SMILETHEREISWINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMILETHEREISWINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.214.241

Publication

03/04/2014 : TG080338
03/06/2013 : TG080338
01/06/2012 : TG080338
27/05/2010 : TG080338
04/06/2009 : TG080338
26/05/2008 : TG080338
01/06/2015
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i







RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

2 0 MEI 2015

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0458.214.241

Benaming

(voluit) : LODE MOUCHAERS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, La rjstraat 156 bus 1.2

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door Reginald Hage Goetsbloets, notaris te Hasselt, op 18 mei

2015, neergelegd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LODE MOUCHAERS", met zetel te 3500 Hasselt,

Lazarijstraat 156 bus 1.2 de volgende besluiten heeft genomen.

Eerste besluit : Naamswijziging

De vergadering besluit eenparig om de naam van de vennootschap te wijzigen in "SMILETHEREISWINE".

Het artikel 1 wordt aangepast aan de nieuwe benaming.

Tweede besluit : Zetelverplaatsing

De vergadering beslist tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap, naar 3500 Hasselt, Kapelstraat

16.

De eerste zin van artikel 2 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst : "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Kapelstraat 16,"

Derde besluit : Uitbreiding doel

Volgens artikel 287 Wetboek Vennootschappen geeft de zaakvoerder in een verslag van 27 april 2015 omstandige verantwoording van de doelwijziging die hij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op 31 maart 2015,

De vennoot erkent dat hij van beide stukken heeft kunnen kennis nemen op de wijze als voorzien werd in het wetboek van vennootschappen. De buitengewone algemene vergadering beslist het voorstel van de zaakvoerder te volgen.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uitte breiden met volgende activiteiten :

" Uitbaten van, wijnbar, brasserie, taverne, café, restaurant, frituur broodjesbar, hotel en bed and breakfast, en alle andere horeca activiteiten.

" Catering, traiteurservice met of zonder ter beschikkingstelling van personeel, verkoop van afhaalmaaltijden, inrichten van feesten en evenementen dit alles in haar meest ruime betekenis,

" Aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, groot- en kleinhandel van horecaprodukten, horecamachines, feestartikelen, voeding, wijn en andere dranken en alle andere goederen beschikbaar op de markt.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten , het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen, ondernemingen entof verenigingen

" Hek verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, bedrijfsorganisatie, financieel en commercieel management, verkoop, productie, algemeen bestuur, technisch en personeelsmanagement.

" Advies en bijstand bij het leiden , aansturen en coördineren van de aanwerving, bezoldiging en opleiding van personeel.

" Advies en bijstand bij het algemeen management.

" Advies voor de bewaking en versterking van de kwaliteit.

«Advies inzake initiatie en aansturing van nieuwe projecten, innovatieprojecten, e.a.

" Advies en bijstand op het vlak van investeringen : budgettering, opstellen van studies, offertes, advies

inzake aankopen en de implementatie van investeringen.

«Advies en bijstand inzake vergunningen, toelatingen, aangiftes, technische keuringen,

" Bijstand op het vlak van kwalificatie en evaluatie van personeel en kwaliteitsborging.

" Bijstand op het vlak van externe en interne audits.

«Het voeren van diverse administraties en administratieve taken van handelszaken.

" Het voeren van marktonderzoeken en marketingstudies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Consultancy, opleiding, lesgeven in, training, organisatie van seminaries en cursussen betreffende commerciële- en andere bedrijfsaangelegenheden in de ruimste betekenis.

" Handelsbemiddeling, vertegenwoordigeractiviteiten commissionair en dit in haar ruimste betekenis.

" Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden , het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze of andere roerende en onroerende goederen.

" Het aanleggen, beheren en uitbouwen van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

" Het kopen, verkopen en aanhouden van effecten en participaties in andere vennootschappen, activiteit van holdingvennootschappen.

-Aan en verkoop en verhuur van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen zowel in binnen- als in het buitenland en dit voor derden."

De tekst van artikel 3 van de statuten wordt derhalve geschrapt en vervangen door de volgende tekst De vennootschap heeft tot doel:

" Schilderwerken;

" Kleinhandel in drogisterijartikelen, verfwaren, behang, textiel, siervoorwerpen en meubileringsarti-.kelen.

" Uitbaten van, wijnbar, brasserie, taverne, café, restaurant, frituur broodjesbar, hotel en bed and breakfast,

en alle andere horeca activiteiten.

" Catering, traiteurservice met of zonder ter beschikkingstelling van personeel, verkoop van afhaalmaaltijden, inrichten van feesten en evenementen dit alles in haar meest ruime betekenis,

.Aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, groot- en kleinhandel van horecaprodukten, horecamachines, feestartikelen, voeding, wijn en andere dranken en alle andere goederen beschikbaar op de markt.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten , het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen, ondernemingen en/of verenigingen

'Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, bedrijfsorganisatie, financieel en commercieel management, verkoop, productie, algemeen bestuur, technisch en personeelsmanagement.

-Advies en bijstand bij het leiden , aansturen en coördineren van de aanwerving, bezoldiging en opleiding ervan personeel.

-Advies en bijstand bij het algemeen management,

" Advies voor de bewaking en versterking van de kwaliteit.

-Advies inzake initiatie en aansturing van nieuwe projecten, innovatieprojecten, e.a.

"Advies en bijstand op het vlak van investeringen ; budgettering, opstellen van studies, offertes, advies

inzake aankopen en de implementatie van investeringen.

" Advies en bijstand inzake vergunningen, toelatingen, aangiftes, technische keuringen. 'Bijstand op het vlak van kwalificatie en evaluatie van personeel en kwaliteitsborging.

" Bijstand op het vlak van externe en interne audits.

" Het voeren van diverse administraties en administratieve taken van handelszaken.

" Het voeren van marktonderzoeken en marketingstudies.

-Consultancy, opleiding, lesgeven in, training, organisatie van seminaries en cursussen betreffende

commerciële- en andere bedrijfsaangelegenheden in de ruimste betekenis,

-Handelsbemiddeling, vertegenwoordigeractiviteiten commissionair en dit in haar ruimste betekenis.

-Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden , het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze of andere roerende en onroerende goederen.

" Het aanleggen, beheren en uitbouwen van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-Het kopen, verkopen en aanhouden van effecten en participaties in andere vennootschappen, activiteit van holdingvennootschappen,

-Aan en verkoop en verhuur van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen zowel in binnen- als in het buitenland en dit voor derden.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Voorbehouden ~º% aanTlet De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

Belgisch De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen en vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar produkten te vergemakkelijken of haar klanten bestand uit te breiden.

Staatsblad De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

Laatste besluit ; Bevoegdheden - Diversen

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de vennoten met het oog op de uitvoering van de hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophanden

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Reginald Mage Goetsbloets





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

- verslag van de zaakvoerder;

- staat van actief en passief;

- gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2007 : TG080338
28/08/2006 : TG080338
26/05/2005 : TG080338
14/06/2004 : TG080338
27/05/2003 : TG080338
11/06/2002 : TG080338
25/12/2001 : TG080338
17/06/1999 : TG080338
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.05.2016, NGL 29.08.2016 16504-0524-015
31/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SMILETHEREISWINE

Adresse
KAPELSTRAAT 16 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande