SNOW INVEST

Divers


Dénomination : SNOW INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 544.753.384

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.09.2014 14621-0426-011
05/02/2014
ÿþmod 11.1

141k el In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11

1903 25*

RECKT9ANKVANNOOPHANOEl,

2 7 JAN. 291't

efflElrr

1

Ondernemingsnr; 5t-1t-t. 53,38~

£' Benaming (voluit) : SNOW INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : voorheen gevestigd te 2163 Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), 40, avenue Monterey, thans gevestigd te 3990 Peer, Deusterstraat 74 E

`: Onderwerp akte : VASTSTELLING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE VERPLAATSING VAN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP VAN HET GROOTHERTOGDOM LUXEMBURG NAAR BELGIË

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op eenendertig december tweeduizend dertien, N'&& registratie uitgereikt, met als enig doel; te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ingevolge aandeelhoudersbesluit van twintig december tweeduizend dertien bevestigd in de akte verleden voor;' i notaris Martine SCHAEFFER te Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg) op zelfde datum, werd besloten=; om de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "SNOW INVEST S.A.", opgericht bij akte verleden! door notaris Frank MOLITOR (Groothertogdom Luxemburg) op 28 februari 1997, met onmiddellijke ingang;, onder continuïteit om te vormen in een Belgische vennootschap inhoudende de verplaatsing van de zetel van;, de vennootschap van het Groothertogdom Luxemburg naar volgend adres in België: Deusterstraat 74 E te 3990 ij Peer, aangezien dit het adres is van waaruit de vennootschap vanaf die datum effectief wordt geleid en dit;; zonder daartoe de vennootschap in ontbinding te stellen. Ingevolge het besluit tot verplaatsing van de zetel naart! België dienen de statuten van de vennootschap te worden aangepast om ze in overeenstemming te brengen metii :! de Belgische wetgeving van toepassing op de naamloze vennootschap, zijnde de vennootschapsvorm die hete nauwst aanleunt bij deze van de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht. Met het oog op de regularisatie van de vennootschap aan de Belgische vennootschapswetgeving, ingevolge het, besluit van de aandeelhouders om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar België, wordt overgegaan; tot de bekrachtiging en bekendmaking van de naar Belgisch recht geregulariseerde statuten van de;R vennootschap.

De vennootschap zal de rechtsvorm aannemen van een naamloze vennootschap en de letters S.A. worden uit de naam geschrapt.

Tilt de statuten blijkt onder meer :

Rechtsvorm van de vennootschap

naamloze vennootschap

Naam van de vennootschap

"SNOW INVEST"

Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd in het Groothertogdom Luxemburg.

Ingevolge besluit van de buitengewone algemene vergadering die werd gehouden op 20 december 2013 werd,. besloten de zetel, onder behoud van de continuïteit van de rechtspersoon, te verplaatsen naar volgend adres in;` België: Deusterstraat 74E te 3990 Peer.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel het nemen van participaties, in welke vorm dan ook, in binnenlandse of:; buitenlandse ondernemingen en alle andere vormen van deelneming, het verwerven via aankoop, inschrijving';; of op andere wijze alsmede de vervreemding via verkoop, ruil of op andere wijze van effecten, obligaties,: schuldvorderingen, en andere vermogenswaarden, het beheer, de controle en de ontwikkeling van deze,; deelnemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap kan deelnemen aan de oprichting en de ontwikkeling van om het even welke financiële, industriële of handelsondernemingen, zowel in het binnenland als in het buitenland, en hen bijstand bieden, onder de vorm van leningen, waarborgen of op andere wijze.

De vennootschap mag leningen afsluiten of toestaan onder alle vormen, met of zonder intrest, en overgaan tot de uitgifte van obligaties.

De vennootschap mag alle roerende, financiële en industriële, commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel en zij mag een commerciële activiteit uitbaten die openstaat voor het publiek.

De vennootschap kan eveneens alle onroerende handelingen verrichten zoals de aankoop, de verkoop, de exploitatie en het beheer van onroerende goederen.

De vennootschap kan haar doel realiseren rechtstreeks of onrechtstreeks, in eigen naam of in naam van derden, alleen of in samenwerking, door het stellen van alle handelingen die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling van het doel.of tot dit-van de vennootschappen waarin de vennootschap participeert.

In het bijzonder mag de vennootschap alle onroerende goederen verwerven in het bijzonder handelspanden.

In het algemeen mag de vennootschap alle controlemaatregelen nemen en mag zij alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking of de ontwikkeling van haar doel.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

NEGENENNEGENTIGDUIZEND HONDERDZEVENENVIJFTIG EURO ÉÉNENVEERTIG CENT (¬ 99.157,41) vertegenwoordigd door VIERDUIZEND (4.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

= Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, aI dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van, bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

" De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur al's college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of, door een gedelegeerd bestuurder die alleen op- treedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.,

Wanneer de vennootschap optreedt aIs bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Jaarvergadering -

op de vierde vrijdag van de maand juni, om dertien uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders op naam de raad van

bestuur tenminste vijf dagen véér de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij

te wonen.

Op de Laatste blz. van Luik_B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

F

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staats'blad

a

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de

woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv)- het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (y) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de vennoot dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan i wel vertegenwoordigd zijn. De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als volmachtdrager aansteIIen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen v66r de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. = =

_Boeklaar

begint op één januari en eindigt op eenendertig déèember van elk jaar.

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van

i het Wetboek van Vennootschappen.

Het lopende boekjaar zal afsluiten op 31 december 2013.

De vergadering bevestigt de benoeming van de sedert de in Luxemburg besliste zetelverplaatsing in functie

zijnde bestuurders, en dit voor een periode van zes jaar vanaf 20 december 2013, met name:

- de heer MOLLIN Comeel Maria, wonende te 2900 Schoten, Alfons Servaislei 53.

- mevrouw MOLLIN Kiki, wonende te 2900 Schoten, Alfons ServaisIei 54 A.

Hun mandaten zijn onbezoldigd.

De comparanten verklaren tevens dat in het vooruitzicht van deze benoemingen de bestuurders hebben

besloten om de heer MOLLIN ComeeI, voornoemd, aan te stellen als gedelegeerd bestuurder van de

vennootschap en tot voorzitter van de raad van bestuur.

In zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder is de heer Comeel MOLLIN, voornoemd, belast met het

dagelijks bestuur van de vennootschap en kan hij de vennootschap zelfstandig vertegenwoordigen.

Benoeming commissaris

De comparant verzoekt mij, notaris, nog te acteren dat hij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen,

tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen

en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en `,

de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere

wijziging of aanpassing dàarvan, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm

heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCANT', gevestigd

te 2000 Antwerpen, Van Eenstraat 7 bus 301, met macht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

? de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 22.09.2015 15596-0180-011

Coordonnées
SNOW INVEST

Adresse
DEUSTERSTRAAT 74E 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande