SNEL BOUW MUREN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SNEL BOUW MUREN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 824.117.047

Publication

30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.04.2011, NGL 19.05.2011 11119-0110-024
17/05/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tveergelega eer y~iiiie ùc

rechtbank v . koophandel te TONGEREN

0 5 -05- 2011

De HootdgritfieGriffie



Ondernemingsnr 0824.117.047 Benaming

(voluit) : SNEL BOUW MUREN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

~

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3740 Bilzen, Riemsterweg 300

Onderwerp akte : Geruisloze fusie door vereniging van alle aandelen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bram VUYLSTEKE te Riemst (Zithen-Zussen-Bolder) op 27 april 2011, nog te registreren, dat gezamenlijk werden gehouden ten kantore van notaris Bram VUYLSTEKE de buitengewone algemene vergaderingen van:

1)De naamloze vennootschap "SNEL BOUW MUREN", met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen,, Riemsterweg 300, gekend met ondernemingsnummer 0824.117.047. Verder genoemd "overgenomen vennootschap".

2)De Naamloze Vennootschap "VANDERSANDEN STEENFABRIEKEN", met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Riemsterweg 300, gekend met ondernemingsnummer 0441.625.063. Verder genoemd "overnemende vennootschap".

AGENDA'S:

1.De voorzitter, stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap over de volgende agendapunten moet beraadslagen en besluiten over volgend agendapunt:

1.1-let fusievoorstel opgemaakt door de raden van bestuur van de betrokken vennootschappen ter inzage van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap.

De enige aandeelhouder heeft kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen van genoemd fusievoorstel op eenvoudig verzoek gericht aan de vennootschap.

2.Ontbinding zonder vereffening en fusie door overneming van de naamloze vennootschap "SBM" door de naamloze vennootschap "Vandersanden Steenfabrieken", zonder toekenning van aandelen, na kennisneming van het fusievoorstel, ter inzage van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap.

II.De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap over volgende agendapunten moet beraadslagen en besluiten:

1.Kennisneming van het fusievoorstel, opgemaakt door de betrokken vennootschappen, dat ter inzage heeft gelegen van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap.

De aandeelhouders hebben kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen van genoemd fusievoorstel op eenvoudig verzoek gericht aan de vennootschap.

2.Fusie door overneming van gans het vermogen van de over te nemen vennootschap, te weten de.

naamloze vennootschap "SBM", door de naamloze vennootschap "Vandersanden Steenfabrieken".

Deze overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap, en zonder om Mssefing van aandelen op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2010. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap één miljoen driehonderdzesenzestig duizend driehonderdachtennegentig euro (1.366.398,00 EUR) bedraagt. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap, zijn sedert 10 januari 2011 tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

3.Ten gevolge van de fusie, overneming van gans het vermogen van de over te nemen vennootschap, volgens voornoemde balanstoestand van 31 december 2010. Vaststelling enerzijds van de verwezenlijking van:

de fusie en anderzijds dat de over te nemen vennootschap, definitief opgehouden heeft te bestaan.

4.Goedkeuring van de jaarrekening van de over te nemen vennootschap en kwijting aan de raad van, bestuur van de over te nemen vennootschap.

VASTSTELLINGEN:

I.Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten warden vervuld, stelt de voorzitter van beide.

vergaderingen vooraf het volgende vast:

a.De raden van bestuur van de beide vennootschappen hebben op datum van 20 januari 2011 een,

1.',.:-.voorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd neergelegd:

Op de laatste blz. vanl~u~,~rrnelder.: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteyenwoordigen

Verso : Naam en real

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

'voor de overnemende vennootschap, ter griffie van rechtbank van koophandel van Tongeren op 10 februari 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 februari erna, onder nummer 11028887, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering;

*voor de over te nemen vennootschap, ter griffie van de rechtbank van koophandel van Tongeren op 10 februari 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 februari erna, onder nummer 11028886, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

b.Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de overnemende vennootschap, werden de raden van bestuur van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor (of externe accountant) ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

c.Het fusievoorstel werd in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschapen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken kennis konden nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste. drie boekjaren, (alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld), werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d.De raden van bestuur van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap.

e.De raden van bestuur van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit noch zakelijke rechten.

ll.Met betrekking tot de oproepingen tot de buitengewone algemene vergaderingen, het aanwezigheidsquorum, de goedkeuringsvereisten, stelt de voorzitter het volgende vast:

a.Vaststelling dat 19.926 aandelen van de overnemende vennootschap verenigd zijn en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

b.Vaststelling dat de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap op deze vergadering aanwezig is met het aandeelhoudersregister en dat bedoelde aandeelhouders zich aldus als geldig uitgenodigd beschouwd.

c.Orn geldig te kunnen beraadslagen over de onderwerpen van de agenda, moet ten minste de helft van iedere categorie van aandelen die het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

De vergadering stelt aldus vast dat de buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschapen geldig zijn samengesteld en bevoegd zijn om over de punten van de agenda te beraadslagen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De besluiten kunnen slechts genomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen hebben verkregen.

lli.Beide algemene vergaderingen hebben de uiteenzetting van de voorzitter aangehoord en voor juist erkend.

IV.De vergaderingen beraadslagen en besluiten over de punten die op de respectievelijke agenda's vermeld staan:

EERSTE BESLUIT

1.Principieel besluit tot fusie

a.De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "SBM" door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "Vandersanden Steenfabrieken".

De raden van bestuur hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b.De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SBM" besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op de voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c.De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Vandersanden Steenfabrieken" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "SBM" over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "Vandersanden Steenfabrieken" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat par 31 december 2010. Uit die staat blijkt dat het vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap "SBM", één miljoen driehonderdzesenzestig duizend driehonderdachtennegentig euro (1.366.398,00 EUR) bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door de naamloze vennootschap "SBM", sedert 10 januari 2011 tot op vandaag voor rekening zijn van de naamloze vennootschap "Vandersanden Steenfabrieken".

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

2. Gevolgen

a.Als gevolg van voornoemde fusie gaat het vermogen van de naamloze vennootschap "SBM", met alle

rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap "Vandersanden Steenfabrieken". De aandelen van de

.4 a

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

naamloze vennootschap "SBM" in het bezit van de naamloze vennootschap "Vandersanden, Steenfabrieken" zullen door de raad van bestuur van laatstgenoemde vennootschap vernietigd worden.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2010 waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap één miljoen driehonderdzesenzestig duizend driehonderdachtennegentig euro (1.366.398,00: EUR) bedraagt.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 10 januari 2011 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "Vandersanden Steenfabrieken". De schulden van de naamloze vennootschap "SBM" gaan over op de overnemende vennootschap "Vandersanden Steenfabrieken".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap "Vandersanden Steenfabrieken".

b.Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "SBM", met zetel te 3740 Bilzen, Riemsterweg 300, door vennootschap "Vandersanden Steenfabrieken", met zetel te 3740 Bilzen, Riemsterweg 300, verwezenlijkt werd.

- anderzijds de naamloze vennootschap "SBM", definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP EN KWIJTING AAN DE BESTUURDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Vervolgens wordt aan de vergadering van de naamloze vennootschap "Vandersanden Steenfabrieken" de jaarrekening van de overgenomen vennootschap "SBM" (bestaande uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting) over de periode van 1 januari 2010 tot 31 december 2010, ter goedkeuring voorgelegd.

Tevens neemt dezelfde vergadering kennis van het jaarverslag dat de bestuurders van deze vennootschap hebben opgemaakt volgens artikel 77 vierde lid van de Vennootschappenwet.

De aandeelhouders erkennen dat zij van deze docmenten kennis hebben kunnen nemen, op de wijze bepaald in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen.

De tussentijdse jaarrekening wordt vervolgens goedgekeurd.

" De bestuurders van de overnemende vennootschap zullen binnen de dertig (30) dagen te rekenen vanaf heden, gezegde jaarrekening neerleggen bij de Nationale Bank van België.

Ten slotte beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat in de periode van 1 januari 2010 tot heden.

SLOT:

1.De voorzitter stelt, samen met ondergetekende notaris vast dat alle punten van de agenda afgehandeld zijn en dat hierover werd besloten met de vereiste meerderheid binnen elke algemene vergadering.

2.Ondergetekende notaris stelt bijgevolge vast dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "SBM' door de naamloze vennootschap "Vandersanden Steenfabrieken" verwezenlijkt is, en dat eerstgenoemde vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

3.Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap, zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlage tot het Belgisch staatsblad.

4.Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen, aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte (met daarin opgenomen de volmachten).

Bram VUYLSTEKE, notaris

Bijlag.en bi}-het-Belgisch-Staatsblad--17/05/2011-- Annexes-du-Moniteur-belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noid.,..5.Izij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertergenw ,.

Verso : Naam en handtekening

22/02/2011
ÿþ 1.1.A 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelego te gl,i e ui rechtbank v. koorhandel te TONGF.REN

1 0 -02- 2011



De H oofdefiffie

Voor-' behoudt aan hei Belgisc Staatsbh 111111M1.11111111,p1I1

Ondememingsnr : 0824117047 Benaming

(voluit) : Snel Bouw Muren

Rechtsvorm : NV

Zetel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Fusievoorstel Vandersanden Steenfabrieken NV en Snel Bouw Muren NV overeenkomstig artikel 676 en 719 van het wetboek van vennootschappen

Wuytack Jean Pierre

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SNEL BOUW MUREN

Adresse
RIEMSTERWEG 300 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande