SONUWE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SONUWE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.614.708

Publication

29/07/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 8 -07- 1,7'3

4njff*ELT



`~-----d~ ~

II,J11E!.11.J12U1 i 111

I

I

Ondernemingsnr : 0534 614 708

Benaming

(voluit) : SONUWE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Beringersteenweg 103 - 3520 Zonhoven

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 21 juni 2013 heeft unaniem beslist om met ingang vanaf

01 juli 2013 tot bijkomende zaakvoerder te benoemen : mevrouw Karen Briffoz, dierenarts, wonende te

3520 Zonhoven, Rosalie De Blockstraat 12/0001.

Zij heeft verklaard het mandaat te aanvaarden. Haar mandaat zal bezoldigd worden uitgeoefend.

Het college van zaakvoerders bestaat aldus uit :

a, Mevrouw Josephine Melotte, dierenarts, wonende te 3520 Zonhoven, Alkenhoofseweg 2

b. Mevrouw Karen Briffoz, dierenarts, wonende te 3520 Zonhoven, Rosalie De Blockstraat 12/0001.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Josephine Melotte

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 -65- 2013

HASSELT

Gale

Ondememingsnr : 1á ` ,'t c A y ~~

Benaming

(voruit) : SONUWE

(verkort) :

Rechtsvorm : Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 103

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michael BÔSE, geassocieerd notaris, te Genk, Berglaan 11, op 17 mei 2013, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: Mevrouw MELOTTE Josephine Alice Adrienne, dierenarts, geboren te Zonhoven op drie oktober negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 3520 Zonhoven, Alkenhoofseweg 2, Echtgenote van de heer MOONEN Peter Maria Denis.

- onder de naam " SONUWE " met zetel te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 103 en voor onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

. honderdveertigduizend euro (¬ 140.000,00) bedraagt;

.volledig in natura geplaatst werd;

.ten belope van honderdveertigduizend euro (140.000,00) gestort werd;

.verdeeld is In duizend vierhonderd (1.400) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizend vierhonderdste (1/1.400ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop is ingeschreven door voormelde mevrouw MELOTTE Josephine, die inbreng in natura deed van haar dierenartsenpraktijk ten belope; van tweehonderdnegenenzeventigduizend driehonderd en drie euro zestien cent (¬ 279.303,16) waarvoor haar', wordt toegekend:

.duizend vierhonderd (1.400) volgestorte aandelen van de bij deze opgerichte vennootschap;

,een vordering in rekening-courant op de bij deze opgerichte vennootschap in het voordeel van de inbrenger) ten belope honderdnegenendertigduizend driehonderd en drie euro zestien cent (¬ 139.303,16);

- met boekjaar lopend vanaf één januari tot éénendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de' neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot éénendertig december tweeduizend dertien; met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die sedert één februari tweeduizend dertien ai zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening);

- met jaarvergadering op de laatste vrijdag van mei om achttien (18.00) uur, of, ais dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend veertien);

-

niet als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot niet-statutaire zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld voormelde mevrouw MELOTTE Josephine, wiens mandaat bezoldigd zal zijn.)

zonder van de wet afwijkende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo,

- Volmacht voor formaliteiten

Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CODA boekhouders, met maatschappelijke zetel te 3520 Zonhoven, Stationstraat 1, met ondernemingsnummer 0824.341.137, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden, om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer, enz.., met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso ; Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- met als Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

1)Het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

-Het verlenen van beheersbijstand; raadgevingen in de medische, paramedische, veterinaire, paraveterinaire en farmaceutische sector;

-Terhandstelling van verzorgingsproducten en het verschaffen van geneesmiddelen, dierenvoeders en allerlei benodigdheden dienaangaande;

-Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

-Het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie.

-Keuringactiviteiten, inspectie- en controleactiviteiten in functie van dierlijke productie en de voedselveiligheid;

-De mogelijkheden scheppen voor vorming en permanente vorming, in de voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande theorie- en praktijkbeoefening mogelijk te maken.

-Het verhuren en verwerven van allerhande apparatuur, materieel en de daarbij horende zaken die nuttig of noodzakelijk zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep

gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door

hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. 2)Bijzondere bepalingen.

-De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

-De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.





Bijlagen-bij -het-Beigiseti- Staatsblad y 31105f2013 - A-nnexes-du-MoIIiteuriseíge-

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Michael B0SE, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SONUWE

Adresse
BERINGERSTEENWEG 103 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande