SOFICLEAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOFICLEAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.073.632

Publication

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 27.09.2012 12585-0349-013
26/03/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I II -03- 2e2

H~. - Et1,.T

i

i

i

i

i

1111

*12062663*

et St2

i3ndernerningsrrr : 0820.073.632

eiraming (voluit) : So'ilaban

(verkond

Rechtsvorm : besloten vennoatschap met bepekte eansprakeliikheid

Zetel : Kerkplein S

3520 Zonhoven

Onderwerp a'de : MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING VAN EEN 100% DOCHTERVENNOOTSCHAP (GERUISLOZE FUSIE)

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SofiClean te 3520 Zonhoven, Kerkplein 8, opgemaakt door notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren op 8 maart 2012, "Geregistreerd vier bladen één verzending te Houthalen-Helchteren op 12 maart 2012, boek 5/123, blad 9, vak 2. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,-); de aa. inspecteur ai. (getekend) ELS DE MOOR", blijkt het volgende.

1) 1. Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Flexpoint Personal Services en vermogensovergang.

De vergadering heeft het fusievoorstel goedgekeurd zoals het werd opgemaakt op 2 januari 2012 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SofiClean te Zonhoven, Kerkplein 8 enerzijds en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Flexpoint Personal Services te 3740 Bilzen, Tongersestraat 58 anderzijds, dat werd neergelegd op 16 januari 2012 op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt enerzijds en op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren anderzijds en dat werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van respectievelijk 26 januari 2012, onder nummer 12024330 (voor wat betreft SofiClean BVBA) en 1 februari 2012, onder nummer 12028881 (voor wat betreft Flexpoint Personal Services BVBA).

De vergadering heeft bijgevolg haar instemming betuigd met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Flexpoint Personal Services, met zetel te 3740 Bilzen, Tongersestraat 58, verder ook genoemd 'de overnemende vennootschap', de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SofiClean te Zonhoven, Kerkplein 8, hierna genoemd 'de overgenomen vennootschap', bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren  Bijzondere voordelen voor zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

fuserende vennootschappen, noch aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering heeft de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap

goedgekeurd. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de

Op de laâiste blz van Lutk B verrrrederi .Naarr: er nce:3e+nneld tnatrumartt2zersde nota'" f t2e,7 , van cv p4rs" o(a)nien)

bevoegd de réet~'r,p8ra:º%or fl' áalizlf3ri van CBrfler< '!e,reger,'r!rcxdbç)ert

~J2~sa : Ma?rn en rtattr,líckc-r>ag

ilcrar- b~Y~sacasten aan hot ee?.Ig3sch StaatzbEad

mod 11.1

overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en loga's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarde de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten `ut singuli' enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan hierover een verdere beschrijving op te nemen; - alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis dan wel beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder of het college van zaakvoerders van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenstelbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake. Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan,

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennoctschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap SofiClean geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd, gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgencmen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap,

6. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering heeft ondergetekende notaris verzocht vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudkundig continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap,

2) De vergadering heeft de zaakvoerder(s) gemachtigd tot uitvoering van de genomen beslissingen.

3) De vergadering heeft besloten voorlopig niet te voorzien in een bijzondere volmacht voor nuttige . of noodzakelijke administratieve formaliteiten bil de B.T.W., ondernemingsloket, sociale verzekeringskas of directe belastingen.

4) Vermits alle aandelen op naam zijn, werden alle machten verleend aan de zaakvoerder(s) van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootsçhap te vernietigen.

VOOR ONTLEDEND Uil íTT EKS .L

totari; Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Bijlagen bijliet BelgisclStaatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op da faatsta b1z ver L~~i,_~ vzfrnt:cer . Rect~ . Naam er hoedartigied -ron as insteuEnenterende notaris iiez<<i van de pe" :oCo1r,!en, efrevoega de rec'rtapereoo< tar aanzran vol r}eraer te ver¢uger=mocrcirgen

Verso Naam wn ílanvtek,^T»,g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/01/2012
ÿþ ModWoR111.1

La* In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111 I I I1111110

" izoaa3so*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I I I

I I

Rechtbank van koophandel

1 6 JAN. 2012

te HASSELT

Griffie

Ondememingsnr : 0820.073.632

Benaming

(voluit) : SofiClean

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkplein 8, 3520 Zonhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Voorstel van een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van art. 676, 1 en 719 van het Wetboek van vennootschappen, tussen enerzijds FLEXPOINT PERSONAL SERVICES BVBA en anderzijds SOFICLEAN BVBA

Bvba Flexpoint Personal Services, zaakvoerder

(vert) bvba Ermar

Eric Martens, vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2011
ÿþ Mal 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I II III II III IIIIU U II

behouden *iiiasosv

aan het

Belgisch

Staatsblac





Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 2 AUG. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 0820.073.632 "

Benaming

(volut) : SOFICLEAN

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Staatsbaan 37, 3460 Bekkevoort

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder, wijziging vennootschapszetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 27.07.2011.

Met ingang van 27.07.2011 neemt mevrouw Sofie Van Lysebetten vrijwillig ontslag als zaakvoerder.

Met ingang van 28.07.2011 wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde periode, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLEXPOINT PERSONAL SERVICES, met maatschappelijke zetel te 3740 BILZEN, Tongersestraat 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0874.916.640. Voor deze vennootschap zal de heer Eric Martens, wonende te 3740 BILZEN, Leterweg 55, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 paragraaf twee van het wetboek van vennootschappen.

Tevens werd beslist om met ingang van 28.07.2011 de zetel van de vennootschap te verplaatsen:



van Staatsbaan 37, 3460 Bekkevoort

naar Kerkplein 8, 3520 Zonhoven.

bvba Flexpoint Personal Services, zaakvoerder

Eric Martens

vaste vertegenwoordiger





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 27.07.2011 11349-0397-014
25/03/2011
ÿþA

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rad 2.1

Lm* In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111119,91111

1066178

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 5 MAART 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0820.073.632

Benaming

(voluit) . Soficlean

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Markt 1 - 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder van 01/03/2011 blijkt dat de maatschappelijke zetel wordt verplaatst vanaf 07/03/2011 :

* van Markt nr 1 te 3271 Scherpenheuvel-Zichem

* naar Staatsbaan nr 37 te 3460 Assent - Bekkevoort

Sotie Van Lysebetten

Zaakvoerder

Coordonnées
SOFICLEAN

Adresse
KERKPLEIN 8 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande