelingen wordt de vereniging vertegenwoordigd door een door deze raad aangeduide voorzitter. Bij buitengerechtelijke handelingen is de vereniging geldig vertegenwoordigd door de handtekening van de voorzitter en van éen, ander lid van de raad.

Samengesteld de raad van bestuur:

Gert Stas, Koningin Astridstraat 23, 3800 Sint-Truiden Giel Wynants, Bleukenstraat 23, 3850 Nieuwerkerken Koen Salmon, Tichelrijstraat 61, 3800 Sint-Truiden

1..

Met volgende vermelding van de functies:

Voorzitter: Gert Stas, Koningin Astridstraat 23, 3800 Sint-Truiden

Penningmeester: Giel Wynants, Bleukenstraat 23, 3850 Nieuwerkerken

Secretaris: Koen Salmon, Tichelrijstraat 61, 3800 Sint-Truiden

Titel 4 Algemene vergadering

Artikel 18 De algemene vergadering beslist over de bevoegdheden die haar wettelijk zijn toegewezen, in

concreto;

1. De wijziging van de statuten van de vereniging;

err 2, De benoeming en de afzetting van bestuurders;

3, De goedkeuring van de begroting en de rekeningen, het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar. In afwijking hiervan begint het eerste boekjaar op datum van de ondertekening van deze overeenkomst om te eindigen op 31 december;

4. De vrijwillige ontbinding van de vereniging;

5. Het uitsluiten van effectieve leden;

6. Het recht om de raad van bestuur ertoe te machtigen zijn bevoegdheden over te dragen aan derden.

et Artikel 19 Er moet elk jaar een algemene vergadering plaatshebben in de Zoop van het eerste semester. Een buitengewone vergadering wordt bijeengeroepen telkens wanneer de raid van bestuur dit noodzakelijk acht of

tenminste één vijfde van de werkende leden er om vragen.

et

Artikel 20 De raad van bestuur roept de algemene vergadering bijeen, tenminste 8 dagen voor de dag van

de vergadering, Deze uitnodiging bevat de agenda voor de algemene vergadering.

cà Artikel 21 De algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda staan, wanneer

" " 2132 van de aanwezige leden of vertegenwoordigende leden daarmee akkoord gaan. Elk voorstel dat ondertekend is door een vijfde van het op de jongste ledenlijst voorkomend aantal leden, moet op de agenda worden geplaatst.

Artikel 22 De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij verhindering van deze door de oudste aanwezige bestuurder.

Artikel 23 Elk lid mag zich op de algemene vergadering door een ander lid laten vertegenwoordigen.

.Artikel 24 In algemene regel is de vergadering geldig samengesteld als minsten 2/3e van de leden vertegenwoordigd is. Haar beslissingen worden genomen bij meerderheid van de stemmen, Alleen de

et werkende leden hebben stemrecht. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend,

Bij afwijking van het eerste lid van dit artikel geschieden de beslissingen van de algemene vergadering, welke wijziging van de statuten, uitsluiting van een werkend lid of vrijwillige ontbinding van de vereniging meebrengen volgens de bepalingen van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd op 25 november 1997 en de wet van 2 mei 2002. "

Artikel 25 De .beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in notulen die worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Zij worden gepubliceerd.

Een bitreksel uit de notulen van de algemene vergadering kan door de raad van bestuur worden verstrekt aan elke derde die aantoont dat hij er belang bij heeft,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SINT-TRUIDEN PRODUCTIES, AFGEKORT : STUP

Adresse
BREENDONKSTRAAT 42 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande