SOPHIA LYCOPS ADVOCATENKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOPHIA LYCOPS ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.059.994

Publication

20/06/2014
ÿþ 'Nad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111 111111Mt11j1,11111111

bel

B( Sta

v. keephioriel Anlwerpen, aid. Tongeren ,

11 46- 20%

De griffler,

Griffie



Annexes du Moniteur belge

0893.059.994

SOPHIA LYCOPS ADVOCATENKANTOOR BVBA

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3630 Maasmechelen, Rijksweg 610

Onderwerp akte UITTREKSEL buitengewone algemene vergadering

Er blijkt Uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Donne MERLO, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13, ondernemingsnummer

BE 0838.588.952, op vijf juni tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden; dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd door de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOPHIA LYCOPS ADVOCATENKANTOOR BVBA", met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 610, en met ondernemingsnummer BIW BE0893 .059.994.

Dat deze vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen:

Fe 1. De vergadering NEEMT KENNIS van de hierna vermelde verslagen opgemaakt in verband met de beoogde inbreng van een door de vennootschap aan de vennoot te betalen netto-dividend, zijnde schuldvordering op de vennootschap of inbreng in nature; de vergadering verklaart deze verslagen zonder voorbehoud GOED TE KEUREN:

- Revisoraal verslag: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN, BEDRIJFSREVISOR", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer VENCKEN Hubert, bedrijfsrevisor, aangeduid overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op twee juni tweeduizend veertien, waarvan het besluit luidt als volgt:

"BESLUIT

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in SOPHIA LYCOPS ADVOCATENKANTOOR BV BVBA bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto dividend, voor een totaal bedrag van E 83.700,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap.

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

onder voorbehoud van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de inbreng in nature aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de door de partijen toegepaste waarderingswijze ln het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van E 83.700,00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 100 reeds bestaande aandelen van SOPHIA LYCOPS ADVOCATENKANTOOR BV BVBA, elk met een bedrag van E 837,00; bet eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van 9.300,00;

4. deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 W1692;

deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien aile

aandelen in handen zijn van de inbrenger, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van

de verrichting.

Ondernerningsnr Benaming

(vowit

Rechtsvorm

(Ip p, 4i Rect p,rI td vzki,C1Ielst,[ Wpeod equk.. 4r ,p,dc perbe(olotert

rk- relp wi zie r zir derder"E P,lecenv.fr,ord,gen

Verg.o kl;Jatli Cr taririlei.Pqinp

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gedaan te Bree, 2 juni 2014,"

Bijzonder verslag van de zaakvoerder: overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een bijzonder verslag, gedateerd negentien mei tweeduizend veertien, opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap ln dit bijzonder verslag wordt niet afgeweken van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

Aanhechting en neerIegging:. een exemplaar van het verslag van de bedrerevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zullen aan deze akte worden gehecht en met dezer ter registratie aangeboden worden na door de comparant en mij notaris "ne varietur" getekend te zijn; zij zullen bovendien ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

2. De vergadering VERWIJST naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten, gehouden op negentien mei tweeduizend veertien, in verband met de beoogde inbreng van schuldvordering, zijnde inbreng in nature. Blijkens voormeld proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering werden de volgende besluiten genomen:

"BERAADSLAGING EN BESLISSINGEN

Eerste beslissing: vaststelling van de belaste reserves

De vergadering stelt vast dat de belaste reserves, goedgekeurd op de algemene vergadering ten laatste op 31 maart 2013, 93 164,67 EUR bedragen. Deze komen voort uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 juni 2012, goedgekeurd door de algemene vergadering van 12 december 2012.

De vergadering stelt vast dat de belaste reserves, voortkomend uit de laatste jaarrekening van 30 juni 2013, goedgekeurd op de algemene vergadering van 11 december 2013, 123 797,00 EUR bedragen.

Tweede beslissing: vaststelling tilt te keren bedrag

De vergadering stelt vast dat een bedrag van 93 000,00 EUR rekening houdt met de bepalingen van artikel 617/429/320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Derde beslissing: beslissing tot toekenning van een tussentijds dividend

De vergadering stelt vast dat er voldoende belaste reserves voorhanden zijn om een tussentijds dividend ten belope van 93 000,00 EUR te kunnen toekennen.

De vergadering beslist vervolgens om over te gaan tot toekenning van een bruto tussentijds dividend voor een bedrag van 93 000,00 EUR.

Vierde beslissing: vaststelling van het pridpieel akkoord van de aandeelhouders om hun netto-dividend in te brengen in het kapitaal van de vennootschap

De vergadering neemt akte van de verklaring van elk van de aandeelhouders om het netto-bedrag van het voormelde tussentijdse dividend onmiddellijk en overeenkomstig artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting, te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, ten laaste op 30 juni 2014 volgens het addendum van 13 november 2013 bij de circulaire URI-1.233/629.295 (AGFisc N° 35/2013) van 1 oktober 2013, rekening houdend met het feit dat de resterende tien procent als reoerende voorheffing zal worden ingehouden en zal worden doorgestort..

Het netto dividend dient door de aandeelhouders op een geblokkeerde bankrekening gestort te worden of d.m.v. een verslag van de bedrijfsrevisor ten einde het uitgekeerde dividend in te brengen in kapitaal door middel van een inbreng in geld.

Vijfde beslissing: bevoegdheden aan het bestuursorgaan

De vergadering geeft aile bevoegdheden aan het bestuursorgaan met betrekking tot:

a)De uitkering van het netto dividend aan de aandeelhouders

b)De bijeenroeping van een buitengewone algemene vergadering betreffende de bovenvermelde kapitaaisverhoging

c)De beslissing om het netto-bedrag van het bovenvermelde tussentijdse dividend betaalbaar te stellen op heden en het bestuursorgaan te machtigen tot het neerleggen van het formulier 273 A, alsook de betaling van de roerende voorheffing van 10% binnen de 15 dagen, ten belope van tien procent van het bovenvermelde tussentijds dividend.

STEMMING

Alle voormelde beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen,"

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalsverhoging kadert in de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering stelt verder vast dat de voormelde bijzondere algemene vergadering, gehouden op negentien mei tweeduizend veertien, heeft beslist tot de uitkering van een dividend ten belope van DRIEËNNEGENTIG DUIZEND EURO  93.000,00 EUR, welk dividend werd onttrokken aan de beschikbare reserves. Deze reserves bedroegen op datum van dertig juni tweeduizend en twaalf DRIEËNNEGENTIG DUIZEND HONDERD VIERENZESTIG EURO ZEVENENZESTIG EUROCENT  93,164,67 EUR en werden goedgekeurd door een algemene vergadering, welke plaats heeft gevonden vex5r één april tweeduizend dertien. Na aftrek van de roerende voorheffing ten belope van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO  9.300,00 EUR en in afwachting van onderhavig proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, werd het netto-dividend ten belope van DRIEËNTACHTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EURO  83.700,00 EUR in de boekhouding van de vennootschap geboekt als uit te keren dividend. De algemene vergadering besluit dat, gelet op het voorgaande, wordt voldaan aan de toepassingsvoorwaarden van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

3. BESLISSING tot kapitaalsverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng:

\foot--beehouden aan ne? Belgisch Staatsblad

.41

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van DRIEËNTACHTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EURO  83.700,00 EUR om het kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO  18.600,00 EUR op HONDERD EN TWEEDUIZEND DRIEHONDERD EURO  102.300,00 EUR, en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in natura.

Is hier tussengekomen, de enige vennoot met name mejuffrouw LYCOPS Sophia Jeannine Joseph, geboren te Tongeren op vierentwintig april negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 3690 Zutendaal, Pandenstraat 13, die verklaart inbreng te doen van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering jegens de vennootschap ten bedrage van DRIEËNTACHTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EURO  83,700,00 EUR. Deze schuldvordering wordt gevormd zoals hierboven vermeld onder sub 2).

4. GOEDKEURING door de algemene vergadering KWIJTING en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbreng goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrenger volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng.

De comparant verklaart volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang de werkelijkheid en de waarde van de hoger beschreven schuldvordering lastens de vennootschap, en die zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevindt Hij verklaart er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

De vergadering beslist ais vergoeding voor de inbreng GEEN nieuwe aandelen te creëren of uit te geven; het aantal aandelen blijft gelijk, doch de vergoeding bestaat hierin dat ieder bestaand aandeel een fractie uitmaakt van een hoger kapitaalsbedrag.

5, VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALSVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans HONDERD EN 11NEEDUIZEND DRIEHONDERD EURO  102.300,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen, hebbend elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal,

6. De vergadering beslist als volgt het ARTIKEL 5 van de STATUTEN te WIJZIGEN om deze in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalsverhoging.

De eerste zin wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op HONDERD EN TWEEDUIZEND DRIEHONDERD EURO  102.300,00 EUR en is vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen, hebbend elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal."

B. De vergadering machtigt de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Detrez Luc Accountancy", te 3650 Dilsen-Stokkem, Kerkstraat 6a de nodige machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd; - expeditie buitengewone algemene vergadering met verslag van de raad van zaakvoerders en verslag bedrijfsrevisor inzake de kapitaalsverhoging; - gemobrdineerde statuten

.1., .t .1. L.1 , Recto Naarn bri c'c ri.,,,trtrnenierEnde not &ris ;,eizii rai" de pert.," .+- if

uee,:to fEIieI oeil

Versc

23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 10.12.2014, NGL 22.12.2014 14698-0249-011
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.12.2012, NGL 20.12.2012 12669-0520-010
04/02/2015
ÿþ Mod Wasti 11.1

¬ t -Tt) -1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

III





Neergelegd ter grifflt:hih-u-nk

v, koophancli,l ÀríIxE,~r~rr~" , ,,t,~ fi3,);#erera

Z à 4,1- 2c$

De griffierGriffie

4" " " " " " wde....." .....>-. - -- --

Ondernemingsnr : 0893.059.994

Benaming

(voluit) : Sophia Lycops Advocatenkantoor

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Rijksweg 610 te 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 1 JANUARI 2015

De bijzondere algemene vergadering van 1 januari 2015 beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap Sophia Lycops advocatenkantoor BVBA te verplaatsen van Rijksweg 610, te 3630 Maasmechelen, naar Kempenseweg 2 bus 5, te 3690 Zutendaal en dit vanaf heden.

Opgemaakt te Maasmechelen op 1 januari 2015

Lycops Sophia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

--------------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.12.2011, NGL 22.12.2011 11644-0080-010
22/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 08.12.2010, NGL 21.12.2010 10636-0342-010
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 09.12.2009, NGL 07.01.2010 10005-0187-011
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 10.12.2008, NGL 09.01.2009 09005-0253-010

Coordonnées
SOPHIA LYCOPS ADVOCATENKANTOOR

Adresse
RIJKSWEG 610 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande