SOJOEZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOJOEZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.810.459

Publication

12/10/2011
ÿþ mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 1111811111 111111 MI

*11153810*

Vc behc aan Bek Staat

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

-

3 0 -09- 2011

HerTttïOT

Ondernemingsnr :

Benaming : Sojoez

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergeykseweg 4

3900 Overpelt

Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris, te Lommel op 29í', ' september 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

De Heer Vanderfeesten, Luc Antoon, geboren te Hamont op elf april negentienhonderd; zevenenzestig, echtgenoot van Mevrouw Poesen, Sonja Margareta Roberta, geboren te Tongeren op vierentwintig februari negentienhonderd vierenzestig, wonend te 3900 Overpelt, Bergeykseweg 4.

Benamina : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht; onder de benaming "SOJOEZ".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3900 Overpelt, Bergeykseweg 4.

;: Doel : A. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

- detailhandel in auto's en lichte bestelwagens (3,5 T);

- groothandel in auto's en lichte bestelwagens (3,5 T);

handelsbemiddeling In auto's en lichte bestelwagens (3,5 T);

- verhuren van alle rollend materiaal;

- uittekenen en bewerkstellen van marktprospectie in verband met voormelde activiteiten;

- organiseren van congressen en beurzen;

- overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten;

- Public Relations in de meest ruime zin,

- het beheer, huur en verhuren, de aan- en verkoop van alle roerende en onroerende

goederen;

- het verlenen van administratieve werkzaamheden, het verlenen van adviezen van financiële,

technische, commerciële of administratieve aard, en dit in de ruimste zin, met uitzondering;

van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

- bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van:

bedrijfsbeheer in de ruime zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie,

managementtechnieken en -adviezen, personeelszaken, administratie en financiën, productie,

verkoop en marketing, en algemeen bestuur;

- de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen

door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon,

B. Voor eigen rekening :

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle,

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

S TA TUTEN

~. e

e

e e

-e£

mod 2.5

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers;

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap niet aan de bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen.

Bestuur - Machten van de Zaakvoerders(s) - Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

In geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder,; handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Boeklaar: Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december'' van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op negenentwintig september tweeduizend en elf en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de eerste vrijdag van juni om 19.00 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene vergadering der deelgenoten worden gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend en dertien in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Zaakvoerder: De Heer Vanderfeesten, Luc Antoon, voormeld. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht: Volmacht werd verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Cro/la.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.08.2016, NGL 31.08.2016 16515-0505-013

Coordonnées
SOJOEZ

Adresse
BERGEYKSEWEG 4 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande