SMEULDERS LOGISTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMEULDERS LOGISTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.361.330

Publication

12/06/2014
ÿþMod 20

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ir

elle der rechtbank veko pha~dirt ~n d ter wretpen, ald. Tongeren

,

Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

I 11111111,1.!j!11.1.;11111111111

Ondernemingsnr : 0479361.330 Benaming

(voluit) : SMEULDERS LOGISTICS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3660 Opglabbeek, Industrieweg-Noord 1194

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA ten gevolge van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van art. 537 WIB92, van het verlaagd tarief van 10 % van de roerende voorheffing hebben kunnen genieten - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 26 mei 2014 blijkt dat een buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met geperkte Aansprakelijkheid "SMEULDERS LOGISTICS", met zetel te 3660 Opglabbeek, Industrieweg-Noord 1194, volgende beslissingen genomen heeft:

A. KENNISNAME VERSLAG ZAAKVOERDERS

De vergadering nam kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato drieëntwintig april

tweeduizend veertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging.

B. TOEKENNING TUSSENTIJDS DIVIDEND

De vergadering besloot een tussentijds dividend toe te kennen voor een brutobedrag van één miljoen vierhonderd tachtig duizend euro (E 1.480.000,00) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde honderd achtenveertig duizend euro (E 148.000,00), in totaal één miljoen driehonderd tweeëndertig duizend euro (¬ 1.332.000,00) netto-dividend,

C. KENNISNAME REVISORAAL VERSLAG

De vergadering nam kennis van het revisoraal verslag van dertien mei tweeduizend veertien met betrekking

tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

D. KAPITAALVERHOGING ten gevolge van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van art. 537 WIB92, van het verlaagd tarief van 10 % van de roerende voorheffing hebben kunnen genieten

De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen driehonderd tweeëndertig duizend euro (E 1.332.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het kapitaal in het totaal te brengen van driehonderd zestig duizend tweehonderd vijfennegentig euro (E 360.295,00) op één miljoen zeshonderd tweeënnegentig duizend tweehonderd vijfennegentig euro (¬ 1.692.295,00), zodat het zal vertegenwoordigd blijven door de zesduizend tweehonderd (6.200) bestaande aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één zesduizend tweehonderdste (1/6.200e) van het kapitaal.

Op de kapitaalverhoging van één miljoen driehonderd tweeëndertig duizend euro (¬ 1.332.000,00) werd ingeschreven door de heer SMEULDERS John Jaak Theo Marie, geboren te Maaseik op zevenentwintig december negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 73.12.27-203.22, ongehuwd, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Stationsstraat 84, en door mevrouw DOUMEN Elza Hubertine Jeanne Marie, geboren te Rotem op dertig september negentienhonderd zesenveertig, nationaal nummer 46.09.30-282.41, echtgenote van de heer SMEULDERS Willy Guillaume Hubert, geboren te Elen op vier maart negentienhonderd zevenendertig, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Stationsstraat 84, respectievelijk voor één miljoen driehonderd en tien duizend vijfhonderd zestien euro (¬ 1,310.516,00) en voor éénentwintigduizend vierhonderd vierentachtig euro (E 21.484,00), door incorporatie van een totaal netto dividendbedrag van één miljoen driehonderd tweeëndertig duizend euro (E 1.332.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

VERSLAG

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HUBERT VENCKEN, waarvan de maatschappelijke zetel thans gevestigd is te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor op dertien mei tweeduizend veertien een verslag opgemaakt, waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het voormeld verslag van de zaakvoerders, zal worden neergelegd ter griffie.

Het besluit van gemeld bedrijfsrevisorisch verslag luidt als volgt:

"Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in SMEULDERS LOGISTICS BVBA toestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto dividend,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor een totaal bedrag van ¬ 1.332.000,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging

van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhoud van een roerende voorheffing van 10%;

2. onder voorbehoud van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de Inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de door de partijen toegepaste waarderingswijze In het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 1.332.000,00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 6.200 reeds bestaande aandelen van SMEULDERS LOGISTICS BVBA, elk met een bedrag van ¬ 214,84; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van ¬ 148.000,00;

4. deze kapitaalverhoging volledig kadert In de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 WIB92;

5. deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrengers, Is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

E. AANPASSING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering besloot de tekst van artikel 5 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing Inzake kapitaalverhoging.

Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen zeshonderd tweeëennegentig duizend tweehonderd vijfennegentig euro (¬ 1.692.295,00). Het is verdeeld in zesduizend tweehonderd (6.200) gelijke ondeelbare aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde en die elk één zesduizend tweehonderdste (1/6.200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen hebben stemrecht."

F. AANPASSING VAN ARTIKELEN 27 EN 28 VAN DE STATUTEN

De vergadering besloot artikel 27 (Ontbinding) en artikel 28 (Vereffening) der statuten aan te passen aan de wetten van 2 juni 2006 en 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft en de wet van 22 april 2012 die het Gerechtelijk Wetboek afstemt op de nieuwe vereffeningsprocedure in het Wetboek van vennootschappen, zodat deze artikels voortaan luiden als volgt:

"Artikel 27: Ontbinding

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoer(d)(st)er(s) verantwoord(t)(en) zijn (haar) (hun) voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap.

Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Artikel 28: Vereffening

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot aile verrichtingen door het wetboek van vennootschappen voorzien, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts eens per jaar aan de griffie te worden overgemaakt.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel."

G. MACHTIGING

s

"

" Vporr. bbehouden aan het Belgisch Staatsblad De vergadering besloot de zaakvoerders de nodige machten te geven om de genomen beslissingen uit te' voeren en ondergetekende notaris te machtigen om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

StaatsbIac7 = IVVOW/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte - verslag bedrijfsrevisor - verslag zaakvoerders - gecoördineerde statuten











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 19.12.2014 14696-0172-014
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 20.12.2012 12669-0519-014
24/05/2012
ÿþr , ~

Mod 20

muas In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" iao9sass" V~

Neerç,,b,1,; !jodle der

bceûank V. kootihdr,U41 te TONGEREN

1 o ''i112

De Hootdgrir`fiel Griffie

Bij1agen-bij-het$eigisclrStaatsblad 241OS/2OtZ- Annexes du 1Vtóniteur bëTgë

Ondernemingsnr : 0479.361.330

Benaming

(voluit) : SMEULDERS LOGISTICS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3660 Opglabbeek, Industrieweg-Noord 1194

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 30 april 2012, geregistreerd te Maaseik op 03 mei 2012, drie bladen, geen verzendingen, boek 543, blad 87, vak 18, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Ea. Inspecteur (get.) J. Haeldermans, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SMEULDERS LOGISTICS", met zetel te 3660 Opglabbeek, Industrieweg-Noord 1194, volgende beslissingen genomen:

BESLISSINGEN

1) Kapitaalvemiindering

De vergadering besloot het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00), om het van zeshonderd en tien duizend tweehonderd vijfennegentig euro (¬ 610.295,00) op driehonderd zestig duizend tweehonderd vijfennegentig euro (¬ 360.295,00) te brengen.

De vergadering besloot in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedde zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De terugbetaling had plaats op het werkelijk fiscaal gestort kapitaal. Het initieel gestorte kapitaal bedroeg zeshonderd en tien duizend euro (¬ 610.000,00), waarvan vijfduizend tweehonderd euro (¬ 5.200,00) door inbreng in speciën en zeshonderd en vier duizend achthonderd euro (¬ 604.800,00) door inbreng in natura. Deze kapitaalvermindering strekte ertoe het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering besloot het op deze manier vrijgekomen bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de vennoten, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en gaf het college van zaakvoerders opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

2) Aanpassing van de statuten

De vergadering besloot artikel 5. der statuten met betrekking tot Kapitaal  aandelen aan te passen aan de

sub 1) genomen beslissing, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal - aandelen

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD ZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD

VIJFENNEGENTIG EURO (¬ 360.295,00). Het is verdeeld in zesduizend tweehonderd (6.200) gelijke

ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één zesduizend tweehonderdste

(1/6.200e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht."

3) Coördinatie der statuten

Tot slot besloot de vergadering opdracht te geven aan ondergetekende notaris, Anita lndekeu, om de statuten te coordineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren;

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte - gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 22.12.2011 11644-0081-014
22/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.12.2010, NGL 21.12.2010 10636-0323-015
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 01.12.2009, NGL 22.12.2009 09897-0067-014
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 29.12.2008 08870-0319-014
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 03.12.2007, NGL 20.12.2007 07837-0274-014
26/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.06.2006, NGL 25.07.2006 06513-3096-012
06/07/2005 : TGA013199
31/01/2003 : TGA013199
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 18.12.2015 15694-0209-014

Coordonnées
SMEULDERS LOGISTICS

Adresse
INDUSTRIEWEG-NOORD 1194 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande