SOFIE MAES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOFIE MAES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.172.518

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 18.04.2014 14096-0046-013
29/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 26.04.2013 13097-0533-014
23/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11306814*

Neergelegd

21-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841172518

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Sofie Maes

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 169

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Blijkens akte verleden voor Jean FLEMINGS, notaris te Lommel, op 18 november 2011, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht door:

Mevrouw MAES Sofie, geboren te Koersel op 25 juli 1975, echtgenote van de heer BEERTEN Tom Jos Stefan, geboren te Hasselt op 28 januari 1972, wonende te 3971 Leopoldsburg, Kroonstraat 3. Gehuwd onder het wettelijk stelsel naar Belgisch recht ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Fabienne Hendrickx te Beringen op 13 december 2007, ongewijzigd tot op heden naar zij verklaart

- onder de naam  Sofie Maes , met maatschappelijke zetel te 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 169, en met een onbeperkte duur. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf het neerleggen van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel;

- waarvan het geplaatste en gedeeltelijk in geld volgestorte kapitaal driehonderdzeventigduizend euro (370.000 EUR) bedraagt en verdeeld is in drieduizend zevenhonderd (3.700) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

2.1. Inbreng in geld

Op een gedeelte van het geplaatste kapitaal wordt ingeschreven in geld als volgt: mevrouw Sofie Maes voormeld schrijft in op tweehonderd (200) aandelen voor een bedrag van twintigduizend euro (20.000 EUR), dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van twintigduizend euro (20.000 EUR).

Bewijs van deponering

De verschijner verklaart en erkent dat tot volledige volstorting van de aldus ingeschreven 200 aandelen een globaal bedrag van twintigduizend euro (20.000 EUR) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer op naam van de vennootschap in oprichting.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van twintigduizend euro (20.000 EUR) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de de bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt bijgevolg de deponering van het aldus gestorte kapitaal.

2.2. Inbreng in natura

2.2.1. Inschrijving op het kapitaal in natura

Op een gedeelte van het kapitaal wordt in natura ingeschreven als volgt: de oprichter schrijft in op drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen voor een bedrag van driehonderd vijftigduizend euro (350.000 EUR), dewelke zij volledig volstort door inbreng in natura van de volgende aandelen: tweeduizend vierhonderd vijftig (2.450) aandelen (hierna genoemd de  Aandelen ) in de naamloze vennootschap  Quadrifoglio met zetel te 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 169, BTW (BE) 0439.938.748 RPR Hasselt (hierna genoemd de  Onderneming ).

De Onderneming werd opgericht bij akte verleden voor notaris André Hendrickx te Beringen op 23 januari 1990, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 februari 1990 onder nr. 900222-282. De statuten werden herhaaldelijk gewijzigd, het laatst bij proces-verbaal gesloten door notaris André Hendrickx voormeld op 4 februari 2004, bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 februari 2004 onder nr. 04033599.

2.2.2. Voorwaarden van de inbreng in natura

Vanaf heden gaat de volle eigendom van de Aandelen over en zullen alle baten en lasten van de overgedragen aandelen voor rekening van de Vennootschap zijn, die vanaf diezelfde datum alle eraan verbonden rechten uitoefent en instaat voor alle risico s en gevolgen.

Alle Aandelen zijn op naam.

De Aandelen zijn volledig volgestort.

Alle hoegenaamde uitkeringen en voordelen toe te kennen op de Aandelen en die op heden nog niet zijn vastgesteld, komen toe aan de Vennootschap.

De inbrenger verbindt zich om:

" Gedurende een termijn van drie jaar te rekenen vanaf onderhavige inbreng, geen kapitaalvermindering in de Vennootschap door te voeren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Gedurende een periode van drie jaar te rekenen vanaf onderhavige inbreng geen kapitaalvermindering door te voeren in de Onderneming, tenzij die middelen door de Vennootschap worden gebruikt voor bijvoorbeeld nieuwe investeringen of financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden ondernemingen zonder dat deze geldmiddelen mogen doorstromen naar de aandeelhouders natuurlijke personen;

" Gedurende een periode van drie jaar te rekenen vanaf onderhavige inbreng de dividenduitkeringen door de Onderneming niet te wijzigen ten opzichte van vroeger (dit wil zeggen vóór de inbreng aan de Vennootschap). Er mogen toch hogere dividenden worden uitgekeerd indien wordt aangetoond dat de dividenduitkeringen worden gebruikt voor bijvoorbeeld nieuwe investeringen of financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden ondernemingen. De hogere divdenduitkeringen mogen echter niet doorstromen naar de aandeelhouders natuurlijke personen. De hogere dividenden mogen ook worden gebruikt voor de betaling van aandeelhouders die wensen uit te treden voor zover de dividenduitkeringen worden gebruikt voor de terugbetaling van een lening of de aflossing van een rekening-courant die werd aangegaan voor de uitkoop van sommige aandeelhouders. De terugbetaling van de lening of de aflossing van de rekening-courant moet echter wel over een voldoende lange periode worden gespreid (minimum 5 à 7 jaar)

" Gedurende een periode van drie jaar te rekenen vanaf de onderhavige inbreng de door de Onderneming betaalde management-fees, bedrijfsleidersbezoldigingen enzovoort, overeen te laten stemmen met de vroegere bedrijfsleiders-bezoldigingen. De geldstroom vanuit de Onderneming naar de Vennootschap mag hoger zijn dan de vroegere bedrijfsleidersbezoldigingen indien blijkt dat hier daadwerkelijk prestaties tegenover staan (bijvoorbeeld boekhouding, personeel enzovoort) die vroeger op het niveau van de Onderneming werden verricht en die nu door de Vennootschap worden uitgevoerd (eventueel met overdracht van het betrokken personeel) én marktconform worden doorgerekend.

2.2.3. Verklaringen en waarborgen door de inbrenger

De inbrenger verklaart en waarborgt hetgeen volgt in voordeel van de Vennootschap:

a) Inbrenger is de wettige en enige eigenaar van de Aandelen. Door deze inbreng worden de Aandelen op naam geldig aan de Vennootschap overgedragen met alle rechten eraan verbonden.

b) Deze inbreng in natura noch enige andere transactie die er betrekking op heeft, zijn in strijd met enige statutaire bepaling, noch met enige overeenkomst waarbij de Inbrenger of de Onderneming partij zijn en die de geldigheid van huidige inbreng zou kunnen aantasten, noch met enige reglementaire of wettelijke bepaling, noch met enig vonnis of gerechtelijke beslissing. Met betrekking tot de Aandelen bestaan geen optie-overeenkomsten ten voordele van om het even welke derde, noch bestaan er andere beletsels die de vrije overdracht van die aandelen zouden kunnen hinderen. Geen van de overgedragen aandelen in de Onderneming zijn bezwaard door enig pand, retentierecht of andere zekerheid.

2.2.4. Verslag van de bedrijfsrevisor en van de oprichter

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Ira Nicolaij & Partners , met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, aangewezen bij beslissing van de oprichter, heeft het verslag opgesteld zoals bepaald in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. De besluiten van dit verslag de dato 7 november 2011 luiden als volgt:

 In verband met de geplande oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SOFIE MAES met zetel te Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg 169 en overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit 2.450 aandelen van de NV QUADRIFOGLIO, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat naar mijn mening, op going concernbasis:

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

" de toegepaste methode van waardering, met name de gecorrigeerde intrinsieke waarde per 31 december 2010, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een totale inbrengwaarde van 350.000,00 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

" de staat van actief en passief per 31 december 2010 van de NV QUADRIFOGLIO werd door ons gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht en omvat dus geenszins een certificatie van deze cijfers;

" de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng in natura bestaat uit 3.500 volstorte

aandelen van de BVBA SOFIE MAES aan mevrouw MAES Sofie, voornoemd.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 7 november 2011.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor. 

Bovendien overhandigt de comparant aan mij, notaris, een bijzonder verslag van de oprichter over de inbreng in

natura zoals voorzien in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De oprichter ontslaat de instrumenterende notaris van de integrale voorlezing van voormelde verslagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De voormelde verslagen van de oprichter en van de bedrijfsrevisor zullen overeenkomstig artikels 219 van het Wetboek van Vennootschappen samen met deze oprichtingsakte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

1/ voor de inbreng in geld worden tweehonderd (200) aandelen toegekend aan de oprichter, die verklaart te aanvaarden;

2/ voor de inbreng in natura worden drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen toegekend aan de oprichter, die verklaart te aanvaarden.

De verschijner stelt vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst is.

- met jaarvergadering op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de derde vrijdag van maart om twintig uur, of - als dit geen werkdag is - op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013);

- met boekjaar lopend van één oktober tot en met dertig september (het eerste boekjaar loopt vanaf de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkreeg tot en met dertig september tweeduizend twaalf);

- Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat. Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

- met als gemachtigden tot besturen 1 zaakvoerder, (tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur werd aangesteld: mevrouw Sofie MAES, voornoemd. De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte; bezoldigd)

- met als doel:

A. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, organisatie en planning, prijsbepaling, budgettaire en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten, en marketing;

- de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen ;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden ;

- het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan banken, depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, en dit in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten (alsook vereffenaar), het uitoefenen van opdrachten en functies;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

- Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de groothandel, de kleinhandel, de import, de export, de makelaardij en de commissie van om het even welke producten en goederen:

- het onderzoek, het ontwikkelen, het vervaardigen en/of het commercialiseren van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

B. Voor eigen rekening:

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers;

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

- met als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte van oprichting, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de

rechtbank van koophandel voor registratie;

- verslag van de bedrijfsrevisor, en verslag van de oprichter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SOFIE MAES

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 169 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande