SNAXELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SNAXELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.792.246

Publication

02/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-11-2014

Griffie

*14311640*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505792246

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

SNAXELS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 26 november 2014, neergelegd vóór registratie, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SNAXELS opgericht.

VENNOTEN:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MPROVE, met maatschappelijke zetel te 3970 Leopoldsburg, Sint-Antoniusstraat 10, vallende onder het rechtsgebied van de rechtbank te Antwerpen, afdeling Hasselt, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0449.571.739, opgericht bij akte verleden op 8 maart 1993 door notaris Godfried Van Kerkhoven te Aarschot, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 maart daarna onder nummer 930330-300, waarvan de statuten meerdere malen werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden op 18 juni 2003 door notaris Dirk Michiels te Aarschot, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 juli daarna onder nummer 03078735, vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar zaakvoerder de heer Peter Kraewinkels, geboren te Bree op 6 november 1959, wonende te 3970 Leopoldsburg, Sint-Antoniusstraat 10.

2. De heer KRAEWINKELS Axel, geboren te Leuven op 3 juli 1989, ongehuwd, wonende te 2235 Hulshout, Hoogzand 47/0/1.

INBRENG:

Inbreng in natura:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mprove, heeft verklaard in de vennootschap in te brengen: een mobiele keuken uitgevoerd als aanhangwagen van het merk EDMA type E2/2700 met chassisnummer 2009229 en afmetingen 4000*2100*2200 millimeter (L*B*H), MTM 2.700 kilogram, dubbele torsieassen, mechanisch geremd en voorzien van opbouw en inbouw volgens beschrijving.

De heer Axel Kraewinkels heeft verklaard in de vennootschap in te brengen: een lichte vrachtauto merk Nissan type CVND40/E4, model Navara met chassisnummer VSKCVND40U0312452, datum eerste inschrijving 19 augustus 2008 en kilometerstand 130.000,00, kleur grijs.

Ter vergoeding van de inbreng in natura, werden aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mprove, vijftig (50) aandelen op naam genummerd van 1 tot en met 50 van de vennootschap toegekend, die volledig volgestort zijn, en aan voormelde heer Axel Kraewinkels, dertig (30) aandelen op naam genummerd van 51 tot en met 80, van de vennootschap toegekend, die volledig volstort zijn.

Inbreng in speciën:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mprove, heeft verklaard tevens in de vennootschap in te brengen de som van achtduizend euro (¬ 8.000,00).

De oprichters hebben vastgesteld en erkend dat deze inbreng in geld volledig werd volstort. Ter vergoeding van de inbreng in geld, werden aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mprove, twintig (20) aandelen op naam genummerd van 81 tot en met 100 van de vennootschap toegekend, die volledig volgestort zijn.

Onderwerp akte :

Sint-Antoniusstraat 10 3970 Leopoldsburg

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verslag bedrijfsrevisor:

Op verzoek van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mprove en de heer Axel Kraewinkels, handelende in de hoedanigheid van oprichters van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SNAXELS en in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vyvey en co, vertegenwoordigd door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2, aangesteld met als opdracht verslag uit te brengen over de inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijze en over de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen.

In uitvoering van deze opdracht heeft deze bedrijfsrevisor op 27 oktober 2014 een verslag opgemaakt, waarvan de besluiten letterlijk luiden :

"Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van BVBA VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, bij de verrichting van oprichting door middel van inbreng in natura, dat:

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b.de beschrijving van de overgedragen vermogensbestandelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c.de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrengers; d.de voor de inbreng in natura door de partjen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de uitgifte van 80 aandelen zonder nominale waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  SNAXELS zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura bij oprichting van  BVBA SNAXELS en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen beteffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 27 oktober 2014.

BVBA VYVEY & Co, bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door:

Steven VYVEY

Bedrijfsrevisor."

Het originele exemplaar van dit verslag met de integrale tekst zal op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, afdeling Hasselt, neergelegd worden, samen met een uitgifte van deze akte.

Verslag oprichters:

De oprichters hebben het verslag opgesteld dat door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen wordt vereist en waarin zij het belang verwoorden dat de inbreng in natura heeft voor de vennootschap.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, afdeling Hasselt, samen met een uitgifte van deze akte. VOLSTORTING:

De som van achtduizend euro (¬ 8.000,00) en de som van tweeëndertigduizend euro (¬ 32.000,00), in totaal veertigduizend euro (¬ 40.000,00), vertegenwoordigen het gehele maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam genummerd van 1 tot en met 100, waarop aldus volledig werd ingeschreven.

De oprichters hebben vastgesteld en erkend dat deze inbrengen volledig volstort zijn. RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt:  SNAXELS .

ZETEL:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3970 Leopoldsburg, Sint-Antoniusstraat 10. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in België als in het buitenland: -Het uitbaten van een frituur, alsook van alle andere handelsondernemingen behorende tot de horecasector, daartoe onder meer het beheer en de uitbating van drankgelegenheden, tavernes, ijssalons, pizzeria s, snackbars, sandwichbars, croissanteries, crêperies, wafelkramen, drive-in-restaurants, brasserieën, tearooms en restaurants;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De uitbating van een frituur aan huis, mobiele frituur en de verhuur van mobiele frituren;

-De huur en verhuur van springkastelen en enige andere recreatie- en

ontspanningsvermakelijkheden;

-Uitbaten van mobiele eetkramen en drankwagens in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag advies en bijstand verlenen in alle domeinen waarin zij competent is. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, reeds bestaande of nog op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen. DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel op de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt veertigduizend euro (¬ 40.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, genummerd van 1 tot en met 100, zonder vermelding van nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de derde maandag van de maand mei om 16.00 uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. WINSTVERDELING:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet. Op deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafge­nomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds een/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. verdeling saldo na vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als ver­

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

weerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen

onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

III. OVERGANGS  en SLOTBEPALINGEN:

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal heden beginnen en eindigen op 31 december 2015.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd met ingang van heden:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mprove, vast vertegenwoordigd door de

heer Peter Kraewinkels.

Die verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige

maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet. Het betreft een onbezoldigd mandaat behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 60 Wetboek vennootschappen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap

in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van

zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de

tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en

dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fiduciaire Went, gevestigd te 3500 Hasselt, Gouverneur

Roppesingel 15 bus 1/1, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de

vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW,

alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen,

inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de

vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (ondertekend)

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, het verslag van de oprichters en van de

bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

12/05/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.R j1,1111U V

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, aFdeling HASSELT

3 0 APR. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0505.792.246

Benaming

(voluit) : Snaxels

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Antoniusstraat 10 - 3970 Leopoldsburg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Op 20 april werd onderstaand fusievoorstel voorgelegd:

BVBA Snaxels

Sint-Antoniusstraat 10 - 3970 Leopoldsburg

RPR Antwerpen, afdeling Hasselt met ondernemingsnummer 0505,792.246

BTW-nummer: 0505.792.246

Overgenomen vennootschap

BVBA Mprove

Sint-Antoniusstraat 10 - 3970 Leopoldsburg

RPR Antwerpen, afdeling Hasselt met ondernemingsnummer 0449.571.739

BTW-nummer: 0449.571.739

Overnemende vennootschap

Ondergetekenden:

Voormelde BVBA Mprove, vast vertegenwoordigd door de heer Peter KRAEWINKELS, en zaakvoerder van .de BVBA Snaxels, met zetel te Sint-Antoniusstraat 10 in Leopoldsburg, stelt hierbij het voorstel op inzake een bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - de zogenaamde fusie door opslorping - waarbij het gehele vermogen van de BVBA Snaxels, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BVBA Mprove, voormeld, zonder dat dit gepaard gaat met de uitreiking van nieuwe aandelen. Dit laatste stemt overeen met artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen waarin bepaald wordt dat er geen omwisseling plaatsvindt van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap indien deze worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf.

Om te voldoen aan artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen stellen de zaakvoerders het fusievoorstel op in volgende zin:

1.Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen:

De BVBA Snaxels:

- Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in België ais in het buitenland:

-Het uitbaten van een frituur, alsook van alle andere handelsondernemingen behorende tot de horecasector, daartoe onder meer het beheer en de uitbating van drankgelegenheden, tavernes, ijssalons, pizzeria's, snackbars, sandwichbars, croissanteries, crêperies, wafelkramen, drive-in-restaurants, brasserieën, tearooms en restaurant;

- De uitbating van een frituur aan huis, mobiele frituur en de verhuur van mobiele frituren;

-De huur en verhuur van springkastelen en enige andere recreatie- en ontspanningsvermakelijkheden; -Uitbaten van mobiele eetkramen en drankwagens in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag advies en bijstand verlenen in alle domeinen waarin zij competent is. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, reeds bestaande of nog op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere

vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen

Hierna ook genoemd nover te nemen vennootschap"

De BVBA Mprove heeft als doel:

Zowel in België als in het buitenland het leveren van geïntegreerde bedrijfsoplossingen ten behoeve van derden daarin omvat het leveren van diensten, systemen, oplossingen en assistentie op het vlak van organisatie, re-engineering, integrale kwaliteitszorg, veiligheid, milieu, financiële administratie, werving, selectie en begeleiding van personeel, marketing en communicatie, informatie en communicatie technologie, interim management en project management. Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

- Aannemen van interieurwerken in de meest brede zin, dit wil zeggen, alle activiteiten die betrekking hebben op interieurbouwafwerking, in de breedste zin van het woord, waaronder vervat, maar niet limitatief, alle binnenschrijnwerk, vloer- en tegelwerken, chapewerken, elektriciteit, verlichting, domotica, loodgieterij en sanitair, kiimatisatie in de breedste zin van het woord, badkamers, keukens, kleerkasten, stukadoorwerken en gipskartonwanden en plafonds-, schilder en decoratiewerken, ... ;

- Ontwerpen, produceren, _aan- en verkopen, installeren, verfraaien, onderhouden en herstellen van meubilair, wanden, vloeren, plafonds en interieurartikelen in de meest brede zin;

- Ontwerpen van totale binnenhuisinrichtingen in de meest brede zin;

Uitvoeren van alle timmer- en schrijnwerken;

- Organiseren van beurzen, seminaries en tentoonstellingen vooral met betrekking tot binnenhuisinrichtingen;

- waarnemen van bestuurs- en directiemandaten;

- Deelnemen in vennootschappen;

- Ontwikkelen en beheren van een eigen patrimonium, zowel roerend als onroerend inclusief alle vastgoedtransacties voor zover er geen bijzondere erkenning vereist is;

- de verlening van kredieten en waarborgen tot verwezenlijking van haar doel, zonder evenwel op te treden als hypotheekondememing;

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze dan ook,

De, vennootschap zal, als bijkomstig doel, alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend, Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap kan, als bijkomstig doel, bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als buitenland, op aile wijzen die zij best geschikt zal achten.

Hierna ook genoemd "de overnemende vennootschap

2.De ruilverhouding van de aandelen:

Gelet op het feit dat alle 100 aandelen van de over te nemen vennootschap BVBA Snaxels reeds in handen zijn van de overnemende vennootschap BVBA Mprove, vindt er overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen omwisseling plaats van aandelen.

3.De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt vastgesteld op 1/04/2015.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen vcor rekening van de ovememende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

4.Diverse bepalingen

-Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

-Aangezien het een zogenaamde geruisloze fusie betreft, is er geen revisoraal controleverslag noch een verslag van de bestuursorganen vereist.

-Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

5.Slotverklaring:

-Dit fusievoorstel zal door de zorgen van de zaakvoerder van BVBA Snaxels, de BVBA Mprove (vast vertegenwoordigd door de heer Peter KRAEWINKELS), uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten ter Griffe van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, Afdeling Hasselt worden neergelegd.

-De akte van de bij de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap zal verleden worden voor notaris Christel MEURIS met standplaats in Scherpenheuvel,

Hasselt, 30/04/2014

De zaakvoerder:

BVBA Mprove, vast vertegenwoordigd door Peter KRAEWINKELS

Tegelijk neergelegd:

- fusievoorstel BVBA Snaxels;

- fusievoorstel BVBA MProve

r

Vidor-1 behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I *15107 AM

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

~ 5 JUL1 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0505.792.246

Benaming

(voluit) : SNAXELS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Antoniusstraat 10 te 3970 Leopoldsburg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie - ontbinding zonder vereffening

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op. 16 juni 2015, neergelegd véôr registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid "SNAXELS" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De zaakvoerders van zowel de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MPROVE", overnemende vennootschap, als de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SNAXELS", overgenomen vennootschap, hebben op 20 april 2015 een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 719, van het Wetboek van Vennootschappen. Het fusievoorstel werd neergelegd op de griffie bij de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Hasselt op 30 april 2015, zowel door de overnemende vennootschap als de overgenomen vennootschap, en werd bekendgemaakt door mededeling in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 mei 2015 onder nummers 15068462 en 15068463.

De vergadering verklaart dat het fusievoorstel werd opgemaakt op 20 april 2015, en neergelegd op de: bevoegde rechtbank van koophandel op 30 april 2015, en dat de vermelde datum van 30 april 2014 onderaan het fusievoorstel en de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, een materiële vergissing betreft, en dus 20 april 2015 diende te zijn,

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dit fusievoorstel goed te keuren.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist overeenkomstig het fusievoorstel tot de ontbinding, zonder vereffening, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SNAXELS", en tot de fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MPROVE", overnemende vennootschap, door overdracht naar. de overnemende vennootschap van de geheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de besloten " vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SNAXELS", niets uitgezonderd noch voorbehouden, en zoals blijkt uit de stand van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2015. Alle handelingen verricht sinds deze datum door de overgenomen vennootschap worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht, voor rekening van de overnemende vennootschap.

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden bij deze overdracht worden hernomen: op het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben enerzijds vanaf het ogenblik van het nemen, door de algemene vergaderingen der vennoten van zowel de overgenomen als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de geheelheid van activa en passiva van de, overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap en anderzijds na goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutaire wijzigingen die voortvloeien uit de. fusie, overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de fusie, vanaf de beslissing= genomen door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, van rechtswege en zonder: vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap alsmede de overgang van het gehele' vermogen van deze vennootschap op de overnemende vennootschap "MPROVE",

Overeenkomstig artikel 726,§2, van het Wetboek van Vennootschappen leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de opgeslorpte vennootschap behoren aan de overnemende vennootschap.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen,

DERDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

De kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenámen vennootschap zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen, Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met " beperkte aansprakelijkheid "MPROVE", te weten de heer Peter Kraewinkels, voormeld, hier aanwezig en die aanvaardt, alleen optredend, teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op datum van 31 maart 2015 in de boeken van de overnemende vennootschap.

In het kader van deze overdracht door fusie, is de zaakoverder, hiervoor aangeduid, ook nog gemachtigd " om:

- de hypotheekbewaarder te ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; aan alle rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet of andere beletselen;

- de overnemende vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap;

- alle vormvereisten te vervullen die vereist zijn in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de B.T.W.;

- onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun

bevoegdheid af te vaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd; het uittreksel, de expeditie.

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SNAXELS

Adresse
SINT-ANTONIUSSTRAAT 10 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande