SMEETS MARCEL DEURWAARDERSKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMEETS MARCEL DEURWAARDERSKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.068.876

Publication

24/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

7- l=` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbla(

Ondernemingsnr: 0842.068.876

Benaming

(voluit) : SMEETS MARCEL GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prins Albertlaan 24, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 1 oktober 2013, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel vôór registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMEETS MARCEL GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen.

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met honderdachtentwintigduzend driehonderd vijftig komma nul nul euro (¬ 128.350,00) om het kapitaal te brengen van honderdzesenveertigduizend negenhonderd komma nul nul euro (¬ 146.900,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig komma nul nul euro (¬ 18.550,00), zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling op ieder van de duizend vierhonderd negenenzestig (1.469) aandelen van een bedrag van zevenentachtig komma zevenendertig euro (¬ 87,37) werkelijk volgestort kapitaal.

Deze kapitaalvermindering zal dus eerst aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal- en zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de vennoten in evenredigheid tot hun aandelenbezit, zoals gezegd.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, dcch met evenredige, vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dientengevolge verklaren de vennoten door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit procesverbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto, Aan de vennoten mag bijgevotg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren.

De zaakvoerder wordt inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is en voor zoveel ais nodig het aandelenregister aan te passen.

TWEEDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaand besluit beslist de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig komma nul nul euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in duizend vierhonderd negenenzestig (1,469) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/duizendvierhonderdnegenenzestigste (1/1,469ste) van het kapitaal.".

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Vervolgens stelt de verschijner de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt omaile formaliteiten inzake inschrijving,, wijziging of stopzetting.bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Iu111111~u~~u~u

1 162021

1

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15-10-2013

HP6atite

van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Meekers Accountants, Luikersteenweg 57-59, 3800 Sint-Truiden en/of haar aangestelden

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging

- gecoördineerde statuten

e, Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 01.08.2013 13376-0431-014
12/09/2012
ÿþV

I IIII 11111 11111111

*12153744*

Maa W=1 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

i O 2012

te HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.068.876

Benaming

(voluit) : SMEETS MARCEL GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prins Albertlaan 24, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 28 augustus 2012, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel v66r registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMEETS MARCeL GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen.

EERSTE BESLUIT- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor;

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Stefan Molenaers, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 3613, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SMEETS MARCEL DEURWAARDERSKANTOOR, bestaat uit de inbreng van zelfstandige beroepsactiviteit van gerechtsdeurwaarder, door de heer Marcel SMEETS, voor een inbrengwaarde van 243.700,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, en onder voorbehoud dat de over te dragen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren Inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aandeel door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat, onder het voorbehoud dat de overdrager de stuwende kracht van de vennootschap blijft, de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen vermeerderd met de vergoeding in rekening-courant, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.219 aandelen van de BVBA SMEETS MARCEL DEURWAARDERSKANTOOR, zonder vermelding van nominale waarde, en een vergoeding in rekening-courant van 243.700,00 EUR  (1.219 x 100,00 EUR) = 121.800,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SMEETS MARCEL DEURWAARDERSKANTOOR en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 25 juni 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Stefan MOLENAERS (volgt de handtekening).".

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" " 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal' neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist over te gaan tot een inbreng in natura, hetgeen overeenstemt met een "inbreng" van tweehonderddrieënveertigduizend zevenhonderd komma nul nul euro (¬ 243.700,00), hetgeen resulteert in;

een verhoging van het kapitaal met honderdéénentwintigduizend negenhonderd komma nul nul euro (¬ 121.900,00), mits creatie en uitgifte van duizend tweehonderd negentien (1.219) nieuwe aandelen;

- een vordering in rekening courant op de vennootschap op naam van de heer SMEETS Marcel voor een bedrag van honderdéénentwintigduizend achthonderd komma nul nul euro (¬ 121.800,00).

Net kapitaal wordt aldus verhoogd met honderdéénentwintigduizend negenhonderd komma nul nul euro (¬ 121.900,00) om het kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend komma nul nul euro (¬ 25.000,00) op honderdzesenveertigduizend negenhonderd komma nul nul euro (¬ 146.900,00).

Inbreng

De heer SMEETS Marcel voornoemd, enige vennoot, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de goodwill en materiaal, zoals uitvoerig beschreven in het verslag van BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Stefan Molenaers, bedrijfsrevisor.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de enige vennoot en wordt geschat op tweehonderddrieënveertigduizend zevenhonderd komma nui nul euro (¬ 243.700,00).

Vergoeding

Ter vergoeding van deze inbreng in natura worden er aan de heer SMEETS Marcel duizend tweehonderd negentien (1.219) aandelen toegekend en verkrijgt de heer SMEETS Marcel tevens een vordering rekening courant op de vennootschap ten belope van honderdéénentwintigduizend achthonderd komma nul nul euro (¬ 121.800,00).

Deze duizend tweehonderd negentien (1.219) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderdzesenveertigduizend negenhonderd komma nul nul euro (¬ 146.900,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend vierhonderd negenenzestig (1.469) aandelen.

DERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaand besluit beslist de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzesenveertigduizend negenhonderd komma nul nul euro (¬

146.900,00). Het is verdeeld In duizend vierhonderd negenenzestig (1.469) aandelen zonder nominale waarde,

maar met een fractiewaarde van éénlduizendvierhonderdnegenenzestigste (1/1.469ste) van het kapitaal. VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Vervolgens stelt de verschijner de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting tij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Meekers Accountants, Luikersteenweg 57-59, 3800 Sint-Truiden en/of haar aangestelden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge



VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging

- verslag bedrijfsrevisor en verslag zaakvoerder

-

gecoördineerde statuten









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2012
ÿþ~4

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaoaesee

Ondernemingsnr : 0842.068.876

Benaming

(voluit) : SMEETS MARCEL GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prins Albertlaan 24, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting

In de formulieren en het uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 januari 2012 onder nummer 2012101105-003614 is een materiële vergissing geslopen.

De vennootschap heeft ais naam:

SMEETS MARCEL GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR.

Frank DE WILDE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

05/01/2012
ÿþ Ma 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 1x093614"

V beh

aa

Be Stai

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 782- 2011

epgteLT

Ondernemingsnr : o

Benaming

(voluit) : SMEETS MARCEL DEURWAARDERSKANTOOR

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prins Albertlaan 24, 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde op 22 december 2011 neergelegd op de griffie vóór registratie blijkt dat er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd op gericht door :

De heer SMEETS Marcel Henri Joseph, geboren te Boorsem op 14 april 1946, NN 46.04.14 027-62, IK 5907375955-04, echtgenoot van mevrouw VANAEKEN Odette Marie Elisabeth, geboren te Sint-Truiden op 17 maart 1947, wonende te 3800 Sint-Truiden, Toekomststraat 7.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden.

- met maatschappelijk benaming : SMEETS MARCEL DEURWAARDERSKANTOOR.

- met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Prins Albertlaan 24.

- met als doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het uitoefenen van het ambt van gerechtsdeurwaarder, plaatsvervangend gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder en alle aanverwanten activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder door de vennoten-zaakvoerder(s), met dien' verstande dat alle professionele activiteiten van de gerechtsdeurwaarders en/of kandidaat gerechtsdeurwaarders in gemeenschap worden gebracht en alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden: in naam en voor rekening van de vennootschap.

Dit alles evenwel zonder afbreuk te doen aan de persoonlijke aansprakelijkheid van de gerechtsdeurwaarder.

Zij mag alle verrichtingen en alle roerend en onroerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of; onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De; vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in'' andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend' karakter aan haar doel en deelnemen in interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van zulke') beroepen, in de mate dat het voorgaande strookt met de wetgeving en de toepasselijke deontologische normen dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks en onrechtstreeks verband' staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een' aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te' bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen,; voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

- met een onbepaalde duur.

- met een kapitaal van 25.000,00 euro, dat verdeeld is in 250 aandelen bij wijze van inbreng in geld door de' heer SMEETS Marcel ten bedrage van 25.000,00 euro, waarvoor hij 250 aandelen verkreeg en waarvan; 25.000,00 euro volgestort werd.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of; overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de KBC Bank te Sint-Truiden op 20.12.2011' met nummer BE02 7310 2216 1340, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.;

Deze aandelen zijn volledig volgestort.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

.e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- met jaarlijkse algemene vergadering op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur (20.00 uur), eerste jaarvergadering in 2013.

- met boekjaar : van 01/01 tot 31/12, eerste boekjaar van heden tot 31/1212012.

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Alle zaakvoerders zijn natuurlijke personen die ingeschreven zijn op de lijst van de Kamer van Gerechtsdeurwaarders als gerechtsdeurwaarder of kandidaat-gerechtsdeurwaarder.

Werd aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde. duur.:_De_ heer SME--ETS Marcel-- vóorrtoemd.

Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder,

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten " verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

- Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 oktober 2010.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

- Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting

Partijen geven volmacht aan Meekers Accountants, met zetel te 3830 Wellen, Broekstraat lb, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer kamer van ambachten en neringen, handelsregister, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, De notaris, Frank De Wilde

Tegelijk neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SMEETS MARCEL DEURWAARDERSKANTOOR

Adresse
PRINS ALBERTLAAN 24 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande