SKELLET BENLUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SKELLET BENLUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 506.886.069

Publication

29/12/2014
ÿþ Ma 12.1

teY e_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

D

*19228086*

Neergelegd ler grI(fle der rechtbank v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

i 6 ~iZ- Ce

De gfffl ie

Ondernemingsnr : 56e4. e .sea

Benaming

(voluit) : SKELLET Benlux

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3600 genk, Kompellaan 11

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 10 december 2014, blijkt dat door

1,De heer SWENTERS Ivo Theodoor, geboren te Maaseik op 30 november 1963, wonende te 3660 Opglabbeek, Kapelstraat 11 bus 5, uit de echt gescheiden.

2.Mevrouw ZENDE Vera, geboren te Neuss (Duitsland) op 19 oktober 1969, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 1 bus 11, uit de echt gescheiden.

3.De heer STABILE Gianni, geboren te Maaseik op 17 februari 1971, wonende te 3630 Maasmechelen,' Joseph Smeetslaan 245, ongehuwd.

een naamloze vennootschap opgericht werd, onder de naam "SKELLET Benelux", met zetel te 3600 Genk, Kompellaan 11. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIG DUIZEND EURO NUL CENT (¬ 375.000,00) en is verdeeld in driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van een/driehonderd vijfenzeventigste (1/375ste) van het kapitaal.

Ver& het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij, notaris, een financieel plan overhandigd, opgesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, op heden, 10 december 2014, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden.

Dit financieel pian wordt door mij, notaris, bewaard overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

* De oprichters verklaren dat op de aandelen wordt ingeschreven door geldelijke inbrengen zoals hierna volgt.

D De heer SWENTERS Ivo, oprichter genoemd onder 1., verklaart in te schrijven op honderd vijfentwintig (125) aandelen aan de prijs van duizend euro (¬ 1.000,00) per aandeel, en doet een inbreng in geldspeciën van HONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO NUL CENT (¬ 125.000,00).

Q' Mevrouw ZENDE Vera, oprichtster genoemd onder 2., verklaart in te schrijven op honderd vijfentwintig (125) aandelen aan de prijs van duizend euro (¬ 1.000,00) per aandeel, en doet een inbreng in geldspeciën van HONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO NUL CENT (¬ 125,000,00).

D De heer STABILE Gianni, oprichter genoemd onder 3., verklaart in te schrijven op honderd vijfentwintig (125) aandelen aan de prijs van duizend euro (¬ 1.000,00) per aandeel, en doet een inbreng in geldspeciën van HONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO NUL CENT (¬ 125.000,00).

TOTAAL DER INBRENGEN : DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIG DUIZEND EURO NUL CENT (¬ 375.000,00).

* Vergoeding voor de inbrengen.

" Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer SWENTERS Ivo, oprichter genoemd onder 1., die verklaart te aanvaarden, de honderd vijfentwintig (125) aandelen toegekend, waarop hij heeft ingeschreven.

" Als vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën worden aan mevrouw ZENDE Vera, oprichtster genoemd onder 2., die verklaart te aanvaarden, de honderd vijfentwintig (125) aandelen toegekend, waarop zij heeft ingeschreven.

" Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer STABILE Gianni, oprichter genoemd onder 3., die verklaart te aanvaarden, de honderd vijfentwintig (125) aandelen toegekend, waarop hij heeft ingeschreven.

* De oprichters verklaren dat :

# de aandelen, waarop werd ingeschreven door genoemde heer SWENTERS Ivo, volstort werden ten belope van eenendertig duizend tweehonderd vijftig euro nul cent (¬ 31.250,00);

# de aandelen, waarop werd ingeschreven door genoemde mevrouw ZENDE Vera, volstort werden ten belope van eenendertig duizend tweehonderd vijftig euro nul cent (¬ 31.250,00);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

# de aandelen, waarop werd ingeschreven door genoemde heer STABILE Gianni, volstort werden ten belope van eenendertig duizend tweehonderd vijftig euro nul cent (¬ 31.250,0D),

Bijgevolg beschikt de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van drieënnegentig duizend zevenhonderd vijftig euro nul cent (¬ 93.750,00).

Door genoemde heer SWENTERS Ivo, genoemde mevrouw ZENDE Vera en genoemde heer STABILE Gianni moet bijgevolg nog een bedrag van drieënnegentig duizend zevenhonderd vijftig euro nul cent (¬ 93.750,00) volstort worden.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, werd het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal neergelegd op een bijzondere bankrekening, geopend bij ING BELGIË.

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 10 december 2014, wordt door de oprichters aan ondergetekende notaris overhandigd die het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen zal bewaren.

* De oprichters verklaren de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals hierna volgt. (bij uittreksel)  De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt als naam "SKELLET Benelux",

-- De zetei van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Kompellaan 11.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur mag ook administratieve en exploitatiezetels, agentschappen en kantoren oprichten in België en in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

De raad van bestuur is tevens bevoegd de eerste alinea van onderhavig artikel te wijzigen ingeval van verplaatsing van de maatschappelijke zetel,

-- De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

- produceren en verhandelen van metalen profielen.

- Produceren en verhandelen van metalen onderdelen.

- ontwikkeling van residentiële bouwprojecten.

- realisatie van metalen bouwprojecten.

- projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of renovatiewerken.

- ontwikkeling van niet residentiële bouwprojecten.

- projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken.

verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen.

- bouwarchitecten.

- verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer.

- tekenen en ontwerpen van gebouwen,

- toezien op de bouwwerkzaamheden.

- leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen.

- uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van elektriciteit, elektronica, mijnbouw, chemie,

machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzoverder.

teksten en analyseren van materialen, producten, installaties enzoverder in verband met hun

samenstelling, fysische eigenschappen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de ter-men. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige

handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te

breiden,

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van haar doel.

-- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de datum van de oprichtingsakte.

- Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIG DUIZEND EURO NUL CENT (¬ 375.000,00) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderd vijfenzeventigste (11375ste) van het kapitaal.

-- De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

-- De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemene beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

-- De raad van bestuur vergadert telkens het beland van de vennootschap het vereist, alsook binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders,

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, tenminste vijf voile dagen vóór de vergadering verzonden. Dit kan gebeuren per post, per email, per fax of met andere communicatiemiddelen, voor zover dat alle bestuurders hiervan kennis kunnen nemen.

De oproepingsbrief bevat de agenda.

~

1, y

' voor .,' behouden

aan het 4 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De oproepingen voór de raad van bestuur kunnen ook gedaan worden per e-mail of en per fax,

Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Indien de oproepingen dit vermeld en de bestuurders daar uitdrukkelijk mee verklaren in te stemmen, kunnen de vergaderingen van de raad van bestuur eveneens gehouden worden per tele- en/of videoconferentie.

-- De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid der stemmen. Bij staking der stemmen is het voorstel verworpen.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telefax of elk ander foto-telegrafisch communicatiemiddel, zoals e-mail, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

-- 1° De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering der aandeelhouders bevoegd is.

2° De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging ervan, toevertrouwen :

a) aan één of meer bestuurders, gekozen binnen de raad, alsdan gedelegeerd-bestuurder genoemd;

b) aan één of meer personen gekozen buiten de raad, alsdan directeur genoemd.

3° De raad van bestuur en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, in het raam van dat bestuur, mogen volmachten, beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen, toekennen aan bijzondere gevolmachtigden.

 De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd :

Q'ofwel, door een gedelegeerd-bestuurder;

Q'ofwel, door twee bestuurders die gezamenlijk optreden;

¬ ofwel, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen gelast met het dagelijks bestuur;

Q'ofwel, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

-- Elk jaar op de tweede vrijdag van de maand juni om 15 uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering, jaarvergadering genaamd, gehouden worden in de maatschappelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

 Het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

 Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen werden afgetrokken, maakt de netto-winst uit van de vennootschap.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het geplaatst kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo van de netto-winst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de wettelijke voorschriften vervat in het Wetboek van Vennootschappen.

De comparanten verklaren:

1) dat bij wijze van overgang het eerste boekjaar begint op heden, 10 december 2014 en eindigt op 31 december 2015, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 1 oktober 2014 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan, en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk worden overgenomen en bekrachtigd;

2) dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden in juni 2016.

De comparanten verklaren het aantal BESTUURDERS vast te stellen op DRIE en als eerste bestuurders te benoemen voor een termijn ingaande op heden, 10 december 2014, en eindigend onmiddellijk na de sluiting van de jaarvergadering te houden in het jaar 2020;

1. de heer SWENTERS Ivo, wonende te 3660 Opglabbeek, Kapelstraat 11 bus 5, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden;

2, mevrouw ZENDE Vera, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 1 bus 11, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden;

3.de heer STABILE Gianni, wonende te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 245, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering. el

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verte

Verso : Naam en handtekening

28/01/2015
ÿþ~ f&~

Med Werd 11,1

1,;t DJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank w, koophandel dntwerper, aid Tongeren

16 -01- 2015

De griffiegriffie

1111,!18111

s iu i

if

Ondernemingsnr : 0506.886.069

Benaming

(voluit) : SKELLET Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kompellaan 11, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 12 januari 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SKELLET Benelux", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3600 Genk, Kompellaan 11, rechtsgebied Antwerpen, afdeling Tongeren, ondememingsnummer 0506.886.069, onder meer volgende besluiten heeft genomen (bij uittreksel) ;

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur opgesteld op 12 januari 2015 overeenkomstig artikel 596 van het Wetboek van Vennootschappen dat het voorstel tot opheffing van het voorkeurrecht in hoofde van de bestaande aandeelhouders van de vennootschap, in het raam van de kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld, toelichten verantwoordt.

Er wordt ontslag gegeven van integrale lezing van dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FoedererDFK Bedrijfsrevisoren", kantoor houdende te Hasselt, Singelbeekstraat 10, vertegenwoordigd door de heer Pascal Daelemans, bedrijfsrevisor, aangesteld door de raad van bestuur, verslag dat werd opgesteld op 12 januari 2015, aangaande voornoemd verslag van de raad van bestuur.

Er wordt ontslag gegeven van integrale lezing van dit verslag.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt.

"Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 10, vertegenwoordigd door Pascal Daelemans, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles, overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met de opheffing van het voorkeurrecht ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de NV SKELLET BENELUX dat:

Q'in het omstandig verslag van de raad van bestuur van 12 januari 2015 deze voorstelt om bij de geplande kapitaalverhoging van ¬ 150.000,00 het voorkeurrecht op te heffen ten voordele van een nieuwe aandeelhouder,

Obij deze kapitaalverhoging 50 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde gecreëerd zullen worden met een uitgifteprijs van ¬ 3.000,00 per aandeel;

Ode in het verslag van de Raad van Bestuur opgenomen boekhoudkundige en financiële gegevens getrouw zijn en dat wij geen kennis hebben van gebeurtenissen die zich na 2 januari 2015 zouden hebben voorgedaan, in die zin dat zij de besluiten ten aanzien van het eigen vermogen in belangrijke mate zouden kunnen beïnvloeden;

Ode gegevens, opgenomen in het verslag van de Raad van Bestuur, volstaan om de algemene vergadering voldoende in te lichten nopens de geplande operatie;

Ode uitgifteprijs van de aandelen ter gelegenheid van de kapitaalverhoging berust op een akkoord tussen partijen;

Owij ons onthouden over de overeenstemming tussen de uitgifteprijs en de werkelijke waarde van de uitgegeven effecten vermits de onderneming zich in de opstartfase bevindt en de groei- en realisatievooruitzichten niet met voldoende zekerheid kunnen gekwantificeerd worden.

Hasselt, 12 januari 2015"

D.e vergadering_erkent_op voorhand _kennis_g enomen te_ hebben van dit_verslag

Op de laatste 11z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte neergel..................

gd worden op de griffie

van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT

AI De instrumenterende notaris geeft de nodige toelichting inzake de uitdrukkelijk door artikel 596 van het Wetboek van vennootschappen voorziene mogelijkheid om het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders om in te schrijven op nieuwe aandelen bij een kapitaalverhoging in geld, te beperken of op te heffen, mits aan de wettelijke voorwaarden hiertoe voldaan zijn.

BI Na hierover van de instrumenterende notaris toelichting te hebben gekregen en na kennisname van voormelde verslagen, verklaart de vergadering dat zij zich als voldoende tijdig geïnformeerd acht en besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de volledige opheffing van het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders.

CI De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het besluit tot opheffing van het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders, de kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld kan geschieden door de inschrijving door een niet-aandeelhouder op de nieuw te creëren aandelen.

VIERDE BESLUIT

- De algemene vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van honderd vijftig duizend euro nul cent (¬ 150.000,00), te verhogen om het te brengen van driehonderd vijfenzeventig duizend euro nul cent (¬ 375.000,00) naar vijfhonderd vijfentwintig duizend euro nul cent (¬ 525.000,00), mits de creatie van vijftig (50) nieuwe aandelen.

De heer BLOCKEN Wilfried Ghislain Paul, geboren te Hasselt op 20 oktober 1949, wonende te 3724 Kortessem, Leopold 111-straat 78, verklaart vervolgens de volledige kapitaalverhoging ten belope van honderd vijftig duizend euro nul cent (¬ 150.000,00) te onderschrijven door geldelijke inbreng.

De heer BLOCKEN Wilfried verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen aan de prijs van drieduizend euro (¬ 3.000,00) per aandeel, en doet een inbreng in geldspeciën van HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO NUL CENT (¬ 150.000,00).

Ais vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer BLOCKEN Wilfried, die verklaart te aanvaarden, de vijftig (50) aandelen toegekend, waarop hij heeft ingeschreven.

De aandelen, waarop werd ingeschreven door genoemde heer BLOCKEN Wilfried, werden volstort ten belope van vijfenzeventig duizend euro nul cent (¬ 75.000,00),

Door genoemde heer BLOCKEN Wilfried moet bijgevolg nog een bedrag van vijfenzeventig duizend euro nul cent (¬ 75.000,00) volstort worden.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, werd de kapitaalverhoging door storting in speciën uitgevoerd op bankrekening nummer, geopend bij ING BELGIE op naam van de naamloze vennootschap SKELLET BENELUX.

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 5 januari 2015, wordt door de aandeelhouders aan ondergetekende notaris overhandigd die het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen zal bewaren.

- Zowel de bestaande als de nieuwe aandeelhouder(s) verklaren ieder afzonderlijk op de hoogte te zijn van de gevolgen van deze kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld met uitgifte van vijftig (50) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde en verklaren ieder afzonderlijk voor zoveel als nodig de ondergetekende notaris te ontslaan van alle aansprakelijkheid dienaangaande. In het bijzonder heeft de ondergetekende notaris de heer BLOCKEN Wilfried erop gewezen dat zijn geldelijke inbreng en zijn vergoeding niet in evenredige verhouding staan met het huidige kapitaal en aandelenbezit, hetgeen laatstgenoemde verklaart te weten.

- De algemene vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op vijfhonderd vijfentwintig duizend euro nul cent (¬ 525.000,00).

- Dientengevolge wordt de tekst van het artikel 5 van de statuten gewijzigd zoals hierna volgt.

"Artikel 5.

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO NUL CENT (E 525.000,00) en wordt vertegenwoordigd door vierhonderd vijfentwintig (425) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van éénlvierhonderd vijfentwintigste (11425ste) van het kapitaal"

VIJFDE BESLUIT

Aan de raad van bestuur van de vennootschap wordt opdracht gegeven tot uitvoering van de hiervoor genomen besluiten.

ZESDE BESLUIT

Aan notaris Dirk Vanderstraeten wordt opdracht gegeven om de gecoördineerde tekst der statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte

gecoördineerde statuten

* verslag van de bedrijfsrevisor;

* verslag van de raad van bestuur.

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vert Verso : Naam en handtekening

t

Voorbehouden aanahet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SKELLET BENLUX

Adresse
KOMPELLAAN 11 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande