SMILE SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SMILE SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 836.989.145

Publication

08/09/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III IIIPIJMUJEJ II

RECHTBANK van KOOPHANI*1

te ANTWERPEN

28 AU& 2014

efdeaciffmsar

Ondernemingsnr : 0836.989.145

Benaming

(voluit) : Smiie Services

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Industrieweg-Zuid 1306, 3520 Zonhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de jaarvergadering dd. 27 juni 2014, blijkt:

De algemene vergadering beslist het mandaat als commissaris van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm VGD Bedrijfsrevisoren CVBA, met maatschappelijke zetel te Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, 1090 Jette, België en met vestiging te Pieter Breugelstraat 7, 3580 Beringen, België en ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0875.430.443, te hernieuwen voor een periode van drie jaar,'

VGD Bedrijfsrevisoren zal voor de uitoefening van haar mandaat vertegenwoordigd worden door de heer, Philip De Meyer, bedrijfsrevisor.

Jansen Internai Services NV,

Vertegenwoordigd door mevr. Jansen Nadia, Gedelgeerd bestuurder

Op de laatste blz. vn Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 15.10.2014 14647-0510-031
07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 24.09.2013 13597-0019-033
27/06/2011
ÿþOndememingsnr :

Benaming

(voluit) : SMILE SERVICES

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Industrieweg Zuid, 1306  Zonhoven (B-3520 Zonhoven)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 9 juni 2011 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te

Elsene, dat:

1. De naamloze vennootschap "JANSEN INTERNAL SERVICES", waarvan de zetel gevestigd is te Meeuwen-Gruitrode (B-3670 Meeuwen-Gruitrode), Fabriekstraat, 2, met ondememingsnummer BTW BE 0429.348.130 RPR Tongeren.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COPERNICUS", waarvan de zetel gevestigd is te Hasselt (B-3500 Hasselt), Anna Frankplein, 12, met ondememingsnummer BTW BE 0874.282.378 RPR Tongeren.

een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: naamloze vennootschap.

Naam: SMILE SERVICES

Zetel: Industrieweg Zuid, 1306  Zonhoven (B-3520 Zonhoven)

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland:

- het verlenen van technische, logistieke, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meeste ruime zin genomen, aan derden, met in begrip van dringende al dan niet voorbereidende onderzoeks-, reinigings-, onderhouds-, vrijwarings- en herstellingswerkzaamheden aan roerende en onroerende goederen. - de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van borgstelling, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, de directie en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen en deze adviezen verschaffen.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog Is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

' Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met inbegrip van borgtocht, aval of elke andere vorm van garantie, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

' Duur: De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Kapitaal: tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mcd2.0

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Vc behc aan Belf Staal

m

u

II

IuhI

*11095301*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 5 -96- 2011

H EttirriE.T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bevoegdheden van de raad van bestuur

a) Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

c} Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo dit bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van optreden buiten de volmacht. Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend;

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Jaarvergadering: de laatste woensdag van de maand juni van ieder jaar, om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Stemming Der brief

Iedere aandeelhouder kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten:

de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien

rechtspersoon) van de aandeelhouder;

het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

de naam en de zetel van de vennootschap;

de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

de agenda van de vergadering;

de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: goedgekeurd"/

"verworpen" / "onthouding";

de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de

vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van hel arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van hel kapitaal:

op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door middel van een inbreng in geld in geld als

volgt ingeschreven:

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij ING België. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming van de bestuurders:

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee (2).

Worden tot bestuurder benoemd:

a) de naamloze vennootschap "JANSEN INTERNAL SERVICES", waarvan de zetel gevestigd is te Meeuwen-Gruitrode (B-3670 Meeuwen-Gruitrode), Fabriekstraat, 2, met ondernemingsnummer BTW BE 0429.348.130 RPR Tongeren, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde mevrouw JANSEN Nadia, geboren te Bree op 12 juli 1974, wonende te Zonhoven (B-3520 Zonhoven), Boomsteeg, 19;

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COPERNICUS", waarvan de zetel gevestigd is te Hasselt (B-3500 Hasselt), Anna Frankplein, 12, met ondememingsnummer BTW BE 0874.282.378 RPR Tongeren, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer COPPENS Bart Jacques Frans, geboren te Hasselt op 3 maart 1963, wonende te 3840 Borgloon, Kapelstraat, 56.

Hun opdracht zal worden vergoed en zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2016.

Worden benoemd tot gedelegeerd bestuurder:

a) de naamloze vennootschap "JANSEN INTERNAL SERVICES", waarvan de zetel gevestigd is te

Meeuwen-Gruitrode (B-3670 Meeuwen-Gruitrode), Fabriekstraat, 2, met ondernemingsnummer BTW BE 0429.348.130 RPR Tongeren, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zef vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde mevrouw JANSEN Nadia, geboren te Bree op 12 juli 1974, wonende te Zonhoven (B-3520 Zonhoven), Boomsteeg, 19 (rijksregistemummer:;

" b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COPERNICUS", waarvan de zetel

gevestigd is te Hasselt (B-3500 Hasselt), Anna Frankplein, 12, met ondememingsnummer BTW BE 0874.282.378 RPR Tongeren, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer COPPENS Bart Jacques Frans, geboren te Hasselt op 3 maart 1963, wonende te 3840 Borgloon, Kapelstraat, 56.

Zij aanvaarden hun opdracht.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Wordt tot commissaris benoemd, voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 2013:

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD BEDRIJFSREVISOREN" burgerlijke

vennootschap met handelsvorm, met zetel te Jette (B-1090 Brussel), Burgemeester Etienne Demunterlaan, 5, vertegenwoordigd door de heer DE MEYER Philip, bedrijfsrevisor.

1. De vennootschap "JANSEN INTERNAL SERVICES", ten belope van 10

driehonderd en tien aandelen

2. De vennootschap "COPERNICUS", ten belope van driehonderd en tien 10

aandelen

Samen: zeshonderd twintig aandelen 620

Elk aandeel werd volledig volstort.

De vergoeding van de commissaris za! worden vastgesteld in een bijzondere algemene vergadering, gehouden buiten de aanwezigheid van de notaris.

Eerste boekiaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31.12.2012.

Eerste jaarvergadering: in 2013.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt voor registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Geljktldge neerlegging:

- de expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aail het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 28.08.2015 15488-0329-031

Coordonnées
SMILE SERVICES

Adresse
INDUSTRIEWEG ZUID 1306 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande