SOPLETEX

Association sans but lucratif


Dénomination : SOPLETEX
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 455.171.708

Publication

19/09/2014
ÿþ"""" ",M

<>it

" " " ;

.In de bijiagén bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ." ria neerlegging van de akte ter griffe

"' "

lIN

beh aar BeI 'Staa

NI

OIJIA1,111.11,11*111

Ondernemingsnr 0455.171.708 Benaming

(voluit) SOPLETEX

(Verkort)

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Zetel Ambachtslaan 1020 BUS 1, 3990 Peer

Onderwerp akte:

Sopletex vzw ressorteert met ingang van 01/04/2014 onder het gerechtelijk arrondissement Limburg. Art 2 van de statuten werd hiervoor als volgt gewijzigd:

"

"

De algemene vergadering van 26 juni 2014, heeft in haar zitting de wijziging in Artikel 2 van haar statuten mbt het gerechtelijk arrondissement bekrachtigd.

" STATUTEN

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam Sopletex vzw

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Ambachtslaan 1020 bus 1, 3990 Peer en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Limburg.

Hij kan slechts warden verplaatst door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel opleiding en werk te verschaffen aan mindervaliden en arbeidszwakken met ' voorrang aan afgestudeerde Busoleerlingen en aldus bij te dragen tot een revalidatie en begeleide integratie in het maatschappelijk leven.

Om dit doel te bereiken kan de vereniging alle mogelijke initiatieven nemen voor het uitvoeren van opdrachten in eigen beheer en in toelevering.

Dit kan ze door zo ruim mogelijke activiteiten te ontplooien, waaronder en zonder beperkend te zijn confectiewerken, algemene en gespecialiseerde verpakkingen, electro- en technische assemblage.

Zij mag eveneens aile activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen, Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handeisdaden stellen, enket voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht

" ARTIKEL 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

.."

. a

" " " . ; a

" I

" 4. . " " " . .. " " .

" I "

" " . . "

Opde laatste blz. van Luik B vermeiden Recto: Naam en hoedanigheid Van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd cie vereniging: stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening, '

MOD 2.2

"

"

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, aftiell n9 HASSELT

10 SEP. 20111

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging telt enkel effectieve leden.. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Elk effectief lid kan zich op de algemene vergadering slechts door één ander effectief lid laten vertegenwoordigen. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een kopie, ingevolge art. 26, novies, §1, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk.

ARTIKEL 6

Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur. Met de term "lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

Als lid kan tot de vereniging toetreden ieder natuurlijk persoon, die bereid is de doelstellingen van de vereniging te helpen realiseren.

De raad van bestuur is bevoegd om in alle vrijheid te beslissen over de toelaatbaarheid van een kandidaat-lid. De raad van bestuur dient haar beslissing niet te motiveren en tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

ARTIKEL 7

De leden zijn geen bijdrage verschuldigd.

ARTIKEL 8

Elk lid kan ten allen tilde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de raad

van bestuur ter kennis worden gebracht.

Een lid wordt geacht ontslag te nemen in volgende omstandigheden:

- Wanneer het lid drie maal zonder verontschuldiging niet aanwezig is geweest op de algemene

vergadering.

Een lid kan op elk moment worden uitgesloten door de algemene vergadering met een 2/3 meerderheid van

de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

De stemming over de uitsluiting van een effectief lid is geheim.

ARTIKEL 9 Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

Om ais bestuurder te worden benoemd moet men worden voorgedragen door een meerderheid van de leden van de raad van bestuur.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 10 Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor een pariade van acht jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar. Tussentijds benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

ARTIKEL 11 Ambtsbeëindlging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval), door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

Bovendien wordt een bestuurder geacht cntslag te nemen in volgende omstandigheden:

- Wanneer een bestuurder driemaal (zonder verontschuldiging) niet aanwezig is geweest op de samenkomst

van de raad van bestuur.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

M002,2

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 12 Bevoegdheden van de bestuurders

De raad van bestuur, leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig Is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend..

ARTIKEL 13

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt,

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover het Bestuur der Postchecks, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

ARTIKEL 14 Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art 13, 40 lid, W VZVV.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan éen van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur kan een, voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor een goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden.

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur,

b) door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht warden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staadsblad,

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamelijk uit.

ATIKEL 15

Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art 13bis, 10 lid, W VZW De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De embtsbeëlneging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

..

I

e -F

.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

a) op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur.

b) door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

ARTIKEL 16

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

- het wijzigen van de statuten,

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

- de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

- de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

- de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging,

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

- aile gevallen waarin deze statuten het vereisen

ARTIKEL 17

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de voorzitter telkens ais het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

ARTIKEL 18

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld in dit geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 19

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter, of twee bestuurders. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per aangetekende brief tenminste acht werkdagen voor de vergadering.

ART1KEL 20

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering verrneldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 21

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de directeur en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de directeur of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

ARTIKEL 22

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoonivaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangenloze doelstelling.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeeindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur is als volgt samengesteld

Aerts Philomene, Achterstraat 78, 3990 Peer, geboren op 08/05/1946, te Wijchmaal

Beckers Alfons, Kapelstraat 21, 3941 Hechtel - Eksel, geboren op 11/12/1950, te Neerpelt

Linsen Eddy, Bokterstraat 5, 3990 Peer, geboren op 03/01/1950, te Peer

Matheï Jos, Markt 37, 3990 Peer, geboren op 15/12/1951 te Hasselt

Plessers Theo, Leukenstraat 3, 3990 Peer, geboren op 17/07/1963, te Bree

Rutten Els, Tichelovenstraat 24, 3990 Peer, geboren op 07104/1958, te Neerpelt

van Hooydonk Hilde, Peerderbaan 108/bus 2, 3990 Peer, geboren op 14/02/1967, te Neerpelt

Vanhout Nico, Boseind 84/bus 1, 3910 Neerpelt, geboren op 15/07/1976, te Neerpelt

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens aile bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd.

Voorzitter: Linsen Eddy, Bokterstraat 5, 3990 Peer, geboren op 03/01/1950, te Peer.

Ondervoorzitter: Aerts Philomène, Achterstraat 78, 3990 Peer, geboren op 08/05/1946, te VVijchmaal

Secretaris: Beckers Alfons, Kapelstraat 21, 3941 Hechtel Eksel, geboren op 11/12/1950, te Neerpelt

De vereniging wordt ten aanzien van derden zowel in als buiten rechte rechtsgeldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van enerzijds de voorzitter of, bij diens afwezigheid of verhindering, een lid van de raad van bestuur en anderzijds de directeur of, bij diens afwezigheid of verhindering, een lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft eveneens, aangesteld als gemachtigde die rechtsgeledig de vereniging kan verbinden

Directeur: Hendrix Leon, Smeetshofweg 7, 3990 Peer, geboren op 08/04/1961, te Bree. Te Peer, op 18 juni 2014,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Eddy Linsen Philomène Aerts

Voorzitter Ondervoorzitter

Op de iaatste bir.; van Luik E vernielden - Recto Naara en hoedanigheid van de instrumenterende notons. hetzij van de perso(om(en) bevoegd de vereniging, stichling of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/11/2013
ÿþM0D2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK VAN I(oo i ZANDEL

Q 7 -11- 2013

HASSELT

Griffie

11111i~w~uu~Miiu1

<13174 25*

1

11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0455.171.708

Benaming

(voluit) ; SOPLETEX

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : AMBACHTSLAAN 1020 BUS 1 - 3990 PEER

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMINGEN - RAAD VAN BESTUUR

vzw SOPLETEX, Vereniging Zonder Winstoogmerk, met maatschappelijke zetel te Peer, Ambachtslaan 1020 BUS 1, statuten bekend gemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 24/05/1995 onder nummer 8988.

Benoeming van beheerders:

Bij besluit van de Algemene Vergadering van 19 juni 2013 zijn de volgende nieuwe leden aanvaard:

- van Hooydonk Hilde

-Vanhout Nico

Ontslag van beheerders;

Bij besluit van de Algemene Vergadering van 19 juni 2013 is het ontslag aanvaard van Craenen Mia en

Driesen Jaak.

De Raad is aldus, met ingang van heden, samengesteld als volgt:

1. Linsen Eddy, voorzitter

2. Aerts Philomène, ondervoorzitster

3. Beckers Alfons, secretaris

4. Mathe Jos, lid

5. Rutten Els, lid

6. Plessers Theo, lid

7. van Hooydonk Hilde, lid

8. Van hout Nico, lid

Te Peer, 19juni 2013,

Linsen Eddy Hendrix Leon

Voorzitter Directeur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/04/2012
ÿþ4y MDD. 22

(_flfrr [ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

llIl~u~~~mu~u~!uu

~iao~oiss

\tlEl.ripAt« trr,td KOOPHANDEL

2 7 -1= 71112

cvirre r`.T

Onderneminctsnr : 0455.171.708

Benaming : SOPLETEX

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Ambachtslaan 1069, 3990 Peer, België

Onderwerp akte Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Tekst

Op de bijzondere vergadering van de raad van bestuur van 01 januari 2012 werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Ambachtslaan 1069 te 3990 Peer naar Ambachtslaan 1020 bus 1 te 3990 Peer,

]aak Driesen Mia Craenen Alfons Beckers

Voorzitter Ondervoorzitter Secretaris

Op ce laatste blz. van Luik B vermeden : Recto Naam en houdanigherc " ran de instrurnenterende notaris hetzij van do perso(o)n(en t bevoegu de vereniging stichting ot organ¬ sme ten aanzien van oorden to vertegenwoordage" n

Verso Naam en handtekening

09/01/2012
ÿþ" MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

SOPLETEX

llh1b lflh1 li Il 111 1h I I1

+izooesea*

0455.171.708

111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 -12- 2011

W4SSE:t_T

vzw

Ambachtslaan 1069 - 3990 PEER

ONTSLAG - BENOEMINGEN - RAAD VAN BESTUUR

Op haar algemene vergadering van 7 juni 2011 heeft de algemene vergadering van vzw Sopletex, met maatschappelijke zetel te 3990 Peer, Ambachtslaan 1069, het ontslag aanvaard van Eerdekens Maria.

De raad is aldus, met ingang vanaf heden, samengesteld als volgt:

1. Driesen Jaak, voorzitter

2. Craenen Mia, ondervoorzitter

3. Beckers Alfons, secretaris

4. Aerts Philomène, lid

5. Linsen Eddy, lid

6. Matheï Jos, lid

7. Plessers Theo, lid

8. Rutten Els, lid

Te Peer, op 7 juni 2011,

Driesen Jaak Hendrix Leon

Voorzitter Directeurt

'c8tste GI1 van i íil;" ri .viJ.rf'1C'-.IGe(! Recto :. r 1.7Y " " " " " à".. "é., l:é. . ,'ifU:il~:.r~~~E.i~~~ ~'0~:3t~S. ~'IC:~'''!_ i G.'-.: 3ri'[7}~-,(eTl}

bevoéOCl QrÇ'i

Verao '" " =" ?'1170

Coordonnées
SOPLETEX

Adresse
AMBACHTSLAAN 1020, BUS 1 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande