SLAGERIJ-TRAITEUR VANDENBOSCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLAGERIJ-TRAITEUR VANDENBOSCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.488.692

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 26.09.2014 14602-0051-012
18/09/2012
ÿþ111

*12156389*

3 , JI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

06-09.2012

HASSELT

lurittie

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : rt: y b C. 3 ~-

Benaming (voluit) : SLAGERIJ-TRAITEUR VANDENBOSCH

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : DIESTERSTEENWEG 220

3500- HASSELT (KERMT)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op drie september tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie, blijkt dat door:

1. De heer VANDENBOSCH Joseph Godfried Henri, en zijn echtgenote, mevrouw CELUS Magda Paula, samenwonende te 3510 Hasselt (Kermt), Monninxstraat 17.

2. De heer VANDENBOSCH Raf Maria Frans, echtgenoot van mevrouw DROOGMANS Marijke, wonende te 3510 Kermt, Koorstraat 60.

3. De heer VANDENBOSCH Gijs Maria Henri, wettelijk samenwonend te 3500 Hasselt, Koorstraat 41, met de heer Debacker Davy Alex Henri; Gabriel Ghislain.

een vennootschap werd opgericht als volgt :

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming `Slagerij-Traiteur Vandenbosch'.

2. Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt (Kermt), Diestersteenweg

220.

3. Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op vijftigduizend Euro (¬ 50.000;00) bedraagt en verdeeld is in vijftig (50) aandelen op naam', zonder nominale waarde.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal geplaatst, is in geld en dat het volledig volgestort is als volgt:

Inbreng in geld.

a) De echtgenoten Vandenbosch-Celus, voornoemd sub 1, onderschrijven veertig (40) aandelen tegen de prijs van duizend Euro (¬ 1.000,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van veertigduizend Euro (¬ 40.000,00) en volstorten ieder aandeel, hetzij in totaal gestort veertigduizend_Euro (¬ 40.000,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

6 ,

mod 11.1

De heer Vandenbosch Joseph, voormeld, verklaart overeenkomstig artikel 1401,5° van het Burgerlijk Wetboek, twintig (20) aandelen in te schrijven op zijn naam, zodat de lidmaatschapsrechten verbonden aan deze twintig aandelen hem eigen zijn. Mevrouw Celus Magda verklaart zich hiermee akkoord;

Mevrouw Celus Magda, voormeld, verklaart overeenkomstig artikel 1401,5° van het Burgerlijk Wetboek, twintig (20) aandelen in te schrijven op haar naam, zodat de lidmaatschapsrechten verbonden aan deze twintig aandelen haar eigen zijn. De heer Vandenbosch Joseph verklaart zich hiermee akkoord;

b) De Heer Vandenbosch Raf, voornoemd sub 2, onderschrijft vijf (5) aandelen tegen de prijs van duizend Euro (¬ 1.000,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van vijfduizend Euro (¬ 5.000,00) en volstort ieder aandeel, hetzij in totaal gestort vijfduizend Euro (¬ 5.000,00).

c) De Heer Vandenbosch Gijs, voornoemd sub 3, onderschrijft vijf (5)

aandelen tegen de prijs van duizend Euro (¬ 1.000,00) per aandeel, hetzij

T totaal onderschreven een bedrag van vijfduizend Euro (¬ 5.000,00) en volstort ieder aandeel, hetzij in totaal gestort vijfduizend Euro (¬ 5.000,00).

De comparanten verklaren ieder afzonderlijk de vergoeding voor hun

e inbreng te aanvaarden

4. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen

van de rechtspersoonlijkheid,

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

N A. a) De handel, de aan-en verkoop, zowel in het groot als in het klein van alle voedings- en kruidenierswaren, zuivelproducten, bereide vleeswaren, dranken, met inbegrip van alcoholhoudende dranken, fruit en groenten, diepvriesproducten, margarines, onderhoudsproducten, cosmetica en toiletartikelen, vers, bevroren en conserven van alle soorten vlees, gevogelte, wild, konijnen, vis, groenten en fruit, sauzen en derivaten, enz.

Dit alles in de ruimste zin.



De bereiding, de verwerking, de verpakking en de conditionering van voornoemde goederen.

b) Het uitbaten van een beenhouwerij, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsmede de handel in alle producten die daarmee gepaard gaan.

c) Traiteur en handel in traiteurartikelen.

d) De inrichting en uitbating, zowel in eigen beheer als door derden, van

'=. een cafetaria, of een gelegenheid voor het nuttigen van dranken en

s;a

voedingsmiddelen

e) het oprichten, het vestigen en het uitbaten van warenhuizen, supermarkten, discountwinkels, zelfbedieningszaken, en in het algemeen alle handelszaken van grote distributie met betrekking op de verkoop en de'. aankoop, de invoer en de uitvoer van alle producten, voedingswaren of niet, van allerlei artikels, voorwerpen en koopwaar, enzovoort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor behouden ,aan het Belgisch Staatsbla ?

r , l

mod 11.1

f) - het uitbaten van één of meer restaurants, taverne, café of elke andere soort van eet- en/of drankgelegenheid zowel in het binnen- als in het buitenland;

- uitbating van fast-food zaken, snackbars, frituren, pizzeria, tearoom, sandwichbar, en dergelijke, alsmede de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden alsmede die in een wegwerpverpakking aangeboden worden;

g) Nachtwinkel automaten ter bedeling van allerhande producten

B, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijke voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat hij er zelf belang bij heeft.

C. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen.

D. Voorgaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welk wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die

de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag zich eveneens borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudén ,aan het Belgisch Staatsble

",r

mod 11.1

Voorbehouden ,aan hot Belgisch Staatsbladr



6. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, moet deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen, natuurlijk persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de ambtsbeëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te

benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wordt benoemd tot statutaire-zaakvoerder: De heer VANDENBOSCH Joseph Godfried Henri, geboren te Genk op drie maart negentienhonderd drieënvijftig, nationaal nummer 530303 035 39, wonende te 3510 Hasselt (Kermt), Monninxstraat 17

Opvolgend zaakvoerder: Bij beëindiging van het ambt van zaakvoerder van de heer Vandenbosch Joseph, voornoemd, om welke reden ook, zal hij van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door mevrouw CELUS Magda Paula, geboren te Hasselt op tien december negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 521210 218 76, wonende te 3510 Hasselt (Kermt), Monninxstraat 17, heden benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder, die van tevoren schriftelijk verklaard heeft de opdracht te aanvaarden.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen. Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'; e

"

Voor-behoçldèn ,aan het Belgisch Staatsblaï

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden, met uitzondering van hetgeen hierna wordt bepaald.

Een gezamenlijk optreden van de zaakvoerders is vereist ingeval van aan- en verkoop, leasing of andere verbintenissen inzake onroerende goederen, investeringsgoederen van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), borgstellingen en hypotheken verlenen met betrekking tot goederen van de vennootschap.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

7. Controlerecht:

indien de wet het vereist of, bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de Algemene Vergadering hiertoe beslist, wordt het toezicht op de'. vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren.

8. Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op zevenentwintig juni van elk jaar om negentien (19.00) uur.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen.

De oproeping kan evenwel met een ander communicatiemiddel gebeuren indien de bestemmeling er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetbepalingen inzake wijziging van de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9. Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op

éénendertig december van elk jaar.

10. Bestemming van de winst:

één januari en eindigt op

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~~.

n ' '

mod 11.1

Voor-behoidon ,aan het Seigisch Staatsblad?

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

11. Vereffeningssaldo:

In geval van ontbinding za! de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van de benoeming door de algemene vergadering

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet, Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van kophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetei heeft.

12. Benoemingen

1. De heer VANDENBOSCH Raf Maria Frans, voornoemd sub 2, en de heer VANDENBOSCH Gijs Maria Henri, voornoemd sub 3, worden elk als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd, die elk verklaren dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door énige maatregel die zich daar tegen verzet.

2. Het ambt van zaakvoerder kan vergoed worden.

13. Overgangs bepalingen:

-Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één juni tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

-De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

- Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL Notaris Guida Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoRidkn ,aan het Belgisch Staatsblad-'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SLAGERIJ-TRAITEUR VANDENBOSCH

Adresse
DIESTERSTEENWEG 220 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande