SOLIDINVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SOLIDINVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 817.700.595

Publication

19/11/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

*13173208*

Neorgr logd tor griltle der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

0 6 `#i- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

1

111

Bijlagen-bi liet Bëlgiséli Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0817.700.595.

Benaming

(voluit) : SOLID1NVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3793 Voeren, Varnstraat, 1 C

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de beschrijving van de zetel - Kapitaal verhoging in natura -

Statutenwijziging - Machten - Coordinering van de statuten.

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Paul KREMERS, te Luik, op 21 oktober 2013 blijkt dat de:

buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SOLIDINVEST',

de volgende beslissingen heeft genomen:

I. De algemene vennootschap beslist het nummer van de zetel van de vennootschap aan te passen aan de:

werkelijkheid, vermits het huidige nummer door de Gemeente Voeren gewijzigd werd.

Het eerste alinea van artikel 2 van de statuten wordt veranderd als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3793 Voeren Teuven, Varnstraat nummer 2."

Stemming: Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

il. De voorzitter wordt ervan ontslagen lezing te geven van

a)het verslag opgesteld door de raad van bestuur in toepassing van artitkel 602 van het wetboek op de vennootschappen.

b)Het verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura, waarvan sprake hierna, op de aangenomen: waarderingsmethode, op de hiervoor toebedeelde vergoedingen, alle aandeelhouders verklarende er kennis van te hebben.

De conclusies van het bureau " BDO altrio Bedrijfsrevisoren burgelijke vennootschap CVBA" vertegenwoordigd door de heer cédric ANTONELLI, in zijn verslag van zeventien oktober twee duizend dertien: luiden als volgt:

"BESLUIT;

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV SOLIDINVEST, bestaat uit de inbreng van schuldvorderingen, door de vennootschap DELTA CAPITAL COMPANY, voor een inbrengwaarde van 3.000.000 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a.Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b.Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid; en duideluikheid:

c.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering: bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven: aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.000 aandelen van de vennootschap SOLIDINVEST zonder vermelding van nominale waarde..

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de~ beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader` van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV SOl.1DINVEST. en het huidige verslag' mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Battice, 17 Oktober 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

c

A "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

(volgt de handtekening van de Heer Cédric ANTONELLI)

Het verslag van de raad van bestuur wenkt niet af van deze conclusies.

Een origineel van beiden verslagen wordt neergelegd bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Tongeren

Bijgevolg, na gedane beraadslaging, neemt de algemene vergadering, bij eenparigheid van stemmen, en voor ieder van hen bij specifieke stemming, de volgende besluiten:

l.Kapitaaiverhoging bij inbreng in natura:

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van DRiE MILJOEN EURO (3.000.000), om het van EEN MILJOEN VIJF HONDERD DUIZEND EURO (1.500.000) op VIER MiLJOEN VIJFHONDERD DUIZEND EURO (4.500.000) te brengen, door uitgifte van twee duizend (2.000) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, gelijkaardig aan de oude aandelen, met de zelfde rechten en voordelen, en met pro rata tempore deelneming in de winst van het lopende boekjaar.

Deze nieuwe aandelen zullen, volledig volstort, uitgegeven worden en toebedeeld aan de naamloze vennootschap DELTA CAPITAL COMPANY, ais vergoeding van haar inbreng in natura van een deel van haar schuldvorderingen jegen de naamloze vennootschap SOLiDINVEST, ten belope van DRIE MILJOEN EURO (3.000.000)

2.VERWEZENLiJKiNG VAN DE INBRENG EN TOEBEDELING VAN DE NIEUWE AANDELEN.

Mevrouw Ethel DEWiTTE, aandeelhouster van één aandeel van de vennootschap SOLiDINVEST, vertegenwoordigd ais gezegd door de heer Yves WEERTS, verklaart kennis te hebben van de voorgenomen kapitaalsverhoging in natura, en verklaart hierop in te stemmen.

Komt bijgevolg hier tussen, de naamloze vennootschap DELTA CAPITAL COMPANY voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, in haar hoedanigheid van inbrengster in natura van de vooromschreven schuldvorderingen, welke na gedane kennis name van de financiele toestand van de vennootschap "SOLIDINVEST" en van haar statuten, evenals van de ter stond genomen besluiten door de vennootschap, verklaart aan de vennootschap de volgende inbreng in natura te doen:

Een deel van haar schuldvorderingen jegens de naamloze vennootschap "solidinvest" ten belope van DRIE MILJOEN EURO (3.000.000,-)

De inbrengster waarborgt dat

-Zij eigenaar is van schuldvorderingen en dat zij er het genot van heeft zonder enig voorbehoud.

-Dat de ingebrachte schuldvorderingen vrij van alle in pand geving zijn of enige beperking die er de onderhandeling zou kunnen van verhinderen.

-Dat de gegevens door haar aan de revisor doorgegeven voor het opstellen van het verslag oprecht en juist zijn.

Als vergoeding van deze inbrengen, worden aan de inbrengster de uitgegeven aandelen, volledig volstort, toegekend, te weten: TWEE DUIZEND (2000) nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap SOLiDINVEST.

3. VASTSTELLING.

In naam van de raad van bestuur, en als voorzitter van de bijzondere algemene vergadering nodigt de Heer Yves WEERTS, ondergetekende notaris uit, authentiek vast te stellen, dat ingevolge de besluiten en tussenkomsten die voorafgaan, het kapitaal van de vennootschap effectief op een bedrag van VIER MILJOEN VIJFHONDERD DUIZEND EURO (4.500.000) gebracht werd, door uitgifte van twee duizend (2.000) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, welke ieder een drie duizendste (1/3000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Dit besluit wordt genomen bij eenparigheid van stemmen.

iII. De algemene vergadering beslist, gezien de goedkeuring van het voorstel waarvan sprake onder punt Il hiervoor, de tekst van het eerste alinea van artikel 5 te wijzigen ais volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ViER MILJOEN VIJF HONDERD DUIZEND EURO (4.500.000) en is vertegenwoordigd door drie duizend (3.000) aandelen, zonder nominale waarde, welke ieder één drie duizendste (1/3.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort."

De algemene vergadering beslist ook een artikel 5 bis, aan de statuten bij te voegen, waarin de historiek van de kapitaal heropgenomen wordt, en dit als volgt:

Artikel 5 bis: HISTORIEK VAN HET KAPITAAL.

Opgericht met een kapitaal met een bedrag van EEN MiLJOEN VIJFHONDERD DUIZEND EURO (1.500.000) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde, werd het gezegde kapitaal op een bedrag van viermiljoen vijfhonderd duizend euro (4.500.000) gebracht

vertegenwoordigd door drie duizend aandelen (3.000) andelen, zonder nominale waarde, welke ieder een drie duizendste (1/3000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen ingevolge de besluiten van de buitengewone

<

A4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

algemene vergadering van de aandeelhouders waarvan het proces-verbaal door notaris Pau! KREMERS te

Luik, op éénentwintig oktober tweeduizend dertien opgesteld werden.

De besluiten worden genomen met eenparigheid van stemmen.

1V. De buitengewone algemene vergadering geeft alle machten aan de raad van bestuur de voormelde s besluiten uit te voeren, evenals de statuten te coördineren, en aan de heer Yves WEERTS, alle machten om de wijzigingen verrichten op het register van rechtspersonen.

Dit besluit wordt genomen, bij eenparigheid van stemmen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel,

Paul KREMERS, Notaris te Luik.

Tegelijkertijd neergelegd : een uittreksel van het proces-verbaal van 21 oktober 2013 met de volmachten, ' het veriag opgesteld door de raad van bestuur in toepassaing van artikel 602 van het wetboek op de vennootscappen, het verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura, en gecoordineerde statuten.

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 10.09.2013 13578-0311-014
22/07/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.09.2012, NGL 16.07.2013 13311-0595-014
05/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.09.2012, NGL 01.10.2012 12598-0289-014
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 18.07.2011 11299-0332-014
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 15.07.2015 15310-0015-014
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 30.08.2016 16526-0467-014

Coordonnées
SOLIDINVEST

Adresse
VARNSTRAAT 2 3793 TEUVEN

Code postal : 3793
Localité : Teuven
Commune : FOURONS
Province : Limbourg
Région : Région flamande