SOMEVIL INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOMEVIL INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.698.289

Publication

21/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK GVANrlFfl KOOPHANDEL

10 -10- 2013

.HASSELT

e

111!11,11,t1114JIIII

Vc u

bekt

aar

Bell

Staa





iu

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : y 6 .3 1

Benaming

(voluit) : SOMEVIL INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 3980 Tessenderlo, Industrieweg 114

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Hans Derache te Tessenderlo op 01 oktober 2013.

NAAM

SOMEVIL INVEST

RECHTSVORM

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL

te 3980 Tessenderlo, Industrieweg 114

VENNOTEN

1. De BVBA "TITCHINO" met zetel te 3583 Beringen (Paal), Zandhoefstraat 156, ondememingsnummer 0461.802.251, opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Van Haesebrouck te Kortrijk op 20 oktober 1997, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 november daarna onder nummer 971108-334, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Kurt Vuylsteke te Kuurne op 29 mei 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 juni daarna onder nummer 201306-11/0087878.

2. De heer BACKX Stefan Jan Christiaan, geboren te Diest op 10 augustus 1964, wonende te 3945 Ham, Nijverheidsweg 55.

3. De heer VANDOOREN Marc Eugeen Rosa, geboren te Mortsel op 16 januari 1961, wonende te 2640 Mortsel, Grotenhof 22 (nationaal nummer 61.01.16 415-05).

4. De BVBA "P&S INVEST" met zetel te 9140 Temse (Eversele), Nieuwe Steenweg 81, ondernemingsnummer 0437.025.283, opgericht onder de vorm van een NV bij akte verleden voor notaris Lammens te Melsele op 16 maart 1989, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 april daarna onder nummer 890413-192, omgezet in een BVBA bij akte verleden voor notaris Frank Muller te Stekene op 15 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 december daarna onder nummer 2010-12-31/0191483.

KAPITAAL - AANDELEN

een miljoen euro (1.000.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, ais volgt onderschreven :

- de BVBA "TITCHINO", voornoemd onder 1, onderschreef vierhonderd zestig (460) aandelen in speciën en volstortte deze volledig, zijnde ten belope van vierhonderdzestigduizend euro (460,000,00 EUR),

- de heer BACKX Stefan, voornoemd onder 2, onderschreef vijftig (50) aandelen in speciën en

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

fieLUt l - vervolg

i

Mod PDF 11,1

volstortte deze volledig, zijnde ten belope van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR).

- de heer VANDOOREN Marc, voornoemd onder 3, onderschreef vijftig (54) aandelen in speciën

en volstortte deze volledig, zijnde ten belope van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR).

- de BVBA "P&S INVEST", voornoemd onder 4, onderschreef vierhonderd veertig (440) aandelen

in speciën en volstortte deze volledig, zijnde ten belope van vierhonderd veertigduizend euro

(440.000,00 EUR).

DOEL

De vennootschap heeft tot doel

1) Patrimoniumvennootschap

Zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden of door deelname

- het stellen van alle onroerende verrichtingen en activiteiten in de vastgoedsector. Dit behelst ondermeer de aan en verkoop, de tegeldemaking, de projectontwikkeling, de verkaveling, de verfraaiing, de renovatie, de omvorming, de verbetering, de uitrusting, het onderhoud, de gemeubelde en niet-gemeubelde verhuring, het beheer van aile gebouwde, verbouwde en ongebouwde onroerende goederen, de oprichting en de realisatie van alle onroerende gebouwen of onroerende complexen en infrastructuurwerken.

- de ontwikkeling en planning van residentiële, industriële en commerciële vastgoedprojecten van allerlei aard, inbegrepen het participeren in alle beleggings- en financiële transacties welke aan de realisatie van dergelijke projecten verbonden kunnen zijn, mits naleving van de wettelijke vereisten terzake.

- het verlenen van adviezen, het ter beschikking stellen van management, van intellectuele en administratieve hulp, de begeleiding en coördinatie, steeds met betrekking tot vastgoedprojecten, renovatie- en herwaarderingsprojecten, vastgoedhandel en aanverwante sectoren.

- veiligheidscoördinatie van en op bouwwerken,

- het uitoefenen van activiteiten van bemiddelaar met het oog op verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

- het uitoefenen van de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten ofwel het syndicusschap van onroerende goederen in mede-eigendom,

- het uitbaten van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa,

- de verhuur van roerende goederen in de meest ruime zin.

2) Handel in textiel

De groot- en kleinhandel, consignatie, import en export, aan- en verkoop en productie van textielwaren, lederwaren, schoeisel, modeartikelen, confectie, schoolgerief, babyartikelen, lingerie, stoffen, bijouterie, juwelen, geschenkartikelen, porselein, glaswerk, decoratie-artikelen en meubelen en van aile mogelijke goederen die hiermee verband houden.

3) Algemene activiteiten

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- of financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l! t~it3; - vervolg Mod PDF 11.1

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how, en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe goederen, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

4) Beheer van eigen roerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

In het kader van haar maatschappelijk doel kan de vennootschap onderhandelingen voeren, akkoorden sluiten, overeenkomsten en contracten opmaken en ondertekenen, inbegrepen het verlijden van haar akten voor haar rekening en voor derden.

De vennootschap kan ten gunste van derden zich borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Zij kan functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

onbepaalde duur

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders,

In geval van overlijden, of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken, zal de betrokken zaakvoerder door de algemene vergadering worden vervangen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldcende bewijs.

De zaakvoerder kan aan één of meerdere directeurs of gevolmachtigden een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden inzake het dagelijks bestuur beperkt in materie en tijd afstaan. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

d

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luttt I - vervolg

Mod POF 11.t

zaakvoerder bepaalt in dit geval de bijzondere vergoedingen die met deze functie gepaard gaan.

TOEZICHT

Het toezicht over de werkzaamheden wordt uitgeoefend door de vennoten.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel op de dertigste mei om tien

uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering van rechtswege gehouden

worden de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom, en behoudens

afwijkende overeenkomst tussen partijen, zal de blote eigenaar alleen optreden bij stemmingen in

verband met statutenwijzigingen, kapitaalsverhogingen of ontbinding van de vennootschap; in alle

andere gevallen zal de vruchtgebruiker alleen alle rechten uitoefenen.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een bijzondere

gevolmachtigde laten vertegenwoordigen op voorwaarde dat deze zelf een vennoot is, en zelf

recht heeft de vergadering bij te wonen.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar neemt een aanvang op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder

jaar. Evenwel begint het eerste boekjaar op 01 oktober 2013 en eindigt op 31 december 2014.

JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten, en

afschrijvingen zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de netto-winst uit.

Deze netto-winst wordt verdeeld ais volgt ;

- vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het aanleggen van de wettelijke reserves; deze

vocrafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt;

- het overschot wordt verdeeld volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Generlei verdeling van de winst heeft plaats over enig jaar zolang de eventuele verliezen van

vorige jaren, welke niet uit de reserve gedekt kunnen worden, niet zijn ingehaald.

De algemene vergadering beslist tevens of er inkomsten worden toegekend aan het belegd

kapitaal.

ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan steeds worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering die

tevens de vereffenaars benoemt, hun machten en vergoeding vaststelt.

Ingeval van verlies van de helft van het kapitaal dient de zaakvoerder de kwestie voor te leggen

aan de algemene vergadering, die beslist in de vorm voorzien voor wijziging aan de statuten.

Wanneer het verlies drie/vierden bereikt zal de ontbinding kunnen worden geëist door de

vennoten die éénlvierde van de aandelen bezitten.

BENOEMING ZAAKVOERDERS

Werden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap

- de heer BACKX Stefan, voornoemd onder 2, en

- de heer SAENEN Jan Annie Firmin, wonende te 3583 Beringen (Paal), Zandhoefstraat 156.

Hun opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd :

- eensluidend afschrift der akte

bankattest

Notaris Hans Derache te Tessenderlo

Op de laatste biz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 20.08.2015 15446-0068-010
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 24.08.2016 16466-0014-011

Coordonnées
SOMEVIL INVEST

Adresse
RIJSSELSTRAAT 90 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande